Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirDan
aktív tag
Pedig anno mikor bejött a Luna, tisztában voltam vele hogy milyen jó.
Elfogadtam.
Tudtam hogy ha egyszer sikerül, milyen jó lesz nekem is, megérte érte kenni a pvp-t.
Így is volt, tudtam élvezni sacc/kb 6 hónapot. Le se tettem, pvp/pve, mindegy volt.
Most ezzel a 150RPM-el nagyon meggyengült. Magnificent Howl nélkül, 2x leszedem a Service Revolverrel azt, aki Lunával ill. Not Forgotten-el jön.Így ahogy írod, kezdődik minden előröl..
PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
VirDan
aktív tag
Szép és jó lesz itt minden úgy látom.
Csak majd jön egy OP fegyó , amit nagynehezen bitang grind/pvp árán megszerez az ember.
Utána jön a sírás hogy nerfeljék mer' így meg úgy.. Pl : luna/ not forgotten. Mi a tökömnek erőlködjön az ember ezeken, ha lebutítják majd..
Service revolver sokkal jobban adja. (na de majd ezt is eléri a vész egyszer)PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bungie is framing Steam as Destiny 2's "new home" on PC and talking about the process as a move, which implies that the game won't remain on Battle.net much longer than it must for a smooth transition. Bungie said more information about transferring accounts will be shared this summer.
Live-Die-Respawn
-
ldave
félisten
Battle.net-en marad a játék vagy ott megszűnik?
A Slime draws near! Command?
-
VirDan
aktív tag
Na azért Bungie is szereti a píízt rendesen, nem csak az Activision.
Ismét egy teljes játék árát kérik, viszont rengeteg a régi content.
Okés, hogy 4 season pass meg miegymás, na de egy új bolygót csak remekelhettek volna.PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
saen
veterán
Kiváncsi leszek, hogy a játékosszámok hogy változnak majd, hogy bünti nélkül át lehet jönni PC-re.
-
redhunter
senior tag
[link]
Fullos verzioPSN - RedFoxHun
-
pulffy
őstag
Melyek a Joker Wild-os exotiq weapon questek? Ha jól tudom 2 van, és mely fegyvert adják?
oriic mit ad + a deluxe?
[ Szerkesztve ]
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
addikt
Forsakennel mi lesz?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na, nem lesz 20-30 órás grind az endgame-ig, lesz egy bemutatkozó küldetés és utána mindenki játszhat mindenkivel (platformon belül), minden játéktípussal, instant lesz az endgame.
Pc-n meg a legtöbben a cross save-nek köszönhetően tuti átköltöznek majd Steamre
Ruhák nem befolyásolják végre a játékmódot/kinézetet, kvázi mod rendszer lesz és mindenki abban lehet, ami tetszik neki, a modoktól függnek majd a képességek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
NO hát a trailer után megvolt a Vidoq (QA megy most már). És asszem ez is day 1 lesz. Viccesek lesznek azok a kivégző mozdulatok.
Mondjuk Bungie megint csal, mert régi karaktereket helyszíneket hoz vissza kicsit átdolgozva.
Live-Die-Respawn
-
saen
veterán
-
l.skywalker
félisten
És közben MS/Xbox Store jóvoltából megvan a következő DLC dátuma és részeltei is [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
wjbhbdux
veterán
Free2play lesz az alapjáték és az első évi DLC-k, Steamen is megjelenik. Xbox+PC cross-progression
/s
-
ldave
félisten
Van valami felzárkózós megoldás? Nekem még 640 körül van a warlockom.
A Slime draws near! Command?
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Plusz ma lesz egy sajtótájėkoztató vagy v.mi hasonló a játėk jövőjėvel kapcsolatban?
PSN - RedFoxHun
-
saen
veterán
válasz redhunter #6049 üzenetére
Egyelőre nagyon bejön, de néhány hét múlva már lehet változik a véleményem. Alapvetően a horda módokat nem szeretem, most is ezt kaptunk. Ha lehet rendesen farmolni majd az új cuccokat akkor viszont lehet megbocsátható ez. Az új menagerie cuccok között van jópár ami érdekel.
-
saen
veterán
Mi a harmadik encounternél akadtunk le, de ott nagyon nem volt meg a damage. Feladtuk, aztán utána olvastam guide-okat, nem tudtunk arról, hogy ki lehet tolni a sebzés fázist, ezen múlott. Lehet olvasni kellett volna előtte
Az első encounter az nem volt vészes nekünk, bár amikor sikerült akkor csak rajtam volt már a végén buff, sietni kellett, hogy az összes kristályt lelőjem wipe előtt, de sikerült. Az ugrálós rész meg elég könnyű. -
pulffy
őstag
Azt hiszem hogy én is belevágok az új seassonba. Viszont az előző season teljessen kimaradt. Kell estleg valamit pótolnom? Van valami op fegyver amit ki kell (lehet) szedni?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
redhunter
senior tag
Kinek hogy tetszik elsőre az uj szezon?Ėn ps4 en tolom de az nagyon szokatlan hogy a questeket berakták a map mellė.Mėg 2 nap után is a rėgi helyen keresem őket.
PSN - RedFoxHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Raidet valaki letolta már? Valamit nagyon rosszul csinálunk, első encountert sem tudtuk tegnap este 6 óra alatt megcsinálni. Bénák vagyunk.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Ez nekem új. Google Stadia-ra is elérhető lesz a játék: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
VirDan
aktív tag
Crown of Sorrow letudva. Esoterickk csapata csinálta meg elsőnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
i@lex
őstag
2 óra alatt elérték az új level cap-et, ps-en. (750)
Nagy content update. :-D
-
VirDan
aktív tag
sry, vótmá.. raid trailer
törölhető
[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
Nekem ilyen gondom nem lesz, egy szem gambit bounty-t nem raktam félre...
-
saen
veterán
Az ajánlott szint alatt fog mindenki bemenni, ezért számít. 700-as a limit az első encounternél, de 715 az ajánlott. A végén pedig 720 lesz a limit, de az ajánlott vagy 735-740, ezt nem árulták el. Minden szint számít és szerintem 720-ra se tudom felhúzni majd a karakteremet.
-
saen
veterán
Ezt úgy értem, hogyha beváltasz egy előző szezonos gambit bounty-t, akkor a következő rank-upnál powerful helyett sima legendary-t fogsz kapni. Ez szerepelt az utolsó TWAB-ban, ez volt válasza Bungienak arra, hogy mindenki ezerrel halmozta a gambit bounty-kat, hogy majd a rang lépésekből szereznek gyorsan pár powerfult. Twitteren még viccelődtek is twab után, hogy több millió gambit bounty-t váltottak be egyszerre a játékosok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt hogy érted? A kész bounty-k nem fognak eltűnni ezt jelezték már. Így meg kicsit nagyobb szinten lehet kezdeni majd az új szezont. Még akkor is ha max 700-as cuccokat kapsz szintlépéskor. A gambites pinneacle weaponhoz így kicsit közelebb kerülünk majd. (Nagyobb lesz a szintünk. Nekem kb 3500-nyi bounty van eltéve a három karakterre)
Live-Die-Respawn
-
VirDan
aktív tag
Thx
Akkor sacc/kb 3 órám lesz (meló után) még hogy összekaparjak ~1500 pontot még egy Gambit resethez.[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
Ma patch/leállás délelőtt 10:00-kor? Vagy a megszokott időben?
-
DXRaveN
csendes tag
Itt is megkérdezném, van-e esetleg olyan tapasztalt raidelő, türelmes, kitartó játékos akit érdekel az új raid(Crown of Sorrows) június 5 hajnal 1 órás(ekkor lehet menni először) kezdéssel. Legalább 3 főre lenne szükségünk.
-
-
redhunter
senior tag
Kiváncsi leszek,hogy most hogy az Activision nincs a kėpben,ez esetleg megmutatkozik e az árkėpzėsnėl a további tartalmaknál.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
l.skywalker
félisten
[ Szerkesztve ]
-
redhunter
senior tag
Olyan kėrdėsem lenne ,hogyha a szezonnak vėge de nem lesz meg egy triumph ,ez esetben a recluse comp.rang,akkor az ugye resetelődik ės kezdhetem előlről?
PSN - RedFoxHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
saen
veterán
Akkor jövő héten vissza az underbellybe
-
redhunter
senior tag
Csak sztem mindenki elsőre akar mindent gyakorlás nėlkül,ma kellettvolna 1 ember simára egy havernak a fegyó miatt.Csináltunk egy teamet az appban de mindenki aki bejött egyből azt kėrdezte higy glitch lesz?Mikor mondtuk hogy nem ,már lėptek is le.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
Most komolyan,ennyire nehėz a zero hour hogy mindenki csak a glitchel csinálja?Nekünk 2 .menetre meglett a fegyó,a többit mėg nem nėztük.
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest