Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11562 üzenetére
Escape from Tarkovban is van PVE, mert ott sem mindenki játékos, de senki nem hívja PVE játéknak... Pontosan még nem tudjuk, hogy milyen lesz a játékmenet, legalábbis én nem láttam nagy részleteket.
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11560 üzenetére
Vmi olyan lesz ez mint a DZ?
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11510 üzenetére
Abszolút el fogják engedni. Abban a tévhitben élnek, hogy majd az új extraction játékuk megold minden problémát, ami a műfajjal jár.
De
* az EFT egy elég szűk réteg kedvence és azokat is gyorsan kiégeti egy-egy lose streak, főleg ha némi bullshit is fűszerezi, amire az esély 80%+,
* a Cycle Frontier a leegyszerűsített, áramvonalas mivoltával sem tud "megtapadni", annak ellenére, hogy a csalóproblémát alapjában véve felszámolták, amennyire lehetett,
* a DMZ pedig nagyjából még leegyszerűsítettebb, mint a CF és piacvezető voltából fakadóan a legnagyobb az eléréseDe mindezek ellenére egyik sem tud állandó, szélsőséges mennyiségi és minőségi fluktuációktól mentes, konzistens játékélményt nyújtani, amit ne kellene szezonokkal hard resetelni állandóan.
Kétlem, hogy majd pont ők fogják megfejteni. Szerintem abban bíznak, hogy majd a Destiny community és a régi keménymag, akiknek még jelent valamit a Marathon név fogja biztosítani a kellő játékosmennyiséget.
Magam részéről már pattogatom a kukoricát és kikészítettem a hegesztőszeműveget, mert olyan fényes és hatalmas lánggal fog az egész porig égni, hogy felreped a hasfalam a kacagástól.
A kezükben van az egyik legnagyobb és leglojálissabb közösség és csupán azzal tudják évek óta meghálálni, hogy egyre bugosabb és rosszabbul fut a játék, géptől függetlenül, állandóan szarránerfelnek mindent, képtelenek semmit megcsinálni úgy, hogy ne haljon meg és ennek megkoronázására az évi 100 euró mellé még elvárnák, hogy költsek Eververseben legalább ugyanennyit, ha szeretnék valami mókásat vagy esztétikusat.
Persze ez a nagy többséget nem zavarja, nekik a bab is hús és ha nem tetszik, akkor ne játszál vele. Élmény a filterbuborékban úgy létezni, hogy te nem vagy totál degenerált idióta.
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11510 üzenetére
Biztos, hogy a Marathon és a Matter két külön játék?
Destiny meg már régóta finanszíroz más fejlesztést, nem új a dolog...
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11479 üzenetére
Marmint mennyit? Mivel gyakorlatilag nem kerul semmibe.
Szoktal pvp-t jatszani? Azert kerdezem mert ott ha szorakozn akar az ember minden sz*rsz*rt kiprobal/cserelget (kiveveve vmennyire a specialokat) meg nemelyik keket is. Pl. az Underpressure-ossel is csnalatam par szaz kill-t.
Ha ezek a bfok nem barmoltak volna osszevissza a jatekot meg mindig meglenne a Bygones-om, Go Figure, Kindled Orchid, Blast F................
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11476 üzenetére
Ez mondjuk attol fugg kinek mennyit er 1 shard.
Ha mint nekem van 40 plusz a vault-ban akkor semmit se er 1db. -
törölt tag
válasz l.skywalker #11476 üzenetére
Én sem nagyon vennék ki külön pvp-re dolgokat, éppen ellenkezőleg, amikor rájöttem, hogy be kell áldozni valamit akkor a pvp cuccaimmal kezdtem. Jól jött az a kb +50 tárhely LF induláskor .
Playlist-szezon cuccokat birom amiket át lehet kattintani pvp perkekre.
Elméletileg az exotikokat amiben már megvan a catalyst letörölhetem majd vissza kérhetem akár mikor? Elég sok hely szabadulna fel..
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11470 üzenetére
Az a y1 fixroll-os. A Black Armory-nal volt feligmeddig random roll.
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11455 üzenetére
Gyrohoz nálam a Le Monarque vált be a legjobban. Elviszi az exotic slotot, de endgame contentben is működik.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11455 üzenetére
Szerintem jó cucc, gratula!
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11451 üzenetére
Nem hanem az ,hogy jatszod az eszed.
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11442 üzenetére
Eltekintve attol az aprosag-tol ,hogy nincs ott ahol eddig volt ,hogy melyik subclass-al hany meccset kell jatszani. 10 meccs utan ugyanaz a szorzo, 0/4 challenge.
Ebbol csak arra tudok kovetmeztetni ,hogy fizetni kell.
Mire mas kovetkezne ebbol? -
saen
veterán
válasz l.skywalker #11438 üzenetére
IB-ből szedjél ki destabilization rounds-os smg-t ha már ennyit játszol, nagyon extra pve-re.
-
válasz l.skywalker #11432 üzenetére
Remélem. Valahogy Neomuna sem olyan izgalmas mint amilyennek tűnt. Most gyűrtem le Calus-t. Volt pár alkalom amikor azt hittem földhöz vágom a kontrollert Persze egyedül voltam, de ez már majdnem Doom Eternal szintű harc volt, előtte mint kés a vajban haladtam.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
válasz l.skywalker #11423 üzenetére
Trace jónak tűnik, sidearm is talán jobb mint Calus, célzás nélkül természetesen.
-
aktív tag
válasz l.skywalker #11418 üzenetére
Ezzel én is úgy vagyok mint saen, annyira nem hoz lázba (ahogy a flawless raidek sem pedig mentem már pár 100 raidet eddig).
Mondjuk régebben megpróbáltam a prophecy-t soloban és pár első encounteres wipe után eljutottam a bossig ahol talán a 3. dmg phase-nél wipe-oltam valami marhaság miatt, na akkor azt mondtam a játéknak, hogy kapja be és megtarthatja a solo flawless-ért járó emblemeket -
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11415 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi747
aktív tag
válasz l.skywalker #11403 üzenetére
Megnézem,köszönöm
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11394 üzenetére
Ezek alapján, gondolom a hülyeséget ne terjesszünk felütés sem volt az?
Én vettem a fáradtságot és végignéztem az előadást, bár néha elkapott a hányinger. Nagyjából azt fogalmazta meg az úriember, hogy rájöttek arra, hogy soha nem szabad többet adni a kedves vásárlóknak, mint a szükséges és elégséges minimum, legyen az akár maga a content vagy a jövőre vonatkozó ígéretek.
Az előadás 2022-ben hangzott el és a hatásai mind a mai érezhetőek és a jelenlegi helyzetre is kiválóan rávetíthetőek. Ameddig csilingel a kassza, addig kisujjukat sem fogják megmozdítani semmiért. És ezt még voltak olyan kedvesek, mint iparági felfedezés tálalni.
A játék nem lendült át, a játék hullámvasutazik, most éppen lefelé. De fejből tudnék modnani féltucat olyan problémát, amit csak tudomásul venni lehet, hogy baj és nem vitatkozni rajta.
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #11374 üzenetére
Nekem az a be nem töltő fegyver és játékos bug tegnap jött elő először (PS5-ön), eddig még nem is találkoztam a jelenséggel, csak hallottam a többiektől, hogy van ilyen.
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bazsi747
aktív tag
válasz l.skywalker #11307 üzenetére
Igen arra gondoltam,értem köszi
-
törölt tag
válasz l.skywalker #11211 üzenetére
De legalább a shader jó, olyan mint ha le lenne izzadva minden
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11200 üzenetére
Én a régit jobban szerettem, főleg a Forsakent... De előtte is inkább Osiris/Warmind, mint a mostani. Ebben a játékban az a kör a vonzó, hogy pve-ben kiszeded a cuccokat, majd az endgame a pvp, de ez egyre kevésbé van így. Teljesen más irányba megy a játék, mint amit én megszerettem.
-
aktív tag
válasz l.skywalker #11197 üzenetére
Azért kaptak sok kritikát mert az erős WQ szezon óta a minőség brutálisan visszaesett (szvsz a season of the pluder sem volt akkora durranás mint sokan állítják) cserébe a grindot feltekerték 11-re, de a kritikát nem a jelenlegi szezon miatt kapják hanem az előző kettő miatt inkább.
Haunted-ben ugye triplázták a focusing költségét ráadásul kivették az alternatív umbral energy forrásokat a seasonal content loop kivételével, cserébe beraktak egy csomó fegyvert, a plunderben ezen felül kivették a célzott fókuszálás lehetőségét (amit persze akkor raktak vissza amikor a többség már nagy nehezen kigrindolt mindent) habár kicsit olcsóbb lett a fókuszálás, cserébe a content loop még hosszabb lett hiszen 2-3 ketchcrash-t kellett menni, hogy legyen elég map fragmented az expedition-höz. Gyakorlatilag gazdaságosabb/időtakarékosabb volt random engramot fókuszálni a redborderért mint expeditionben próbálkozni.
Nem véletlenül már én sem játszottam az előző szezon utolsó harmadában pár óránál többet összesen és ezért nem tudom annyira élvezni a jelenlegit sem, pedig jó a sztori, végre visszatértek az ikelos fegyverek (különösen az smg a kedvencem), de nem lehet figyelmen kívül hagyni az egyéb problémákat aminek az első trials hétvége egy egész jó barométere volt mivel állítólag kevesebb mint harmadannyian játszottak mint az előző szezon első hétvégéjén ami finoman fogalmazva is masszív visszaesés.@sparklyth: ahogy saen is írta, rengeteg visszajelzést kaptak az évek során, de bungie legendásan lassan reagál, már ha egyáltalán reagál a visszajelzésekre. A one eyed maskot pl. 1,5 évig tartott nekik nerfelni annyira, hogy ne legyen automatikus választás minden titánnak mert annyira op. Az anti-cheat bevezetése _2_ írd és mond kettő évig tartott (pont ebből maradtál ki azzal, hogy tavaly kezdtél csak el játszani), holott mindenki mondta (sőt, nem csak mondta, tudta), hogy f2p-é tenni a játékot funkcionális anti-cheat sw nélkül és elérhetővé tenni az endgame pvp-t (trials) az hatalmas hiba lesz. Lett is, hiszen rogyásig volt a pvp csalókkal akik minden következmény nélkül, ingyen tudtak új accountot csinálni (már ha egyáltalán bannolták őket), hogy ott folytassák ahol abbahagyták (elég nagy biznisz épült a különböző carry szolgáltatásokra).
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11197 üzenetére
Szerintem most a pve is szar. Csinálsz egy buildet aztán nem is kell fegyver, vagy csak egy-két speciális perk. Lightfallból is eddig csak a strandet mutatták ami megintcsak nem érdekel. Én lőni szeretek nem képességeket használni...
A mostani szezon sztoriilag tényleg nagyon jó, de a játék állapota szerintem kritikán aluli. Ez az év meg az egész ability 3.0 egy jó nagy tévedés. Én abszolút nem élvezem most az egészet. Persze ligthfallal majd úgyis kötelező lesz a strand, úgy lesz kialakítva az egész, de én már szeretném ha végre újra a fegyverekre irányulna a főszerep... -
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11191 üzenetére
Csak a sithek gondolkodnak szélsőségekben.
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11186 üzenetére
Nekem open word sessionben nem volt hajlandó 5 percnél többet maradni, folyamatos Contacting Destiny 2 servers hibaüzenettel. De gondolom akkor a VoD elején sem volt 5 óráig jászthatatlan a raid... ha már day 1.
Amin én meglepődök, hogy ha kritizálja valaki a játékot, teszemazt jogosan, akkor minek játszik vele? Azért mert szeret vele játszani és jogosan háborítják fel évi 100 euróért ezek a hibák. Senki nem tartott a Bungie fejéhez pisztolyt, hogy live service-t csináljanak mindenre. Ha ők kikötik, hogy internethozzáférés kell, én lennék a telhetetlen, hogy elvárom, hogy akkor kiszolgáló is? Valaki nagyon fordítva ül a lovon és kétlem, hogy azok lennének, akik igyekeznek megnyerni a közösség hangját, mert ezen hozzáálláson illene változtatni.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #11186 üzenetére
sőt ezer játékidő után is feszt azt akarják bizonygatni, hogy egy játék mennyire szar.
Bungie bizonyítja újra és újra, mi csak megemlítjük.Ahogy én látom a legtöbb kritika abból ered, hogy a Bungie csak az abszolút minimumot hajlandó hozni, így ha emellé kibugol valami, az erősen ki fog tűnni. Egy olyan terméknél ahol megvan a komplexitás, részlet gazdagság, és törődés, sokkal könnyebb elnézni a bugokat.
Szvsz, 2cent, nem kell személyesnek venni.
Én egyébként visszavettem a játék időt rendesen, most is csak az IB-vel nyomorítom magam, de már nincs sok hátra belőle .
-
aktív tag
válasz l.skywalker #11180 üzenetére
Azért ezt erősen vitatnám... eddig 2x lőtték le az API-t amire korábban nem nagyon volt példa, mivel nem csak 1-2 órára hanem napokra ki lett lőve mind a két alkalommal, továbbá hetekig connection problémák voltak amiket talán most csináltak meg.
Ennek köszönhetően új dungeon day1 is botrányos volt mert egy idő után elkezdett szinte mindenkit kidobálni.Természetesen a csúcs az volt amikor közölte bungó, hogy hát majd az ünnepek után foglalkoznak a dologgal mert hát mindenki szabin van effektíve. Szóval az az érzésem, hogy nem igazán fogták fel még mindig, hogy a live service az mivel jár mert ha mi ilyet próbálnánk meg a munkahelyemen (szintén szolgáltatás az egyik fő profil) akkor az ügyfél rövid úton kitenné a szűrünket.
+1 poén, mert hát még mindig nem tudnak elszakadni attól, hogy valamit ne rögzítsenek framerate-hez : [link]
-
kosinalajos
csendes tag
válasz l.skywalker #11170 üzenetére
Online coopot akarunk (azaz 2 külön gépre van letöltve a free game epicről), de nem tudjuk invite-olni egymást, mert mindig hibár ír.
You cannot join a fireteam at this time.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz l.skywalker #11154 üzenetére
Köszi. Végül úgy döntöttem, hogy kihagyom a deluxe upgrade-et. Kicsit sokallom rá a kért pénzt. Csak a mostani pass-t vettem meg, így is lesz elég behozandó content a lightfallig...
Azon viszont filózok, hogy deluxe-al lenne értelme behúzni. Apropó, ez most épp HL áras."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11154 üzenetére
A Taipan az ingyenesen craft-olhato.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #11146 üzenetére
En meg valszeg egyedül vagyok, aki utálja a cowboy/western témát
Live-Die-Respawn
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11143 üzenetére
A Contingency P "nagyon jo", legalabbis en szeretem.
Ebbol az ujbol van igazabol jo roll-om de vmi botranygyenge Handling-el.
Meg 10 Prec Kill kell a Mida Catalyst-hoz ,lehet utana kiprobalom de ugye szinte tokugyanaz a ketto. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #11130 üzenetére
Csak szerintem szörnyű cucc? Mármint jól néz ki, meg erős is, de totál haszontalan számomra a perkje
Live-Die-Respawn
-
fiATHaLON
őstag
válasz l.skywalker #11115 üzenetére
Fasza! Köszönöm mindenkinek!
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11088 üzenetére
Baráti körben abszolút nem tapasztaltuk ezt az emelkedést.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11083 üzenetére
Csak szerencséd volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #11073 üzenetére
Mintha nerfelték volna (Nem figyeltem igazából) és kevesebbet sebez a dupla robbanás, de így is nagyon jó boss-okra. Annyit szoktam vele kicsit mókolni, hogy ha konkrét boss fight van, akkor az SMG-t lecserélem egy másikra (Unforgiven a Duality dungeonból), mert azon van Demolitionist (+Adrenalin Junkie, de az most nem számít) így tényleg végtelen a gránát dobálás szinte. (azért csak szinte, mert van ugye egy 3 sec-es CD)
Live-Die-Respawn
-
GAbre
veterán
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11027 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Minden fegyvertipusból érdemes egyet tartani, elementenként. Tehát ha scout rifle-ről van szó, érdemes tartani egy kinetic-et, és a háromféle energy elementet is. Ezeket nem fogod használni non-stop, de ha olyan szezon jön amikor mondjuk void scout kell a GM-hez/lost sectorhoz, akkor rögtön előkapsz egyet és használod. Hülyeség lenne egy jó roll-t betörni csak azért, mert akkor épp nem használod.
Persze nincs szükség 5 féle void scoutra, főleg ha normál játék alatt nem is használsz scoutot. -
törölt tag
válasz l.skywalker #11024 üzenetére
Igen, a neheze mondjuk találni két embert aki egyetért abban, hogy melyik a God Roll xd.
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11020 üzenetére
Ha ezt nem irod be nem tudom mikor vettem volna eszre, mindig csak az neztem ,hogy mar megint 490 folott vagyok.
Ezekszerint jatszani is szemuvegben kellene.
Pont most delelott toroltem ki egy rakat/osszes ghey/hunter exotic-ot(65-70) ,hogy legyen hely.Egyebkent azt elhiszem ,hogy pve eseten siman lehet minimalizalni de ha pvpzgetsz es nem akarod ,hogy tenylegesen megoljon az unalom akkor duzzad a felrerakott fegyverek szama rendesen. Most is ennel az IB-nel brutalis mennyisegu Out of Bounds-ot(dupla roll-osokat) szedtem ossze.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #10981 üzenetére
Hát a Vex nekem elsőre kiesett A Collective-nek viszont kellett huszonvalahány run... A legrosszabb eddig a Hearthshadow volt nekem, teljes szezon ráment az előző, a végén esett ki. Hiába voltak pozitív módosítók, harmincvalahány run volt...
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #10979 üzenetére
Nem bánnám ha nagyobb lenne, de Charlemagne tweetelte ki tegnap este. Egyébként streamereknél is nagyon sok esett és hamar.
-
Scholes9
nagyúr
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #10972 üzenetére
Múltkori beszélgetésünk után még mindig nem jelentkeztem, folyamatban van Most fogok neki esni a játéknak
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #10892 üzenetére
Simán orbiton lévő fireteamba nem engedett csatlakozni, a saját fireteam beállításaim pedig automatikusan closed-ra lettek állítva és nem tudtam módosítani, szóval mellém sem tudott belépni senki a klánból.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #10885 üzenetére
Igen
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10831 üzenetére
Igen, köszi, csak azt hittem, hogy ha 1560 minden slot akkor a random drop is 1560 padló lesz és tudom upgradelni majd a cuccaimat amik még 1550 és 1560 között ragadtak, illetve, hogy az új dropokat majd nem kell 1560-re.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #10811 üzenetére
Bíztam benne, hogy a " magarok" megússzák..
.
10810 hsz...[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10803 üzenetére
Digi/Invitel, ugyanez... király, hogy a csapattársak is pont ma szabadnaposak...
-
i@lex
őstag
válasz l.skywalker #10803 üzenetére
Nekem sem megy. Digi.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #10796 üzenetére
Nem nullázódik, ezt nem írtam. Annyit, hogy alig néhány medál lehet nálad max.
-
pulffy
őstag
válasz l.skywalker #10783 üzenetére
Mikor ér véget az event?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10776 üzenetére
Köszi, igen kell valami olyasmi amit be tudok gyűjteni magamtól is, mert a 2 ismerős akit hoztam még nem tart ott, hogy farmolja nekem a lootot xd. Egyedül meg hát, ..na nem vagyok egy sztár játékos.
Most néztem Itt, hogy pvp-ben az empowering rift + luna csizma elég jó kombó, ez jobb mint a Void Child? Sajnos elveszteném a weakening gránátot is, szóval nem tudom megéri e..
saen: nekem mindent túl kell gondolni, sajnos ösztönre hülye vagyok, de köszi, hogy a legjobbat feltételezted.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10767 üzenetére
Én is csak azért mennék, de valahogyan nem adja át az érzést ami miatt megtetszett a játék, a Gambit még úgy ahogy átadja, általában ott is inkább az Invader párbajokon dől ki, főleg a Gjallycheese miatt kapom fel a vizet. Mondjuk az sem tetszik mikor 3 Necrotic tap után, 1 sima meleevel levágnak .
Lenne legalább egy régió előfilter, meg egy skill előfilter, utána szerintem egész jó lenne amúgy, bár gondolom aki most már olyan szinten van, hogy simán letapos 20:1-re, annak meg a mostani klassz..., hogy miért azt nem tudom.
-
ldave
félisten
válasz l.skywalker #10746 üzenetére
Itt szokott lenni az a tök jó EDZ pálya, ami sehol máshol nem érhető el?
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10738 üzenetére
Akkor majd a következő szezonban meg lesz.
-
redhunter
senior tag
válasz l.skywalker #10708 üzenetére
Akkor azt miért irja ki meccs keresésnél ha kivan kapcsolva a cross play hogy ez megnöveli a meccs keresési időt?Ami egyébként igaz is.Ps 4 en játszom.Vagy ez csak a konzolok közötti cross playre vonatkozik?
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10711 üzenetére
/rant
Hát lassan 620 órám van a játékban, de még nem sikerült se Raid, Dungeon, vagy GM, tehát így végülis igaza van . Még nincs master work loot kitem, mert tartogattam jobb statos armorra..
Hoztam két új játékost, de azt sem tudják mi van, gondolom 100-200 óra után összeáll a kép, aztán még 100-200 és talán sikerül őket Legend szinten játszatni ( kb most vagyok ott). Talán S18 végén ott leszünk, hogy megy majd egy GM sokadik nekifutásra .
Bemegyek pl; Master Voxra solo, simán kinyírok mindent, de az első tank felrobbantásakor lehalok, kb annyit sebeznek rám a turretek, hogy esélytelen, gondolom van valami safe spot valahol, csak mivel nincs semmi checkpointolás, így annyira nem szoktam vergődni vele.
Na mindegy szerintem ez tök lehervasztó, hogy nincsenek átmeneti szintek, vagy megyek az unalmasan könnyű cuccokban 150 alkalommal, vagy megugrom a kövi skill lépcsőt 50% handicappel..
A legrosszabb élmény az volt amikor leküzdöttem a 1550 weekly-t és mivel "lassú" voltam kb 20-30%-al, amúgy végig zergeltem kb berserk módban , a score decay = pontvesztés miatt, így sem kaptam meg belőle a pinnaclet.. Tökre megszenvedtem azért a questért, és nagy semmi, de ha belogolok hetente és böfögök 3at a vanguard 1350 strike playlistben akkor kapom a pinnaclet mert jókutyi voltam Bungonak.
Szeretek játszani, de az egész gyakran még a 2005-ös MMO szinthez képest is visszalépésnek érződik..
/bocsi
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10689 üzenetére
Köszi a választ, ha esetleg még sem tetszik majd, rá tudom azért tenni az általános shadereket ?
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #10686 üzenetére
A PS Network rejtelmei.
A dedikált discord már tavaly is késő lett volna..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #10684 üzenetére
... ami sajnos, sokszor nem az igazi, mármint a PC - konzol discord.
Bishop szinte alig hallható, de Laci is, el, elmegy a messziségbe ha beszél..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Scholes9
nagyúr
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10662 üzenetére
Ez milyen oldal?
A pvp kimaxolva meg minden más kivéve a 30th pack. -
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10658 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik csomag éri meg jobban fejlődés szempontjából a legacy vagy a 30.ik évfordulós csomag.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10652 üzenetére
Uh... ez is ugyan ott esik ?
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10638 üzenetére
Gambit, Nightfall, és talán majd egyszer a solo Master sector amiben jobb szeretnék lenni, majd jövök ide tippekért. Ezekkel vagyok el leginkább, a legtöbb tartalmilag szuper. A Lost Sectorok nagy része különösen igényesen és aprólékosan van megtervezve, ezeket nagyon tudom értékelni.
Van sok olyan amúgy amit végig szenvedtem már (pl Gambit HC Malfeaeeasceaaa? ), aztán a Boss arenanal kellett feladnom, 1-2óra után, mert ott az instant kill, lelökdösés vagy egyszerűen az iszonyatos hp miatt elment a kedvem. Az ilyeneket én személy szerint nem értem, gondolom mert a munkám elég stresszes, aztán ez már így túl sok inger, hogy a "szórakozás" is ennyit kivesz belőlem. Majd alakul ez, meg hát nagyon messze vagyok még attól, hogy tényleg jól játszak, nagyon kell érteni a kombokat, tudni mi-hol-mikor jön elő, rákészülni, elő tölteni, megvan a ritmusa, ami klassz amúgy ez hiányzott a grindelős MMORPGk után.
saen
Érdekel nagyon is, csak szerintem "még nem tartok ott a Destiny karrieremben, hogy ebben lássak annyi szórakozást(önbüntetést),hogy megérje, de az is lehet, hogy gyengébb pillanatomban megveszem,most már lesz kit utálni miatta ha megbánom[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10631 üzenetére
Ennyire jó az az armor set?
Valami instant cuccot is?
Kozmetikai cuccot esetleg? -
Cetli
tag
válasz l.skywalker #10616 üzenetére
Sziasztok.
Új vagyok még a Destiny világban, ezért is fordulok ehhez a kérdéshez.
“ Light Level szintedet kell 1550 környékére húzni. Ahhoz nem XP kell hanem magasabb szintű gear. A kolléga általánosságban fogalmazott, hogy "XP"”A power levelem 1564 a light level olyan 1550-1551 kb, akkor ezért is lehet hogy secret levelen van hogy elfogy a dmg-em a nagy sárga mobokra? Egyszer tudtam eddig megcsinalni, a többinél kevés vagyok általában.
Köszönöm -
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10620 üzenetére
Köszi.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10616 üzenetére
-
Scholes9
nagyúr
-
GAbre
veterán
válasz l.skywalker #10585 üzenetére
Köszi.
Nagyon jó,hogy sehol nem írja ezt küldetésnél.
Csak a név aláírásban.Azt meg nem figyeltem.Avatar
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10587 üzenetére
A War table-ben nem engedi kivenni mert nincs feloldva.
Mindent is kiszedtem már de a bow nem akar jönni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10576 üzenetére
Igen, látszik, hogy új vagyok. PC/Steam: lano17#1821
Warlock a főkarim, de tudok hozni egy Ursa Furiosa Titánt húspajzsnak -
Shaza
senior tag
válasz l.skywalker #10548 üzenetére
Ezek szerint már nem lehet végigjátszani a teljes story-t.
Miért döntöttek a játék megcsonkolása mellett? -
saen
veterán
válasz l.skywalker #10545 üzenetére
Gondolom Battle.netről akarja áthozni steamre.
-
törölt tag
válasz l.skywalker #10531 üzenetére
Az extra slot armorhoz mennyit kell menni kb ?
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10511 üzenetére
Akkor viszont marad a geforce now ami össze van kötve a steamel.
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10497 üzenetére
Köszi szépen az infókat.
Minden héten elég sokat fent tudok lenni de most a meló lett többségében. De szombaton leszek szerintem.
Ezen látszik az azonosító.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz l.skywalker #10493 üzenetére
Köszi szépen.
Mennyi aktív magyar játékos van? Ha vannak hol érdemes őket keresni csapathoz?
A friss platform is van vagy csak a mentéseket lehet össze vissza átvinni?Jelenlegi felszerelésem.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz l.skywalker #10494 üzenetére
Igen néztem, hogy mindig akciózzák, most 10k annyit nem adok érte, talán akció frissítéskor megint le lesz áraza
-
pulffy
őstag
válasz l.skywalker #10488 üzenetére
De van. Le lehet szedni külön a ps4/ps5 verziót.
-
pulffy
őstag
válasz l.skywalker #10486 üzenetére
Én nem vettem észre semmit , de ugy tudtam hogy ez csak ps4 érint.
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #10483 üzenetére
Az a Sony, aki a " perfect for playstation" keszulekeire 1,5 év után tudott egy használhatatlan VRR - t aplikalni, egy frissítés keretein belül.
A konzolra a mai napig nem érkezett meg ugyanez..
Hetek óta nincs HDR a játékban.
Ami nem baj mert nélküle is látványos, szép, baró a Game, de a fentiek fényében, meg az hogy mindez már teljesen hozzájuk tartozik, nevetséges.
Szeretném remélni, hogy egy új és nagyobb Destiny lesz az eredménye ennek az osszeborulasnak, de én már megtanultam szkeptikusnak lenni.
Vissza nyúlni folyamatosan..., nekem továbbra is ciki.Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #10473 üzenetére
A fenébe.
A PS5 konzolon játszott verzió is ide tartozik gondolom.
Bár, PS4 kontrollerrel ez a cím nem játszható, mivel PS5 címként hivatkozik rá..
Szóval érted?..
Vicces és tipikus Sanyis", hogy most már saját csapat, és mégis a playstation verzió kikupalasa lesz az utolsó a sorban..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
sting2
addikt
válasz l.skywalker #10471 üzenetére
A HDR kezelést mikor óhajtja helyretenni a Bungie?..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
GAbre
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ezekiell
veterán
válasz l.skywalker #10439 üzenetére
Eddig a dupla repus heteken nem volt ennyi, sőt nagyon nem.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Bencus88
nagyúr
válasz l.skywalker #10432 üzenetére
Rakétavetőt megcsibáltam, mert azt használom is
Aha akkor érdemes wellspringet farmolni meg ládázni
-
redhunter
senior tag
válasz l.skywalker #10427 üzenetére
Oh,ok megnéztem közben ,azt a strike-ot nem nyomtam még le a végén,ami után elkell menni Fynchez.Köszi
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #10407 üzenetére
Passz, lehet variáltak azóta.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #10405 üzenetére
Amikor bejöttek a catalystok anno, nightfall-on sokkal jobb droprate-tel estek, mint strike-on. Nemhogy az is playlist activity, hanem még külön drop rate is volt hozzá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #10403 üzenetére
Mármint mire gondolsz? A Nightfall az Vanguard Ops playlist activity.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest