Új hozzászólás Aktív témák
-
Papaj x
senior tag
válasz
saril #148388 üzenetére
Most nézem, a lényeg lemaradt. Pár napja égett le a házuk, elektromos hiba miatt. Vagy kérsz személyi számot is?
Azóta barátoknál laknak.. Még lehet..
Laptopot ajánlok fel, segítek a rákosoknak, menhelynek, s kb. mindenkinek, s ebbe Te kötsz bele? Fáradt vagyok, lehet túlreagáltam.. De nem értem, mire fel..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz
saril #148388 üzenetére
Hja, illetve most halt meg az apja.
Keresni akarod még?? Az értelmét??
Csináld bro..
Ezen megnyilvánulásoddal sajnálom, hogy Te is jogi alappal élsz.. Ne haragudj, de így gondolom...
Mai világban véleményt alkotni úgy, hogy nem tudjuk, hogy mi van mögötte, az elfogadott.. Csak... Ezért tartunk itt.. Fújja a saját igazát, aztán nem érdekli az, hogy mi is van, s miért..
Kisebb gondja jelenleg is annál, hogy milyen telefonja van, örül, h luk van a seggén..[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
válasz
saril #148388 üzenetére
Akkor elmondom.
Az úr külföldön dolgozik, olyan pénzekét, amit itthon látni kb..
Csak jött a vírus, jött a háború, jött a minden, s nem tudott vissza menni.
Megjegyzem, olajfeldolgozó. Akkor milyen egyénről van szó?
Ilyen hozzászólással, Te is a...
Megint "elárulja az egyént", nem mind1 neked? Köteketdsz?
Ha nem érdekel, minek bomlasztod...
Aranyos, az..
Azt hittem ez nem facebook..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest