Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
Fnx-el lehet tudni mi történt?
-
Nxn908xxx
őstag
Szerintem teljesen jók az új hangok, a glokké kifejezetten tetszik.
-
Nxn908xxx
őstag
Akkor most várható hogy a market árak feljebb mennek?
-
Nxn908xxx
őstag
Micsoda???[link]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz lemusz #56463 üzenetére
Azért nem buknak le mert ezek privát csítek több száz euróért amit folyamatosan fejlesztenek. MM herok se buknak le több ezer óra alatt sem, pedig szerintem ők nem privát ezer eurós csalást tolnak. Van egy videója a srácnak ahol megmutatja hogy kell steam screenshotba beletenni a cheat exe-t. Shox még nem is olyan nyilvánvaló ellentétben byalival vagy krimzzel. Szvsz. 100% hogy csalnak, ezek már olyan nyilvánvaló mozdulatok, képtelenség hogy a véletlen műve lenne a több száz ilyen eset. [link] eddigi legnyilvánvalóbb jelenet szerintem.
-
Nxn908xxx
őstag
Nem azt mondom hogy csal de erre mit lehet mondani? [link]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz ReFleXx #55651 üzenetére
Aki azt mondja hogy nincsenek csalók az téved. Olyan csaló is sok van akiről demó alapján is nagyon nehéz megmondani hogy csal. Faceiten sok olyan van hogy visszanézve a demót se azt veszed észre hogy csal, csak annyit látsz hogy rohadt jól játszik és nagyon jól lő. Elmentegetem magamnak az ilyen embereket, és visszanézve sorba kapják a bant. Pl: [link] [link]
[link]
De még sorolhatnám. És ezek nem csak sima faceit meccsen csaltak hanem fplc-ben is, mégse tűnt fel senkinek. (csak a faceit anticheatnek) Vac banja pedig egyiknek sincs.[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
A nuke láda ára fog még feljebb menni szerintetek? Előző major nuke ládáját 20 euróért árulták, a mostani meg már 5 alatt van.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz maximilian4 #55388 üzenetére
Felejtsd el hogy legit
-
Nxn908xxx
őstag
Aki benne van nagyon a trade-ben: Lehet egyáltalán profitot csinálni manapság? Szert tettem egy flip urban maskedre, de egyszerűen lehetetlen akár csak 50centtel értékesebb késre elcserélni. Mindenhol annyit látok hogy "overpay or block". Még ezzel megegyező értékűt se sikerül cserélnem, pedig nem 1-2 offert küldök hanem mindenkinek akinek olyan kése van amit kiszemeltem. Van egyáltalán értelme még a tradelésnek?
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Hát nem tudom mit gondoljak de ma már a második faceit meccs lett visszavonva banned for cheating miatt. Pedig a gyerekről az életbe nem gondolnád hogy csal, olyan szar. Mondjuk az gyanús volt mikor a Türkiye gyerek 0-9nél kilép és miután visszajön két kör alatt 10-9. Kezdek elbizonytalanodni hogy kik csalnak a 700 órás Screamek és KennyS-ek között.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Persze.
cl_crosshairdot 1De töltsd le inkább ezt a mappot, sokkal könnyebb célkeresztet csinálni így.
-
Nxn908xxx
őstag
Azt hittem csak vicceltek ezzel a sok csalózással. Aztán hosszú inaktivitás után tegnap mentem kettőt a kisaccommal. Kala 1-2 rankban úgy csaltak mind a két meccsen hogy már a fejemet fogtam. 80% az enemynek 200 órás acc végig csíter kommentekkel. Prefire mindenhova, 180 egygolyó, futvafej, borzalom. Az a vicc hogy még csalással is balfaszok voltak így meg tudtuk nyerni mind a kettőt. De a nyakamat tenném rá hogy a 10 játékosból 5-6 biztosan csalt.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz errorcode06 #54186 üzenetére
Faceiten is van rank 1-től 10-ig.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz CosmoBacsika #54184 üzenetére
Mert nyilván azon az alacsony szinten amin vagytok prokat fog dobálni...
-
Nxn908xxx
őstag
A győzelmet nem kell megmagyarázni, a vereséget meg nem lehet.
-
Nxn908xxx
őstag
Ezek a prok ugye több accon praccolnak, vagy fnx-nek elég volt 2600 óra ehhez a szinthez?
-
Nxn908xxx
őstag
Az úgy működne hogy chrome-on bejelentkezek az egyik twitch accommal, firefoxon meg egy másikkal, egy gépen? Így dobhat mind a kettőre, vagy külön gép kell?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz AllTheBest #51396 üzenetére
De akkor miért sírsz hogy nem dob fel ha pont a tudásodnak megfelelő rangban vagy? Ha nem dob fel akkor veled egy tudásúakkal vagy egy rangban, ennyi. Ha fejlődsz meg fel fog dobni mert tudod carry-zni a csapatot. Ennyi a történet.
(#51398) MikE008: Én azért vettem a smufot hogy a kisebb szintű haverjaimmal tudjak játszani, de így nem tudok mert nem enged együtt menni velük a rangkülönbség miatt. Kurva jó. És nem bírom egyszerűen derankolni mert nem dob le, pedig elmegyek vele néha ökörködni és próbálok minél szarabb statot produkálni de még sas1-be se akar ledobni, nem hogy novába.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz AllTheBest #51393 üzenetére
De gondolom minden meccsen 40+ fraged van mégis kikaptok.
Nálam volt már nem egy novás-kalás acc, de nehezebb a rangon tartani mint rankupolni még akkor is ha elzrollkodom mert egyszerűen 4-5 meccs alatt feldob akkor is ha van közte vesztes meccs. Ezen a szinten olyan fogalmatlan playerek vannak. Smurfomet feldobta supremeba 20 meccs után és nem bírtam ledobatni, csak zsinórban 6 lose-al.[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz AllTheBest #51389 üzenetére
"Üdv a nova szinten ahonnan szinte lehetetlen kikerülni csapat nélkül" azért ezt te se gondolod komolyan
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Joe Swanson #51351 üzenetére
Na ezért van svéd zászló beállítva a steamemen.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz 2thletme2day #51024 üzenetére
Ne rakj ki ilyeneket mert megfájdul a szívem.
-
Nxn908xxx
őstag
Aki faceitezik, nektek se mutatja a korábbi meccseket? Én annyit látok hogy "STILL NO MATCHES, GO PLAY NOW!" de mindenki profilján...
-
Nxn908xxx
őstag
Nekem maradt a 200-250fps közötti érték nukon is, pedig amd kártyám meg procim van. Szép lett az új nuke szerintem, kicsit mintha egy más játékban lennék.
-
Nxn908xxx
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Coccolino_O #49701 üzenetére
A fizetősre értettem a faceitet. Az igyenes ugyan olyan moslék.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Coccolino_O #49693 üzenetére
Nekem faceitem van egy ideje és eddig csak jókat tudok róla mondani. Ha nincs meg a csapat akivel tudnék menni akkor is 90%-ban értelmes és erős 9 embert dob össze velem. Nagyon ritkán van toxikolás, de nem is várom azt hogy sose legyen, hiszen az lehetetlen.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz bager13 #49688 üzenetére
Egyet értek, ha normális játékosok játszanának mm-et, nyilván az is jó lenne. De ugye azoknak a játékosoknak a nagy része aki komolyabban akar nyugodtan, cyka blyat és társai nélkül játszani, azok már elmentek faceitre, eseára, így a nagy része az mm játékosoknak a "funból elbaszom a másik játékát" típus maradt.
(#49689) IMIIKE1998: Akkor menj World of Tanks-ozni. Bye.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Hi!
Pár napja néhány olyan szerveren amire járok, van 2-3% choke, de van olyan szerver amin egyáltalán nincs. Valve, faceit szervereken nincs, de pár dm szerveren van mindig pár százalék? Ez szerver hiba lehet vagy a netemmel van valami? -
Nxn908xxx
őstag
Hali!
Az operationoknál szokott lenni olyan küldetés amit csak mm-en lehet megcsinálni? -
Nxn908xxx
őstag
válasz AllTheBest #49208 üzenetére
20x le lett írva hogy van faceit, cevo, esea.
-
Nxn908xxx
őstag
Ez a non-stop rankért sírás már nevetséges azért...
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Vismajor01 #48892 üzenetére
Én is mentem sokat soloba de egyszet sem kickeltek még. De olyan jó hogy itt mindenki szent és mindig a másik 4 miatt nem tud silverből kijönni, ahol 2 tárból lőnek el. Ez a késsel futás is a legalapabb dolog, nem poénból futnak már kala szinten is. Az a baj hogy mindig a másik a hibás, miatta nem lépsz tovább, miatta kapsz ki. Ez az ujjal mutogatás a leggyávább dolog. Ha tényleg olyan jól játszik az illető, akkor úgy sem fogják kickelni mikor masszívan topfragel.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz hszilard666 #48861 üzenetére
Uninstalláld nyugodtan.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz DeathBat666 #48755 üzenetére
Azért ha sas2-ként kala2-ből nem tudod magad kicarryzni akkor ott bajok vannak.
-
Nxn908xxx
őstag
-
Nxn908xxx
őstag
válasz chrisnagy13 #48313 üzenetére
Egyébként faceiten ennyire nehéz rankot lépni? Nekem még nem sikerült változtatni a rangomon, mikor elkezdtem lvl3 lettem, azóta játszottam kb 60 meccset, volt 10 win streakem, sokkal többször nyerek de nem akar 4-re változni a szintem.
-
Nxn908xxx
őstag
Lehet valakinek 10000 órája, nem jelenti azt hogy jól is játszik. Az számít hogy gondolkozik-e játék közben, van-e érzéke hozzá, de a legfontosabb, hogy abból az óraszámból mennyit töltött koncentrált intenzív gyakorlással fejlődés céljából. Mert a hátradőlve zenéthallgatva dmezés semmit nem ér, úgy ahogy az only mm-ezéstől sem fog megtanulni senki játszani. De ez minden sportban így van. Nézz meg egy magyar ifi fociedzést aztán nézz meg egy spanyol/németet. Nem azért jobbak mert tehetségesebbek az ottani gyerekek, hanem mert teljesen más a felfogásuk, edzésük, motiváltságuk. Minden fejben dől el, és a gyakorlás minőségében. Hidd el, többet ér napi 2x 15 perc intenzív dm, mint 5 mm amiben agyhalottak ellen játszol.
Tehát szerintem aki tényleg jó akar lenni ebben a játékban, a játékidőnek így kéne eloszlania: 80% lövés, dm, botozás, profik játékának elemzése, füstök gyakorlása, taktikák tanulása, stb. és 20% 5v5.
Szvsz. -
Nxn908xxx
őstag
Undorító ami itt megy, teljesen játszhatatlan szar az egész.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Vismajor01 #48242 üzenetére
Itt is ugyan ez kivétel nélkül mindig. 100/100
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest