Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz allein #11577 üzenetére
Ha jól látom 60 Hz-es a monitorod, ha szeretnél nagyobb fps-en játszani (ami szerintem a játéknak kifejezetten jót tesz) akkor érdemes lenne valami gyorsabb monitort is nézni, legalább valami 144 Hz-eset. Nekem 1440p-s van (sima 16:9), 165 Hz és egy 3080 meg egy i7 8700 hozza az általad említett számokat.
-
_Bishop_
tag
-
allein
addikt
Sziasztok, a jàték beàllítàsain belül, video, nyomtam egy kocka gombot - reset, megoldódott. Sajnos csak addig jó amíg újra nem indítom a konzolt, ezután már ismét fennáll a hiba
#8560 puffy - ez engem is èrdekelne. Van egy jó pàr 1050-1060-as fegyverem, nem tudom húzni felfele, kuka? Tele van a vault-om velük.
PS4 PRO-ról PS5-re megèri vàltani szerintetek? Èn majdnem csak a Destinyt tolom, semmi màst.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Wow, PC-n is megeszem a vacsorámat, mire betölt. Eddig hol próbáltad, hogy a PC-s gyors hozzá képest?
Más: Nem tud valaki ajánlani egy normális klánt, ahol valóban van közösség és nem mindenki csak a saját klikkesedett bandájával játszik? Ugye ezen feltételekkel csuklóból kiesik a TRS és hasonló nevá társai. Kicsit unom már, hogy mindenre random noob-okkal kell menni.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cross-save van, cross-play nincs. Bármilyen platformon tolod, közös a mentés és a cuccok, de csak azon a platformon lévő barátokkal tudsz játszani. (Plusz ha át akarsz menni másik platformra, ott is meg kell venned játékot)
Én pl Xbox-on kezdtem, de Cross-save miatt PC-n is toltam (Pár hónapja pihentetem).
Live-Die-Respawn
-
maajsz
senior tag
Ha 60 Hz-es monitorok akkor éppen a 1050-el is elvagy kicsit vissza fogott beállítások mellett. Persze pvp-nél, na meg úgy általában FPS játékoknál azt szeretjük ha minél több az fps, még akkor is ha a monitor csak 60-at tud megjeleníteni, mert az input lag kisebb és folyamatosabbnak érződik az egész. Szvsz én biztosan rámennék a 1650-re, még akkor is ha nem egy jó ár értékű kari (mondjuk a 1050 sem az semmiképpen ma már), de ha jól sejtem nálad szempont a low profile.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest