Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz RandomName #166706 üzenetére

... és gondolom az a Szabados aki a Felezőt csinálta a nyugati utcán. 1-2szer ott is voltam, az öccsét ismerem futólag.
    Rendes darts élet pl 2015-ben volt, akkor egy klubba is meghívást kaptam, csak azért nem fogadtam el, mert másnap utaztam Ciprusra félévre.

A kisDnek 2003-2004 környékén a rockerek és a punkok voltak hatalmas törzsközönsége, miután őket kitiltották, papókás mamókás kocsma lett, aztán szépen jött a romlás. Utána meg ahogy írod a feljavulás ideje. És egyúttal az árak drasztikus emelkedése is.
    Concaban is megfordultam párszor de az jellemzően 2010 környékén volt.

A hidas ... ismerem, évekig hetente többször jártam el előtte, az az a hely ahol (meg előtte) már fél 12-kor és kilátástalan, hajléktalan, rokkant részeges figurák dülöngéltek. Pedig bent az utcanévtáblás design kifejezetten jó volt (egyszer benéztem, de nagyon Jackassnek éreztem volna meginni még egy kólát is :D ). Nem egyszer láttam kiírva a kocsma ajtajára hó vége felé, hogy "nyugdíjig/segélyig zárva". És bizony az is előfordult nagy néha, hogy 1-1 hajléktalanabb kinézetű megpróbált levenni egy kis apróra mikor ott elhaladtam (de szerencsére nem volt jellemző).
    Mivel reggel olvastam ezt a postot, és ma amúgyis jártam arra, megnéztem. Elvileg átalakítás miatt zárva , tehát ha ez igaz, akkor a kisDben fellélegezhetnek, és lehetnek szomorúak egyszerre. Mint most, csak másért.

Új hozzászólás Aktív témák