Hirdetés
-
GAMEPOD
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Düsseldorf #3016 üzenetére
Sajnos én is így érzem ahogy te . Sőt ez nem is érzés hanem tapasztalat .Eljutottam 3600 kupára és nagyon nem vagyok motivált már elég rég , hogy tovább lépjek .A napi ládákat 2v2 összehozom és persze tolom a CW-t ( ma pont kihagytam az utolsó csatát ,innen is bocs
) ez így nekem elég .A fiam ő "komolyabban tolja ,de ő is elismeri , hogy sok értelme nincs , hanyatlóban a játék .
-
jozefgucci1
addikt
Valaki szokott random 2v2-t játszani ? Nálam már elég régóta van az , hogy alig tudok nyerni , mert az én 3600 kupám mellé hasonló kalibert rak be , míg a túloldalra két 4K kupa felettit ami jelentős fölény .Nem ritka a 10 bukó egyhuzamban .
-
jozefgucci1
addikt
Ne is mond az MM nagyon gáz. Rendszeresen 4+K feletti kupás arcok ellen rak be utolsó csatánál. A napi Crown chest is egy szenvedés mire összejön . Amíg ezt írtam a silver chestböl jött egy Lumberjack lega
Csak azért nem törlöm le , mert a gyerekkel együtt szoktunk játszani és egy klánban vagyunk ,de már nem marad ez így ha marad a rendszer . -
jozefgucci1
addikt
Van itt olyan aktív majdnem fullos létszámú klán ahová beférek a gyerekkel ? Aréna 11 ,3400-3600 kupa válztozó mindkettőnknél .
-
jozefgucci1
addikt
Üdv srácok kisfiammal olyan klánt keresünk ahol Arena9,10 ként beférünk ?
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok ! aki IOS-en játszik annak tegnap rendesen frissített a játék ? Nálam kiírja , hogy update és nem csinál semmit bármit csinálok .
-
jozefgucci1
addikt
Srácok 2100+ kupával keresek egy aktív klánt ahol nem csak én nyomom a donat -ot és megvan a 10-es chest .
Köszi .
-
jozefgucci1
addikt
Hello egy kis segitséget szeretnék kérni tőletek. Elég régóta táncolok Arena6-7 között 2K kupával és nem igazán tudok fentebb lépni . Jó most , hogy volt 2v2 nem is játszottam csak azt .
Szóval amivel szoktam menni az két pakli ezt írom le.
1,Rage lvl3,Fireball,Lvl6 ,HogLvl6,Ballon lvl4 ,SkeletonA lvl3,Minions lvl9,Arows lvl10 ,Inferno lvl 1,2,Grevy lvl 2,Spear Goblin lvl10,Arows lvl 10,Hog, Inferno, Knight lvl10 ,Itower lvl 6, Minon Horde lvl 9,
Húztam még az elit barbit ami lvl9 ,wizard lvl 6 stb
Legendary kártyám van : Inferno D, Grevyard ,Miner, Ice wizard ,Lava Hound ,
Ezekböl szeretnék egy ütőképes paklit összerakni .
Köszönöm a segítséget.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok tudtok esetleg egy jó klánt ahová beférek Arena 6 1600 kupával ?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Tyler Durden #1573 üzenetére
Köszi ! Nem mindegy milyen sorrendben rakom be kezdés előtt a karikat ?
Nem akarok itt offolni és amennyiben terhelem a szakértő fórumtársakat a kérdéseimmel szóljatok . -
jozefgucci1
addikt
válasz
Tyler Durden #1571 üzenetére
Köszi a gyors választ. Jelenleg a következő kártyái vannak. Mini.Pekka Lvl 2,Goblin Lvl4 ,Archers Lvl4,Muskétás Lvl2 ,Tűzgömb Lvl 3, Giant Lvl 2,Nyilak Lvl 4, Witch Lvl 1,Bomber Lvl 4,
Ebböl mi lenne a megfelelő párosítás ? A goblin ház mire jó , mert erre nem találtam leírást .Köszi a segítséget
-
jozefgucci1
addikt
Sziasztok !
Kisfiam elkezdte a játékot a mobilomon ,de én nem nagyon tudoik neki segíteni . Arena 1 és lvl 3-as szinten még a gépi ellenfelet sem tudom elverni
Mi a kezdő összeállítás amit érdemes lenne kipróbálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest