Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Nem tudja valaki, hogy hogy áll a Jurassic park mod? Nem semmi lesz amikor majd elkészül, tuti kipróbálom
-
nike_
addikt
Igen, ez a hátborzongató, 6 órás játékidőért 12 ezret elkérni...
-
horvathkrisz
addikt
Mindenesetre elég pofátlan módon vannak megsértődve, mellesleg a "csak a pénrze mentünk és elbuktuk pedigasokreklám" szaga van a dolognak...
Többi játékot is warezolják, mégsem sírnak ilyen szánalmas módon.
Mellesleg én csak kipróbáltam és kuka. Szerencse hogy nem vettem meg, CoD4-gyel jobban jártam.[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz horvathkrisz #14794 üzenetére
Igen, igen. Köszönjük Cevat Yerli, teljesen igazad van. Vagyis nem. Csinálsz egy olyan játékot amit még 5 évig senki sem tud futtatni elfogadható minőségben, ha mégis azonnal megbánja mert a története 0, és a játékidő is nagyjából ennyi. Ezt meg mind olyan áron kínálod, hogy embertelen csak mert... miért is? Mert ti vagytok a nagy Crytek, vagy mert EA keresztapa adja ki? Nevetséges. Persze hogy ezek után mindenki letölti. Kipróbálják hogy egy optimalizálatlan vacak demó után hogy futna a játék a gépén. Igen én is letöltöttem, és 20 perc után abba is hagytam az SP küldit és inkább a Sandbox2-ben ökörködöm (1x végigvittem még a megjelenés idején ez igaz.) És nagyon örülök neki hogy nem adtam érte 12 ezret, mert most ezt a megtakarítást egy olyan videókártyába fektetem ami már talán elviszi élvezhető minőségben a játékot. Talán nem techdemót kellene csinálni, és reklámozni a húdejó motort ami még 20 évig motor lesz, de ma csak egy több CPU-s Több GPU-s rendszer képes kipörgetni, és lefele skálázva nem jobb egy Unreal Engine 2-nél kinézetben. Legalább egy értelem sztorit, egy jó játékvezetést, és esetleg egy 10 órás játékidőt adhattatok volna, akkor megérteném hogy fel vagytok háborodva. //gyenge idegzetűek ne olvassák tovább// Felkínáltok egy rakás díszdobozos szart, és elvárjátok hogy kapkodjunk utána, anélkül hogy előbb bele ne néznék abba a dobozba. //18-as karika vége//
Adjátok csak a sok vackot konzolra is. legalább ők is megtudják hogy érdemes lesz előbb letölteni és kijátszani amit csináltatok.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
törölt tag
válasz horvathkrisz #14794 üzenetére
Nem is tudom...Ezek szerint a Crytek álomvilágban él, hogy kiad egy űberbrutál gépigénnyel rendelkező játékot, ami pofátlanul rövid, és elvárja, hog boldog-boldogtalan megvegye. Az egész net azzal volt tele a kiadás után, hogy gyengébb gépre fel sem érdemes dobni, mert játszhatatlanul lassú, vagy erős kompromisszumokkal játszható. Erre rájött még a 6 órás játékidő, és a 12 ropis ár. Majd rájönnek, hogy a konzolra szánt progikat muszáj lesz optimalizálni, hogy elfusson rajtuk a progi, és ott ugyanúgy van kalózkodás is. Az tény, hogy jobban fogynak a konzoljátékok.
-
horvathkrisz
addikt
Ti mit szóltok ehhez?
Idézet az sg.hu-ról:
"Cevat Yerli, a Crytek elnöke elkeseredetten nyilatkozott a PC-n tapasztalható kalózkodás és az ebből fakadó gyenge eladási mutatók kapcsán. További szövegelés helyett nézzük, mi is hangzott el pontosan.
"Nagyon rosszul érintett minket a hatalmas kalózkodás, amely a Crysist kísérte. Sejtettük, hogy ez a probléma majd komoly gondokat okozhat, azonban ilyen végeredményre mi sem számítottunk. Szerintem a PC-nek az a legnagyobb problémája, hogy a játékosok számára egyértelműnek tűnik, miszerint nem kell megvenni a játékot, elég átírni."
"Egy Crysis volumenű FPS konzolon négyszer-ötször ennyi példányban kelt volna el. De tanultunk a leckéből, nagyon is. Ezentúl nem a PC lesz az elsődleges célplatform, sőt. A Crytek számára (is) a konzolpiac tűnik a legbiztosabb befektetésnek."
Ehhez szerintem nem kell semmilyen komment."
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14792 üzenetére
Ezért tiltottak ki 1 napra:
"passz... rákerestem googlin és ezteket dobta ki:
*** Nincs warez! 1 nap pihenő... "Amúgy én se hiszem hogy menne az SLI ezen a tápon. Ha lesz tuti hogy veszek egy nagyobbat. Olyan 500 körülit.
[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Blood Mage
senior tag
400W SLI-hez?! hát akkor is minimum 450W, de ez szintén necces, de 500W kell inkább... Sztem nem éri meg kockáztatnod, mert tönker is mehet a végén... (nem csak a táp)
Grrrr.... Tegnap valami okból kifolyólag kitiltottak PH-ról!! 24órára!! Mondanom se kell, épp írom az üzenetet, klikk az OK gombra ---> "felhasználó kitiltva, hátra lévő idő 23óra, 58perc xy sec... ja és persze az üzenetem elszállt! Bazz majdnem felborítottam az íróasztalom annyira ideges lettem! és a legnagyobb szemétség az egészben hogy nem is csináltam SEMMMIT!!!! . Persze egyből kaptam magam és kerezsgélni kezdtem hova tudnék e-mailt küldeni és jó beolvasni a népeknek, de persze egy nyomorék címet semm találtam a ph-vezetőségéhez! hát no komment, ennek a bandának. valaki mondan egy e-mail címet hogy hova fordúlhatok ha esetleg ez a jövőben is előfordúlna?? -
illusiON
őstag
hellohelo
vista 32bit ultimate
zafir 3850 256mb
8.4 catalyst
MIEEEEZ??
én maradtam le és kell hozzá valami hotfix hogy menjen rendesen? vagy, mivel ATi kártyám van utálatból tönkreteszi az nV-s betöltőképet? egyébként, a menü fél perc után megjavul mert az is ilyen kockás, maga a játék meg normálisan fut.. amúgy, no élsimitás és 8x közt azért nem látom a különbséget mert 1024x768ban tolom vagy tényleg nem ér semmit? pl ez VH beállitáson volt olyan 25 fps a felsőn, és 9-10 az alsón 8x élsimitással[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Leirná valaki, hogy hogyan tudom beállitani az ultra high mod-ot a crysis-ben?
Nem igazán szoktam játszani, tehát örülnék, ha valaki vagy elmondaná mit hogyan vagy pedig konkrét linket tudna adni, köszönöm -
Theodolit
tag
válasz Blood Mage #14780 üzenetére
Én is olyat akarok csak még marha drága remélem mire odajutok hogy megvegyem lemegy 40k-ra.
[ Szerkesztve ]
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
JOTI
tag
válasz Blood Mage #14778 üzenetére
köszi...azért még kellene
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14780 üzenetére
Én jövő héten vennék szerintem Pénteken. De ha addig lemegy 20k-ra akkor kettőt veszek és rögtön mehet az SLI (ha bírja a tápom.)
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14777 üzenetére
Bakker!!! Csak tartson ki a raktárkészlet jövő hétig
-
Blood Mage
senior tag
Hé Romvr!
Már csak 32k a Galaxy 88GT!! [link] ez már nagyon dúrva!! Kezdek kicsit félni...túlságosan is lent van az ára...(bár azt nem mondhatnám hogy nem örülökneki... )
-
Vistaboy
veterán
Innen olvasd el. A Crysis Demójának második megjelenését megelőző két naptól.
MOD: Akkor már kevés szerencsés nyúzta a multi-béta demót, és a képekre csorgattuk a nyálunkat.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Rakétavető az épületben, azt hiszem a földszinten. Három rakétavető van egy szobában. Kettő a két tanknak, egyet pedig vigyél magaddal, később a helikopter ellen jó lesz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
nike_
addikt
Hogy kell a falus részben szétrobbantani a tankokat (2-t)? Aknavetőt sehol sem találok, sima fegyverrel meg esélytelen... Próbáltam bemászni a cső fölé a lövőhoz, de az is esélytelennek látszik, egyszerűen lepuffant mint egy hangyát.
-
JOTI
tag
HELP Me!
Nem találom a fórumban, de tudom, hogy olvastam vhol, hogy Vista x64-n hogyan lehet elindítani a Crysis-t
Vki tud segíteni?
Vmi fájlt kell leszedni és felrakni vagy bemásolni és már indulna is...HELP Me!
-
Romvr
őstag
Youtube (te-cső?) nem éppen a nagy felbontású videóiról híres, ezért ott észre se veszed hogy egy FX5200-on vagy egy 9800Gx2-vel nyomják a Crysis-t.
fpeter07: Na mesélj!
-
szállitó
senior tag
-
Vistaboy
veterán
válasz szállitó #14762 üzenetére
Szerintem ezzel sokan vannak így (Köztük én is), hogy amikor egy játék olcsóbb lesz, akkor megveszi. De hiába veszed meg mondjuk a Crysis-t 5K-ért, az nem fog elfutkosni rendesen pl. a 6800-as kártyádon. Szóval mindenképpen gépet kell újítanod.
-
Theodolit
tag
Hial!
A dx10 csak vistán megy??(mert az elsö hsz.-ben ilyesmit lehettet leszűrni a gépigényben)
Amugy youtubeon van video 3x sli 8800 ultra 1920x1200 very high-on 2xAA-val: ITT[ Szerkesztve ]
Az élet 10%-al a ponthatár alatt kezdődik!
-
szállitó
senior tag
válasz Vistaboy #14747 üzenetére
Szerintem ez nem igaz sokan chipelik a konzolt hiszen mázsaszám viszik a kétrétegü lemezeket az XBOX hoz a piacrol.
A másik és fontosabb a gamerek tartják el a hardvergyárakat ha nem kellene mindig újabb videokari proci stb megvenné mindenki a kis laptopját vagy alap pc jét és használná 4-5 évig minden másra játékon kivül.
Ha senki nem venne pc játékot akkor is lennének ugyanis a hardvergyártok pillanatok alatt felvásárolnák a tökrement szoftvergyártokat és elkezdenének mégjobban nyomni olyan játékcsodákat mint a Crysis , Farcry , Cod , Unreal.... Hogy fél- egyévenkét a zsebükbenyúljanak a játékosok és vegyenek új hardvereket a gépekbe.
Mig a konzolnál ez nem szempont anno vettek PS2 t 5éve és még mindig azt használják.ez nem buli a mai fogyasztói fogyasztásra kihegyezet gazdasági társadalomban.Én pl veszek játékot amikor annyiba kerül hogy megfizethetem FEAR(1-2) t megvettem 3000 ért és a Most Wanted is a polcon van 4000 ért ha a Crysis és a Cod4 is lemegy 5-6000 köré megveszem.
-
Vistaboy
veterán
válasz Blood Mage #14759 üzenetére
Márpedig amikor már ezzel kezdik hogy "megöli a platformot a kalózkodás", akkor előbb-utóbb már nem is fognak a PC-vel foglalkozni.
Bírná azt a konzol is, fix hardver-re könnyebb optimalizálni is. Csak éppen egy kicsit vissza kellene venni a fantázia korlátaiból.
-
Blood Mage
senior tag
-
Romvr
őstag
Nem tudom ki próbálkozott már marhulni a crysisban... én most robbantottam fel egy kocsit, egy fa ládával. Mindjárt kipróbálom hogy anyám kocsija is csinál e ilyet
Meg megpróbáltam megetetni egy konzervdobozt az egyik koreaival, erre mikor sokadjára vágom hozzá meghal... biztos valami nehéz étel lehetett. Most jön az hogy csirkével robbantom fel az egyik jeep-et
-
Blood Mage
senior tag
válasz fiATHaLON #14746 üzenetére
It's not your job to save the world,
it's your job to play Crysis at 1920x1200.Cool! bár ez személyes vélemény hogy a világ megmentése kicsit könnyebb feladatnak tűnik, mint a Crysisban 40-45átlag fps-t elérni 1920x1200ban, Ultra High, 16AF, esetleg élsimítás, de ha jól tom, ilyen felbontásoknál ez már nem fontos...
it's your job to play Crysis at 1920x1200, even if it's impossible
[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
Áá, megvan, én hülye. Amikor a küldetést írja, már azt írja a kommunikációs konténerre, hogy teljesítve. Akkor most jön a kemény dió..
-
nike_
addikt
válasz fpeter07 #14752 üzenetére
Szerintem te másik küldetésről beszélsz... Itt nincs jelölve sehol ház, csak a falu van jelölve egy zöld világító ponttal. Most egy kicsi faluban vagyok, ahol káposzta vagy rizs vagy milyen földek vannak. A falu végén van egy katonai terepjáró, amibe be van szerelve a rádió, és tudsz kommunikálni a niggerrel.
-
-
Vistaboy
veterán
Ahol most vagy, ott kell lennie a konténernek, ha minden igaz. Egy számítógépszerű cucc van bent, abból kell letölteni a koordinátákat.
A falu az jóval messzebb van, gyalog kb. fél óra alatt érsz oda + csatázni is kell sokat + körülötte aknamező van, úgyhogy óvatosan.
-
nike_
addikt
válasz Vistaboy #14749 üzenetére
És hogy töltsem le a koordinátákat? Azzal a lapival ami a néger mellett van?
Amúgy pontosan az a küldetés neve, hogy:
-Találd meg a túszt a faluban.
-Foglald el a kommunikációs konténert.
Melyik a központi épület? Itt eleve nincs semmi emeletes ház. Másik részben lenne? Mert a két ember nagyon maradni akar, a nigger hallgatja a rádiójeleket, a másik csávesz meg nézi az egyik halottat.
No mindegy, megpróbálom, köszi, hátha lesz ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
A túszt a központi épületben találod. Felismered, a tetején géppuskafészkek vannak és katonák. Fel kell menned az első emeletre és ott lesz a csaj az egyik szobában. Amikor meghallod a kihallgató koreai tiszt és a csaj dumáját a falon át, jó helyen vagy.
A kommunikációs konténerből a túsz tartózkodási helyéül szolgáló koordinátákat kell letölteni, de ez még előtte van.
-
nike_
addikt
válasz fiATHaLON #14746 üzenetére
Lenne két kérdésem. Van egy küldetés, miután lejöttünk a szikláról, beérünk egy faluba. Ott a főnök (néger) azt parancsolja, hogy találjam meg a túszt, és hogy foglaljam el a kommunikációs konténert. Na most, én átjártam vagy 20x minden ház minden szegletét, de ember sehol. Még halott se. Meg hogy foglaljam el a kommunikációs konténert? Ezt hogy érti? Mert a kommunikációs konténer tudom, hogy melyik, de nem tudom ezt mire érti.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Crysis: Vége a PC exkluzivitásnak!
A Crytek-nek elege lett a kalózokból. A CryEngine-t és az utódait át fogják portolni X360-ra és PS3-ra is.
Személyes vélemény:
1. lépés: Nem csak PC-re lesz,
2. lépés: Nem biztos hogy lesz PC-re,
3. lépés: Mi az a PC?Ismerős hozzáállás?
-
fiATHaLON
őstag
Egy külföldi hw fórumon barangolva botlottam az alábbi
ősi bölcsességbe, mondom megosztom veletek:It's not your job to save the world,
it's your job to play Crysis at 1920x1200. -
Romvr
őstag
Én ekkor írtam kicsit át néhány fájlt, hogy a ruha energia ne fogyjon gyorsan. Pajzs módban csak ha 6-an lőttek telibe akkor kezdett elfogyni (Illetve nem az első küldetésnél, hanem később valami tankos küldi előtt, már nem rémlik.)
Többieknek: Milyen gép kellene hogy Very High-ban 1024-el menjen a 4xAA legalább 30 FPS-t?
-
nike_
addikt
Hu, még az első küldetést se bírom megcsinálni... Állandóan elfogy a lőszerem. Mondjuk ez azért eléggé összetett küdetés.
-
nike_
addikt
Áá, sikerült megcsinálni a fájlokat, úgy, hogy menjen.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Blood Mage #14731 üzenetére
4aa-t még akkor is mellőzni fogod
-
-
Romvr
őstag
Én ha lenne hirtelen 100k-m se vennék videokártyát ennyiért. Egy 50k modellre befizetnék, a többi meg maradna sörre/borra/narancslére
-
west
őstag
válasz Blood Mage #14731 üzenetére
1jatek miatt
te tudodBillentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Blood Mage
senior tag
válasz fpeter07 #14729 üzenetére
igen, ez a másik, hogy így még inkább megérné nekem is 88GT-vennem. Aztán ha találok vmi nyári melót és összekaparok mondjuk 50k-t akkor hozzádobom azt ami meg fog maradni gép vásárlás után, kb. 30k + eladom a 88GT 20k-ért akkor máris lesz 100k-m VGA-ra. hmmm... nyár végére lesz egy 9900GTXem!! na azzal megy majd Ultra High, 1280x1024, esetleg 4AA.
-
Romvr
őstag
válasz fpeter07 #14729 üzenetére
Ez valószínűbb. Majd ha kijön a 9800Gt lesz 50-60 jó esetben, mint anno a 8800Gt. A jelenlegi középkategória meg leárazódik, hogy még eladhassák azt ami raktáron van. Én mindenesetre 88Gt-t veszek jövőhéten. Mert ilyen mentalitással várhatok még 20 évet, akkor milyen olcsó lesz a 9800GTX2 mega-giga-hiper....
Ma megint feltettem a nécsörel modot és közepes beállításon 20 FPS minuszt mértem. Viszont High-ba csak 4-5-öt vett el, úgyhogy majd 88Gt-vel fel fogom tenni.
Nah megyek modolni.
-
fpeter07
veterán
válasz Blood Mage #14726 üzenetére
inkább azok jól lenyomják majd a "régiek" árát
-
szállitó
senior tag
válasz Blood Mage #14715 üzenetére
MiSI K9A2 CF jó és SLI nekem egykarival megy de a lehetöség ottvan (persze lehet te INTEL re gondoltál azt nem tudom...) akkor bocs hogy beleirtam.
-
szállitó
senior tag
válasz Blood Mage #14726 üzenetére
Üdv Ezzel teljesen egyetértek én egy hónapja 3200+ barton 2600Xt vel 1024 ram al probáltam és LOW volt minden nem volt valami szép látványa DEMO nak . Sajnos töröttem nincs a bolti meg még húzos. A lé meg elment az új masinára.....majd egyszer...
-
Blood Mage
senior tag
A low-ot inkább kihagynám láttam már pár képet, ilyen low, very low-ról, hát mit nem mondjak... gusztustalan! esküszöm Szuper Mario-nak szebb a grafja!!
Június közepe fele tervezem az új gépet. Ha jól tom addíg még ki fog jönni a HD4870 és a 9800GT is. Ha jól teljesítenek + jó áruk van, lehet hogy elgondolkozok rajtuk, de ez még odébb van....[ Szerkesztve ]
-
nike_
addikt
válasz Blood Mage #14722 üzenetére
Minden low 640x480-ba próbáld meg
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14722 üzenetére
Minden Low -on talán elindulna... mikor lesz új géped?
-
Blood Mage
senior tag
OKÉ!!!
Amúgy szted kipróbáljam a mostani (remélem már nem sokáig) gépemen a játékot?Intel Celeron 2,4Ghz
ATI RADEON 9600pro 256MB
2x512MB DDR 200Mhz ram
Ez így cakkumpakk ér vagy kemény 15ezrethuh szerintem menten elfüstőlne a gépem még az első küldetés alatt
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14720 üzenetére
Valahogy csak kibírom
Csináltam egy Rally pályát a Crysis-hoz, csak aztán elvetettem (értsd: Format c ), de nem is baj, mert új koncepciót eszeltem ki közben. Majd ha elkészült a béta változat rakok fel képeket.
-
Blood Mage
senior tag
"Jah és igen, minden hozzászólásom után amiben szerepel az AMD egy dicsérő szó társaságában 10% kedvezményt kapok"
akkor lassan inegyen vezsed a prcikat!! (hát így könnyű ). DE igaz, ha intellre váltanál akkor már kéne új alaplap is... az meg már nagy beruházás... hát nincs mit tenni maradnond "kell" az amd-nél... -
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14717 üzenetére
Erre nagyon egyszerű a válaszom: AM2-es alaplapom van SLI változatban. Nincs kedvem egy másikat venni Intel őnagysága kedvéért, holott az AMD is ugyanolyan jó!
Jah és igen, minden hozzászólásom után amiben szerepel az AMD egy dicsérő szó társaságában 10% kedvezményt kapokJah amúgy AMD procimat meghúztam (nem úgy) 2,3 Ghz-re és a Legós pálya már nem akad, csak kicsit... (400Mhz meg sajnos nem megy. Kékhalálnak halálával hal a windwos.)
-
nike_
addikt
válasz Blood Mage #14717 üzenetére
Gondolom egyszerűen nem akar lapot cserélni..
-
Romvr
őstag
Az Igen. Akkor ha lesz pénzem befizetek még egy karira majd. Meg egy combosabb tápra is mondjuk 520W-osra. Ber gondolom CPU is kell hogy kihajtsa a két kártyát (6400+, vagy majd egy Phenom)
Szerk: Nekem egy ASUS M4N -SLI van most. Ha jól rémlik még 25-28-ért vettem anno (mondjuk a mostani procim is 21 ezerbe volt)
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Itt van 8800GT SLI teszt: [link]
1280x1024, High, 52 Fps
1280x1024, Very High 34Fps. Mondjuk elfogadható... de a high-os teljesítménye nagyon szép! . SLI-ben is csak a Galaxy féle 88 éri meg mert más gyártónál már nagyon drága lenne...
Az SLI-vel csak az a baj, hogy akkor kell alá egy normális alaplap asszondják hogy SLI-hez 30k-s deszka kell minimum . Amúgy én is gondolkodtam máraz SLI-n[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Xp veryhigh 20-25 fps ez volt googleban a második
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14712 üzenetére
Nem is baj az. Úgy olvasom mindenütt hogy a 8800Gt egy nagyon jó vétel, sokáig jó kártya marad. Addig meg jöjjön az Nvidiának a sok marhasága. DX10 még a mai napig sincs igazán, így ebben nagy előrelépés nem igazán lesz. Sőt lehet hogy legközelebb nem is új kártyát veszek hanem még egy 8800Gt-t és SLI-ben nyomom, talán jobban meg is érné. Amúgy megnézék egy Crysis SLI 88GT tesztet is.
-
Blood Mage
senior tag
-
Romvr
őstag
válasz Blood Mage #14709 üzenetére
Nekem is most ilyen félelmeim vannak, pedig jövő héten akarom megvenni
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
hát azért ne légy ilyen optimista!! na jó tom ez a konfig "nagyon" sőt űberkirályúl hangzik, de hogy is mondjam... minden játék alá meghozná a várt eredmény, de Crysis... az nem nagyon....[link] 1600x1200; 16AF, Very High ---> 45 átlag fps. no azért ilyen géppel nyilván már Ultra high-on játszik az ember, akkor legyen 40fps. Ha tényleg akadásmentes játékot akarsz akkor kell a 40es átlag. 1920as felbontás meg, még távol van... amúgy hogy ezt a VGA-t quad-ba rakod nem igazán hoz teljesítményt, max 10%-ot . szvsz 1600as felbontáshoz PONT jó a konfig (láttam olyan tesztet ahol quadba rakva még lassabb is volt!
Az a 7,1 hangfalrendszer.... ahhhhh...
GX2 az kalap sz@r! Majd ha kilyön a 9900GTX azt SLI-be rakod, na az, már igen!![ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
Hinnye! A Galaxy 88Gt 512Mb már csak 35 ezer forint! Így már még jobban megéri megvennem! Hinnye!
-
Romvr
őstag
Csak? Akkor kettőt kérek
Kicsit nem vagyok képben az Intel boszorkánykonyha találmányaival ezért csak egy kérdésem van: Ammegmi?
-
Romvr
őstag
Merjünk nagyot álmodni Amúgy nem is akartam hozzátenni olyan apróságokat már hogy vízhűtés, VR sisak, kormány, dzsojsztik, Világító billentyűzet, rezgő egér (nem is tudom hol olvastam .) stb, stb...
-
Romvr
őstag
válasz MaTTeS #14702 üzenetére
Meg a GX2 mellé 8 giga DDR3, és egy Izmos 4 magos (Amit nem is tud haszbálni a Crysis). Én se mondanék nemet egy ilyen konfigra, sőt rögtön quad-ba kérem a VGA-t és Quad Socket-es alaplapon Talán azon már lehetne játszani a Crysis-al "normálisan" (És akkor nem is számoltam hozzá az 60"-os HDTV-t, meg a 7.1-es hangrendszert)
-
Romvr
őstag
Nem adják aprópénzér. Várj még vele 5 évet és lemegy az ára, meg már tudsz olyan gépet venni amin el is fut Ultrában 800x600-as felbontással
U.i.: (Majd ha ingyenesen letölthető lesz az "Ősrégi Játékok Portál" -ról akkor írhatod hogy letöltötted. Addig használd a "megvettem" szót ) most jön az hogy megköveztek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest