Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vismajor01 #39653 üzenetére
Köszi !
Sajnos nem a játék hibája . Driver gond vagy WIN.
Közben elegem lett belőle ,mindent próbáltam. Visszaraktam a RX6600 helyére a régi GTX1060 at és láss csodát egyből fut szépen.Csak ez meg ugye nem tud HDR 120hzet ,azért cseréltem Radeonra anno
. -
Az mitől van ,hogy egy játékban (lineage2 ) egyik pillanatról a másikra nem hajlandó a RX6600 normálisan működni ? Ilyen 20-30W teljesítményt ad csak le , 2D órajelekkel kb ,és szaggat a játék.
Drivert újraraktam ,meg próbáltam egy régebbivel is.
Heaven benchmarkot néztem ,ott 3D órajeleken és 100Won megy ahogy kell neki.[ Szerkesztve ]
-
uj wint raktam fel, es egyszeruen most nem talalom a catalystban hol van az extended window opcio, csak eyefinityt talalok ahol a monitor+TV egy nagy kepernyokent funkcional . De nekem az kell hogy a monitoron es a TVn 2 kulonbozo dolog mehessen. Hova lett ez az opcio ?
Mintha nem latna ,hogy ra van kotve a tv , pedig eyefinityben meg rakuldi a kepet .[ Szerkesztve ]
-
hi !
Meg tudnatok mondani , hogy hol tudom allitani a szelesseget a masodlagos kepernyon ?
Konkretan a TV men van kb 3-3 cm fekete csik 2oldalt , es valahogyan szet akarom huzni fullra.
(Component osszekottetes egy lcd TV vel)
Nem talalok sehol semmi csuszkat amivel allithatnam.Driver 10.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 4 darab ZOTAC Trinity OC RTX 3090
- ASRock RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- MSI GeForce RTX 4070 SUPER GAMING X SLIM 12GB
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!