Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #91694 üzenetére
hát bárhova is mész, ne vidd az asszonyt a lengyel lányok...
szívesen segítek ed az az igazság, hogy én csak gyorsan letudtam a kötelező városnéző köröket, aztán belevetettük magunkat az éjszakába varsóban gyönyörű parkok vannak, soksok állattal, a mókusok a tenyeredből esznek, a gyerekek imádják (na most nem tudom, hogy nálatok van-e már gyerkőc). a visztulapart remekül van hasznosítva, sok-sok kiülős hellyel. kb mint nálunk a római part, csak nagyobban. old town persze ahogy krakkóban, itt is megér egy napot.
krakkó meg igazi partiváros, ami nekem nagyon meglepő volt, én kis vallásos ékkőként képzeltem el. de az old town részben számtalan szórakozóhely és kocsma van, mindegyiknek remek hangulata van. temészetesen a templomokat, várat érdemes megnézni, bemenni a legendás sárkány barlangjába pl.
ezek amik hirtelen eszembe jutnak, ha specifikus kérdésed van a helyieknél szívesen utána járok.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Petyyyyy
addikt
válasz Magnum_ #91695 üzenetére
Már az is kitétel, hogy okos legyen? Csak nem megindult a topik a minőségi sunázás felé?
Mai portás kislány sem piskóta. Keleti vér, de csak az arcán látszik kicsit, de ami fontosabb: futócipőban és naciban érkezett ma reggel. #durvánjólábak
Nem hívhatom el ebédelni, délben lelécelek.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #91692 üzenetére
Mindkét városhoz jöhetnek tippek, trükkök!
Saint_: Bezzeg ha nem lenne TL tolhatnád a zsűrizést
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz tomcsi23 #91688 üzenetére
baaaaaz, el kellett volna kérnem a használtakat
amúgy korán elaludtam.
de a jövő hetem nagyon kemény lesz. szerdán 8-17-ig tréning, utána repülök, éjfél előtt nem érek a szállodába, másnap 8-17.00ig meeting, éjfél előtt nem érek haza és péntek reggel már területen kezdek 7.30 előtt.
szuper lesz.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt. En is beertem a banyaba
-
Spet
addikt
Reggelek mindenkinek.
Szili: Hianyolt a főni?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Mercutio_
félisten
Boyracerek aztán majd mentek pálinkázni, ha töritek az imprezát
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JanR
addikt
Mojgen
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #91674 üzenetére
És ez most jó?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggeltet!
Elaludtam egy picit most keltem par perce
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Irány a bánya! Ma kivételesen megint a corvinban leszek, tegnap átvezényeltek oda.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
föccer
nagyúr
Jó reggelt urak. Az éjszaka sem aludtam sokat, de legalább időben beértem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
oriic
HÁZIGAZDA
Reggelt. Szabdság szeretem.
Live-Die-Respawn
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
CoolBoy323
nagyúr
Mieza nagy csend???
-
macilaci78
nagyúr
válasz föccer #91664 üzenetére
Fogadd el, legalább lesz miről beszélgetnetek.
Például hogy az asszony hogy szoktatja a gyerekhez a kanokat például, hátha még valami terhelő is kiderül...Vagy buzdítsd őket lánykérésre, hamarabb szabadulsz a gyerektartástól.
F*ckbook az, nam facebook...
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
Köszönöm mindenkinek
Mercu: neeem dehogy
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #91662 üzenetére
Ehh. Mar rizsoval intezzul a sztorit....
De koszonomFoccer: le a FB-al!
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Az milyen már, hogy FB folyamatosan ismerősnek ajánlja a volt feleségem szeretőit.
üdv, föccer
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #91629 üzenetére
Tán májusban vettem egy 256 gigásat, azóta se tudtam rátelepíteni a legál Win7-et.
Most már megvan a W10 telepítő, de nem volt ingerenciám megint számba venni a f@szt.Új, kb 55 hó garis, pár órát volt gépben. Érdekel?
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #91657 üzenetére
A GT gyönyörű, de nagy sz*póroller
Qru
Hja, kárpótol. Szívem szerint XJR-t vennék, van is egy most eladó, de meglehetősen drágán. De annyira eladhatatlanok, hogy szerintem még 1-2 hónapig tuti fent lesz, eddig csak 50k-val esett az ára.
Egyből piszkálnám a kompresszort, hogy sikítson, mint a tegnap esti k*rva....[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #91657 üzenetére
És ezzel minden pozitívumot elmondtunk a GT-ről. Elektronikai bug halmaz és a motor se probléma mentes. Kollégának volt, ipari tempóban szabadult tőle. Azóta átült egy Eclips-be és boldog.
GabN: Jah csak ez a mutatvány egy fél tank benyóba kerül. De hát kit érdekel?! A V8 hang kárpótol.
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
Pára, nem para! Tudhatnád, Cicus!
-
GabN73
addikt
Csak külső íven körbe kell autózni a hámhúszdé e46-ot, átvigyorogni, aztán már tiéd a pálya ...
Ace owner
Annyiért nem lesz egyben lévő Alfa, 145-öst lehet már nem vennék, meg úgy általánosságban ilyen öreg Alfákat se. Inkább kapargass össze még egy kicsit, aztán egy GTV-t újíts[ Szerkesztve ]
-
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #91645 üzenetére
Miért akarsz villantani kocsival? Még nem jársz ott, nyugodjál' le, majd lesz neked is pénzed, akkor majd veszel villantósat. Golddigereket meg ne akarj felszedni.
Qru
120-as Rapid, vágott tetővel, kicsit ültetve, valami régi rally technikával megtoldva...[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #91645 üzenetére
Miért nem éreznéd jól magad benne? Ne hidd azt, hogy egy korabeli Polo jobban véd ütközéskor...
Anno az egyik iskolatársam Celica-val járt suliba, K. menő volt akkor... és még most is az lenne. Be se mertem állni mellé libafos-zöld 120-asommal a suli parkolójába. Kint álltam meg inkább az utcán.
Na? Egy jó Celica? [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
A boyrészeres még tetszene is de nem érezném jól magam benne.. Amin gondolkozom még az a Shuttle Civic. Az vicces lenne leültetve Van is egy, igaz az 4x4.
Gabn: GTI swiftet vennék és nem érdekel hogy nem mutat a külker parkolóban csoporttárs anyukájának a Volvoja mellett.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
GabN73
addikt
Jó is az a 120-as, majd egyszer ha ott tartok, veszek egyet poénból. Az olcsó Porsche feeling, tudod...
Ha minden jól megy, évvégén eldől, hogy lesz e Jag, vagy nem
Ace
Lehet hogy lelketlenek a Stiftek, de egy Gti azért jó kis móka kocsi tud lenni.
Régebbi Accordok még nem férnek bele a keretbe, mi?[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GabN73 #91634 üzenetére
Csak annyi, hogy ezt már a 120-as Skodám is tudta...
mod:
Nem baj, már betáraztam egy WRX hátsó dobot, ha lerohad a mostani akkor megy fel szépen.
mod2:
Ace owner: Polo, ne már egyen germán-fajzat lennél? Azok még csak nem is mennek olyan hurka gyengék. Akkor már inkább egy Corolla: [link] vagy ha kombi kell: [link]
Jah és van boyracer edit: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz werszomjas #91620 üzenetére
Örs
-
Spet
addikt
Nagy a kereslet, viszont nincs a megrendeleseket kiszolgalo mennyiseg a raktarakban.
-
GabN73
addikt
Mi lenne?
Ha olcsóbb, akkor az azt jelenti, hogy papíron megint megutaztattak vagy 100 kamionnyit, ha drágább, akkor meg valószínűleg pont nem utaztatták meg
bandus
Én beérem kevesebbel isQru
Mi a bajod a hangjával? Csörög,csattog,durrog... -
DeFranco
nagyúr
felmentek.
pedig nem lett volna szabad, hiszen közgazdaságtani alapszabály hogy a kereslet növekedése az ár csökkenésével jár.
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, mi van az SSD árakkal????
-
werszomjas
addikt
válasz CoolBoy323 #91615 üzenetére
Jó de melyik városban?
10. kerületből eljottem 13.kerbe egy gramm havat nem láttam
üdv
-
Petyyyyy
addikt
Cseppet SOS a problem.
Ékszerboltot keresek, ahol valami ízléses, határozottan nem bazári kivitelezésű macskás gyűrűt vagy nyakláncot vehetek még ma. Valakinek valami ötlete?
-
Spet
addikt
válasz CoolBoy323 #91615 üzenetére
Mar majdnem nav-ot olvastam , koran van meg a munkahoz.
-
CoolBoy323
nagyúr
Esett a hav, nem is mondjatok?!
-
Melack
veterán
Reggelt és HappyMurdRDay!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
-
Spet
addikt
Reggelek.
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
-
föccer
nagyúr
Amielott lerakod a kocsit az utolso 100 metert letekert ablakkal tedd meg. Ez kiszellozteti a kocsibol a parat. Jobb otletem nincs .
-
hszilard666
veterán
válasz CoolBoy323 #91596 üzenetére
Semmit sem ettem egész nap, azért éreztem meg.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
JanR
addikt
válasz CoolBoy323 #91598 üzenetére
Garázs
-
MurdR
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 24GB DDR5 256GB NVMe gar
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Szuper Akció ÚJ Bontatlan MacBook Air 13" M3 512GB STAIRLIGHT magyar billentyűzet Garancia Deák Térn