Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RandomName

senior tag

válasz KROK640 #166704 üzenetére

Vannak itt összefonódások... :)
    A Cactust egy vívó edző fickó (remélem jól írom, Pákey Béla) csinálta, aki szerintem pár pultost csajt is felpróbált. Emlékszem, a Conca D'Oro (Nyugati u 36?) hasznából sikerült kibérelni a helyet.... Egy időben a pultosok felváltva voltak itt-ott....
    Na a Conca D'Orot tőle bérelte ki egy üzlettársával az a Szabados, aki előtte a non-stopban volt a Bartók-Pesti sarkon, és ma a Sinain a Mad Dog House-t csinálja. Majd ők ketten az üzlettárssal nyitották újra a Conca után a Lillát. Nekik köszönhetjük, hogy a Múzeum Darts egylet mellett egy időben volt rendes darts élet Debrecenben, majdnem el is csábultam versenyezni....
    Kisd-t én sokáig kerültem, Hidashoz hasonló hajléktalankocsma volt. Majd bekerült a Pacsirta söröző tulajának az érdekeltségi körébe. Akkor kezdték a saját házi sörüket árulni, meg valamit csinálni a hellyel, hogy versenyképesebb legyen. Ütőképes emberek voltak annak idején a pultban, mert ott, akkor arra volt szükség. Az egyik meg úgy gondolta, hogy kiveszi üzemeltetésre, és pár évig vitte is, akkor kerültek be a mai napig is megtekinthető fenyőbútorok. De a tetkós srác nem hozta a számokat, és a tulaj fia maga állt be, hogy lássa a forgalmat, és vendégkört építsen. (Egyik legjobb kocsmai szilveszterem volt az az év) Ma az ő veje/lánya viszi boltot, ami lehetne jó is, de közben bezárt a közeli Hidas, és nem csak a két pultos jött át onnan, hanem az a célközönség amit nem igazán szeretnének újra ott látni, de a forgalom meg jól jön.....

Új hozzászólás Aktív témák