Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN #5971 üzenetére
mondjuk nekem az egyben sirén volt a kedvenc, a kettőben meg egyre inkább szeretem, főleg csapatban távolról heal-ezek, vagy összerántja az ellenséget, kapnak még egy quasar gránátot, bónuszba egy norfleet-et, és csókolom...
Találtam egy olyan karit a neten, aminek az összes főküldije kész, viszont meg van az ÖSSZES melléküldijena ebből toltam végig egy Maya-t (sajnos még nem sexy dresszben...
) és most kezdtem vele a dlc-ket...
június 25-ig még ugyanezt megcsinálom egy gunzerker-rel, mert szeretem
Gunzi esetében a Bee pajzs, a Quasar vagy Fire Bee gránát és a HArold pisztoly+ Maliwan alien smg, Harold+Harold, Harold+ Sand Hawk smg, Sand Hawk+ Sand Hawk, Norfleet rpg+Norfleet kombinációk mellett egyre inkább szeretem a Vladof Infinity pisztolyokat is... Infinity-ből nincs slagos, de egy Vladof slagos pisztoly és egy ellenféltől függő elementálos Infinity kombinációjával is hatékonyan lehet randalírozni...A nyavajás stalkerek ellen pedig ez a kombináció kifejezetten előnyös, főleg, ha egy lv63-as felgyorsult badass jön rám..
Mancinál ha arra a skill-re is teszünk, ami lecsökkenti a fegyverek lőszer kapacitását, akkor az Infinity használhatatlan, viszont a lila (nem alien) Vladof pisztolyok már megfelelő sebzést biztosítanak....
Imádom a borderlands-ot, és csodálkozom magamon, hogy mennyire nem érdekel ez a psycho srác... nekem nem jön be... de ha sokat kell majd várni a 3-ra, akkor még bejöhet..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest