Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
janos666 #11129 üzenetére
Na épp ez az... Leokézod a sok warning-ot, aztán meg szidod az AMD-t az elfüstölt kártyád, vagy széthullott oprendszered miatt...
A dev cuccok nem veszélytelenek driver szinten....
A hotfixek meg látod, hogy így is jönnek, ha akció/komolyabb hiba van, szinte azonnal...
Én, mint írtam, így is átlagosan 3 havonta frissítek drivert, és eddig nem is volt belőle problémám, ha volt, akkor is tuti volt már rá elérhető hotfix, ami azonnal segített....Én nekem mégis sokkal jobban bejön az AMD driver-rendszere, és frissítési politikája. Az über-tuningos 216-sp-s GTX260-am is a fos drivere miatt repült ki a gépemből, és cserélődött 4890-re 1 hetes korában....
Annyi driverhibát 2 év ATI használat mellett nem tapasztaltam, mint azzal a karival 1 hét alatt...
Amúgy az egy éves életciklus brutális csúsztatás, barátomnak lassan 3 éve megy a gépében a 3870, és elvan vele, most szemez egy 6850-el, hogy cserél rá. Nekem is 1 évig volt meg a 4890, és csak azért adtam el, mert hangos volt és picit többet fogyasztott, mint szerettem volna. Az 5850-em is több, mint fél éves, és még legalább egy évig meg is marad. De ha nem lennék ilyen hardverbuzi, hogy pár játékért is hajlandó vagyok VGA-t venni, hogy ne kelljen mediumra lehúzni, akkor ez a kari is tuti kiszolgálna még 2-3 évet....
[ Szerkesztve ]