Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz maajsz #11643 üzenetére
Igen, van egy alap (fehér) verzió amit az eventes questline első 1-2 lépésének teljesítése után megkapsz, de az eltűnik az event után, és van egy exotic amihez a 3 feltétel egyikét (1200 pontnyi medál, top 10% NF score vagy 3 csomagot kell kinyitnod amit a focus playlistből kaphatsz) kell teljesítened, az viszont már permanens.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz maajsz #11643 üzenetére
Sajnos igen, én is az ő videójában hallottam róla először, és ez utólag meg is magyarázta, hogy miért kaptam csak pár pontot a warlockon múlt héten amikor beváltottam az elsőt. Még egy kicsit csodálkoztam is, hogy ez ilyen kevés pontot ér csak (több medált adtam le vele egyidőben és összesen ilyen tizenvalahány pontot kaptam), mert azt is utólag tudtam meg, hogy a diamond az valójában 300 pontot ér(ne ha nem lenne bugos)...
Mondjuk nem tudom, hogy javították-e tegnap vagy továbbra is sz*r.[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz maajsz #11399 üzenetére
Valahol értem, valahol nem. Ebben a játékban nincs dedikált healer, tank, dps. Amikor behozták ennél sokkal brutálisabb volt a well, de már nincs overshield, Lunafaction nem autoreloadol, nem stackel össze a dmgbuff jószerivel semmi olyannal, amit nem külön játék lenne feltenni. Ha ennél is tovább nerfelik, akkor ott az teljes játékmechanikát meg kellene változtatni, mert a self-healing/survivability az nem fog működni, és akkor még a dpsről nem is beszéltünk.
Erre volt jó példa a Mars Battlegrounds. Ez GM-en játszhatatlan lesz. PONT. És majd jönni fognak a különböző cheesek, mert egyszerűen nem egy strike volt, végtelen mob spawn ott működik, máshol nem. Ezért tartom baromi veszélyesnek, mert ő nyugodtan mondhat bármit és befolyásoló ereje az van, ezt nem lehet eltagadni, viszont a felelősséget nem vállalja majd, ha még jobban hazavágja a nagyokosságával a well körüli cirkuszt, amit már Salta is elindított.
#11400 l.skywalker
Egyetértek, annyi észrevételt szeretnék tenni, hogy a Lore-t hagyjuk ki a felsorolásból. Mert nem itemcardokon akarom olvasgatni, vagy Byf 3 órás videóját megnézni, hogy így 5 év játék után megértsem, hogy mi a túróért simpeli mindenki Mara Sov-ot...[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
aktív tag
válasz maajsz #11346 üzenetére
Igen, a wish ender nagyon jó lett, de azt nem most hanem még korábban buffolták (legalábbis mintha nekem ilyesmit mondtak volna). Nekem is klántárs ajánlotta.
Legend lost sectorra meg heti küldetésre inkább azt vittem mint az arbit (pedig nem vagyok íj rajongó), mert hát ugyan kicsit lassabban lő és nem üt le minden shieldet 1 lövésből, cserébe nincs gond a lőszerrel plusz wh-t is kapok .
@saen: Nimbus nekem is az agyamra ment kb. 5 perc után. Most komolyan ennyire nem volt pénz arra, hogy legalább egy kicsivel több voice line-t írjanak, hogy ne azt kelljen hallgatni újra és újra (arról már nem is beszélve, hogy a jelenlegiek mennyire elképesztően fogcsikorgatóan ostobák, bár lehet súlyos agykárosodást szenvedett amikor megkapta az upgrade-jeit) ? -
bunfi
őstag
válasz maajsz #10902 üzenetére
Jó mondjuk elve nem is innen kellene kezdeni.
- P2P "szerverek",
- nincs SBMM,
- játékosszám vs. pályák mérete, komplexitása,
- szélsőségesen ingadozó TTK,
- exoticok armorok és fegyverek
- 3x100-as buildek problémaköre
- shotgun ape, vagy mégjobb fusion ape...Hosszú ez a lista, de ahogy mondtad, amivel foglalkozni kéne, abba szarnak bele vagy olyan zseniális játékmóddal (és a hozzá kapcsolód triumphokkal, seallel) állnak elő, mint a Rift...
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
saen
veterán
válasz maajsz #10889 üzenetére
Ezen a téren össze-vissza beszél Bungie. Szerintem inkább csak arról van szó, hogy akartak egy nagyot nerfelni, hogy majd a később kiadott cuccok ezeken segítenek és lesz miért grindolni. Legalábbis nekem ilyen érzésem van. Jelenleg lövés közben nem érdemes ugrálni, mert ha pontosan célzol se garantált a találat.
-
törölt tag
válasz maajsz #10887 üzenetére
Titant sokan utálják, de amúgy ezt kb minden pvp meccsben megkapom visszafelé, hogy a Warlock/Hunter 1 slappel xd. 10 resilience.
Általában én futok be 2 ütéssel, aztán 1 ütés és lent vagyok.
Utóbbi időben már csak akkor megyek neki ha van shoulder energy vagy valamilyen erősebb buff mint az inmost light proxy. Inmost buff + shoulder energy asszem olyan 70k körül van pve-ben.
-
saen
veterán
válasz maajsz #10883 üzenetére
Én azt hiszem, hogy a hétvégi trials komolyságát ez a kis video jól mutatja:
[link]Freelance elvileg most lesz hétvégén. De megnézve mik most az új trials fegyverek/páncélok, én csak a szezonális csellendzset fogom megcsinálni, többet nem tervezek trialsozni. Se a játékmód nem élvezetes szólóban, se a jutalom nem jó.
Emellett viszont most sniper meta lesz, az a legerősebb special fegyver most szerintem. Aki rágyúr, azt már flinchelni sem lehet... Shotgunt márcsak megszokásból használnak az emberek, szerintem sok értelme nincs.
-
törölt tag
válasz maajsz #10873 üzenetére
Igen, ez soha nem lesz UT/Quake szint sajnos, azok valódi pvp játékok:
- Ugyan az a mozgás mindenkinél, nincs invis, dash, icarus stb
- Ugyan az a fegyver kit
- Általánosságban jobbak a pályák, nem kell a speciális dolgokat figyelembe venni mint a barricade, invis, icarus, gránát típusok, fragmentek, exotik loot, perkek.
- Nincsenek karakter boostok: Exotikok, Catalystek, Modok, Perkek, 99999.. interaktív változó, sokkal könnyebb a rof/hp/shot balance
- Könnyebb megtanulni, általában van valamilyen tutorial - Destinyben pve lehetne a tutorial, viszont még hátrább is lehet kerülni, ha túl rászokik valaki, saját példa. Érdemes megnézni az UT4 pre alpha tutorialját, kb 999999999999999x jobb mint bármilyen intro a Destinyben, ahhoz képest, amikor elindítasz egy DM-t, a narrátor elmondja mi a játékmód, mire érdemes figyelni. D2-ben azt sem lehet tudni kutatómunka nélkül, hogy melyik armor mod működik pvp-ben.
- Net csatlakozás, itt már azt sem hiszem el amit kérdez a Bungie
- Régi Quake és UT nagy előnye volt még, hogy nem a Streamer kultúrában játszottuk, így aránylag jó meccsek voltak. Még akkor is ha vastagon kikaptunk. Nem volt respawn camping meg hasonló hülyeségek, voltak baromságok, de aránylag ritkán. D2-ben minden második matchben van valami hányingerkeltő.
- Mivel nem looterek voltak, így nem volt fomo, paywall és skillgating sem a jobb cuccokhoz, nyilván ha a sima midroll Palindrome-ot viszem egy perfect Adept Palindrome roll ellen, máris hátrányban vagyok, gondolom ha 4 resil-t is hozzá adom ami rajtam maradt a Vanguard kitemből, akkor máris gondban vagyok .
- Nem volt ennyi Snowball effekt, D2 minél több előnyöd van annál több előnyt ad a játék, ez persze exponenciális ha már eredetileg is jobb karaktert vittél a játékba, friss meta buildel, így minél kevesebb ideje van a koszos alkalmijátékosnak, egyre hátrébb kerül, mire a mecsmékingbe kerül egy hétvégi játékos addigra Bungo elé rakta a fél kozmoszt, sok szerencsét így előbbre jutni xd.
...az artifact meta, és egyéb nyalánkságok biztosan hozzáadnak még.
Bungie hozzáállása, hogy elég lesz hatiku a pve2pvp konvertáláshoz.
-
l.skywalker
félisten
válasz maajsz #10809 üzenetére
Nem szokott túl sok probléma lenni kifejezetten a Digivel a játékkal kapcsolatban. Ez valami elég nagy elcseszett dolog, mert minden Digis játékos érintett, nem csak a magarok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz maajsz #10779 üzenetére
Nagyon sokat játszottam Void classt, Icarust még gyakorolni kell, Arc meg talán a playlist Vanguard erejéig volt rajtam. Szerintem teszek majd 1-2 portál kört mindegyik kittel, csak hát akik ellen megyek eléggé torzítani fogják az eredményeket...
Azon gondolkodtam még, hogy megérné e teljesen leszerelni a gránátot Invadeléshez, az elvisz egy csomó pontot, hogy (110-10)-re kijöjjön, ezeket átpakolni mobility, resiliencre talán.
#10778l.skywalker: Igaz
-
aktív tag
válasz maajsz #10769 üzenetére
Mondjuk ez a connection based matchmaking is akkora bullsh*t bungó részéről, hogy csodálom, hogy nem szakad rájuk a mennyezet minden alkalommal amikor leírják.
Nálam pl. szinte mindig van 1 token ruszki a meccsekben (azért néha beesnek amcsik/ázsiaiak csak, hogy izgalmas legyen) akiknek azért legendásan szar a kapcsolatuk nyugat felé, de volt olyan meccsem is ahol 3-4 kontinensről voltak bent emberek. Egy picit talán javult a minőség amióta kértem public ip-t a digitől, de még mindig rendszeresen látok olyan, hogy lövök valakit és nem sebződik miközben én meg elhanyagolható idő alatt halok bármilyen resilience mellett.
És igen a lobby balancing, ami mondanám, hogy egy vicc, de annak túl durva lenne. Amióta belenyúltak, hogy "javítsanak" rajta azóta brutálisan megnőtt az egyoldalú meccseim száma (és nem azoké ahol letaroljuk a másik csapatot) mert mindegy, hogy QP vagy freelance IB, a másik csapatba valahogy mindig több jobb játékos kerül akik ellen esélyem nincs. -
l.skywalker
félisten
válasz maajsz #10766 üzenetére
Én személy szerint csak a lootért megyek PvP-be. Vannak élvezetes időszakok, de összeségében ha nem a KD arány növelése a célom, teljesen jól elvagyok. Márpedig nem az a célom
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ldave
félisten
-
törölt tag
válasz maajsz #10756 üzenetére
Ezt egészen üdítő volt olvasni, a általános "ne legyél kezdő/láma" helyett, köszi
Megnéztem a videót: Killek shotok:
- Exotik Shoti
- 2x Ritual Vanguard Shoti
- 1 Hunter Melee
- Messenger Trials Pulse
- Adept Palindrome Hand Cannon ( sok szerencsét erre alternatívát találni )Nagy hátrány a Warlock lassú mozgása szerintem, kellene a Transversive Steps és folyamatosan sprintelni, de még valószínűleg így is lassú lenne sprinten kívül az alacsony Mobility miatt.
Ha jól tudom akkor Hand Cannon és a hozzá tartozó Unflinching (Ruha), Reloader(kéz), Targeting(Fej) modok hasznosak ( vagy amit használsz éppen ).
Amég nem vagy talpon sokat akár mehetne a dupla special ammo is. Shoti + Fusion
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz maajsz #10029 üzenetére
Á, ezek csak további balance problémákat okozna, amin utána megint hetekig-hónapokig kellene dolgozni, miután néhány hétnyi használat után a közösség elkezd anyázni Két lehetőséges látok. Nem változik semmi és ugyanúgy csak vizuális poén marad mint a fenti képen, vagy simán letiltja Bungie azt, hogy ha egy fegyvernél ott a Full Auto Trigger System, akkor a Retrofit modot nem engedi betenni.
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Szerintem itt arra gondol, hogy ha ilyen hamar kikerülhet egy játék a gamepassból, azzal megrendelhüt a bizalom a szolgáltatás irányába. Most ha valaki csak emiatt fizetett be pár hónapra és továbbra is játszana Destiny-t, akkor most újra fizethet a játékért, így lényegében drágábban kapja meg, mintha egyből megvette volna.
A Slime draws near! Command?
-
-
saen
veterán
Kb minden megbukott amit a beyond light behozott és elég gyorsan
Magas szintű pvp továbbra is szar lesz, mert 3rd peak nélkül még kevesebb esély lesz cheaterek ellen, illetve stasis nerf miatt is. Cheaterek meg lesznek továbbra is, amit írtak az semmit se fog jelenteni.
-
Physicist03
senior tag
De, igaz. Alább jun 11 TWAB-ból. Elimination és survival-ön kívűl, ami egy hazugság, mivel a survival teljesen random, tudom, mivel előző seasonben sokat játszottam. Semmi köze nem volt a skill basedhez. Volt, hogy 4-es kd-s embereket rakott be ellenünk, úgy, hogy nálunk a legmagasabb 1.5 körül volt. Máskor pedig olyanokat dobott be, hogy szerintem azt sem tudták mi az a pvp...
-
ldave
félisten
Valami most nagyon nem jó a pvp matchmaking terén sem. Tény, nem játszom sok pvp-t szóval nincs nagy mintám és akkor is szinte csak control-t, de úgy érzem, hogy csak kétfajta meccs van, vagy nyer a csapatom 100 ponttal, vagy ennyivel veszít. Szoros meccset nem tudom mikor láttam utoljára.
A Slime draws near! Command?
-
-
iceQ!
addikt
Ja, melóba gyorsan el kezdtem csinálni. Eddig tényleg nem vészes. Mindegy melyik legend lost sector-t csinálom?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
Van heti pár ingyenes nyitás, lehet annak a limitjét érte el. De már nem kell aggódni rajta, jövő héttől vége
szerk: három alap engram nyitása ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
https://youtu.be/LOIlzfAKzUU
Ha lenne olyan,nem kérdezném itt fórumon se.
De ahogy a fenti videón is van,se nincs másik quest.Se nem tudok bemotolni semmit,e betűre se reagál.
Az első videóban láthatod inventoryban sincs semmi olyan.
Se a végén:[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hova nerfeljék tovább azt a szerencsétlen warlockot már? Az az általad emlegetett instant kill annyira instant, hogy előtte pár mp-ig charge-olni kell a gránátot nem olyan egyszerű elnyomni mint egy titán shoulder charge-ot. Warlockot is alig látok már PVP-ben nem, hogy nova warposat.
-
sting2
addikt
Én szépen, lassan, megint "lejöttem" róla.
960-ig vitt a nem is tudom mi, aztán rájöttem, hogy ugyanaz az "antiszociális légkőr" veszi ezt is körül, mint mindent amit nem napi 5 órát nyomja az ember.
Hiába játszanak vele 30 an akár a listámon, hiába azonos klánhoz tartozunk, mindenki a saját klikkjével csapatja csak!
Pár éve ez még egy jóval nyitottabb és segítőkészebb univerzum volt.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
Snike
aktív tag
Forsaken 20Font, ezen gondolkodom most erősen....
A shadowkeep meg 30 font.
Jelenleg csak az egyikbe tudok beruházni!
A Forsakenről jókat hallottam, és tetszik is, viszont ha ezt megveszem akkor a Shadowkeep megjelenésével (szept közepe-vége) bukni fogom a loot-ot, ami azt jelenti, hogy szint alatti erőséget fog dobni.Mit tanácsoltok?
Mit tegyek ha csak az egyik tudom dec közepéig megvenni?!Köszönöm a segítégeteket!
PS5, mert az jó! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest