Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Ha a Windows Xp-m már "régi" , tele van 100.000 programmal meg agyon van szemetelve a registry is,az mennyiben befolyásolja a játék futását illetve az FPS-ek számát?
-
rup1u5
nagyúr
-
oliba
őstag
válasz Arbiter #14294 üzenetére
Nincs semmi bekapcsolva. Egyszer jó volt már, szóval tutam vele játszani, de akkornem tudom melyik catalist volt fenn. 8.2-vel sem ment, de lehet, hogy a 8.1 volt fenn, de emiatt nagyon nem akarom feltenni. Csak szerettem volna játszani egyet, de a probléma miatt, kicsit nehéz
Azért köszi a segítséget
-
oliba
őstag
Sziasztok
Egy gondom lenne. Szörnyen szaggat a játék, 10FPS-el ha megy, pedig minden minimumon van. A konfigom a profilba van. Emelettek a textúrák is sz...ok, pedig az első hszben lévő hotfixet feltelepítettem.
Köszi a segítésget előre is
-
Crytek
nagyúr
Jöhetne pár ember aki 8800GT-vel tesztel.Bár szerintem nekem a rendszerrel van valami gáz azért ennyire karcsú
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz Blood Mage #14285 üzenetére
Az E6750et ugye tuninngoltad? Soha nem tuningolok semmit tehát nincsen hozzányulva minden alapon van!
-
pityeszka
őstag
fpeter07: az enyém még jobb
[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Crytek
nagyúr
válasz Blood Mage #14283 üzenetére
Éppen azért mondom teszteljék sokan és akkor kiderül minden pont pl ez a 6.6-os átlag fps miatt is mert másnál nem annyi pedig nekik is GT-jük van.
Lehet ennyire fos már a rendszerem.Next PC Upgrade: 2022
-
Blood Mage
senior tag
-
Crytek
nagyúr
Crysis eredmények eddig 4-en vagyunk akik megnézték.
-
pityeszka
őstag
válasz Crytek #14279 üzenetére
Mit vársz,mit menjenek?!!Minden konfig más nem lesz két egyforma eredmény,legfeljebb csak megközelítőleg.Másik meg,hogy minek szórakozni a 16XAA val úgy sincs olyan kártya ami tudná futtatni (még 4x-en sem) meg nem is lesz még egy darabig sztem.Vagy ha arról akarsz meggyőződni,hogy a GTX jobb-e akkor igen,jobb de csak azért mert AA és AF alatt nem lassúl be annyira!!
[ Szerkesztve ]
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Crytek
nagyúr
Nekem GT-m van mégis van 16xQ AA a játékon belül.
Igen neki is 1280*1024 HIGH 16xQ AA/16xAF volt.Átlag FPS-ed mennyi volt???
Amúgy nem gyér az eredményem hisz te is alig kaptál jobbat és a GTX-en 768MB memó van.Meg ahogy nézem procid agyonvan huzva.[ Szerkesztve ]
-
-
Crytek
nagyúr
Akinek 8800GTX-e vagy Ultrája vagy új GTS-e van legyen oly kedves nézze már meg egy teszt erejéig mit dob a gépe:1280*1024 minden HIGh 16xQ AA és 16XAF-el DX9ben!!!
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
válasz Blood Mage #14267 üzenetére
visszaugrik ott 20ra is az fps....meg ez az ejszakai resz.nem nagy szam szvsz.
Ne szemetelj ! = Steam
-
fpeter07
veterán
válasz Blood Mage #14267 üzenetére
Ez csak az első pálya volt, ott mindenkinek sok fps-e van, utsó harcnál meg sokaknak vissza kelett venni a grafból/felbontásból
-
Dashes
őstag
-
Crytek
nagyúr
#14251-ben leirt modon teszteljétek légyszives.
Kiváncsi vagyok az eredményekre!Next PC Upgrade: 2022
-
Zin
őstag
32 bites XP-n a very-high-ot hogyan csalogathatom elő?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-
fpeter07
veterán
Új CryEngine 2-es játék [link]
-
netkoo
senior tag
Sziasztok. 1280x1024 minden magas DX9és 45FSP stabilan a veryt nem is engedi.(
[ Szerkesztve ]
Samsung S22+
-
Crytek
nagyúr
Akinek 8800GTX-e vagy Ultrája vagy új GTS-e van legyen oly kedves nézze már meg egy teszt erejéig mit dob a gépe:1280*1024 minden HIGh 16xQ AA és 16XAF-el DX9ben!!!
Nekem átlag 6fps-t pumpált konkrétan!Next PC Upgrade: 2022
-
fpeter07
veterán
most jobb döntés az nvidia, mit ér a jövőbe mutató technika ha a játékok nem használják ki
mindfreak: Ez a Crysis topic itt mindent lehet, anno az első topicba.. -
mad1
veterán
válasz Süni 1985 F #14244 üzenetére
akkor te nem ultran vitted vegig....akkor elajulnal
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
Süni 1985 F
senior tag
Végigvittem full grafikán de nem ájultam el tőle,sztem nem kell isteníteni ezt a gamet 1x végigvihető de ennyi,sztem!De nemszólom le aki imádja!!!!!!!!
Ez az én szerény hozzászólásomTDI POWER
-
MPowerPH
félisten
válasz mindfreak #14230 üzenetére
Hidd el, az ATI tesz/tenne nagyon sokat a fejlődésért. Csak az Nvidia -nak azért nagyobb anyagi háttere van, könnyen meg tudja venni a játékfejlesztőket. Azért megy most jól az Nvidia szekere. Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy visszafogja a fejlesztéseket. Az ATI kártyái sokkal fejlettebb technologiát mondhatnak magukénak, csak ezt a mai játékok nem tudják kihasználni. Sajnos a többségük mind Nvidia -ra íródtak.
Na de most talán az ATI a Microsoftal karöltve véget vetnek ennek is. Talán a játékfejlesztők is belátják, hogy az ATI járta ösvény az sokkal életképesebb, mint az Nvidia elképzelései.
De itt ne vitázzunk VGA dolgokról.Don't Tread On Me
-
m4rc!
őstag
válasz (Darkwood) #14228 üzenetére
Hát, én nemtok ott továbbmenni, hiába döntöm bármerre si, sztem vmi bugos...van hogy nem hajlandó előrefele se menni az a debil gép...meg az utánégető sem megy hiba nyomom azt a **%+'"!/% shiftet...
We are analog players in a digital world
-
mindfreak
őstag
válasz (Darkwood) #14229 üzenetére
Nem flamelésként irom, de az Ati se tett le mostanában túl sok mindent az asztalra... Bár azért szúrkolunk neki!
-
(Darkwood)
őstag
válasz MPowerPH #14225 üzenetére
Értem!
Ja, és az Nvidia leszarozásáért kapsz tőlem egy sárga lapos figyelmeztetést!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Meg kell dönteni a gépet, hogy ne vigyen el a forgószél, de ezt írja is közben a game, hogy milyen billentyű kombinációkkal tudod elérni. Én így emlékszem rá!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
m4rc!
őstag
Ott tartok a gémbe, hogy helikopterrel kell menni és vmi forgószelek vannak...,de állandóan lezuhabok..és az utánégetőre meg nem csinál semmit, itt mi a sz@rt kell csinálni??? Már rohadtul idegesít ez az elcs***tt játék
We are analog players in a digital world
-
MPowerPH
félisten
válasz (Darkwood) #14219 üzenetére
1280X1024 -ben játszok. Mediumon 30Fps körül megy a game, Heighton 20-28Fps között változik. Izzasztja rendesen, de bőven játszható.
Nvidia nem kell mert az szar.Don't Tread On Me
-
VinoRosso
veterán
Heló!
patch után kell új crack a gamehez?
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.Assault pályán mit kell csinálni?Kiszálltam gépböl és hogyan tovább mindneki csak áll és ágyutüz van.
Samsung S22+
-
robi0604
őstag
Sziasztok!
Ötletet és esetleges segítséget is várnék tőletek.
Szerettem volna felrakni az 1.2-es patcht, de miután bemásolta fileokat, kéri a Crysis dvd-t.
Ez természetesen adva van neki, de ennek ellenére se találja és ezért nem marad más, csak "valóban kilép a telepítőből"...Előre is köszönöm!
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
(Darkwood)
őstag
válasz MPowerPH #14215 üzenetére
MIlyen beállításokkal játszol, mert a konfigodból itélve szerintem a 1280X1024-es felbontás igencsak megizaszhatja a masinádat,nem?!
OFF: Ja, és miért nem kell Nvidia?[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
mindfreak
őstag
válasz fpeter07 #14216 üzenetére
Milyen bug?! Hát először is az, hogy első alkalommal simán elmentem a főellenségig a TAC fegyver nélkül... aztan már nem lehetett visszamenni érte, mert ugye az ajtó bezáródott. Másodszor felvettem a fegyót, jön főellenség és a csaj folyamatosan pofázott, hogy "Use the TAC gun...", én meg hiába nyomkodtam nem történt semmi. Aztán már mikor azon voltam, hogy mostmár végleg letörlöm a fenébe, újrakezdtem a pályát és akkor már müködött minden.
-
MPowerPH
félisten
válasz (Darkwood) #14208 üzenetére
Ajjaj, nem kell Nvidia. Jó ez. Most amúgy meggyógyult, nenm értem a dolgot. Végülis neki is joga van néha behülyülni.
Don't Tread On Me
-
mindfreak
őstag
válasz Süni 1985 F #14210 üzenetére
Ez a rész iszonyat bugosra sikeredett, úgylátom nem csak én szenvedtem ezzel sokat.
-
mad1
veterán
válasz Süni 1985 F #14210 üzenetére
ahol kivizsgalt a doki.nah oda kell visszamenni...
Ne szemetelj ! = Steam
-
fpeter07
veterán
válasz Süni 1985 F #14205 üzenetére
kell a "TAC" fegyer, bekell fogni vele a 2 "szárnyat" amikor a csaj lézerezik jah meg kell még a hajó aljába is egy kis ajándék
-
(Darkwood)
őstag
válasz MPowerPH #14207 üzenetére
Nekem amikor anno-anno ati-m volt csinált hasonlót, de a game és a driver újrarakás nem segített. Ami segített= partíció törlés---> xp újrarakás! Nem akarlak okosságokkal bombázni, de szerintem szerezz be egy Nvidia karit! Azzal nem lesz ilyen gondod! SAJÁT TAPASZTALAT!
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől van az, hogy a játék közben az emberem megduplázódik. Ezt értsd úgy, hogy 2 ember van egymáson, kicsit elcsúszva. Szóval sima fegyvernél ha fordulok 2 fegyvert látok, dupla pisztolynál meg az eredeti pisztolyok előtt van 2db ugyan olyan. Már próbáltam mindent. Újratelepítettem, catalystot is frissítettem. de ugyan úgy szar maradt. Eddig nem csinált ilyet, tegnap este jött rá. Mi lehet a hiba?
Don't Tread On Me
-
mad1
veterán
válasz Süni 1985 F #14205 üzenetére
hogyha a hajon vagy a kijarattol jobra vn a roncs.az mogul serthetetlen vagy.
Ne szemetelj ! = Steam
-
Süni 1985 F
senior tag
Sziasztok valaki segítsen!
Ott akardtam el,hogy a végén a hajó mellet egy nagy dög fagyasztósugárral tarol meg néha odalő valamit...rakétavetővel kell lőni?de hol vagymost mivan,mert a lény bal oldalánál helikopterrel ottvan a tudóscsaj is odavilágítanak rá lámpával is meg lézerrel is de löttem egy óráig és semmi...
Valaki segítsen ki,köszike!TDI POWER
-
netkoo
senior tag
Tegnap este 8tól hajnali 1ig toltam hát nagyon király game!Észre se vettem ,hogy megy az idő annyira belefeletkeztem a játékba.Az éjszakai pálya az erdőben az nagyon ott van és víz ábrázolás ahogy folyik meg hullámzik mintha valodi lenne
Samsung S22+
-
mad1
veterán
válasz Dashes #14201 üzenetére
mar amelyik tamogatja is az sli technologiat...gondoljunk bele van 2db ilyenunk,es 1nek a felet hasznalja nemely jatek,mert ha alapbol nem tamogatja,akkor csak 1 gput hajt ki a 4bol.
lasd flight simulator x
hybridbol is csak 1et lat a 6 helyett. gratula...Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest