Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirDan
aktív tag
Pedig anno mikor bejött a Luna, tisztában voltam vele hogy milyen jó.
Elfogadtam.
Tudtam hogy ha egyszer sikerül, milyen jó lesz nekem is, megérte érte kenni a pvp-t.
Így is volt, tudtam élvezni sacc/kb 6 hónapot. Le se tettem, pvp/pve, mindegy volt.
Most ezzel a 150RPM-el nagyon meggyengült. Magnificent Howl nélkül, 2x leszedem a Service Revolverrel azt, aki Lunával ill. Not Forgotten-el jön.Így ahogy írod, kezdődik minden előröl..
-
-
VirDan
aktív tag
Szép és jó lesz itt minden úgy látom.
Csak majd jön egy OP fegyó , amit nagynehezen bitang grind/pvp árán megszerez az ember.
Utána jön a sírás hogy nerfeljék mer' így meg úgy.. Pl : luna/ not forgotten. Mi a tökömnek erőlködjön az ember ezeken, ha lebutítják majd..
Service revolver sokkal jobban adja. (na de majd ezt is eléri a vész egyszer) -
oriic
HÁZIGAZDA
Bungie is framing Steam as Destiny 2's "new home" on PC and talking about the process as a move, which implies that the game won't remain on Battle.net much longer than it must for a smooth transition. Bungie said more information about transferring accounts will be shared this summer.
-
Battle.net-en marad a játék vagy ott megszűnik?
-
VirDan
aktív tag
Na azért Bungie is szereti a píízt rendesen, nem csak az Activision.
Ismét egy teljes játék árát kérik, viszont rengeteg a régi content.
Okés, hogy 4 season pass meg miegymás, na de egy új bolygót csak remekelhettek volna. -
saen
veterán
Kiváncsi leszek, hogy a játékosszámok hogy változnak majd, hogy bünti nélkül át lehet jönni PC-re.
-
redhunter
senior tag
[link]
Fullos verzio -
pulffy
őstag
Melyek a Joker Wild-os exotiq weapon questek? Ha jól tudom 2 van, és mely fegyvert adják?
oriic mit ad + a deluxe?
[ Szerkesztve ]
-
Forsakennel mi lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Na, nem lesz 20-30 órás grind az endgame-ig, lesz egy bemutatkozó küldetés és utána mindenki játszhat mindenkivel (platformon belül), minden játéktípussal, instant lesz az endgame.
Pc-n meg a legtöbben a cross save-nek köszönhetően tuti átköltöznek majd Steamre
Ruhák nem befolyásolják végre a játékmódot/kinézetet, kvázi mod rendszer lesz és mindenki abban lehet, ami tetszik neki, a modoktól függnek majd a képességek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
NO hát a trailer után megvolt a Vidoq (QA megy most már). És asszem ez is day 1 lesz. Viccesek lesznek azok a kivégző mozdulatok.
Mondjuk Bungie megint csal, mert régi karaktereket helyszíneket hoz vissza kicsit átdolgozva.
-
saen
veterán
-
l.skywalker
titán
És közben MS/Xbox Store jóvoltából megvan a következő DLC dátuma és részeltei is [link]
-
wjbhbdux
veterán
Free2play lesz az alapjáték és az első évi DLC-k, Steamen is megjelenik. Xbox+PC cross-progression
-
Van valami felzárkózós megoldás? Nekem még 640 körül van a warlockom.
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Plusz ma lesz egy sajtótájėkoztató vagy v.mi hasonló a játėk jövőjėvel kapcsolatban?
-
saen
veterán
válasz
redhunter #6049 üzenetére
Egyelőre nagyon bejön, de néhány hét múlva már lehet változik a véleményem. Alapvetően a horda módokat nem szeretem, most is ezt kaptunk. Ha lehet rendesen farmolni majd az új cuccokat akkor viszont lehet megbocsátható ez. Az új menagerie cuccok között van jópár ami érdekel.
-
saen
veterán
Mi a harmadik encounternél akadtunk le, de ott nagyon nem volt meg a damage. Feladtuk, aztán utána olvastam guide-okat, nem tudtunk arról, hogy ki lehet tolni a sebzés fázist, ezen múlott. Lehet olvasni kellett volna előtte
Az első encounter az nem volt vészes nekünk, bár amikor sikerült akkor csak rajtam volt már a végén buff, sietni kellett, hogy az összes kristályt lelőjem wipe előtt, de sikerült. Az ugrálós rész meg elég könnyű. -
pulffy
őstag
Azt hiszem hogy én is belevágok az új seassonba. Viszont az előző season teljessen kimaradt. Kell estleg valamit pótolnom? Van valami op fegyver amit ki kell (lehet) szedni?
-
redhunter
senior tag
Kinek hogy tetszik elsőre az uj szezon?Ėn ps4 en tolom de az nagyon szokatlan hogy a questeket berakták a map mellė.Mėg 2 nap után is a rėgi helyen keresem őket.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Raidet valaki letolta már? Valamit nagyon rosszul csinálunk, első encountert sem tudtuk tegnap este 6 óra alatt megcsinálni.
Bénák vagyunk.
-
l.skywalker
titán
Ez nekem új. Google Stadia-ra is elérhető lesz a játék: [link]
-
VirDan
aktív tag
Crown of Sorrow letudva. Esoterickk csapata csinálta meg elsőnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
i@lex
őstag
2 óra alatt elérték az új level cap-et, ps-en. (750)
Nagy content update. :-D
-
VirDan
aktív tag
sry, vótmá.. raid trailer
törölhető
[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
Nekem ilyen gondom nem lesz, egy szem gambit bounty-t nem raktam félre...
-
saen
veterán
Az ajánlott szint alatt fog mindenki bemenni, ezért számít. 700-as a limit az első encounternél, de 715 az ajánlott. A végén pedig 720 lesz a limit, de az ajánlott vagy 735-740, ezt nem árulták el. Minden szint számít és szerintem 720-ra se tudom felhúzni majd a karakteremet.
-
saen
veterán
Ezt úgy értem, hogyha beváltasz egy előző szezonos gambit bounty-t, akkor a következő rank-upnál powerful helyett sima legendary-t fogsz kapni. Ez szerepelt az utolsó TWAB-ban, ez volt válasza Bungienak arra, hogy mindenki ezerrel halmozta a gambit bounty-kat, hogy majd a rang lépésekből szereznek gyorsan pár powerfult. Twitteren még viccelődtek is twab után, hogy több millió gambit bounty-t váltottak be egyszerre a játékosok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt hogy érted? A kész bounty-k nem fognak eltűnni ezt jelezték már. Így meg kicsit nagyobb szinten lehet kezdeni majd az új szezont. Még akkor is ha max 700-as cuccokat kapsz szintlépéskor. A gambites pinneacle weaponhoz így kicsit közelebb kerülünk majd. (Nagyobb lesz a szintünk. Nekem kb 3500-nyi bounty van eltéve a három karakterre)
-
VirDan
aktív tag
Thx
Akkor sacc/kb 3 órám lesz (meló után) még hogy összekaparjak ~1500 pontot még egy Gambit resethez.[ Szerkesztve ]
-
VirDan
aktív tag
Ma patch/leállás délelőtt 10:00-kor? Vagy a megszokott időben?
-
DXRaveN
csendes tag
Itt is megkérdezném, van-e esetleg olyan tapasztalt raidelő, türelmes, kitartó játékos akit érdekel az új raid(Crown of Sorrows) június 5 hajnal 1 órás(ekkor lehet menni először) kezdéssel. Legalább 3 főre lenne szükségünk.
-
redhunter
senior tag
Kiváncsi leszek,hogy most hogy az Activision nincs a kėpben,ez esetleg megmutatkozik e az árkėpzėsnėl a további tartalmaknál.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
[ Szerkesztve ]
-
redhunter
senior tag
Olyan kėrdėsem lenne ,hogyha a szezonnak vėge de nem lesz meg egy triumph ,ez esetben a recluse comp.rang,akkor az ugye resetelődik ės kezdhetem előlről?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
saen
veterán
Akkor jövő héten vissza az underbellybe
-
redhunter
senior tag
-
redhunter
senior tag
Most komolyan,ennyire nehėz a zero hour hogy mindenki csak a glitchel csinálja?Nekünk 2 .menetre meglett a fegyó,a többit mėg nem nėztük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Ringfit Adventure
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest