Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliTHC
tag
1215? valaki?
-
BaliTHC
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, hátha találkozott vele valaki (Delphi 7 / Win98 alatt futtatják, XP alatt fejlesztem):
1) Ha a Windows font size nem normál, hanem large vagy (extra large?), akkor az allign (vagy anchor) = right-al a jobb oldalra igazított nyomógombok egy formon csúnyán elcsúsznak jobbra. Van workaround, bugfix vagy valami?
2.) TXMLDocument komponens használata közben ''az osztály nincs regisztrálva'' hiba jön elő, nem tudom hogy mindig vagy csak azon az egy gépen. Milyen class kell az XML komponensnek, hol lehet ezt megtudni?
Kösz: Bali -
BaliTHC
tag
Sziasztok!
A munkám miatt nagyon (és gyorsan) szükségem lenne a Borland Delphi 6 Update Pack 2-re. A cégünknél megvettünk még pár éve 6 licenszet, de az ember aki ezt intézte most nem elérhető. Így nem tudom a regisztrációs account-unkat, viszont egy Delphi bug miatt (ADO/Oracle alól a negatív number mezőket pozitívnak olvassa) ennek a javítása sürgősen kellene. (Remélem benne van a up2-ben ennek a megoldása.)
Tud valaki adni/küldeni/linkelni egy Update Pack 2-t így hirtelen?
E-mailben is jöhet, ''csak'' 36 mega, kb ugyanennyi darabban szívesen látom, egy vitruális vállveregetést kap a bátor jelentkező. A mail címemet megadom, ha valaki vállalja...
Köszi!
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával