Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #57018880

    törölt tag

    válasz l.skywalker #10711 üzenetére

    /rant

    Hát lassan 620 órám van a játékban, de még nem sikerült se Raid, Dungeon, vagy GM, tehát így végülis igaza van :D. Még nincs master work loot kitem, mert tartogattam jobb statos armorra..

    Hoztam két új játékost, de azt sem tudják mi van, gondolom 100-200 óra után összeáll a kép, aztán még 100-200 és talán sikerül őket Legend szinten játszatni ( kb most vagyok ott). Talán S18 végén ott leszünk, hogy megy majd egy GM sokadik nekifutásra :).

    Bemegyek pl; Master Voxra solo, simán kinyírok mindent, de az első tank felrobbantásakor lehalok, kb annyit sebeznek rám a turretek, hogy esélytelen, gondolom van valami safe spot valahol, csak mivel nincs semmi checkpointolás, így annyira nem szoktam vergődni vele.

    Na mindegy szerintem ez tök lehervasztó, hogy nincsenek átmeneti szintek, vagy megyek az unalmasan könnyű cuccokban 150 alkalommal, vagy megugrom a kövi skill lépcsőt 50% handicappel..

    A legrosszabb élmény az volt amikor leküzdöttem a 1550 weekly-t és mivel "lassú" voltam kb 20-30%-al, amúgy végig zergeltem kb berserk módban :DDD , a score decay = pontvesztés miatt, így sem kaptam meg belőle a pinnaclet.. Tökre megszenvedtem azért a questért, és nagy semmi, de ha belogolok hetente és böfögök 3at a vanguard 1350 strike playlistben akkor kapom a pinnaclet mert jókutyi voltam Bungonak. :C

    Szeretek játszani, de az egész gyakran még a 2005-ös MMO szinthez képest is visszalépésnek érződik..

    /bocsi

Új hozzászólás Aktív témák