Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Na, lassan csak lesz dobócsillag és skin a gránátokra is...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
törölt tag
Nektek is úgy tűnik, hogy az új frissítés óta sokkal gyorsabban halunk, és gyorsabban lesz 20 hp-nk?
-
demerion
tag
Új skinek itt. EZ most komoly? Annyi sokkal jobb AK skin van workshopon
[ Szerkesztve ]
-
nugat
tag
válasz Coccolino_O #42987 üzenetére
nyugi mar, most jott egy hatalmas update, amely nehany embernel fps problemakat okoz, nem kell panikolni. nekem is pl. valtozatlan maradt minden, tehat ez valami bug lesz, mintsem az optimalizacio hianya
-
NyxNyxNyx
addikt
Ezt a shadow
knife-otdaggers-t nem gondolhatták komolyanAz új Ak meg elég stricis lett.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
Feldobott dupla kalába. (pedig csak 1 meccset játszottam a smurf fórumtárssal ) 2 nap, 2 rank. Szerintem most ezen a szinten maradok egy jó darabig, a sheriff már sok nekem. A legtöbb map még tök ismeretlen. A dust2, dust, mirage, inferno az amit úgyahogy ismerek.
Érzékenységet tényleg egyre lejjebb kell vinnem, 400 dpi 2.33 sensitivity néha soknak is érződik. Az egérpad is nagyon sokat segített.
gtamate2: +1
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Xero
nagyúr
Kimaradt, hogy 1v1-eztem is 1-2 órát, az is segített kellően. Egyszerűen másként kell reagálni, hamarabb ér oda a hitbox, ráadásként az animáció is variál rajta. Én erősen gyanítom, hogy nálam pl a közeli desi spraynél az animáció fogja le a gépet és ezért nem megy még az. De megfogadtam hogy meglesz a global HD3000-el, addig most már nem rakok be kártyát.
-
Xero
nagyúr
Ez itt most nem azért kerül be, mert smurf vagy valami, egyszerűen csak érdekes, ha megszokja az ember elkezdi adni.
Szóval három hete nem játszottam, jött az update, küszködtem smurfon, küszködtem mainen. Ma csak smurfon mentem és elkezdtem megszokni a hitboxot. Az AK spray már megy, az A1-el még barátkozom, de továbbra is jobban szeretem mint az A4-et, egyszerűen azért mert füstön keresztül nyugodtabban lövök vele.Azt hiszem itt volt az a meccs, amikor tényleg megszoktam végre a hitboxot és a server sem volt köpedelem:
Ami érdekes. Desi sorozat nehezebben adja, de az 1hit pontosabb. WP-vel a pixel peek-et még szokni kell, máshogy kell reagálni, de a flickshotok egyszerűbbek.
Az FPS-t pedig ajánlom mindenki figyelmébe.
(#42978) bager13: Nekem is 10fps körül esett, de nem igazán volt miből esnie három év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Elemental #42981 üzenetére
"Nem cáfolatként kell felfogni, de attól, hogy neked valami nem jó, másnak még lehet az."
És ez visszafele miért nem szokott működni? Amúgy mikor mondtam olyat, hogy mindenkinek ugyanolyan szar az fps-e, mint amilyen nekem?
bager13: Értem. Tehát, aki ellent mer mondani (például neked), az biztos sír vagy divatmajom. Mondjuk te alapból ilyen értetlen embernek tűnsz a hozzászólásaid alapján, meg kényszert érzel, hogy harcolj mások ellen, szóval legyen igazad.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Kipróbáltam, nekem sem esett az fps.
Amúgy amióta játszom nekem is esett olyan 30-40-et. (~3 éve)*Sn0w
-
ReSeTer
senior tag
válasz bager13 #42982 üzenetére
Nekem is kevesebb lett, sőt nekem még input laggom is lett. Mondjuk az inkább az 50fps miatt van.
Bár már ez is égő, hogy még mindig ott tart a valve, hogy az enginejük 50fpsnél úgy akad mint másik 20nál.Egyébként ha észrevetted pont azoknak nem esett az fps-ük, akiknek legalább i5jük van. Képzeld játszanak az emberek még intel dual core-ral is, c2d, meg i3-mal is.
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
válasz Coccolino_O #42980 üzenetére
Én is imádom az internetet. Ha divat valamit szídni, akkor a divatmajmok nyomják ezerrel. 10 ember telesírja a fórumot, a többi 90 meg elégedetten játszik. Hiába ez már csak így van. Jah és engem Gaben lefizetett, hogy ezt mondjam. Hagyjuk már...
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Elemental
addikt
válasz Coccolino_O #42980 üzenetére
2011-es a konfigom. 2500k gtx560tioc 8g1600-as ram. Fullhdban játszom. Nincs minden lowon. Fpsmax128. Az alá nagyon ritkán megy. Nem cáfolatként kell felfogni, de attól, hogy neked valami nem jó, másnak még lehet az.
-
szebe
addikt
válasz SQX_Barto #42976 üzenetére
Keresztbe lesz majd egy szétlövés, értelem szerűen valamelyik csoport 3. lesz az ellenfél (de hogy melyik, az egy rettenetesen jó kérdés) egy bo3 keretein belül. Aki nyer, megy a lanos döntőre Belgrádba(?).
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
bager13
aktív tag
válasz Coccolino_O #42975 üzenetére
Több, mint 2 éve játszom ugyanazon a gépen. Azóta összeségében 10 fps-el van kevesebb. Ha minden cég/fejlesztő csak tizedennyit foglalkozna a termékével eladás után, akkor arany világ lenne itt. Köcsög valve!
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #42975 üzenetére
Erről beszélek
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy fog zajlani ez a World Championship 2015?
Ugy ertem ki kivel jatszik ezutan? Magyarok masodikkent gondolom akkor kijutottak a csoportbol es nem kell valami potselejtezo vagy ilyesmi.
A lengyeleken csodalkozom, bar lehet nem vettek komolyan es B kategorias csapatot kuldtek (vagy a Virtus elfoglalt volt) Meccseket nagyon nem neztem, egy vagy ket magyar meccset talan ha lattam, szoval csak az eredmenyek alapjan tudok kovetkeztetni dolgokra.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Coccolino_O
őstag
válasz #97716736 #42974 üzenetére
Csak érdekeltek ebben a hardware gyártók, hogy vegyed az újabb és jobb (és persze kurva drága) alkatrészt. Mint amikor lemodellezték a crysis 2-nél a tengert a város alá. Amíg élek, nem fogom elfelejteni.
Tavaly januárban indultam i3-2100-as procival. Nem egy nagy durranás, de azért minden low beállításon ment, és úgy lehetett vele játszani. Aztán kevés lett, vettem helyette egy i5-2400-at, az csak elég lesz. Az sem lett elég, pár hónapja vettem helyette I5-4570-et meg gtx 660-at, hogy az majd elég lesz. Cache-n és Overpass-en néha 150 fps-em van, úgy, hogy minden le van húzva teljesen, az árnyékok vannak feltolva max-ra, de az meg kell. Mindezt 1280x768-as felbontáson. GG Valve, csak így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Scrake^;DD
aktív tag
Csáó valaki game?
smurf acc (DMG) addold: [link]
main global elite 99% winSempre... al tuo fianco! 1926.
-
Evome
senior tag
Csak nekem nem működik a cs:go longue fogadás része ?
Egész nap semmit se tudtam fogadni.... pedig az 1 dolláros VIP bot be van fizetveHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
IMIIKE1998
őstag
válasz warmonger441 #42961 üzenetére
Alaplap?
-
MurdR
veterán
válasz Aprósólyom #42964 üzenetére
Van laptop 3000-ért és 300000-ért is. Kicsit bővebben.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Aprósólyom
addikt
Tudnatok ajanlani valami laptop konfigot, amivel low grafon, alacsony felbontason 150fps korul lehet jatszani? Uj lapit akarok venni.
Jevons paradox
-
törölt tag
válasz lemusz #42952 üzenetére
Ez nem sírás, csak nem vagyunk vele elégedettek. Azért egy 120k-s VGA-val + 100+k-s procival nehogy már beessen 100 fps alá is... Az ember nem azért fizetett hogy szenvedjen vele. A Valve szereti elbaszni a játékot, meg új hitbox stb, azt szarabb az egész. Source-nál is így volt, más hitbox stb, már közel sem volt annyira élvezetes, és ez a játék is egyre élvezhetetlenebb lesz.
-
warmonger441
aktív tag
jó az új patch.... visszaraktam a windows 7et, kb 2 hétig virultam h fix 200 fps, jön a patch és 50ig zuhan, dmben 90 fölött még nem láttam mmben meg 100 körül wtf? 128 tick faceit detto. gg valve valakinek ötlet esetleg? :$
hd6870
fx 8320
8gb ramfull low settings, treads:8, coreunpark etc etc.
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
kaszaking
tag
24 órás versengő eltiltást kaptam mert túl sok embert rúgtam ki. A következő fokozat az hány napos eltiltás és mennyi a max eltiltás ezért?
-
szebe
addikt
A FT Cyrex hogy jött ki 29.58-ra? Nem dollár inkább?
Market historymat visszanézve, én április közepén vettem 26.85-ért, most hétfőn még 21-23 euró között mozgott.(#42904) lemusz
DDK and Black DDK, vagy James and White James Én bírom a közvetítéseiket, jól elvannak közbenMost olvasom csak, még a ladder strafe-t is kivették?
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
vzsryl
nagyúr
Én netgraphon nem látok fps dropot, de érezhetően fps laggjaim vannak. Főleg infin zavaró, mert ott volt a legstabilabb a 128fps.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Evome
senior tag
MGE rangon vagyok
Ha van kedve valakinek nyomni, vagy ha valahova kellene ember akkor szívesen megyek, rá érek estigHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
gtamate2
veterán
Én még most fogok gépközelbe kerülni de azonnal rá fogok függeni mert nagyon érdekel az update.
Egy m4-em volt marketen 2.8-ért elvitték az update után egyből, most 6 eur körül megy.. csodás*Sn0w
-
lemusz
addikt
Érdekesnek találom ezt az fps csökkenésért való sírást, mert most nekem nem hogy csökkent volna, hanem még nőtt is. Nah mind1, megszoktam már hogy az agyonkonfigolt gépemen minden másképp megy, mint másoknak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CosmoBacsika #42944 üzenetére
Jelentem nem múlt el. Háromszor is csináltam.
-
csurenzoo
aktív tag
Az én urban ddpat mw-m amit 10 centért vettem már 40 cent felett jár
-
törölt tag
válasz CosmoBacsika #42944 üzenetére
Kíváncsi vagyok
-
BaLee
addikt
Vicces ez a pánik.
M4A4 | Desert-Strike (FN): 2,56€-ról kapásból 7,98€-ra (most épp 6.2€ körül)
M4A1-S | Cyrex (FT): 29,58€-ról 20,42€-re (most épp 23,98€ körül) -
Vanir
veterán
válasz IMIIKE1998 #42943 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de az itt feltett kérdéseid 80%-ra a google is nagyon szívesen válaszol, és ezzel megspórolsz nekünk néhány posztot.
-
törölt tag
FPS drop az valami irdatlanul van nálam. Eddigi 300-500FPS-ről lement 150-200-ra....
-
m_dawe
senior tag
A mai 5megás frissítésben mi van?
Csgo updates oldalon nem írnak róla semmit -
Zomb€€
őstag
En meg - most, hogy vegre megkaptam - az Overwatchra durrantam ra.
Par haxort mar el is kaptam, de van egy ketto akik csak egy korre kapcsoljak be, erdemes vegig fokuszalni a demot."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
csurenzoo
aktív tag
Szépen növekednek az M4A4 árak, és mennek le az A1-S árai marketen
-
mepet
addikt
válasz bbdzyx #42919 üzenetére
nincsmit
fú ez az esl 1on1 ladderesdi bejön rendesen, jöhetnek a kihívások! -
Xero
nagyúr
válasz IreN!CuS #42925 üzenetére
Hát nem tudom, az AK spray is rosszabb lett számomra és az A1 spray is, bár ez utóbbival inkább pötyögni szoktam. Lehet csak szokni kell mint a wp-t.
Tegnap valahogy nagyon sokszor futottam bele olyanba, hogy úgy éreztem el van mászva a hitbox. A gagyi serverekről nem is szólva. A meccsek felében sv 10 fölött volt. -
Arkennys
addikt
úgy járt már valaki, hogy nem resetelődött neki szerda estére a heti szintlépős drop és még mindig csökkentett heti XP-t kap? Még most is ez a helyzet
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
IreN!CuS
őstag
Megnéztem én is , számomra az AK minden értelemben jobb lett 1 golyóst is jobban adja illetve a spray is jobban megy...
A csendes gyilkost szokni kell , de szerintem ez sem vészes , bár én mindig váltogattam mikor melyik adta.
Viszont fps problémák nálam is vannak dmben ( mm-el nem próbáltam )Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
salytmasztor
aktív tag
válasz salytmasztor #42920 üzenetére
Vagyis nálad helyreállt az fps, de másnál lehet ez a gond is talán, mivel ez az opció vihet le ilyen sok fps-t a beállítások közül.
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz salytmasztor #42920 üzenetére
nincs. de most minden tökéletes, csak az updatekor volt ilyen, míg a fent említetteket meg nem csináltam, hátha valakinek segít.
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
fps update után...kiléptem a játékból és resiztem a steam-et, ekkor sem oldotta meg a gondom, (278-340 fps-ről lement 190-220 ra) majd 2 x újraindítottam a gépem és minden újraindításkor beléptem a játékba, és csoda, minden fps érték a régi, vagy véletlen vagy kellet a resi nem tudom, de nekem bevált.
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Vanir
veterán
FPS ügyileg annyit, hogy ketszer lenyomtam a verify game integrity-t, és MM-en már gyönyörűen megvan az eddigi framerate.
-
CosmoBacsika
tag
Tegnap teszteltem én is az új felállást.
FPS dropról nem tudok beszámolni. Akinek nagyon nagyot esett, annak javaslom, hogy a file integritást ellenőrizze.
M4-et egyelőre nem éreztem lényegesen rosszabbnak, a hitbox változás viszont érezhető. Most pontosabbnak kell lenni, amihez viszont nem ártanának a 128-as szerverek. Az anim változások nem szembetűnőek, szvsz előrébb lépett a játék ezzel. -
csurenzoo
aktív tag
Új update után, jobban adja a fejest, de az ak spraym az valami borzasztó lett.
-
mepet
addikt
Ma lesz az első ESL 1v1-em az Open Ladder-ben. Beszámlok majd, hogy milyen volt.
Hála a zengaming-nek, nagyon rákattantam az 1v1-re, bárcsak lenne már 2v2 akárhol akármilyen formában...
-
MurdR
veterán
válasz Elemental #42906 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el, hogy a Gabennek nem csak a CSGO eladások jelentik a fő bevételi forrást, hanem a piaci keredkedés. Skinek, matricák, ládák, kulcsok, operésönök, stb. Tehát nem jelenthető ki szerintem ilyen egyértelműen, hogy 10 eurót fizettünk érte.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
mepet
addikt
válasz lemusz #42904 üzenetére
Én minden nap játszom pl. Flusha-val. Ahogy nézem, pillanatnyilag 5323 van belőle.
-
nugat
tag
tudom, ugy volt hogy nem irok tobbet, de ma beleolvastam a topicba unalmamban es epic fail latni ezt a sok sirast az update korul, mikozben paran arra nem veszik a faradtsagot, hogy elolvassak a changelog-ot.
Counter-Strike: Global Offensive update for 9/15/15 (1.35.0.0)roviden: az eddig jatekban levo (nagyon elavult) animaciok css-bol lettek athozva, ez azt okozta hogy a modell es a hitbox nem egyezett tokeletesen, rengeteg eseteben ez szinte mar jatszhatatlanna tette a jatekot. jumping hitboxes, ladder hitboxes, planting hitboxes
ez az update ujradolgozta a komplett hitbox rendszert - ami miatt honapok ota ment a siras redditen es a pro-k felol egyarant - immaron a modell es a hitbox - az animacioval egyutt - tokeletesen lefedik egymast.
...
tehat innentol nem lehet sirni, hogy szarahitbox, ha eddig ment es most nem, az azert van, mert korabban a player model-nel nagyobb volt a hitbox es nagyon pontatlan volt. irany dmtovabba hozott szamtalan javitast, pl. tobbe nem log at a falon a fegyver, ha nagyon kozel megyunk hozza, de tenyleg ott a changelog.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Hát kivel fut össze az ember éjszaka a heti droppért menő smurf accos mm-ezés közben?
A faceit tv casterével, JZFB vagy mi a neve, a baloldali:
Mondom de jó angolja van a srácnak, tisztán érthetően beszél... erre a 6. kör környékén kérdezi teamcsetbe valaki, hogy te vagy az a caster? ... még rá vagy 3 körig nem esett le a dolog, de utána nagynehezen igen. Kajak tisztára elkezdtem komolyan venni a játékot, meg izgultam meg minden mint valami kisiskolás hülye... kérdem is tőle streameled ezt a meccset? válasz: I wouldn't stream a shit like this. : hát behaltam a röhögéstől. Am kicsit lekezelő volt a srác, pedig lőni se nagyon tudta, kb carryztük a picsáját, de mindenképpen érdekes volt a dolog mert már ugye hány ezer órán túl vagyok de csak most futottam össze először valami híresebb emberkével, még ha nem is játékossal, csak egy casterrel... gondolkodóba is estem, hogy vajon hányan lehettek az évek alatt, akiket ugye nem rekognizáltam, hisz még ez a faszi se ugrott be rögtön, pedig a hangja ismerősen kellett volna, hogy csengjen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest