Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
órajelekre passz. ami biztos, hogy régebben videolejátszásoknál én folyamatosan kaptam a VPU recovery errorokat, ez elmúlt. értsd, mindent bírt a kártya gyönyörűen és órákig, kivéve az MSN új üzenet+ youtube lejátszást együtt, az folyamatosan megfektette. mondjuk nálam olyan 600-700mega körüli foglalások vannak simán asztalt nézegetve is.
három kijelzőm van. játszani mostanában kb nulla időm van, de más célra egyébként egész jó a kiépítés (programozás pl). egyébként kártyával meg vagyok elégedve, 3840x1024re gyakorlatilag elég volt. 5760x1080pt eddig csak shift2vel néztem, az fut szépen maxon (0xAA 4AF). mellette halk, elfogadhatóan meleg, csak egy picit kevesebbet is fogyaszthatna
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7800 XT 16GB Bonatatlan, garanciával!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd
- ASRock RX 7900 GRE 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!