Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
Üdv urak!
A Cabela's Big Game Hunter: Pro Hunts nevű játékkal szeretnék játszani! Megy és szépen is viszi, viszont mivel nem 16:9-es monitorom van ezért ugyanaz van mint a Farcy 4-nél, teljes képernyőben, de alul-felül fekete csíkkal fut... Ami nagyon idegesít!16:10 keparányú montirom van és a natív 1920x1200 felbontást támogatja is játék (választható a menüben, ennek ellenére még is úgy, hogy fekete csikkal.
Kutakodtam a neten és ez a teljes képernyőt kitöltő ablakos, de széleit levágó (letterbox?!) mód elmétileg megoldás lehetne? Azt hogy kell megcsinalni?
Ablak mód eredetileg nincs a játékhoz, viszont ezt tudom kényszeríteni (egy dosos kötegfájlal ami indítja a játékot a bele írt felbontással abalakmódban) neki, a gond csak annyi, hogy max az 1920x1080-as ablakmód látszik. 1920x1200 ban hiába nyomkodom az alt+tabot nem jelenik meg a játék, csak fut és a parancssor látható...Valamint még olyat is láttam, más játéknál, hogy Nvidia Control Centerben vannak ilyen működő beállítások erre. Tehát a képarány kényszerítésére.
Viszont én a Criminsonban ilyet nem találtam. Ami meg ilyen is az nem működik...
Mit lehet tenni?(#36178) Pityu
Lehet régebbi driverrel is játszani vele és nálam nem is bugzódik!
Most nem kapcsolom vissza melyik verzió van fent ezért most nem kapcsolom vissza a pc-t, csak a kiadási dátumot tudom, 2017.06.06. Ezt is csak azért mert születés napom.Úgy vettem észre nálam ez megy a legjobb FPS számmal a legtöbb játéknál. Plusz ebben még lehet értelmesen állítani a memória órajel csúszkát. Az újakban rövidebb csík van erre és nem tudom olyan szabadon húzni az egérrel, billentyűzettel meg nem lehet a nyilakkal.
Bár én a Windows 10-et sem engedem már frissülni. Vissza is kellett tenni az eggyel régebbi frissítést, mert az új 1709-ben is szöktek el FPS-ek nálam...
Csak nyomni kell a folytatásra régebbi driverrel. De az is egy fura játék, mert a D-Dayen Normadiaban én orosz fegyevereket meg az isten tudja milyeneket találtam a németeknél![ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Láma OFF kérdés!
Van egy alaplapom amin egy négy tűs CPU hűtő helye van. Van egy CM T2 mini hűtöm ami 3 tűs. Van a biosbam két lehetőség ennek szabályzásra PWM meg Voltage és Auto. Ha Auto vagy Voltage-n hagyom 740RPM-nél nem megy feljebb! Ha PWM-et meg folyamatosan max fordulatszámon van. Melyik jobb nekem? A processzor nincs húzva, sőt gyáritól még alul is van feszelve. -
mtomi95
senior tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy a Windows le-le törli a Criminsont?
Harmadjára fordul elő. Nagyon kellemetlen, mitől van ez???
Win 10 x64 .312
R7 260X
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...