Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Az a 2017/18-as első két DLC-hez volt jó:
1. Curse of Osiris
2. WarmindDe az alapjáték és ennek a 2 DLC-nek a sztorija azóta bekerült a Content Vault-ba, így a beváltásával konkrétan semmihez sem jutsz hozzá.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
Jahh, remélem jövő hétre legalább a crasht és a strike betöltéseket javítják...
Itt egy lista az eddig felfedezett bugokról.
Azt nem tudom, hogy említették e, de Gambitban feltűnnek erősebb mobok, illetve ha jól láttam a kezdő spawn pontok is változtak. Érzésre több a hp is picivel.
-
l.skywalker
félisten
A szezonális Contender és Platinum Card-okhoz kell a Season Pass, mert a PsiOps Battlegrounds-ban lehet haladni vele.
A Witch Queen-est nem tudom, mert ott van olyan amivel elég Savathún Throne World-jében csinálni ezt-azt.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyersanyag vár rád valszeg, de nem tudod felszedni, mert elérted a maximális mennyiséget. Így képről nem lehet megmondani, hogy melyik épp, de max valamit kimasterworkölsz vagy felhúzol egy kisebb fegyvert magasabb szintre, hogy csökkenjen a nálad lévő mennyiség és kiveheted utána az adott materialt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Nálam semmi. Az a tapasztalatom, hogy nem mindig a Bungie háza táján van a gond, vagyis nem pont. Ha az internetszolgáltatásod valamiért változik, köhög vagy csak a hálózatot karban tartják a Bungie azonnal elkezdi kidobálni a hibákat.
-
-
l.skywalker
félisten
-
-
l.skywalker
félisten
fejlesztened kell a War Table-ben a Hammer Enhancements-et:
Lehet direkt a charge-ok számát növelni:
De lehet olyan Challanger Medallion-t is ami növeli minden ütés után egyel mindaddig amíg nem csinálsz focused engram-ot:
Ezekhez a Seasonal Challange-ket kell tolni, ahol van ide vonatkozó reward:
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
A szezon végén el kell költeni és ha szerencséje van az embernek kaphate belőle Masterwork cuccot I'll. Legendary shardot és core-t lehet vele majd farmolni. Csak ugye fél napig fog tartani mire mindent betörök...
-
maajsz
senior tag
Ott írja, hogy "use your new synthesizer". Azt meg nem az invben hanem a questeknél találod meg, mint weak synthesizer asszem, jobb klikkel megnyitod és ott tudsz mote-ot csinálni amit aztán a rekoningban be tudsz bankolni az elején. Később tudod ezt a cuccost powerfulig uppolni.
-
saen
veterán
-
ldave
félisten
Az igaz, hogy teljes káosz jelenleg a Destiny 2 ilyen szempontból, hogy mi érhető el és mi nem
PS4-en nekem megvan minden, PC-re csak az alapkiadás. PS4-en elérek mindent, PC-n amihez Forsaken vagy Shadowkeep kell, azt nem, kivéve amit már megszereztem PS4-en, mert az mehet (pl Exotic fegyók)...
A Season Pass közös, de a Silver csak ott érhető el, ahol megvettem.
A Slime draws near! Command?
-
redhunter
senior tag
Tele van az invertoryd azért nem tudod a driftertől felvenni,viszont igy beváltani sem tudod addig armorra vagy fegyora ott a nagy decrypternél amig nem szabaditasz fel helyet ,mert az is egy engramot csinál amit a kisebb decrypternél tudsz kinyitni.Szval először ott nyiss ki simán párat.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel