Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArthurShelby #69770 üzenetére
Linux lassabb egy picit.
-
Ki az aki innen tervezi, hogy kinéz?
-
válasz
IgnisFatuus #69211 üzenetére
+1
-
Aki még nincs meg nekem steamen kérem keressen meg. És hívjatok aktívan pls, már lassan dupla kala vagyok!
-
Én bízom abban, hogy ha már mi magyarok is itt vagyunk akkor a szervezők is dörzsöltek lesznek és nem csak a játékosok!
-
Elég.
-
válasz
MikeWazowski #68126 üzenetére
Annyit még hozzátennék a kollégák válaszaihoz, hogy ez viszont jobban terheli a hálózatot. Én pl. 6 megánál többel nem tudok streamelni 128 tick mellett, mert egyszerűen nem elég neki a 10 mega upload.
Tök érdekes, és 128 ticknél vesztek bő 100 fps-t.
-
válasz
GhanBuri Ghan #68124 üzenetére
Azért több tick nagyobb fps loss is.
-
Új peccs, új láda, kínában pedig nő a játékosok száma.
-
Van ennél lejjebb? Lehet engem itt bénának titulálni - valszeg az vagyok, de mikor csak olyanokkal játszom, hogy a kebab meg az orosz veszekedik. És nem tudom mi a beteges perverzió a svéd szerverek iránt.
-
válasz
gyurkikrisz #67524 üzenetére
Dual Beretta + smoke
-
Elrejtettem itt a topikban egy "easter egg"-et. Aki megtalálja kap egy szakadt skint!
-
Kéretik a személyeskedést azonnal abbahagyni. Ott a privát gomb. Szóval off.
-
Mióta megkaptam az overwatchot, megnéztem pár demót. Elég sok a huncut player. Legviccesebb a telibe wéházás.
-
válasz
GhanBuri Ghan #66572 üzenetére
Füstön keresztül. Undorítóan pontosak.
-
válasz
kretenallat #66165 üzenetére
-
-
válasz
ragiecsgo #65948 üzenetére
Okos enged, szamár szenved alapon nem tehetsz most mást (vagyis a legjobb ha azt teszed), hogy read only módba kapcsolsz. Ha volt VAC-os accod ha nem, ha jogos ha nem mi csak azt látjuk, hogy kaptál BAN-t. Személy szerint semmi bajom nincsen veled, volt, hogy játszottunk együtt.
Viszont, ha úgy gondolod, hogy nem jogos a Faceit BAN, akkor mindent meg kell tenned annak az érdekében, hogy az "igazságnak" utána járj (meg kell próbálni ha elbuksz elbuksz, ha nem nem).
mobal.
-
válasz
Szeszkazán #65803 üzenetére
Digitálisan aláírták az összes dll fájlt és a csgo.exe-t. Ez az jelenti ,hogy nem olyan egyszerű már mint régen, egy csomó csít életképtelen lett. De csak idő kérdése - ez nem végleges megoldás.
mobal,
Szerk.: tippre az internal cheatekhez hamar lesz update.
-
Nem csinálok FPS tesztet direkt, de 4.5 Ghz-n a 7700k-nál kb nem esek 300 alá. Full HD minden low, High texture + shadow.
-
Akkor szólok másodszorra is, hogy fejezzétek be. Ott a steam, tessék ott megbeszélni.
-
Off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore café
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 SFF I7-6700/16GB/256GB SATA SSD/DVD/WIN11
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest