Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
A már beírt konfiggal gond nélkül fut a game dx11 és dx12-ben is. Full beállítások, kikapcsolt vsync-kel. Crash, vagy egyéb gond nem volt. Dx12 beállítással lassan indul(Claptrap rohangál), de utána álom szépen fut. Epic-cel sem volt problémám.
Hangulatban nekem hozza a második részt, hál'Istennek.Istenem, tele van csillagokkal...
-
Wesder
félisten
Majd 10h-t beletettem màr a jàtékba, azt hiszem ez màr orvosi eset
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
shotika
őstag
Tapasztalataim szerint a volumetric fog eszi nagyon az fpst, igy azt offra raktam. Nalam 8gb rammal, highon (a fogon kivul), 1060gtx 8gb ram, i5 3550nel 70-85 fps, egesz addig mig nem zoomolok. Az uj drivert javaslom, anelkul a nagy harcokban 50 fpsekre zuhant be. 1080p felbontason.
[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Daelion
őstag
RX 570-em van az meg valamennyivel gyengébb kari már ha 6 gigás 1060 illetve 2560x1080 lehúz még vagy 10-15 fpst sima 1920x1080-hoz képest.
Igazából örülök,hogy egyáltalán így fut.
Lényeg az volt nekem,hogy benne legyek a 45-75 közti Freesync tartományomba és az megvan még ha esik is valamennyit.
Low-on meg semmilyen játékot se játszom,medium volt az ami alá nem akartam menni.Driver update már megvolt,hozott kb +5 fpst.
Egyenlőre jó lesz ez így azt majd valamikor úgy is kari csere lesz,nekem ez teljesen kényelmes fps arra hogy egyedül játszak és eddig egész stabilnak is tűnik.
Játék amúgy eddig nagyon tetszik,őszintén szólva nekem nem volt nagy kedvencem a BL2 és inkább az 1 ment sokat meg valamennyit a TPS.
Ez a rész lesz szerintem a kedvencem hosszú távon.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bunfi
őstag
Diamond Loot Chest Golden Key
ZRWBJ-ST6XR-CBFKT-JT3J3-FRXJ5János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Injun
senior tag
Kínos.
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #916 üzenetére
De az úgy nem vicces
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Indulaskor kikapcsolom az Epic klienst es csokolom, nagyon pengen megy a jatek, toltok fel par videot, ott meg lehet nezni a beallitasokat.
Legujabb AMD driver van fent 19.9.2.
ps: iszonyatosan jo a hangulata a jateknak
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Akkor nekem tényleg nincs okom a panaszra mert nekem ezek a komolyabb 'idegesítő' gondok nem jelentkeznek.
Nincs Scope/zoom FPS gond meg az inventory is rendben van első betöltés után meg úgy alapon nincs random akadozgatás indok nélkül.
Még SSD-re sincs rakva a játék,Ultra Texture streaming,shadows és minden más Mediumon Temporal AA-val.
Fullscreen,vsync kikapcsolva mert driverbe van bekapcsolva 74 fps-es globális limit Freesync tartomány miatt és igy semmi gondom sincs.DX 11-be futtatom mert 12 az vagy 10 percig töltöget és semmivel se fut jobban.
Úgy szint legújabb AMD driver-el de hajnalba se volt baja a régivel csak azzal kevesebb FPS volt.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Köszi!
Furi, hogy az új, borderlands.com-os felület azt írja, hogy xbox live acc-hoz lehet csak beváltani... A régi szutyok meg megette.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
GAbre
veterán
Üdv!
Ahogy elnézem ebből nem lesz virágbolti demo
Vélemények,jó lett-e vagy ilyen pre-squel szint?
Illetve ez a legjobb ára amin hozzá lehet jutni?1-2 dollárral olcsóbban?Avatar
-
Joco_77
senior tag
3 küldetést csináltam végig...egyelőre top a hangulat súlyos kockulás lesz itt, pedig nálam már régen volt....
Sok helyen lehúzzák a humort...kicsit "tompább" mint a 2ben volt de azért még elég jó
Teljesítmény:
8600k, gtx 1080, ugye 4k a monitor...próbáltam 1440pt akármilyen élsimítást raktam rá akárhogy toltam ultrára "életlen" tompa lett a kép a 4ks kijelzőn, nem is kicsit...számomra kiderült, hogy WQHD az WQHD monitorra való akárki akármit mond.
50-60fps hez 4k ban low settingsre kellett raknom, textúrát húztam fel high ra a "tárgyakat" (most hirtelen nem tudom hogy van angolul a menüben) a modelleket, és kb ennyi , fog, árnyék és minden ilyesmi off vagy low. Mérföldekkel néz ki jobban ígyis(!!!) mint a BL2 köröket ver rá, úgyhogy én elégedett vagyok mert én annak a képi világát is imádom, tehát kompromisszumokkal 1080 is viszi a 4kt igaz sokszor van 48-50fps(ez alatt 1 pillanatra sem láttam eddig) de nekem jó lesz így.
Ja új nvidia driver persze felfigyelt, az kellett hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
VIP és SHIFT kódok gyűjteménye, meg lehet erőszakolni a CTRL,C és V billentyűket.
Vagy a VIP kódok beváltásánál segítségül lehet kérni a már linkelt auto beváltós kis progit.
Bekéri ugyan a login credential-t a borderlands.com-ra, de twitter-en írják, hogy többen átnézték a kódot és nem kerül felhasználásra 3. fél által.(#924) GAbre: Nemtom él-e még a tegnap deal, de amit linkeltem tegnap este, szerintem az volt eddig a legjobb ár kb.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bunfi
őstag
HXKBT-XJ6FR-WBRKJ-J3TTB-RSBHRbeváltás: https://shift.gearboxsoftware.com/rewards
Az 1000 pontos OVERABILLION email kód beváltható, javították a beváltást. Az 500 pontos ITSABOUTTIME vault kód mellé.
(#927) TheProb
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
TESCO-Zsömle
félisten
VIP reward-okat hol/mikor lehet majd beváltani? Még nem találtam SHIFT-panelt a játékon belül.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TheProb
veterán
válasz TESCO-Zsömle #932 üzenetére
Amit linkeltem google sheet, ott mind a VIP, mind a SHIFT beváltáshoz írnak linket is.
Egyébként 95%-ban minden beváltható itt: [link]"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
Valaki tolja már PC-n multiban? Mennyire megy flottul?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
GAbre
veterán
Úgy olvasom vannak technikai gondok,és hogy erős pc-n se tudja a 60 fpst?
-
GAbre
veterán
válasz #22889600 #939 üzenetére
Ez se 4K.Meg passz,hogy milyen az új amd kari.
Másoknak
Hát az 1 dolog,hogy lehet talán 30ezer ft-os kártyával is 60fps-en nyomulni.
Csak ha már high end géped van 144hz stb,akkor 1 rajzfilm grafika,meg akár mi is tudjon fullon 60 fps-t.
Szerintem ezt azért mindenki elvárja,még ha kell 1-2 napot várni patchre.
Én azért 1 alsó-felső kategóriás géppel,nem nagyon ugrálok,de sztem én is rárakni amit lehet,hogy a 60 meglegyen.Avatar
-
Joco_77
senior tag
Bár még csak lvl5 vagyok de egy valami furcsa....csak és kizárólag pisztolyok és shotgunok esnek. Sehol egy Assault rifle sehol egy smg....1db sem, tehát 0. Bug?
-
bunfi
őstag
ZFKJ3-TT6FF-KTFKT-T3JJT-JWX36János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Wesder
félisten
Ezek a logikai feladvànyok annyira jòk.
-
Injun
senior tag
Gunnerrel tolom és a bad reception (open trap door) küldit csinálom.Ott kell ráugrani egy adott pontra,hogy betörjön egy ajtó.Az a kérdésem,hogy PS4-en milyen gombot kell nyomni ahhoz,hogy az ajtó betörjön?
-
Zsohi
őstag
Sziasztok,
Itt is itt figyel a játék. Azonban sokatokkal ellentétben számomra annyira nem lett kerek ez a harmadik rész, egyenlőre nem tudom hova rakni. A legfőbb gondom, hogy a 4 karakter közül valahogyan egyik se passzol hozzám, MOHAA, COD4, majd az AlterIW quickscope szerverein nevelkedtem és ehhez nem érzem bármelyik is passzolna, na meg ez a b*** nem dob semmi mást a pisztoly, shotgun és smg-n kívűl... A játékról, mechanikáját tekintve olyan mintha csak a 2. résszel játszanák ami kapott volna egy "smart" patchet, minden jobban átgondoltabb és logikusabban kivitelezett lett, kivétel a loot ládák/dobozok amik számomra néha túlságosan is beleolvadnak a környezetükbe és maga a dizájnjuk is béna lett, ja és a hud se tetszik. Viszont meg kell hagyni, hogy nagyon-nagyon érződik a cuccon, hogy nem csak úgy összeszarták pillanatok alatt.
Technikai gondok akadnak, szerencsémre eddig még nem akadályoztak a továbbhaladásban. ~70-80 körüli fps egy 2080ti-vel 3440*1440 felbontáson(Metro RT-vel nem sokkal kevesebb...) és valami oknál fogva az átvezető bejátszások 4:3-as képarányban futnak le.
(#947) Injun: Földet érés előtt nyomjad meg a guggolás gombját és át fogja törni.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest