Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
RandomName #167569 üzenetére
"... lesz ültetve helyette másik..."
De nem akármi! Majd amit egy másik osztály engedélyez! -
válasz
RandomName #167509 üzenetére
Azzal kezdte, hogy ár-érték arány. Ez az univerzális gép tökéletes választás lenne-ja, gondolva kicsit a jövőre is, hogy ha azért évente egyszer lyukat is kell fúrni falba, fába, bárhova, akkor ne kelljen másik után szaladgálni.
[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #167400 üzenetére
Egyik sem jobb ennél
Főleg az X nem.Egyébként ha már le volt programozva a kikapcsolása egyénenként, nem értem miért nem lehetett megcsinálni azt, hogy bárki kitudja kapcsolni, (nem csak az előfizetők) és mondjuk alapból kikapcsoltra teszik, majd egy rendszer PMben megírják, hogy aki akarja hogy kapcsolja vissza magának.
-
7Sony7
addikt
válasz
RandomName #167405 üzenetére
Ja, köszi, olvastam, arra irányult a hsz. Mondjuk úgy, hogy költői kérdés volt...
-
elfelejtette
veterán
válasz
RandomName #167400 üzenetére
Én is hiányolom, így mégkevésbé egyediek a tagok hozzászólásai...
-
válasz
RandomName #167322 üzenetére
Persze, meg az őszinte marketinges
-
aldebaran
addikt
válasz
RandomName #167158 üzenetére
Mindig is voltak próbálkozások, de amíg a gyerekek a putriban nőnek fel az apjuk, anyjuk mellett és nem máshol, addig a gondolkodásuk megmarad a pár száz évvel ezelőtti.
A cég, ahol dolgozok csinál számítógép-oktatást a kollégákkal ilyen mélyszegény helyeken. Hiába. Hazamennek a gyerekek és kész. Semmi sem történt, vagy a szülő azt gondolja, értelmetlenség az egész és nem engedi többet. Nincs perspektíva, a közelben nincs semmi.
És igen, amíg vándorló életmód volt, nem volt velük gond, elvoltak a maguk világában, de miután erőszakkal letelepítették őket... A házaik is azért olyanok amilyenek, meg megalszanak télen is egy kis sátor-kunyhóban, mert a vándorlásnál annyi elég volt.
Lakatosok, kovácsok, zenészek... ezek ők.
Tudom, vannak kivételek, de hol nincsenek. De ha 1000-ből egy a kivétel, az azért oltári karcsú. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #167122 üzenetére
Nálam simán igen
Telefonon persze külön van a messenger, de gépen ma is egy a kettő -
zolikaDB
veterán
válasz
RandomName #166990 üzenetére
+1
-
válasz
RandomName #167006 üzenetére
Ja... De ők nem vesznek lef*ngott használt gépet ismeretlenektől, mert felveti őket a pénz...
Ja, nem...
-
aldebaran
addikt
válasz
RandomName #167003 üzenetére
#167002 bul07
Bocsi. Igen, arra gondoltam, hogy meg kell védeni a hozzá nem értőket még önmaguktól is. Csak az a baj, hogy utólag szólnak, ha baj van.
De a megjegyzésem nem arra vonatkozott, hogy vesznek egy rossz, használhatatlan gépet (mondjuk egy 50e-s gépet mire lehet használni?), hanem arra, hogy vesznek egy vga-t és azt el is elvesztik...
Hihetetlen. -
válasz
RandomName #166973 üzenetére
De itt egy szervizről is beszélünk. A legolcsóbb kártya 7-10k egy bevizsgálás sem lehet több, ami általában ha kérik a javítást, akkor nincs. Így nem kidobott pénz. Most meg megvette a bizonytalan gépet és a vga-t is. Na mindegy. Meglátjuk.
-
-
7Sony7
addikt
válasz
RandomName #166948 üzenetére
Ja, nagyjából értem. Akkor nézek valamit e helyett. Köszi!
-
7Sony7
addikt
válasz
RandomName #166946 üzenetére
De f#sza. Pedig nem is olyan régi. 5V, 2A max elvileg. Viszont a teló gyári töltője 33W-os. Tehát ha jól gondolom, a teló több, mint 6 Ampert tudna fogadni. Okozhatta ez a hibát?
-
válasz
RandomName #166940 üzenetére
-
7Sony7
addikt
válasz
RandomName #166900 üzenetére
Értem, köszi. Inkább kevesebb olajat használok, megnézem a teflon/kerámiát. Akkor ha jól értem, a kerámia is csak egy bevonat.
-
7Sony7
addikt
válasz
RandomName #166891 üzenetére
Ja, olajjal szoktuk. Akkor ezek a tapadásmentes bevonatos dolgok már nem ajánlottak? Le vagyok maradva.
-
Cs1csó
titán
válasz
RandomName #166891 üzenetére
A kerámiát kedvelem!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166793 üzenetére
Szerintem simán visszaállítható
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
RandomName #166748 üzenetére
Oh leesett már ki vagy
Mi ez az új név???
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
RandomName #166765 üzenetére
Ezért csuklottam akkor tegnap
-
lorcsi
veterán
válasz
RandomName #166766 üzenetére
20 eve…omfg
-
válasz
RandomName #166762 üzenetére
Ja, én nem vagyok az a táborozó alkat.
A debreceni találkozókra gondoltam. Az nem volt már vagy 10 éve, vagy csak én nem tudok róla, titokban rendezik
-
lorcsi
veterán
válasz
RandomName #166762 üzenetére
De durva, nincs itt mind
1-2 nyek sehol
talan meg se tortent
innen talan 3 an voltunk
NG, Markoo meg en
meg valaki ?NG is szervezett meg egyet, nagyerdo
eszak temeto bejarattol nem olyan messze…ceges kishazba, talan sutogetes is volt
na nem is mondok tobbet ( tx NG MINDENT ha esetleg olvasodrip
… egy masik forumtars , basszus
pistikevel mi lehet ?
teszko tura… bicaj hajnalban haza[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz
RandomName #166758 üzenetére
Azokra mar nem tudtam elmenni
mashogy alakultak a dolgaimVelencen volt egy.. talan after…de nem biztos
megbuntettek satrazasert
jott a birsag, szerencsere mindenki tanulo volt meg, figyelmeztetessel megusztuk
-
válasz
RandomName #166758 üzenetére
Jó olvasni ezeket a sztorikat, sajnos 1-2 találkozó kivételével kimaradtam belőlük, illetve az utolsó találkozó után, amin részt vettem, már nem is volt több - vagy csak engem nem hívtak rá... Nem tudom nem magamra venni a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz
RandomName #166755 üzenetére
A Bolyai-Böszörményi kereszteződésben van, a nem annyira régi Aldival szemben.
Közben gugliztam, hogy Délibáb üzletház és Délibáb étterem volt régen. Azért szerettük, mert hajnali 4-ig volt konyha. Sokszor beestünk éjfél után, és még bőven tudtunk vacsorázni, leginkább egy túróscsuszát. -
hdanesz
őstag
válasz
RandomName #166755 üzenetére
A Délibáb szerintem, az Ötvenhatosok terénél az Aldival szemben.
-
lorcsi
veterán
válasz
RandomName #166748 üzenetére
Meg emlexem az elsore -tabor
a polok is megvannak otthonMeg az elso debreceni talalkozora is..
2003 korul a szent annan egy kavezo[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166747 üzenetére
Mi anno a gamestar fórumon szerveztünk érdekes és privát talikat. Ez nem volt azonos a Gamestar neve alatt futó hatalmas sok száz gépes LAN partyval, hanem ezek ilyen 7-8 fős (néha akár 25 fős) külön bulik voltak, csak törzs fórumozóknak. A 2006-os buli volt legjobb, mikor Veszprém külterületén egy telken sátoroztunk, nulla infrastruktúrával, de megállapítottuk, hogyha itt lenne egy gép és tudnánk fórumozni úgyis egymással beszélgetnénk. Szerencsére a nő/férfi arány is eléggé kellemes volt, buliban, italban, és kalandokban pedig nem volt hiány, úgyhogy mai napig életem egyik legjobb nyaralásaként tartom számon. Pedig nem volt áramunk, víz is csak ha a Tescoból hoztunk (5 literes kannákat töltögettünk a mosdóban
), internet se, térerő se nagyon, és pénzünk sem igazán, de piszok boldogok voltunk. Bakker, már ennek is 19 éve ...
Ma már ez sem működne, már csak a korunk és az igényszintünk emelkedése okán sem. Írom én ezt úgy, hogy még 2022-ben is több német fesztiválon voltam, és 2022 őszén Berlin (Kladow)-ban 1 fokban sátoroztam a kempingben. Mondjuk akkor született meg a döntés, hogy lassan kiöregedtem ebből...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166706 üzenetére
... és gondolom az a Szabados aki a Felezőt csinálta a nyugati utcán. 1-2szer ott is voltam, az öccsét ismerem futólag.
Rendes darts élet pl 2015-ben volt, akkor egy klubba is meghívást kaptam, csak azért nem fogadtam el, mert másnap utaztam Ciprusra félévre.A kisDnek 2003-2004 környékén a rockerek és a punkok voltak hatalmas törzsközönsége, miután őket kitiltották, papókás mamókás kocsma lett, aztán szépen jött a romlás. Utána meg ahogy írod a feljavulás ideje. És egyúttal az árak drasztikus emelkedése is.
Concaban is megfordultam párszor de az jellemzően 2010 környékén volt.A hidas ... ismerem, évekig hetente többször jártam el előtte, az az a hely ahol (meg előtte) már fél 12-kor és kilátástalan, hajléktalan, rokkant részeges figurák dülöngéltek. Pedig bent az utcanévtáblás design kifejezetten jó volt (egyszer benéztem, de nagyon Jackassnek éreztem volna meginni még egy kólát is
). Nem egyszer láttam kiírva a kocsma ajtajára hó vége felé, hogy "nyugdíjig/segélyig zárva". És bizony az is előfordult nagy néha, hogy 1-1 hajléktalanabb kinézetű megpróbált levenni egy kis apróra mikor ott elhaladtam (de szerencsére nem volt jellemző).
Mivel reggel olvastam ezt a postot, és ma amúgyis jártam arra, megnéztem. Elvileg átalakítás miatt zárva , tehát ha ez igaz, akkor a kisDben fellélegezhetnek, és lehetnek szomorúak egyszerre. Mint most, csak másért. -
wwhy
veterán
válasz
RandomName #166699 üzenetére
PindurAnna, Gábor .... mikor is volt, 101 éve már?
Tudsz róluk valamit? -
ServerWorks
aktív tag
válasz
RandomName #166706 üzenetére
Huhh, Cactus.. Conca 2x 3x mi is megfordultunk ott disco előtt. Utána Genius (Bázis, Home, de innen már lejtmenetben volt a hely) Red Line (akármelyik nevén) vagy Cream.
A Mad Dog igazán szar
gyros húst nem látott kaja.
Az ex Lilla, pár éve bezárt Say Hello ahogy láttam épp átalakítás alatt.
Nem tudjátok véletlenül, h a Buddha Original mikor nyit a Simonffy sarkon illetve az Egyetem sgt -n?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166683 üzenetére
Ennek a helynek is volt egy rakás neve (Lilla, Kosár, Say Hello stb.)
Különben én a Cactusban kezdtem a kocsmába beülős korszakomat, csak hamar váltottam, mert az árfekvés nemigazán az én péánztárcámnak volt való, pedig pár alkalom alatt nagyon megszerettem a helyet.
Utána jött a kisDebrecen, ami hát akkoriban ... nagyon másvilág volt. A róka volt, hogy 40 perceig is a pult előtt pihent mire felatakították, a slozi kommentálhatatlan volt, az egész hely romos és összefirkált volt, tipikusan a fiatal kispénzű rockerek és punkok jártak oda, mindennapos volt a tarhálás és a cápázás (mikor ellopták mások alig vagy közepesen használt italát) és a verekedések sem voltak olyan ritkák. De 125, majd 150f, végül 160ft volt a 4/1-es VBK, és ez lehetővé tette, hogy egy 500-asból meglegyen a péntek/szombat estém. Aztán jött egy új tulaj, kitiltotta ezeket az arcokat, és mivel a haverjaim 90+ %-a is ki lett tiltva, ezért tovább álltunk, mikor hová, Fácán, Rockwell ... Belegondolni is durva, hogy a Rockwell bezárása is már idén 20(!) éve volt.A kisD azóta nagyon-nagyon megváltozott, pár évente egyszer megfordulok, ahogy egyik alkalommal egyszer össze is futottunk
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166682 üzenetére
Ú, simán lehet, már eléggé ködösek azok az emlékek.
-
diablo1984
veterán
válasz
RandomName #166527 üzenetére
És mi alapján? Ki fogja nézni, hogy mivel és mikor fűtünk?
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166527 üzenetére
Az nagyon nem lenne jó
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
RandomName #166378 üzenetére
Ma is tanultam valamit.
-
válasz
RandomName #166362 üzenetére
Repülővel mentél ezek szerint?
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
RandomName #166300 üzenetére
Nem jó a matek Pas!
Én 2000-ben mentem oda melózni ahol te akkor már ott dolgoztál.
Ha jól rémlik épp akkor katona voltál?
És az is tisztán meg van, hogy utána mentél görögországban nyaralni busszal meg autóval is......
Az meg messze nem 35 év?
Görögbe eljutni "szomszédos ország"-on kersztűl közúton elég nehéz.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166328 üzenetére
Ez is egy hozzáállás mondjuk
-
vlevi
nagyúr
válasz
RandomName #166320 üzenetére
Magyarországon más szabályok vonatkoznak rád, mint külföldön.
A személyi igazolvány egy, az EU-n belül (schengeni övezeten kívül is) elfogadott azonosító, a jogosítvány az nem. Ennyire egyszerű. -
wwhy
veterán
válasz
RandomName #166320 üzenetére
Igen, kell.
Fizikai személyi igazolvány vagy útlevél.
Nem a határon kérik el - mert határellenőrzés már nincs. De ha bárhol, akár séta közben odalép hozzád a rendőr, és igazoltat akkor köteles vagy személyit vagy útlevelet felmutatni (éppen úgy, mint itthon, ha egy külföldit igazoltatnak). És akár a lakcímkártyát is elkérhetik. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166312 üzenetére
Pár napja voltam Romániában, a személyi is elég volt. Ausztria felé, még azt sem kérték. Ugyanakkor volt, hogy Lindauban helyi rendőrök randomra elkérik a személyidet, főleg ha Ausztria felé mész. De nem kell útlevél, már tök fölösleges, személyi jó mindenhová.
Az, hogy most már beléptek a Románok is Schengenben elvileg a személyidet sem kell felmutatni és úgyis átmehetsz. De érdemes, hogy nálad legyen, mert kérhetik, de nem feltétlenül fogják, mint eddig. -
wwhy
veterán
válasz
Nemzetközi viszonylatban személyazonosításra alkalmas és érvényes okiratot - útlevél vagy személyazonosító igazolvány - köteles az EU-ban felmutatni bárki, akit igazoltatnak a rendőr urak.
Romániában a jogosítvány személyazonosításra nem elfogadott, ha nem vezetsz, akkor nem is kéri el a yard. Ha viszont vezetsz, akkor a jogosítvány + személyi vagy útlevél lesz elkérve (plusz forgalmi és a kötelező biztosítás igazolása).
Szerk. : igazoltatáskor a lakcímkártyát is elkér(het)ik. A román személyin rajta van a lakcím is, ezért a rend román őrei bizony elkérik a magyar lakcímkártyát, főleg ha bünti kiszabásának esete forog fenn.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz
Egy rakás ország elfogadja a "csak" személyit, tudtommal Románia is. Ha van érvényes útleveled, az jobb, de nem elvárás.
Ha csak jogsi van nálad, azért sok országban, pl. horvátoknál, megbüntetnek. [link]A határellenőrzés pedig úgy zajlik, hogy nincs. Ha nem látsz rendőrt vagy határőrt, lendületből mehetsz át a határon. Ettől független, hogy közúti ellenőrzés lehet bárhol, bármikor, de az már nem a normál határátlépés része.
-
aldebaran
addikt
válasz
A személyid, vagy jogsid legyen nálad!
-
Cs1csó
titán
válasz
Azt jelenti ugyanúgy mehetsz oda mint pl.Ausztriába pl. személyi igazolvánnyal.
Lehet egyéb fényképes is jó pl.jogsi, útlevél (az ugye mindig) -
wwhy
veterán
válasz
RandomName #166303 üzenetére
Ha személyazonosításra alkalmas, akkor tökéletes.
-
wwhy
veterán
válasz
Schengen... Valamilyen okmány kell, nyilván, de határellenőrzés már nincs.
-
válasz
RandomName #166281 üzenetére
Az nem téglalaprácsos?
-
bambano
titán
válasz
RandomName #166281 üzenetére
mifelénk azt franciakockásnak hívták...
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #166269 üzenetére
Én is fekete fehér TV-n nyomtam a C64-et eleinte... Eleinte? 1999-ig
('84-től)
"amitől a fekete-fehér tv majdnem szines lett" - ez mi volt?
-
PLaci58
addikt
válasz
RandomName #166263 üzenetére
Izzóról volt szó! [link]
Speciel ilyenről :Halogén izzólámpa, amelyik eleve emelt hőfokon üzemel, védőburkolatban használatos. Nem létezik belőle olyan, ami ne bírná a meleget, sőt még a hideget is bírják.
-
mezis
félisten
válasz
RandomName #166267 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb volt az élet a régi képcsöves TV-knél!
625 sor és kész. Abból is legfeljebb 576 sort láttál, mert az elektron sugárnak sem egy pillanat volt visszafutni a kezdő sarokba.
El tudod képzelni mindezt divatos, fekete/fehérben? -
Salex1
őstag
válasz
RandomName #166128 üzenetére
A lányomnak lenne.
-
válasz
RandomName #166087 üzenetére
Rendeltem itthonról, de nekem ez a vonal nem jött be, azaz nem ilyen technológiára van szükségem a munkahelyi nethez.
-
válasz
RandomName #166049 üzenetére
Persze, már előtte is hozzájuk jártam.
A többit privátban
[ Szerkesztve ]
-
válasz
RandomName #165929 üzenetére
10000 alatt nem kell
-
válasz
😁
[link] -
sto1911
veterán
válasz
Mindjárt jönnek, hogy privát üzenetet se lehet megosztani.
Én is csak 1-2 dolgot hirdetek itt meg a hardveraprón, csak amit abszolút nagyon muszáj.Nem lehet itt még segíteni se senkinek, a múltkor a monitort dobtam be, amit lényegében majd féláron sikerült BF-en megvenni, ugyanazon az áron odaadtam volna valakinek, hátha örül neki. Az is ki lett takarítva. Biztos majd csinálok neki hirdetést, meg szívok a sok kretén unatkozóval. Törölték, én meg visszaküldtem, másnap a pénzt is visszaadták.
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
-
Csöves
őstag
válasz
RandomName #165753 üzenetére
Ha felnin van, minek a gumis?
-
Cs1csó
titán
válasz
RandomName #165751 üzenetére
Mármint mindig téli vagy mindig nyári van? Vagy felnire van szerelve a téli és a nyári és maga rakja át?
-
Cs1csó
titán
válasz
RandomName #165745 üzenetére
Akármilyen körülményekre alkalmas gumit lehet elméletben alkalmazni mint pl. az F1-ben.
csak nyilván nem gazdaságos hogy :
- száraz meleg időbere
- meleg esős időben
- hideg száraz időben
- hideg esős időben
- hideg havas időbenAkár lehetne ennyiféle gumi tehát nyári száraz/eső gumi, téli /száraz/eső/hó gumi
persze ember legyen a talpán aki ezt cserélgetné.
-
7Sony7
addikt
válasz
RandomName #165634 üzenetére
Random, Csicsó, köszi nektek is, nem is rossz ötlet!
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #165322 üzenetére
Épp ezért kell kinyomni a telefont és tiltani a számot, mikor meghallod, hogy testvír.
No meg neked is lehet pár haverod a helyszínen. -
hdanesz
őstag
válasz
RandomName #165322 üzenetére
Épp ettől tartok én is.
@Cs1csó: Az összeset...
-
bul07
nagyúr
válasz
RandomName #165075 üzenetére
Nem nálam van hanem ismerősnél
Bár így hogy szó volt róla elgondolkoztam rajta
Mert a támogatott nappali fogyasztásba nem férünk bele, nem nagyon de nem olyan 10-20 havonta amit csökkenteni kellene, de sajnos még most nőni is fog mert elektromos lesz a új tűzhely sütője amit ma rendeltem
A vezéreltbe meg simán beleférünk és oda lehetne még rakniNálam nincs még
De szerintem mindegy az órának hogy bojler 1800W fűtőszála megy vagy a mosógép 2000W-osa, persze olyankor a bojler le lenne tekerve, talán ha azt tudná jelezni az óra hogy 1-2órán keresztül ilyen 50-60W vesszeget fel, mert sima nem fűtés közben ennyit használ a mosógép
Úgy gondoltam hogy a bojler csatlakozójára kötném be a szálat, nem vágnám meg a bojler vezetékét így nyom nélkül eltávolítható lenneAmúgy most megy a számolgatás
Megmértem
1hosszú 40fokos, és egy kicsi 60fokos mosás 1.1kWh volt, ebből 0.6kWh volt a 60fokos ami amúgy ritkán szokott megtörténni inkább 40fok
Heti 4-5mosás , tehát havi 20mosás, az akkor ~11kWh
Ha kiszámolom hogy ez havi 330Ft kb akkor inkább hagyom az egészet a fenébeJobb lenne a egyik hűtőt valahogy megszüntetni mert azok zabálnak
Van egy fagyasztó láda meg van egy kombi 110l fagyasztóval
Sajnos a kombi fagyasztó részébe nem férünk el így a láda is üzemelVagy még egy kombi amit ajándékba kaptam, talán 1-2évet használták és nagyobbra csere miatt megkaptam, de annak meg nagyon kicsi a fagyasztó része, ilyen 38l körül.
Az kevesebbet enne mint a láda, de kicsi, ha lenne vagy 60-70literes a fagyasztója akkor még talán de így[ Szerkesztve ]
-
válasz
RandomName #164734 üzenetére
Port extender első generációs iPad pro-hoz? Létezik ahhoz egyáltalán olyan? Neeem, tanítás közben adminisztrálni kell csak, semmi komolyra. A tabletet akarom hurcolni, laptop helyett, mert kaptam hozzá billentyűzetet is, csak nincs rajta touchpad, a kijelzőt tapicskolni meg megöli a flow-t.
De ha ez olyan bonyolult, inkább tapicskolom, mint hogy heroin árban vegyek vmi spéci Apple kiegészítőt, amit aztán úgysem fogok használni.
Neked miért nem vált be a BT egér?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
RandomName #164518 üzenetére
Ahogy írtam nadrág meg cipő kell. Igazából kertes ház apróbb javítások, karbantartási munkálatok, kábelezés, meg kerti melók max.
-
válasz
RandomName #164481 üzenetére
A macska mostanra szedte szét a kaparóját, amit egyrészt szeret, másrészt meg indokolatlannak tartom, hogy az egészet kidobjam és vegyek újat észbontó áron, amikor csak kötél kell hozzá meg ragasztó. 🤷🏻
-
zsolti1debre
tag
válasz
RandomName #164433 üzenetére
köszi
-
Shokkolo
addikt
válasz
RandomName #164439 üzenetére
Egy maximum 450W leadására képes UPS-be?
Nem biztos, hogy életem ötlete lenne
Viccet félretéve kb 50W-ot akarok belőle kicsikarni összesen -
PofaJenö
senior tag
válasz
RandomName #164335 üzenetére
Nemrég nyílt meg a malompark-ban is ,interspar fölött a késes mellett
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
RandomName #164340 üzenetére
A Csokonay-bal volt Denevér valamelyik szilveszter környékén vagy 10 éve, a Bala embere volt az egyik főszereplő, tényleg jól tud énekelni.
Amúgy erről jutott eszembe a klasszikus: [link] -
sto1911
veterán
válasz
Hát ez így reggel arcul csapott
de pihent agyad van
-
válasz
🤦🏻
-
tahepa
senior tag
válasz
RandomName #164253 üzenetére
Kanabisszal nem élek 😁
Amúgy szerintem beleférek a megadott méretekbe [link]
Közben megnéztem a Netrisken a lehetőségeket. Ott kiszámoltatva az Allianz biztosítónál [ 16 ezer/év] a biztosítás tartalmazza a külföldi hadználatnál a felelősség biztositâsi fedezetet ha jól értelmezem. Már csak az a kérdés hogy ellenőrzéskor a német policáj ezt el is fogadja...
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
válasz
RandomName #164250 üzenetére
Mire gondolsz? Milyen biztosítóra gondolsz?
Autó nincs a nevemen, kötelező biztosításom nincs. -
zolikaDB
veterán
válasz
RandomName #164199 üzenetére
Megteszem, bár most ahogy nézem Efapel és Mentavill Ecomax cuccok vannak mixelve felszerelve.
Már csak 15-20 aljzatot kell kicserelnem hasonlóra, amit úgy hagytak anno -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #164200 üzenetére
A jelek szerint igen
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #163943 üzenetére
Mindig mondom én, hogy van egy másik Magyarország is, és az emberek fele ott él.
(még azt is eltudom képzelni, hogy hol így van, hol úgy) -
vlevi
nagyúr
válasz
RandomName #163933 üzenetére
Igen, tudom, a finneknél jó régóta megy.
De nálunk mennyi idő , míg 200 flakont visszaváltasz? Darabonként 3-4masodperc?
Ez még beforgatja magának, össze számolja, és azt a pár darabot, amivel nem tud mit kezdeni, visszadobta.
Persze, ha 200-ból 100-at dobna vissza, az se lenne jó -
bul07
nagyúr
válasz
RandomName #163934 üzenetére
Én ezért csináltam meg a app-os regisztrációt, fene se fog utalvánnyal meg pappírral foglalkozni
Küldjék csak a számlára -
válasz
RandomName #163812 üzenetére
Bakker...
-
bul07
nagyúr
válasz
RandomName #163791 üzenetére
Már bocsánat az EU-nak hajtja a nyereséget, akkor miért is kellene bármit is állnia
Az autógyárak se fogják állni a szervizeknek a elektromos autók szervizeléséhez szükséges fejlesztéseket
Olyan ez mint amikkor a gazdák sírnak a támogatásokért, mert a természet kicseszet velük abban az évben
Persze nagyon nyereséges évben nem mondja hagy ja most jó a termés adjuk vissza a múlt évi támogatásból
Egy fagyist nem fog senki támogatni ha a nyár esős hűvösebb és nem tud annyi nyereséget termelni(#163794) SlyChocolate
Amerikai olaj nem igen kerül a piacra, mert ha jól tudom még USA is importál nyers olajat, és még ha importálna is nem öldösi a szomszédjait(gyerekeket szándékosan)
Na de hagyjuk...............
Igaz nem Debrecen hanem Berettyóújfalu
Esetleg valaki közülettel nem tudja itt milyen áruház épül Berettyóújfaluban, már a parkolót térkövezik
Itt utcakép még üres telken épül[ Szerkesztve ]
-
válasz
RandomName #163806 üzenetére
Te írtad hogy ez csak az emelet. Akkor ki trollkodik?
-
válasz
RandomName #163803 üzenetére
Fszt előbb volt, csak átsiklottam rajta? Na meg valaki panelt írt...
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
RandomName #163758 üzenetére
-
válasz
RandomName #163749 üzenetére
Így van, bár azt jó tudni hogy mire egy H tarifát elintézel az nem az idei év lesz.
-
aldebaran
addikt
válasz
RandomName #163729 üzenetére
Szerintem erkély, de a cég majd megmondja, hogy hogyan optimális.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #163614 üzenetére
jaaa, tényleg, volt az is
Igen, tudom, hogy Mózesé, és hallottam a gyrosáról is. -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #163610 üzenetére
" A Vincelléren az Aldi mellett" - arrafelé sűrűn járok, többször terveztem is kipróbálni, de még elmaradt.
Sőt a Lada bistro (később lila orgona, most talán Nevada) mellett is van egy ígéretesnek tűnő kajálda -
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #163610 üzenetére
Elolvastam, ha egyszer arra járok kipróbálom
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #163604 üzenetére
Nem ismertem eddig Sanyát. Ma hallottam róla először itt a topicban.
-
válasz
RandomName #163544 üzenetére
Nem kritika volt.
-
wwhy
veterán
válasz
RandomName #163515 üzenetére
Jártasságod tekintve tudod esetleg, hogy a Casio karórákban milyen elem van, ami 10+ évet bír ki?
-
válasz
RandomName #163515 üzenetére
Csecse szemléltető rajz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest