Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz madpapa #19822 üzenetére
[link] Amugy egész más téma szóval mindenki azt gondol amit szeretne ,de azt hogy nincs erős kijelentés.
#19827Oppenheimer
ilyen áron már nem érdemes venni szerintem ,mert ha 100k is lesz az árfolyam akkor is max 50% nyersz a befektetet töke függvényében. Ha pedig tovább szakad akkor beragadhatsz. Szerintem medvés hangolatnál érdemes vásárolni mikor 10-20 ezer az árfolyam ott sokkal kevesebb a riziko. Ha pedig nincs rá keret akkor érdemesebb lehet megfontolni a következő medvés piacon egy nagyobb összegel a beszállót. Saját tapasztalatból mondom nem jók ezekbe a hirtelen emelt árakba csak beszálni ,mert vagy buksz vagy beragadsz és a hozam nagyon rizikós ebből a szempontból.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Ferdzsoo
addikt
-
meili
tag
válasz madpapa #7642 üzenetére
A bányászok egy része abból tartja fenn magát, hogy a bányászott coinokat eladja. Ha az eddig folyamatosan bányászott mennyiségre megvolt a felvevő erő a mostani árfolyamon, akkor ha ezentúl kevesebbet tudnak bányászni, akkor azonos kereslethez kevesebb lesz a kínálat, ami általában árnövekedést eredményez.
Persze a fenti egy olyan coinra igaz főként, amit használnak is valamire.
Erre a dologra spekulálnak is az emberek általában, tehát már a feleződés tudata is kereslet növekedést alakít ki. De állítólag például a bitcoinnál ez mindig a feleződés után egy évvel szokott megjelenni az árfolyamban. (Olvastam, lusta voltam megnézni a diagramokat, hogy igaz-e.) Viszont ha a feleződésre spekulálás miatt jobban növekedik az árfolyam, mint azt a valós kereslet indokolná, akkor természetesen páran elkezdik eladni, ami meg zuhanást eredményez. A kérdés, hogy az végső ár a korábbi felett lesz-e.
Gondolom, egy ~20.000 USD --> ~3.000 USD-s BTC esést a feleződés legfeljebb enyhített volna. -
default.
őstag
válasz madpapa #7642 üzenetére
Pedig elég egyszerű..
Ha valamit kétszer olyan nehéz / kétszer annyi időbe telik előállítani, és a kereslet állandó marad, akkor az ára is felfelé mozog többnyire. A kérdés, hogy az LTC-nek a kereslete fennmarad-e, vagy arányosan kevésbé csökken-e, mint a felezés előtt.
Ha szétnézel ilyen csoportokban/fórumokon, mindenki emelkedésről beszél. Én óvatosan közelítek a témához, próbálok információt gyűjteni..[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz madpapa #4153 üzenetére
Igen, idén is változatlanok az átvilágítási határok.
-
csaba951
veterán
válasz madpapa #2635 üzenetére
Ebben az az érdekes, hogy nem volt semmi nagy hír, bejelentés. Márpedig a Roger Ver/Jihan Wu páros nem dolgozik csendben. Akkor ez viszont egy "műsoron kívüli", nem tervezett emelkedés lehet. Miért? Talán mert most egy nagyobb általános kripto esés volt. Ez jelentősen megnövelte a tranzakciószámot, amit már az ETH sem tudott nagyon gyorsan lekezelni. Kellet valami, ami elég nagy, likvid és gyors a mostani helyzetben is. Ezért választhatták valakik a pénz nagyon gyors mozgatására. Ha rendeződik egy kicsit a helyzet, akkor ez az igény megszűnik, és nem lesz ami fenntartsa a mostani árfolyamot. Visszacsúszik majd a "helyére". Szerintem.
-
tom120514
őstag
válasz madpapa #2386 üzenetére
KH.
Nem kapok érte semmit, de csak dicsérni tudom. HUF-ban jóváírja, deviza I. vételen, jutalék, egyéb költség nincs.Persze vehetjük költségnek, hogy pl. most, ahogy megnéztem, alacsonyabb a vételi mint máshol, de annyi belefér, illetve zökkenőmentesen és gyorsan megy, nekem tetszik.[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
fireman123
őstag
válasz madpapa #1713 üzenetére
Alul lenyitod az eladói-vevői könyvet és látod mi a kínálat, ....vagy beteszel egy konkrét árat (limit) vagy piaci áron adod el, ennek megfelelő fület válasz ki a mennyiség mellett (bocs nem tudom pontosabban leírni mert most nem vagyok rajta most) ...én ma hajnalban (mert csak akkor működik elfogadhatóan) átcuccoltam a krakenről egyenlőre ledgerre, mivel mindenféle felszámolási "pletykák" keringenek a face chrypto trader hungary oldalon is, és a variance.hu-n is erről van az utolsó blog (mármint hogy lehet minél gyorsabban dobbantani onnan)
face link
variance.hu a kiutalás gyorsításárólHa az egyenlegeden látod, hogy mennyi BTC-d van, akkor azt az értéket írd be eladásra (vagy amennyit abból el akarsz adni) ....tizedes veszzőnek ne vesszőt írj, hanem pontot (asszem )
[ Szerkesztve ]
-
tom120514
őstag
-
favagoJoska
tag
válasz madpapa #1281 üzenetére
Úgy röhögnék, ha most az Ethereumra bejelentenék a forkot a parity bug miatt, majd a Bitcoin és a BitcoinMarkets redditen betanított kripto Józsik szépen felpumpálnák egy jó kis FOMO-val az ether árát, mert arra lettek betanítva hogy azt a coint kell venni amelyik forkol, mert az ingyen pénz és a bitcoin cserben hagyta őket
[ Szerkesztve ]
-
válasz madpapa #1198 üzenetére
Most van az, hogy akik nehezen hitték el 3k körül, hogy "valami nagy dolog készül", majd 5k környékén azt, hogy mikor lezuhan 3k köré, ott jó lesz nekik belépni, és 6-7k közt kiszállni, most azt kérdezik, hogy tényleg szálljanak-e ki ->itt<-, vagy maradjanak, esetleg vegyenek még többet (!! !!).
Ilyenkor jobb ha nem veszi fel az ember a telefont, ha olyan hívja akivel beszélt erről az utóbbi pár hónapban.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Yutani
nagyúr
válasz madpapa #1043 üzenetére
Azt nem tudom most biztosra, hogy az airdrop mikori állapotot vesz alapul? A hard fork idején meglévő egyenleget? Vagy korábbit?
Viszont az tuti, hogy a figyelembe vett balance dátumának eljövetelekor nagyon durva korrekcióra számíthatunk, úgyhogy nagyon gyorsan el kell majd adni a BTC-t, ha nem akarunk bukni.
#tarcsad
-
-
titán
Az 5000-es árfolyam kiszállási hullámot indított, erre jött rá, hogy a BTC tranzakciós költségek a Segwit kudarca miatt az egekben, és ez a kettő durván meghajtja az árfolyamot, és kitört a pánik. BNármilyen alacsony árfolyamot el tudok képzelni látva az XBT/EUR order bookot. Mindenki szabadul, vételi oldal meg teljesen felszívódott. Én még nem szállnék be.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
K4jusz
tag
-
addikt
Franc tudja... 14 órája van kint az 1 -es. A 2-es és a 3-as között 20 óra telt el, a 2-es és az 1-es között pedig 25. Persze ettől még lehet hogy mindjárt kiiírják (vagy soha ), de ha közelíteni fog ez is a 24 órához, akkor itteni idő szerint délutántól lehet rá számítani.
-
P3Dr0
senior tag
En mar 2 napja a laptophoz tapadtam egy keves alvas beiktatva Nemeleg ez a BTC segwit ami igy utolag meg sem latszik a BTC-n. Most meg ez a ripple hype. En mivel ugynezki beragadtam (egyenlore) igy kivarok kozben lesem a BTC-t hatha megnezi a 4000-et
Azon gondolkotam kikene probalni egy tading botot. Meg nem volt hozzajuk szerencsem es sok rosszat is hallottam mar roluk de kitudja ?!
-
g4bb3r
tag
Akkor valamit rosszul néztem, közben már én is kiugrottam némi +al.
mhmpista: én a destop wallet-et hasznalom azzal is le lehet kérni a GAS-t.
Elég fapad. De + Neon wallettel csak a WIF koddal le lehet kérdezni a wallet állapotát claimelni GAS-t etc . Sokkal gyorsabb. Tehát nem kell oda is egy wallet-et létrehozni.
[ Szerkesztve ]
-
Hunmugli
aktív tag
Annyira nem adnám el, csak USDT-be bittrexen belül. És akkor így már lenne értelme néznem a coinmarketcapet, mert eddig csak BTC/alt formában kereskedtem. Illetve a hsz-ed végén már mintha te is azt írnád, amit én kérdezni akartam.. Na mindegy. Még megy egy kicsit és eladom, lesz ami lesz
Mi van ma velem? Eddig 2/2 rosszul fogalmaztam..
A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- ASUS GeForce RTX 4070 Ti 12GB TUF Gaming OC Edition (TUF-RTX4070TI-O12G-GAMING) Gari: 2027.01.29 -ig
- iPhone 14 128GB Apple garancia! Akku 99%!
- Huawei SuperCharge HW-050450E00 10W hálózati gyorstöltő adapter USB, 5V/4,5A + gyári kábel
- EVGA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING - Újszerű, hibátlan állapotban!
- Automata óra felhúzó műbőr borítás