Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #8203 üzenetére

    Érdekes. Annak idején tanultam ilyen IF-THEN-ELSE vagy ON...DO utasításokat, bármelyikkel megoldható lenne a probléma. :P
    Hát pont azzal kényszerítenek új hardver vásárlására, hogy nem működnek az effektek régebbi kártyákon, még emulálva sem. Nyilván egy DX7-es kártyán nem fog menni egy mai játék, de azért egy DX9-esen még meg kéne tudni az AA-t csinálni. És ha megnéz az ember egy X3-at, akkor bizony qrwára az derül ki, hogy DX9-ben is hihetetlenül gyönyörű grafikát lehet készíteni, nem is szólva az Oblivionról, amely rendesen porrá aláz egy rakás mai játékot grafikailag. Szóval ez is a kényszerített hardvercseréről szól, hiába mondod, hogy nem.

    nfsu17: Végül is nem zavaró, maximum lassítja a gépet. Csak olyan programoknál érdemes CCC-t használni (grafikát illetően), ha kényszerített üzemmódot akarsz. Anélkül bőven elég a driver is. Gyorsabb, kevesebb a hibalehetőség, játékból állítasz mindent.

    -Solt-: Kényszerített módot nem próbáltad, illetve ha játékból használod is, CCC-ben vagy ATT-ban Edge-Detect-re állítani a minőséget? Ezek általában segítenek, Obliviont is a végtelenig elsimítják. Esetleg az AF van túl magasan? 8X felett már nem igazán reális, hogy minden olyan pengeéles, és ált. ez szokta kiszőrözni a távoli éleket.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák