Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raki
aktív tag
még akarok venni bele 3 db GTS-et hogy tuti legyen quad sli-ben
jah meg 8 Gb ramot
proci bőven jó...Intel® Core™ i9-10900K @ 5,0 GHz | Asus ROG Strix GeForce RTX™ 3080 Gaming OC 10GB | MSI MPG Z490 GAMING CARBON WIFI | 32 GB G.Skill Trident Z RGB @ 3600 MHz | Seasonic Focus GX 850W | NZXT H710 | NZXT Kraken X73 | MSI Optix MAG322CQRV @ 144 Hz | WD Black SN750 M.2 SSD @ 1TB + HDD
-
Gerr'y
senior tag
ezt muszaj betennem:
DirectX Update Changelog
* Changed the date
* made the file bigger
* Fixed problem where some DX10 games were playable, all games are now capped at 5fps
* Disabled 3D rendering for DX9 GPU's in vista
* Improved performance in windows task manager
* Increased cpu usage for soundcards
* New game detection system automatically crashes the game just before a save point or during a 1v1 match
-
T.Peter
őstag
Új videó(legalábbis számomra). Interview with Bernd Diemer [link]
[Szerkesztve] -
-
Gerr'y
senior tag
válasz donsergiooo #557 üzenetére
LOL.
Remélem legalább olyan, hanem jobb...... -
Bagira01
veterán
válasz donsergiooo #557 üzenetére
Cryshield 3.625 . Nem mind1 úgysem te fogod feltörni. Lehet hogy ezt az egy játékot én is megveszem eredetibe kézikönyvvel meg tokkal vonóval
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
feka007
veterán
(Na mivel csak most jött vissza az átkozott netem, ezért most bepótolom) Teljes mértékben meg vagyok elégedve a procival és az őt szolgálő Ninja B hűtővel, overclockra sincs szükség, mert a monitorozó programok szerint sok mostani játék már a harmadik maghoz is hozzányúl (az UE3-asak: Vegas, Airborne, Bioshock), és nagyon szépen kihajtja 2,4GHz-es frekvencián a 8800 GTX-et.
A hőmérsékletről annyit, hogy játék alatt 55-56 fok a négy mag átlaga, általában csak az egyik mag szokott felkúszni 63 fokra, és Prime95 alatt sem érik el a 70 fokot, tehát elmondhatni, hogy százszor jobb hűtő, mint az a vacak zalman volt, amivel melegebb értékeket mutatott fel az E6400(pedig ég és föld melegedésileg a kettő). Ráadásul még annál is sokkal jobban mutat ez a hatalmas borda a gépben -
feka007
veterán
Az se biztos még, hogy kétkártyás rendszereket kihasznál majd a Crysis, nemhogy quad sli-t. Inkább ram-ot vegyél, nekem nagyon sokat gyorsult a 4gb ram-tól (igaz, a 32-es XP ''csak'' 3,25-öt lát, de így is meglepődtem, hogy a 768 mb vram és a 8mb L2 proci cache, 16mb vinyó cache mellett ennyit lát, 3-ra számítottam.)
-
Gerr'y
senior tag
-
Vistaboy
veterán
Természetesen a géphez. Miért, szerinted nem kell?
Én nem is tudom, mimet adnám oda egy ilyen gépért.
(Persze azt tudom, hogy mimet nem... )
feka007: Még szép hogy többet ér a gépünk, mint saját magunk. Magamra még az életben sem költöttem annyit, mint a gépemre csak az utolsó System Upgrade-nél...
És soha nincsen vége, pl. most jöhet egy VGA, hangkártya, esetleg egy Q6600-as melléjük, ha még belefér... (Mondjuk a proci még ráér).
Gerr'y: Látom, neked tuti hsz.-generátorod van. Minden nap beírja a Crysis-demóig hátralévő időt...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Ferdzsoo
addikt
Segítek: Ahhoz gratuláltak neki, hogy képes volt megkeresni, dolgozni érte, rááldozni, feláldozni mást ennek az érdekében, és hogy nem itta el, drogozta szét, játszotta el kaszinókban.
Szerintem is gratulációra méltó.
Nem azt tapsoltuk hogy képes volt elmenni a boltba és megvenni."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
-
feka007
veterán
-
Törzsúr
senior tag
Az én procim steppingje 5, az milyennek számít? (revision B1)
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Vistaboy
veterán
Miért, van egyáltalán olyan hónap, amelyik 32 napos? Tudtommal nincs, de ha mégis, akkor szóljál, nehogy Én is képzavarban legyek...
Szerk: Srácok, ezt hogy csináltuk? 3 db. OFF hsz. a Crysis ( ) topikjában?
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Hogy legyen egy ON is: egy új interjú Bernd Diemer-rel: [link]
Ízelítő:
- The first level (also the single player demo level) is an in-built tutorial to the game.
- The public show floor demo machines were running on DirectX 9 to show people that you don't necessarily have to upgrade your computer to get a good and beautiful looking Crysis experience.
- The hardest difficulty level is ''Delta'' where you have no crosshair and the enemies speak North Korean.
- Easy mode has a lot more check/save points.
- Crysis is an open sandbox game but the objectives are always clear to the player.
- Crytek has always been enthusiastic about new technology and have always been early adopters (advanced physics, DX10 and so on).
- Crytek is very proud of the amount of graphics/technology/design /AI detail they have managed to put into the game.
Ui.: Ha esetleg már volt, bocs. Régóta fenn vagyok, nem látok kristálytisztán.
-
Vistaboy
veterán
Igaz, de nem csak a kereső, hanem a melankólia is rulzik ilyenkor ám...
Kinek volt ez most az eszében?"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Benne van ebben is a videó is. Amúgy sorry, most már visszaolvastam és észrevettem. Csak már ugye nem tudom kimoderálni... Meg hát el is fér... Volt itt már rosszabb is. Amikor kijött a Demó megjelenésének az időpontja, legalább tízen linkelték be...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
T.Peter
őstag
válasz Vistaboy #582 üzenetére
Jah, láttam, hogy benne van a videó is. Csak azért írtam, mert arra nem jött válasz, és gondoltam, hogy azon átsiklik a szemetek. Meg persze munkát spóroltam volna meg neked Amúgy igazából nem valami nagy hírek, de legalább jó, hogy ezeket is elmondják a demo előtt.
[Szerkesztve] -
T.Peter
őstag
Nem tudom, hogy mennyire lesznek leterhelve a szerverek, de remélem, hogy minnél előbb mi is letölthetjük a demo-t, és akkor indulhat a tesztelés. Kiváncsi leszek, hogy mennyivel lesz gyorsabb dx10 alatt.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Mi lesz itt a teljes verzió megjelenésekor?
Szerintem aznap nyithatunk új topikot a játéknak, mert tele lesz a különféle gépeken mért eredményekkel...
És nagyon vigyázzatok, a Bioshock topikját már egyszer bezárták warez miatt, nehogy itt is úgy legyen!!!
Én mindenképpen eredetiben veszem meg a Crysis-t. A Bioshock-ot 7.-én (Fizetés), az mellett idén ez a játék fér bele a keretbe, de ez mindenképpen."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Akkor Te ebben a hónapban jól meghúzhatod a nadrágszíjadat...
Mod: Ja, off... (De végül is minek? foglalkozik itt még Valaki azzal, hogy mi off és mi nem? )
-
-
Vistaboy
veterán
Szerintem benne lesz minden, és csak egy pálya.
A másik lehetőség a DX10 kihagyása (Pedig szerintem Mindenki arra lenne a legkíváncsibb)."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Vicces képek
- Diablo IV
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest