Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsik84
tag
Ha nincs meg a Beyond Light kiegeszito, akkor a Witch Qween-nel tudok jatszani ha azt megveszem? Vagy meg kell vennem elotte a BL-ot is? Koszi
psn id: zsonom
-
sp8787
addikt
Meg este 7-ig Banshee-nal van az a Last Perdition Zen Moment-el.
-
sp8787
addikt
Vicces azert ,hogy mint ahogy a Mechabre-bol is ugy most is alig csnalt vmit az ember es nesze itt van 2 majdnem full godroll fegyver.
-
Acélfarkas
senior tag
Van arra remény, hogy Xurnál a rankot újra lehet majd resetelni? Witch Queen 2. szezonjában már elértem az 5 resetes határt, vagy még korábban és azóta várok erre.
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
sp8787
addikt
Edesjositenem el se hiszem
427 Strike-al kesobb
-
l.skywalker
félisten
válasz sp8787 #11493 üzenetére
Ez király. Azt lehet tudni, hogy vajon az adott build-ek az aktuális szezonra vannak-e aktualizálva?
Ill. olyat nem láttál benne esetleg, hogy exotic-ra keressek?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem maradt élete masteren Nezarec-nek, de a wipe mechanike kinyírt minket, mégis megkaptuk a loot-ot (meg a master triumph-ot is, azt utólag vettem csak észre)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
-
Scholes9
nagyúr
Na csak nem bírtam ki, megvettem akciósan, pass nélkül egyelőre. Az elején vagyok még, tetszik, ez a gunplay überelhetetlen szerintem, istenien élvezetes Szerintem egyértelműen ez a Destiny legnagyobb erőssége
Szerintetek mennyire szenved hátrányt az, aki konzolon játszik a játékkal, mint, aki PC-n? Feltéve, ha szenved hátrányt egyáltalán[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
maajsz
senior tag
válasz Scholes9 #11487 üzenetére
A sztori most nem olyan nagy adag, meg szvsz a kontent is hamar kiszáradt. Engem a pvp szokott szezon közben megtartani, de a mostnai IB verzió siralmas, a lootja is gyenge, a legutóbbi trials loot is pff, na meg a meta is hányinger.
Jelenleg a heti 3 Rose ami érdekel, kb ennyi. Mondjuk annak sem örülök, hogy a season of the immortal után a season of the rapid fusions fog jönni, de legalább lehet majd spare rationst farmolni.
-
-
Scholes9
nagyúr
Na most PS-re és Xboxra is akciós a Lightfall, de még mindig hezitálok a vétellel Mondjuk csapat nélkül nem tudom, hogy megérné e egyáltalán a Season Pass nélküli változatot is behúzni
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
sparklyth
csendes tag
válasz #57018880 #11483 üzenetére
A Shuro-chi checkpoint az egyik legjobb fegyver húzós hely, de van aki a Grasp of Avarice elejét használja van aki a Shadowkeep első küldetését (az állátólag heavy-re a legjobb, csak ugye az heti rotationben van).
Én is Shuro-chit használom, barmilyen unalmas is, ott tudsz letenni zaszlót. -
maajsz
senior tag
Ez a destabilizing roundsos IB smg hasznosabb mint gondoltam. Most gyűlt ki az imperial shoti pattern, mentem is shuro chire levelezni dehát ugye shoti meg pve.. viszont hasonlóan a tetherhez fegyver killnek számít az AOE, ha egy mobot kiszedsz óvatosan (hogy ne haljon mind) jó nagy körzetben volatile lesz a többi egy shotti lövés és terülnek. Ami még vicces hogy néha chaineli is tovább a volatilet szóval egy-két lövés 10-20 mob is lehet. Mostanában nem kutattam fegyver húzós stratokat, de hátha hasznos valakinek.
-
l.skywalker
félisten
válasz sp8787 #11480 üzenetére
Teljesen igazad van. Kísérletezni vágyó PvP játékosoknak lehet egy jó alternatíva, de a fórum nagyja jobb, ha tisztában van vele, hogy ez egy shard-ba kerül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11479 üzenetére
Marmint mennyit? Mivel gyakorlatilag nem kerul semmibe.
Szoktal pvp-t jatszani? Azert kerdezem mert ott ha szorakozn akar az ember minden sz*rsz*rt kiprobal/cserelget (kiveveve vmennyire a specialokat) meg nemelyik keket is. Pl. az Underpressure-ossel is csnalatam par szaz kill-t.
Ha ezek a bfok nem barmoltak volna osszevissza a jatekot meg mindig meglenne a Bygones-om, Go Figure, Kindled Orchid, Blast F................
-
l.skywalker
félisten
válasz sp8787 #11478 üzenetére
Ez a fegyver nem ér annyit. 32 shard van a vaultomban + feloldva az összes a Season Pass-ba. De erre a fegyverre vannak alternatívák a játékban. Tapasztalatom szerint nem mindig kifizetődő a hype-ot követni. Wendigo-t is sokat látom használva
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11476 üzenetére
Ez mondjuk attol fugg kinek mennyit er 1 shard.
Ha mint nekem van 40 plusz a vault-ban akkor semmit se er 1db. -
törölt tag
válasz l.skywalker #11476 üzenetére
Én sem nagyon vennék ki külön pvp-re dolgokat, éppen ellenkezőleg, amikor rájöttem, hogy be kell áldozni valamit akkor a pvp cuccaimmal kezdtem. Jól jött az a kb +50 tárhely LF induláskor .
Playlist-szezon cuccokat birom amiket át lehet kattintani pvp perkekre.
Elméletileg az exotikokat amiben már megvan a catalyst letörölhetem majd vissza kérhetem akár mikor? Elég sok hely szabadulna fel..
-
bunfi
őstag
Akinek meg megvan, az meg nem veheti ki. Köszönjük Bungie.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11470 üzenetére
Az a y1 fixroll-os. A Black Armory-nal volt feligmeddig random roll.
-
l.skywalker
félisten
-
sp8787
addikt
Aki meg nem jatszott a Black Armory idejen annak a helyeben most/a heten megvennem a Nightshade-et.
Amugy mekkora marhasag mar ez!
-
törölt tag
válasz Balazs_ #11464 üzenetére
Pont elsiklottam a lényeg felett, ha most gránátos build kell, akkor:
a Starfire exotic köré:
+ Fusion gránát build
+ Empowering Rift
+ Well of Radiance
+ Touch of Flame aspect
+ Bomber mod/ok a Warlock Bond-ra.
+ A fragment ami scortch-ra ad rift energy-t, ha jól emléxem van ilyen . -
törölt tag
válasz Balazs_ #11464 üzenetére
Szerintem amég friss a tartalom addig szvsz: Dawnlock - Well of Radiance build.
Kalap: Siphon, Ashes to Assets
Kesztyű: Orb gránátkor, esetleg orb meleevel is, esetleg egyezéssel loader mod
Ruha: Element/Element 2 + Melee/Concussion/Sniper/Elment3 mod tartalom függően
Láb: 2 vagy 3 Surge (Heavy és ha lehet Energy weapon-re egyezéssel)
Kar: 2 vagy 3 Time Dilation (Tovább tart a buff )Ha gyorsabb ability cd kell: ( Demo-t használják DPS-re is, gyors újratöltés)
- Traveler's Chosen (exotic)
- Wellspring (perk)
- Demolitionist (perk)
- Pugilist (perk)Ez elég általános, ennél sokkal jobbakat lehet amikor már ismered pontosan, hogy hol kell és mik a szorító körülmények. Pl: egy 20mp-s boss dps kör, meglehet nem akarod majd ellőni a Daybreak supert, mert csak viszi az idődet és nem ad annyi DPSt.
-
Balazs_
senior tag
válasz #57018880 #11462 üzenetére
PVE Warlock build, csak hogy legyen több DPS-em a 3 fős kontenteken.
Őszintén szólva ötletem sincs, hogy most mennyire vagyok jó/rossz cuccokban.
Dawnblade nagyon bejön, bár lehetne gyorsabb a gránát visszatöltés, most azon gondolkozom, hogy rámegyek jobban arra.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Balazs_ #11459 üzenetére
Én főleg videókat nézek ill. bár nagyon kevés energiát fordítok rá, de megpróbáltam már saját logika alapján is csinálni build-et. Olyan YT csatornákat érdemes keresni amik jól elmagyarázzák a build működését, ha valakinek (mint én) nem egyértelmű.
-
Balazs_
senior tag
Milyen oldalt ajánlotok build-ek nézegetésére?
Ajánlottak már videókat is, de inkább olvasnám, mintsem nézném. -
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11455 üzenetére
Gyrohoz nálam a Le Monarque vált be a legjobban. Elviszi az exotic slotot, de endgame contentben is működik.
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11455 üzenetére
Szerintem jó cucc, gratula!
-
l.skywalker
félisten
Még egyszer köszi, tegnap meg is lett a második reset és 20. roll-ra ki is dobta talán a lehető legjobb lehetőséget:
Még csak rövid időre tudtam kipróbálni, de majd meg akarom nézni a Gyrfalcon hunterral
-
bunfi
őstag
FIORITURA-59. Sidearm, de nekem bevált. Nem tudom, hogy kontrollerrel mennyire viable a sidearm.
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11451 üzenetére
Nem hanem az ,hogy jatszod az eszed.
-
l.skywalker
félisten
válasz sp8787 #11445 üzenetére
Imádom ezt a fajta gondolatmenetet. Ha valami nem megy, akkor az fizetős.
Btw. mennyi a szinted? Megvagy már 1750? Mert ez is egy kritérium.
Ha megvagy 1750, akkor ez egy bug, jelentsd be a Support-nál.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elhiszem hogy erős, de valahogy nekem nem adja, hogy arc vagy solar esetén ne a voltshotos vagy az inca-s smg-t vigyem (Strand-nél meg Immortal, Stasis-t nem használok ) . De tudom, én vagyok a helikopter... Nem sírok amúgy, mert van két három repulsoros smg-m (még a duality-ből is egyébként) csak a másik traitje mindegyiknek kuka...
#11445 sp8787
Banner ikonnál neked nem írja, hogy hány meccset tolj Solar,Void, vagy Strand képességekkel? Mert amúgy a Banner az free mindenkinek.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
sp8787
addikt
válasz l.skywalker #11442 üzenetére
Eltekintve attol az aprosag-tol ,hogy nincs ott ahol eddig volt ,hogy melyik subclass-al hany meccset kell jatszani. 10 meccs utan ugyanaz a szorzo, 0/4 challenge.
Ebbol csak arra tudok kovetmeztetni ,hogy fizetni kell.
Mire mas kovetkezne ebbol? -
oriic
HÁZIGAZDA
Én nem értem, miért kellett kiszedni arról az SMG-ről a repulsor brace-t. Ezt amúgy is csak voiddal használom én (meg szerintem a nagy többség), ott meg ott van alapból a volatile ha gránáttal ölünk...Overshield viszont jobban jönne, na mindegy.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
saen
veterán
válasz l.skywalker #11438 üzenetére
IB-ből szedjél ki destabilization rounds-os smg-t ha már ennyit játszol, nagyon extra pve-re.
-
sp8787
addikt
Ez most komoly ,hogy az IB challenge-ekert is fizetni kell!!??
-
l.skywalker
félisten
Na abban nagyon bízok, hogy Calus-t többet nem látjuk, de ha az idei év felújított Raid-je a Leviathan lesz, akkor hanyatt vágom magam.
Nekem neomuna alapvetően kinézetre tetszik, jók a collection cuccok is. A Raid az amivel kettős érzéseim vannak. Egyfelől jó, hogy ilyen gyors, másfelől sem a ruhák, sem a loot nem okozott bennem must-have érzést. Helyette a héten inkább Iron Banner-ben próbálok két resetet letudni mielőtt előkerül a cabal-os játékmód a következő IB-n
-
válasz l.skywalker #11432 üzenetére
Remélem. Valahogy Neomuna sem olyan izgalmas mint amilyennek tűnt. Most gyűrtem le Calus-t. Volt pár alkalom amikor azt hittem földhöz vágom a kontrollert Persze egyedül voltam, de ez már majdnem Doom Eternal szintű harc volt, előtte mint kés a vajban haladtam.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ldave
félisten
válasz sparklyth #11433 üzenetére
Egyszerű megoldás sajna nincs. Én úgy játszottam, hogy a fülemben a DC hangja volt, a játék pedig a tévén szólt. Szerencsére nagyon ritka ebben a játékban, amikor hang alapján kell valamire gyorsan figyelni (pl VoG-ban az Oracle sorrend), legtöbb helyen nem okoz problémát.
A Slime draws near! Command?
-
sparklyth
csendes tag
Hali!
Van itt olyan, aki ps4-röl játszik vagy van tapasztalata a következőben? Discordon keresztüli kommunikaciót, hogy lehet jól megoldani?
Ps4-en nincs Discord max annyit tud, hogy mutatja mivel játszom, igy én telefonon használom. Kihangosítva nem jó, mert a többieknek nagyon visszhangzik, emiatt halkra vesznek, de úgy meg alig hallanak. Többször volt, hogy emiatt kellett helyet cserélnem mással és maradt a szokasos ad clear Ha fülhallgatót használok, akkor meg a játékot nem hallom rendesen, ami azért tud kellemetlen helyzeteket produkálni Az in game voice chatet meg valamiért senki nem akarja használni (még jó, hogy munkatársammal átköttettem a mikrofonos fejhallgatót, mert ugye ps4-en másfajta szabvány van )
@Xaels szerintel a Lightfall egy kicsivel jobb lett, mint a Beyond Light, meg úgy is, hogy abban ❤️Elsie♥️ fő szerepet játszik. De a Witch Queenhez nem ér fel az biztos. -
Én ugye nem nagyon másztam még bele a dolgokba. A kampányokat csinálom. A Witch Queen nagyon adta és előtte a Beyond Light sem volt rossz, de ez a Lightfall nem az igazi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
válasz zola79 #11429 üzenetére
Karbantartás elvileg alkalmi eset, javításokat tartalmaz.
Spire dungeonnal én is küzdök még egyelőre. Ha 500 000-t lősz rá akkor elvileg 9.2 kört kellene. Azt hiszem Akelous 4.6mil, majd kijavítanak ha nem ennyi .
Kötelező perk szerintem nincs, igazából valahogyan ki kell rakni a Tetrist, hogy meglegyenek a számok az adott idő alatt.
Fejlesztő logika kb: 3 ember 3x3 szuper és kb 3x3x2 rakéta, így jönnek ki ezek a hpk, csak ugye soloban is annyi, tehát, így a solo sokkal nehezebb, még csapattal röhejesen könnyű..
[ Szerkesztve ]
-
zola79
csendes tag
Üdv,
Kb egy hónapja tolom a játékot, és most kezd kevés lenni a saját kútfőből rakjuk össze a build-t játékmód. Lightfall-t és a mosatani season pass-t nem vettem még meg.
Fegyvereknél mit érdemes nézni, és melyik perkek a "kötelezők" dungeon solora. Hunterrel megyek, solar a preferált subclass.
Witch Queen legendary lement (no time to explain it, funnelweb, thermal erosion machine gun fegyverekkel, shards of galanor kesztyűvel, 105-ös mobilityvel). Elég sok idő és elég sok halállal persze.
Dungeon solo-hoz viszont már kevés... vagyis Akelous-hoz kevés. Nem tudom a többi deungeon soloban milyen, de ez a spire ezzel a bossal/minibossal nem túl baráti.
Késeket lecseréltem golden gun marksmanra, kesztyű helyet a the dragons shadow chest armor lett berakva. Lövöm machine gunnal a szemeket, de egy tárból nem tudom leszedni az összeset. Nem töltök újra hanem radiant dodge, ami a páncél miatt betárazza a gépágyút, mire így elfogy a szem, addigre meg lejár a radiant. Superrel már radiant nélkül lövöm a közepét. Kb fél mist tudok belesebezni így.
Életben lehet maradni, de ahogy saccolom kb 20 karikát kéne futnom... és az az ingerküszöbömön felül van.
Kérdés még, hogy mi az a nerf vagy nerfelés?
Jah és ez a heti 5 órás karbantartás jellemző... vagy előbb-utóbb kisimul és zökennőmentes lesz? -
törölt tag
válasz l.skywalker #11423 üzenetére
Trace jónak tűnik, sidearm is talán jobb mint Calus, célzás nélkül természetesen.
-
törölt tag
Nézegetve másokat, Akelousnál az első szem felvillanása, és a reset között 30mp van.
Calus SMG-vel 3x töltött újra. Így lett:
-13mp szemek
-1.5mp? Well of Radiance lebökés animáció
-4mp a végéről, mert a reload és a távolság miatt már nem tudta lőni rendesen LFR-el... (fura)talán ~11mp maradt neki dpsre. 1x Wither + ~9x106k (nerf előtti LFR + solo ops)
Kb 1mil ennyi buffal lol.
-
aktív tag
válasz l.skywalker #11418 üzenetére
Ezzel én is úgy vagyok mint saen, annyira nem hoz lázba (ahogy a flawless raidek sem pedig mentem már pár 100 raidet eddig).
Mondjuk régebben megpróbáltam a prophecy-t soloban és pár első encounteres wipe után eljutottam a bossig ahol talán a 3. dmg phase-nél wipe-oltam valami marhaság miatt, na akkor azt mondtam a játéknak, hogy kapja be és megtarthatja a solo flawless-ért járó emblemeket -
l.skywalker
félisten
Én a legtöbb solo content-el így vagyok, de szerettem volna a Wanted title-t. Azóta is szeretném. A paragon szint szerencsére ebben az új Guardian Rank-ban hidegen hagy annyira, hogy nem fogok emiatt solo-val próbálkozni.
-
l.skywalker
félisten
Áh engem ide nem is számol. De tényleg csak idő kell hozzá, semmi más. Ha lenne egyhuzamban nyugodt, teljesen zavartalan 4-5 órám, akkor le tudnám tolni egyben az egészet. Starfire protocol warlock-al. Habár tegyük hozzá, ez még előző szezonban volt. Most már nem biztos, hogy sima lenne weakend clear nélkül és "csak" 30% extra resilience-el.
-
bunfi
őstag
válasz l.skywalker #11415 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz #57018880 #11411 üzenetére
Nekem sikerült az új Dungeon-t leszólózni. Két napba telt és mivel közben kiléptem így nem adta be a completion-t. De simán meg lehet csinálni. Ha nekem sikerült, bárkinek sikerül.
-
saen
veterán
válasz #57018880 #11413 üzenetére
Starfire build szerintem faék egyszerű, de mint mondtam a lényeg a túlélés. Én nem szólóztam sose ezt a dungeont, de ott a nehézség inkább az, hogy egyedül kilőd gyorsan a harpy weak spotjait, hogy megkezdhesd a dps fázist. Ott ha nem vagy gyors, akkor kb mindegy mit viszel, mert semmire se lesz időd. Olyan buildet vigyél amivel életben tudsz maradni probléma nélkül és akkor majd szép lassan elfogy a boss.
-
törölt tag
Hiszek nektek, hogy a Starfire a csúcs, az én szintemet kicsit meghaladja. Akelous (torony Harpy boss) pedig elég messzire megy a végefelé, bár gondolom lehet rohanni utána és amikor vége akkor mondjuk egy Icarus dash-el kivédeni a lefújást.
Linear/Sniper kombózni próbáltam például, alapból nagyon kevés időm van általában (10mp talán). Sniper krit szerintem alig "karcolja" a hpját.. Arbalest buffok nélkül asszem 45000 volt 1 krit...
Ezek a cuccaim vannak, amik elvileg jó kellene legyen:
- Sleeper (Catalystel)
- Fire and Forget level 20 Field Prep + Focused Fury
- Taipan Triple Tap + Focused Fury
- Sailspy level 20
- Heretic (Rocket) Ambitious Assasin és Disruption break (2 rakéta előkészítve)
- Two Tailed Fox (Catalystel), 3x reload moddal talán Ophidians, Lunával?
- Egyéb autoloading és vorpal rakéták.Void child + Empower rift + Ager's Scepter pl. asszem kb ~600e, ha elhasználom a supert. Lunafaction kell hozzá valószínűleg.
-
saen
veterán
válasz #57018880 #11411 üzenetére
Warlockkal ha DPS-t akarsz akkor a Starfire protocoll + fusion gránátok kell. Ennél jobb most nincs, de alapvetően a szóló kontentben a túlélés a lényeg. Dungeon bossoknál szerintem sehol sincs limitálva az, hogy mennyi idő alatt kell megölni, max tovább tart. Ha meghalsz annál rosszabb nincs szerintem.
Páncélok meg úgy működnek most, hogy a 6 tulajdonság két csoportra van osztva. Tehát a Mobility/Resilience/Recovery az egyik csoport, a Disciple/Intellect/Strength a másik. Ezek között statokban nincs átjárás, tehát ebben a két csoportban kell eldöntened, hogy mit szeretnél. Warlocknál az első csoportban a mobility nem kell alapvetően (nagyon specifikus esetben kellhet, egyébként nem), a másik kettő mindegyik erős. A második csoportban viszont a disciple a csúcs, utánan nálam a strength és harmadik az intellect. Persze itt is lehet olyan build ami miatt másképp akarsz valamit, de általánosságban ez igaz szerintem.
-
törölt tag
-
bunfi
őstag
válasz #57018880 #11408 üzenetére
Resilience > Recovery > Mobility (ha Hunter) > Discipline > Intellect a jelenlegi erősorrend. Az orb generálás annyira triviális lett, hogy kvázi utliból-utliba lehet menni egy jó build+játékstílus kombinációval.
Lockomon van 1 db greande -> ulti mod. Gambitben a 2. area után megvolt a wellem...
Én az ötödik master solo flawlessre kaptam meg a hiányzót, amiért bementem. Fasza kis 60-as lett. 20 mobilityvan. Titanra. Mert ez a Bungie szerint a rewarding content. De emeltek a dropraten persze...
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi747
aktív tag
Tegnap este megcsináltam a vendoroknál a hetiket,de most már senki sem adott magasabb dolgot mint eddig,1817-es vagyok.Innentől hogyan tudok feljebb menni,mit kell csinálnom?Vagy van értelme?
-
Bazsi747
aktív tag
válasz l.skywalker #11403 üzenetére
Megnézem,köszönöm
-
Bazsi747
aktív tag
Nekem miért nem mutatja a legend lost sectort?Talán valamit nem csinálhattam meg,vagy mi?Titan karakterem él elérhető,warlockomnál pedig nem.
-
bunfi
őstag
válasz maajsz #11399 üzenetére
Valahol értem, valahol nem. Ebben a játékban nincs dedikált healer, tank, dps. Amikor behozták ennél sokkal brutálisabb volt a well, de már nincs overshield, Lunafaction nem autoreloadol, nem stackel össze a dmgbuff jószerivel semmi olyannal, amit nem külön játék lenne feltenni. Ha ennél is tovább nerfelik, akkor ott az teljes játékmechanikát meg kellene változtatni, mert a self-healing/survivability az nem fog működni, és akkor még a dpsről nem is beszéltünk.
Erre volt jó példa a Mars Battlegrounds. Ez GM-en játszhatatlan lesz. PONT. És majd jönni fognak a különböző cheesek, mert egyszerűen nem egy strike volt, végtelen mob spawn ott működik, máshol nem. Ezért tartom baromi veszélyesnek, mert ő nyugodtan mondhat bármit és befolyásoló ereje az van, ezt nem lehet eltagadni, viszont a felelősséget nem vállalja majd, ha még jobban hazavágja a nagyokosságával a well körüli cirkuszt, amit már Salta is elindított.
#11400 l.skywalker
Egyetértek, annyi észrevételt szeretnék tenni, hogy a Lore-t hagyjuk ki a felsorolásból. Mert nem itemcardokon akarom olvasgatni, vagy Byf 3 órás videóját megnézni, hogy így 5 év játék után megértsem, hogy mi a túróért simpeli mindenki Mara Sov-ot...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hamarosan...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások