Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz dejaris #5397 üzenetére
Igen, az úgy működik. Tedd el valahová a régit (biztos ami biztos), indíts egy új karaktert, aztán a létrejövő mappába másold a régi mentésedet és menni fog (azért kell ez, mert egy véletlenszámos mappát csinál, ami biztos nem fog egyezni a régivel).
(Amazonon és/vagy GamersGate-n egyébként pont akció is van most a játékra, megúszod olcsóbban.)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
dejaris
addikt
Eddig warez verzioval jatszottam, es megtetszett a jatek, ugyhogy szeretnem megvasarolni. A legalis verziot steamen szeretnem megvasarolni, a warezbol a karakteremet atrakhatom es hasznalhatom tovabb legaliskent?
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5392 üzenetére
Mert nem tetszenek annyira a DLC-k. Ha megvolt az alapjáték, akkor majd meglátom hogy akarom-e folytatni, de lehet hogy elég is lesz belőle. Lehet hogy csak egy év múlva kap el újra a hangulat, aztán akkor veszem meg a kiegészítőket.
Ja, és csak e miatt nincs kedvem még Amazonra is regelni. Majd megveszem mondjuk GMG-ről amikor ott is lemegy ennyire az SP ára.[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
MARV6969
tag
ezeket az időremenős küldetéseket nem szeretem, mert úútálok kapkodni, ha stresszelni szeretnék, arra van elég boss, meg fő boss...
általában egyedül, de osztott képernyőn játszom. az időmérős történeteknél először felfedezem, hogy hova is kell menni, és ott mit kell csinálni, és ha nem megy elsőre, akkor mielőtt az egyik kari fölvenné a küldetést, a másikkal odamegyek ahol az első dolgot föl kell venni, ki kell nyitni stb...ezzel gyorsabban túl vagyok ezeken a küldiken. és igen, nem az igazi így a játékélmény, de én meg nem szeretem ezeket az időmérős témákat
viszont nem vagyok egy rohangálós típus, azért is vagyok ritkán a live-on, mert elegem lett abból, hogy mire odamotoszkálok a feladathoz, a "vendégek" már le is adták, és már egy másik felé rohannak, én meg kapkodom a fejem...
az osztott képernyőnek meg az is az előnye, hogy két karit fejleszthetsz egyszerre, azok a megfelelő class mod-dal erősíthetik is egymást, ami jól jön, hiszen osztott képernyőnél több az ellenfél is.."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
teljesen jó képek én is xboxon tolom és nekem sem sikerültek jobban...
szerettem volna ilyen cuccokat még akkor, amikor megjelent a játék és nem volt ennyi pach, a kék cuccnak úgy örültem, mint a BL1-ben a narancsnak! A class mod-nál és a relic-nél viszont van hasznosabb is, csak találja meg az ember...
tegnap meg Boom Boom, meg az ágyús nagytesója is narancs gránátot dobott, két ládából meg Vladof Infinity esett... egy óra alatt annyi legendary-t találtam, mint előtte két végigjátszás alatt..
itt [link] megnézheted, milyen legendary sniperek léteznek, (de ha fel akarod fedeznia játékban, akkor ez egy SPOILER ) és van köztük egy Jacobs Skullsmasher is, ami így crittel elég ütős...[ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #5390 üzenetére
ööö.. én is pont azt írtam, hogy megéri...
-
Zolás
addikt
Amazonon 10 dolcsi a season pass, szerintetek megéri? Gondolkozom hogy megveszem, bár sok időm nincs rá, hogy kihasználjam.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
addikt
Most léptem szintet, a 30-as karakteremmel ismerősek a számok. Nincs okod panaszra. Ládából nyithatsz mondjuk jobbat, de az is lutri ugye (egy 18-as pisztolyt használtam sokáig (erős+gyors), kb. 26-ig, az asszem ládából jött).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz DariusTrox #5385 üzenetére
Köszike. Múltkor linkelte valaki a legerősebb snipert a játékban. (DMG) Mondtam hogy azt akarom majd megszerezni, aztán egyik nap játszottam egy ismerőssel, neki is mondtam mit tervezek, a srác meg két nap múlva csak úgy odaadta az övét. lol...
Live-Die-Respawn
-
DariusTrox
tag
Teljesen jó fegyverek, nincs ezzel semmi gond, én 30 környékén örültem ha valami jó van a sanctuary ládában, mert soha semmi jó cucc nem esett, így kénytelen voltam kék vagy zöld cuccokat használni. Ami elsőre szemet szúrt nekem az a class mod és a relic, ha van másik inkább használd azt, a + melee dmg nem ér semmit ha nincs ahhoz olyan fegyver+shield+skill tree, az 5% + exp hidd el nem éri meg, inkább tegyél be olyan relicet ami életet ad vagy egy fegyver típushoz ad plusz sebzést. Szó ami szó nincs okod a panaszra, jó cuccok, lesz még jobb is
I will take what is mine, with Fire and Blood!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nincs sajna.
Na lőttem gyorsan képeket. (nem röhögni pls )
Egyedül talán a gránáttal vagyok elégedett, mert healel, meg a shotival, mert max két lövés a legdurvább dög is.
Ezek most a legjobbak, és a mellékküldetéseket csinálom most. A főszál az elvileg most a SPOILER
Roland halála utáni részSPOILER[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Ha 'megvizsgálod' a fegyvert (alapból asszem F), akkor lehet szép képet lőni róla az adatlapjával együtt.
Tedd be nyugodtan, aztán az okosok majd megmondják mennyire jó (én is még csak 29-es vagyok Gaige-el).Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem semmi komoly, csak igazából ide akartam betenni hogy most perpill miket használok. Hogy gyengék-e vagy egész tűrhetőek. Mert van egy két fegyverem ami nem sokat sebez, de jobbat meg nem találok...
szerk:
neten böngészek erre meg Zero benyögi hogy unatkozik.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
Totál random a loot, használd azt ami a legjobban tetszik, ami a legnagyobbat sebzi, amelyik stílus leginkább bejön. Nincs 'ideális' fegyver, azzal nyomulhatsz, amit kapsz / veszel / ládából nyitsz. Ha szerencséd van, jó. Ha nincs, nem jó.
Leginkább talán Borderlands wiki-n. De mit is akarsz tudni? A tulajdonságai ott vanak a lapján. A piros írásokról a wikin van összefoglaló (de meg nem mondom, pontosan hol).
-
oriic
HÁZIGAZDA
27-es szint környékére szerintetek milyen fegyver az ideális? Vagy totál random hogy miket kaphatok?
Más:
Az adott fegyverimről hol találok a neten leírást? Mert pl beütöttem a pisztolyomat google-be ( murduerer's Gub) és szinte csak 50-es pisztolyokat mutat.
Live-Die-Respawn
-
Helmoras
őstag
Best buy topicban láttam [Akciós a játék az amazonon]
-
DariusTrox
tag
Sikerült elérnem a 61-es szintet Semmi mod, semmi glitch vagy bug. 55-ös szinttől már a sima fehér fegyverekkel is jobban sebeztem mint az orange fegyókkal
[link]
Eddig esett 8 legendary és 5 ancient relic abból kettő használható számomra.I will take what is mine, with Fire and Blood!
-
MARV6969
tag
válasz TESCO-Zsömle #5373 üzenetére
SPOILER
persze ismerem Tunguska történetét, de ott azért rendesen volt rombolás is, nem csak pukkanás
Abban a küldetésben voltam, ahol Rolandot kell kiszabadítani, a robotokig még nem jutottam, azok ellen nem tudom, mennyire lesznek hatásosak a cuccok, de majd kiderül....A SPOILER-ért meg elnézést, legközelebb így lesz. most legalább megtanultam, hogy mikor, miért kell kiírni nem vagyok valami gyakorlott fórumozó (....lelkes újonc... -most léptem szintet újoncból ) de majd megtanulom....
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MARV6969 #5372 üzenetére
Azért egy SPOILER-t kitehettél volna, ha már új cuccokat hekkelsz be és adsz róluk leírást... Vannak akik szeretik ezeket a dolgokat játék közben megtapasztalni.
A Tunguska rpg meg a föld fölött robban, és ennyi...
Ha ismered Tunguszka történetét, akkor ezen nem kéne meglepődnöd.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
MARV6969
tag
az az igazság, hogy letöltöttem, és kipróbáltam az új pearl cuccokat... és....
nem tetszik....
vagy háromszor térdeltem, egyszer meg is haltam...
A Maliwan sniperrel kp 10 lövés egy 62-es, szép meg villámlik, meg rázza, de nem öli!
A Bucher sati meg gyors, de még se...
A Tunguska rpg meg a föld fölött robban, és ennyi...
A Tedior smg... a Tediorokat alapból nem csípem...
A Bandit rifle meg tüzes, meg három felé megy a golyó de nem....
A Dahl rifle meg olyan, mint egy módolt Torgue rifle, csak rosszabb, egy csomó gránátot lő, azok meg késleltetve robbannak, addig az ellenség meg elfut...
A Vladof pisztolynak össze-vissza pattognak a golyók, de az Infinity hatásosabb...
A relicek között viszont találtam jót is, ami egyszerre növeli a shield kapacity-t, növeli a non elementál resist-tet és csökkenti a pajzs visszatöltési időt.
és most valahogy keményebbek voltak az ellenfelek is. alig volt köztük 61-es, 60-as...
Vagy csak lehet, hogy jobbra számítottam?[ Szerkesztve ]
-
MARV6969
tag
válasz BandiHUN #5370 üzenetére
az igaz, csak Te pc-n, én meg x-boxon játszom és lehet, hogy van valami eltérés, vagy csak az x-box live sza...akodott... láttam már ilyet... (és még az is lehet, hogy én bénáztam, bár ennek ugye nem sok az esélye... )
az nekem is feltűnt, hogy nem enged belépni mondjuk egy 18-ashoz, de 1-esek vagy 18-asok belépnek az 50-es karimhoz.. nem értem, hogy ezt is miért kell korlátozni, meg azt se, hogy miért ilyen kevés a tárhely, vagy miért csak a bankban maradnak meg a tuning cuccok... főleg azért nem értem, mert ezek nélkül is van elég hülye a live-on, nem kell hozzá módolt cucc, meg 6000 férőhelyes back pak ...
én rengeteg fegyvert gyártottam, de az, hogy 15-20 perc míg bepakolok, ugyanennyi míg vissza, az elveszi a kedvem... főleg, mert általában 11-éjfél mire elkezdek játszani. így ha van ilyen invincible, ami ahhoz képest, hogy mennyi szívás kell a legyőzéséhez, milyen kevés loo-tot ad, akkor bevetem a 20.548x20-as Sand Hawk-ot, és haladjunk...
pont tegnap történt, hogy benéztem a jó öreg Crawmeraxhoz, hogy adja-e még a loo-tot...? és adja...és adja...
jönnek a dlc-k sorra, szint emelés, meg pearl fegyók, és kezd eljönni az az idő, amikor újra belekezdek az 1-be... Dahl Head Land-ig, vagy még tovább...."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
BandiHUN
veterán
válasz MARV6969 #5369 üzenetére
Bankban nekem is van pár moddolt fegyó....de nem különösebben használtam,sok értelme nincs.
Pl.van valami moddolt cuccom,ami a Norfleet lövedékeit lövi,mint egy SMG...hát valóban,sima ellenfeleket ugye célzás nélkül takarítja....de bossok ellen sz...t se ért,pedig lőszert sem fogyaszt.Így az ilyesmi próbákat hagytam is...1-2 legál fegyóm van,amit csináltam,pl.conference call-ból csináltam mindenfélét,svast,tüzest...de a mod csak a lőszerre van.Azzal eddig bárhová mentem,rögtön beengedett,lényegében nem is emlékszem bármiféle csatlakozási gondra....hostolni is szoktam,ha épp nem lootgyanús dolgokat csinálok(ráuntam,hogy s...fejek viszik a sárga fegyót,és KILÉPNEK...mégha tudná a marha,hogy OK,szedje fel,mentsen,dobja el,majd lépjen ki pl.Alt+F4-el....neki is marad,a partiban is ottmarad a cucc...),magyarok is szoktak jönni....mondjuk hiányzik az 1 játékbeli barilistás rendszere...
Nomeg nem tudom,elvileg a karikkal készek a küldik,de kisebbekhez mégse lehet menni....a BL1-ben azért lehetett menni segíteni,itt 47 alatt nem ad be hostokat,és nagy részük csak bossfarmol....milyen baromság...
Főleg azértis védeni,mert a host kivághatja,aki nem tetszik,nomeg meddig tart egy akárhányas akármilyen karit csinálni...konkrétan leklónozni a kedvencet más kariosztályra fél perc.Csak a pontokat kell újraosztani...de üres karit se több csinálni.fegyókkal feltölteni meg főleg,sok fegyólista van szerintem a neten,aki akar,indíthat pár perc alatt "missziómentes",de 50-es karit full narancssárga szerkóval,stb...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MARV6969
tag
válasz BandiHUN #5364 üzenetére
persze nekem is van olyan karakterem, aminél módolt a lőszer, és tökmindegy, hogy egyet, vagy 18-at lő ki egyszerre, csak múltkorában nem tudtam ilyennel belépni máshoz, utána meg a nem tuningolt lőszerűvel meg igen...
ezek után egy haverom, akinek a hard drive-ra felmásoltam egy ilyen tuning karit, meg simán belépett ezzel hozzám... akkor most legyek okos... na , ezután ha nagy ritkán be szeretnék nézni máshoz, a nem móddosított lőszerűkkel megyek. ezeknél is mind ott lapulnak a bankban a black cucok (is) és gond nélkül beenged...[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz MARV6969 #5367 üzenetére
Énnekem már rég tunningolt a lőszerkészlet...ráuntam a ládázgatásra...épp elég baja van az embernek az ellennel is....azé' nem mindegy,hogy van pl.300 sinper lőszer és 200 rakéta vagy 20ezer SMG lőszer...úgy vagyok vele,hogy 200óra után már szeretném a játékot,sztorit figyelni,a terepet,apróságokat....nem a bozótot túrni skulóért....sima karival végigtoltam 2x+DLC-k....de elég is volt.
Mod fegyókat nem használok,csak legált...coopban is jó,mert -1 ember,aki viszi a kevés skulót is...egyébként is durva,amikor vadidegenek jönnek,kiürülve,és felszednek mindent az ember elől.Ráuntam...sajna a kevés jó fegyó miatt mindenkinek ugyanaz a lőszer kell...de egyébkéntis vicces,hogy az embernek 1millióba fáj egy respawn,DE bezzeg a 20ba kerülő lőszert vacak ládákban kell koslatni,még Bee+criticallal is...ha lenne annyi és olyan minőségú láda,még érdemes is lenne lootolni,beleférne a lőszerszedés is....de minden sz@rkupacot túrni,hát kösz nem.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MARV6969
tag
...és azt is tegyük hozzá, hogy ehhez a sok lövöldözéshez, kevés a lőszer, mert pl a kedvenc Vladof legendary sniperemmel kb két perc alatt kiürítem a készletet, utána meg nyitogathatom a rengeteg ládát.. már ha találsz (a Torgue dlc-ben mondjuk találsz)... a Conference Call-t is szeretem, de pl Salvadornál amikor "ganzerkerzek" idegesítő, hogy mire célba találok már újból kell tárazni, mert ugye a CC Hyperion, ami csak bizonyos lövés után pontos...
az alien fegyverek közül az smg-ket (főleg Maliwan) és néha a rifle-ket használom, tetszenek a sniperek, satik is, érdekesek meg minden, csak használati értékük kevés
amit nem kedveltem először, de most már annál inkább az a Torgue Calla pisztoly- lassúak a lövedékei, de minden ellenség ellen hatásos, főleg az ellen, amelyik közel van Ezt szoktam kombinálni a törpénél az alien Maliwan smg-vel, a kettő együtt úgy működik, hogy a Torgue lebontja a pajzsot, a tüzes smg meg lebontja a húst. Robotoknál savas, áramos. így a kettő együtt, egyszerre bejön. Akkor van gond, amikor egyszerre jön a stalker, a Hyperion soldeir, meg a robot....
A Maliwan Norfleet rpg-nél meg az tetszik, hogy amikor "térdel" az ember, akkor kihúz a bajból, ugyanis nem kell vele pontosan célozni, lősz és általában talpra állsz. Hozzáteszem, hogy a fentiek mind bee-vel értendők (az rpg térdelő helyzetben bee nélkül is hatásos)
Az is igaz, hogy igazából a bee pajzs hasznos a sokfajta közül.. ha csak ez lenne nem hiányozna a többi. Én is kipróbáltam egy csomót, és a Terramorpous shield még az, amelyiket használok. ami meg vicces, de nem annyira hasznos az a Hammerlock dlc-ből a Rough Rider - Maya-val. A megfelelő class mod-dal meg skill-lekkel felgyorsul a hölgy. [link]
kipróbáltam sok legendary-t, és végül mindig ugyan az a pár fegyver, relic, pajzs class mod marad... a többi meg megy a gyűjteménybe. De azért szeretem mindet, és hiányozna, ha nem lenne ennyi minden"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
BandiHUN
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5365 üzenetére
Van,aki kijön hamarabb,vagy pl.ha egy tábor mellett körben fent/lent mész el,az ellent lerakja,sőt van,ahol kifejezetten lentre kell menni ellenhez,és hamarabb kiteszi....lehet a fullon játék miatt.Legalábbis én elég sűrűn látok hangyaf...nyi ellenfeleket is...egyébként persze a pixel képletes,inkább akkor mondom úgy,olyan ellen,akinek még a tüzelési hangját nem is hallod,csak lövöldözik a távolból,hang semmi,néha betalál.De ha szőrözünk,lőhetek pár shotot messzi ellenről...táborok belsejére jellemző,hogy csak pár m-re rakja ki az "előbújó" ellent...de sok helyen nem.De nem is ez a lényege,hanem hogy így lehetetlen orvlövészkedni,hogy 1 lövés után,aki már lespawnolt,8fal mögül is tudja,hol keressen...sniperrel csk pár jó lövésnyi idő van,esetleg olyan helyenahol tényleg csak sorjázva tudnak az emberre rontani,bár pár olyan helyen ért már meglepi,ahol azt hittem,csak egy szúk bejárat van,és jöttek oldalról
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
TESCO-Zsömle
félisten
az durva,amikor TVM-ben kell mondjuk Lyuda narancs egyik legjobb sniperrel 5-6 lövés FEJRE egy badassra,és ráadásul a rohadt bug,hogy ha 200M-ről egy 2pixeles ellenre tüzelsz,akkoris minden ellen rögtön tudja,hol is vagy...tök mindegy,hogy nemhogy a helyed nem kéne tudniuk,de hang se jut addig,mert a 2pixeles ellen lövöldözését is csak látod... A sniperezést,ólálkodást ez öli meg.az "1 lövésed van"...ellen meg 6-8-10...
Azt se hagyd ki, hogy nincs 2 pixeles ellen, mert csak akkor másznak ki a sátorból, ha bekopogtatsz...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BandiHUN
veterán
válasz MARV6969 #5362 üzenetére
Én is tettem be mindenféle legendary-t,csakhát a játék olyan,mintha úgy találták volna ki,hogy a nyugodt játékhoz kelljen a Bee pajzs és valami több golyót lövő cuccos...lényegében még a nagyobb tűzgyorsaságú holmikat is simán leverik a több golyót köpködő holmik,és ez gáz.A Slsgga pl.egy elég jó kis gyors és pontos SMG,mégis a harmadát tudja a Sand Hawk-nak sebzésben,és ez minden másra is igaz...De pl.ezért jó a Maggie revolver is,ami ugye szintén asszem' 6 golyót lő ki 1 lövésre,ezért üt a Conference call és a seraph shoti,aminek most hirtelen nem is ugrik be a neve,de az még a Conference Call-nál is jobb...
De gáz,hogy ilyeneken kívül a sniperek criticallal amik jók még,ezen kívül nem nagyon...a Binary Fists pisztoly is jó,2 lövedék,nagy elektromos sebzés,ráadásul találat után felugrik a 2 lövedék,és újra visszaesik a találat helyére...más fegyót ritkán használok....még a Nukem van betéve,földrerogyás esetére,mert az is kicsinálja,aki az ember elé kerül....a többi inkább dísz csak,gyűjtöm.Az E-Tech fegyók meg kifejezetten vackok,pedig vannak narancsok...lassú,kevés sebzés....a sniperek is látszólag jók,de hiába a pattogó golyók,mégis a criticaljuk gyér,és ráadásul eszik a minimum 2 lőszert...
Nagy kár,hogy az 1-hez képest itt tényleg csak párféle cucc jó a "nyugodtabb" játékhoz...a legtöbb legendary-val egy sima ipsét se csinál ki az ember,földre döntik...pedig nekem is csak legendary-val van tele az inv... Pajzs dettó.Bee és kész.A többivel csak szop az ember.Bee,sebzéskerülés,távolságtartás...akkor nem esik-kel.Coopban még el is megy némi kísérletezés,bár ott is ég az ember arca,hogy narancs fegyóval 2 percenként kaparják össze...ennyiből jobb volt az 1.És ráadásul az 1 azért olyan volt,hogy a feje critical elég jól hatott...de itt hiába van meg a CoD-os reflex fejes,ha 3.4.5.6. lövés kell oda is...és jönnek pl.5-6an...az 1-ben tök nyugodtan elvolt az ember egy jobb revolverrel fejesekkel...elbújt,ha sokan jöttek,ki-kinézett 1-1 headshotra,de hamar fogyott az ellen.Aki meg csak szembeőgyelgett,ha badass is,elég volt 1,max.2 feje,sz volt a jó célzó jutalma...itt ez részben kényszer is,mert criticalok nélkül halál,de részben ökörség is,mert milyen dolog,aminek majdhogynem szerencse kategóriába kéne esnie,de kell belőle több is 1 ellenbe...az durva,amikor TVM-ben kell mondjuk Lyuda narancs egyik legjobb sniperrel 5-6 lövés FEJRE egy badassra,és ráadásul a rohadt bug,hogy ha 200M-ről egy 2pixeles ellenre tüzelsz,akkoris minden ellen rögtön tudja,hol is vagy...tök mindegy,hogy nemhogy a helyed nem kéne tudniuk,de hang se jut addig,mert a 2pixeles ellen lövöldözését is csak látod... A sniperezést,ólálkodást ez öli meg.az "1 lövésed van"...ellen meg 6-8-10...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
DariusTrox
tag
A Sand Hawk a Scarlett Dlc egyik fegyvere, fő küldetésben adja el sem lehet téveszteni, amikor először megszereztem eladtam, nem tudtam mire jó, gondolom ezzel nem csak én vagyok így. A küldetés ami adja a "Whoops" a 3. iránytű darab megszerzése utáni küldi. Tényleg nagyon jó fegyver én azzal + bee shield + smg relic-kel solozom pyro pete-et kb 10 perc a megölése vagy még annyi sem. Egy gond van vele, hogy kell egy új mentést csinálni a küldi leadása előtti pillanatban és addig visszamásolni a mentést amíg nem ad nekünk megfelelőt, ha megvan akkor go vissza Sanctuary és a közös széfben lehet tárolni majd ismét visszamásolni a mentést és újra kivenni egyet a küldiből, ha esetleg egy barátunknak is szeretnénk adni. Én feltudok ajánlani 2 db Sand Hawk-ot aki nem szeretne újra a dlc-vel játszani, tényleg kötelező darab bár én UVHM-ben nem sokat használtam, ott annyira nekem nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
MARV6969
tag
amikor először megkaptam, nem találtam nagy számnak, de utána kaptam egy bee pajzsot és azzal jól működik (arról nem is beszélve, hogy tuningolva mindent ver - az Evil Smasher-t nem számítva, de azt meg most kipach-elték... )
-
pohár
félisten
-
MARV6969
tag
-
-
MARV6969
tag
válasz DariusTrox #5354 üzenetére
a kedvenc karakteremmel, Salvadorral kezdtem az UWHM-t, és a slag most hatékonyabbnak tűnik, az ellenfelek "combosabbak", lassabban haladok, mint ez előtt, de nem idegesítően nehéz. Mondjuk az is igaz, hogy legendary-kat használok. Nekem Salvadornál alap a Torgue Calla pisztoly, Maliwan alien smg (általában tüzes), a Vladof legendary sniper, és a "menekülő" fegyver, a Maliwan Norrfleet rpg, ami újraéledéshez kiváló... Próbáltam a slag és más elementál kombókat is, és Gunzerkernél bejön
Én többnyire egyedül játszom ezért a slagot Salvadorral tudom csak igazán kihasználni.
Még nem találtam lilánál jobb cuccokat, a 4 db legendary igen szép eredmény, többszöri végigjátszás után találtam ennyit.... kíváncsi vagyok, pearl mikor esik...
Sanctuary az UWHM-ben nem a levegőben lebeg. Ez azt jelenti, hogy van második végigjátszása is ennek a módnak? majd kiderül..."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
BandiHUN
veterán
Szerezzétek meg a Sand Hawk smg-t...mióta van,azóta csak azt használom,durvább,mint a conference call stb...bár nem írja a prefixe,de madár alakban,még hullámozva,ahogy száll,lő 5 vagy 7 golyót,és 1-et fogyaszt....hátránya:zoom nélkül tetűlassú.Célkereszttel ontja a golyót...Zero critical hit-es tunningjával irtani lehet piszokul,2-300K-s! sebzés Bee shielddel...a legzorallabb dögök is 2-3 sorozat,egy átlagos robot meg...
És pontos messzire is.Simán egy tárból kivégez true vault-ban egy Badass Constructor V2-t...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
DariusTrox
tag
Amúgy mi az eddigi véleményetek? Én most már nagyjából belerázódtam Slag fegyó és harold között váltakozok + sniper ha messze van egész jól haladok most már. Észrevettem a loot javulást is nagyon sok kék és lila fegyó esik és már 4 legendary droppom is volt, ez elég nagy szám szerintem az előző játékmenetemhez képest amikor a végén kaptam 1 conference call-t, a többit mind farmolni kellett.
-
MARV6969
tag
kicsit jobb minőségben :
[link]
A snipereket amúgy is szeretem, ez a MALIWAN Dandy az 56,3%-kal meg különösen tetszik....csak mikor szerzek már egy ilyet? Fél év múlva...?!? Vagy soha...?!?Van, aki már 2-án megtalált egy-két pearl fegyvert :
[link][ Szerkesztve ]
-
MARV6969
tag
-
Injun
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
DariusTrox
tag
válasz intercooler #5342 üzenetére
Kicsit megijedtem, hogy a Zero most tényleg kuka lesz, de ha a többi kari is szenved akkor ezt tényleg bedurvították, Sanctuaryból most jöttem ki Doc Mercy halott kb 3 óra alatt jutottam el idáig mellék küldikkel
-
BorgBoss
tag
válasz Devil Smile #5344 üzenetére
Nincs, de ez is elég jó ahhoz, hogy az erőviszonyokat kombinálni tudjuk, mikor nekimegyünk egy ellenfélnek. Az lőszert viszont egyek egyszer lehet fejleszteni.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz intercooler #5342 üzenetére
Na, igen, ez nem semmi, itt aztán van kihívás Azt hiszem még a PT2-nél is lassabban fogok haladni. Ha mindig igazodnak az ellenfelek - az az azonos, vagy magasabb tagok jönnek - akkor még lv61-nél is a PT3 elején fogunk tartani
Ja és az eddigi GK-s lv50-es fegyók többségét már ki is kukáztam, legyen helye az újaknak“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
pohár
félisten
válasz Devil Smile #5344 üzenetére
jaaa, juhé, végre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Devil Smile #5340 üzenetére
+100 +3
ez micsoda?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
intercooler
őstag
válasz DariusTrox #5341 üzenetére
Gunzival se könnyebb PT2 se volt piskóta de ez....
-
DariusTrox
tag
Azt kell mondjam ez durva Nagyon nehéz, mondjuk Zero nem is arról híres, hogy keménykedjen a tömegben, de ezzel elleszek egy ideig.
-
Devil Smile
őstag
50eridium +3 backpack
+100 +3
minden black market ujra aktiv..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
intercooler
őstag
Telepítési folyamat 1% már vagy 5 perce
És már meg is van
[ Szerkesztve ]
-
BorgBoss
tag
Kinyitották a csapot, dől az új fejlesztés, 65Mb. Mindenki gyülekezhet
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
DariusTrox
tag
Itt az első új cucc: [link] ez az ancient kategória
-
Helmoras
őstag
SPOILER
Gondoltam megpróbálom a Hammerlock's Big Game Hunt DLC ben a végén a stalker bosst megölni normal playtrough 40 es vagyok hahahahah ugymegöl mint az állat nagyon komoly
-
DariusTrox
tag
Ezen a linken egy srác tolja xbox-on twitch live közvetítés: [link]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz DariusTrox #5332 üzenetére
Pénzt gyűjteni.
-
DariusTrox
tag
válasz Helmoras #5331 üzenetére
5mb a mérete hát igen tudnak valamit a srácok
Közben kiderült, a season pass tulajok egyből megkapták a szint emelést, de a jó hír az, hogy lvl 50-től szóval nem lett az ami bl1-ben volt, hogy az addig gyűjtött exp hozzáadódik[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
válasz DariusTrox #5329 üzenetére
Hogy sikertül egy ilyen "hatalmas" patchet még jobban ketté szedni
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
DariusTrox
tag
Új fejlemények: Xbox-ra már megérkezett a patch UVHM mód bent van, de az új level cap upgrade pack-et még nem kapták meg
Update: Akinek xbox-on megvan a season pass, azoknak a szint emelés is jött automatikusan, szóval a season pass nélkülieknek többet kell várni a mai nap[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz DariusTrox #5327 üzenetére
Lehet azért, mert eddig nem volt e-tech relic. De ez csak tipp...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DariusTrox
tag
válasz TESCO-Zsömle #5325 üzenetére
Az tudtam, hogy mindegyikből lesz új, de ez a külön kiemelés szúrt szemet nekem "Ancient" E-tech relic, pl. a modokat nem emelték ki külön szóval csak nem értettem az miért más mint simán a new pearlescent gear.
[link] első bejegyzésben vanI will take what is mine, with Fire and Blood!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #5325 üzenetére
Így van, DariusTrox, ejnyebejnye, nem figyeltél oda az órán.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz DariusTrox #5321 üzenetére
Pedig PAX-on elmondták, hogy mindenből jön az új szintre.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Helmoras
őstag
Azt lehet tudni mikor aktiválódik? így estefele ahogy szoktak a patchek borderben?
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Jöhetne már... itthon vagyok
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem is pont akkor kell elutaznom, amikor jön az új DLC, aztán majd zárkózhatok fel.
Legalább a Bee megvan.
[ Szerkesztve ]
-
DariusTrox
tag
Itt a teljes lista a javításokról a ma érkező patchben: [link]
Ami elsőre érdekes lehet az az Evil Smasher glitch javítása, lényeges lépés volt tőlük, hiszen egyfajta csalásként működött. Feltűnt még ez is: "pick up new Pearlescent-tier weapons and "Ancient" E-Tech relics." ezek szerint új relic is lesz, eddig nem olvastam sehol, vagy csak nem vettem észre.I will take what is mine, with Fire and Blood!
-
warcat
veterán
PS3: 53KTT-STJF3-C5KK3-HJK3B-65ZRC
PC/MAC: W3WBT-FJ5R5-HKX3J-TJT3T-KWB3S
X360: K35T3-9R9FR-3B9TF-CRTJT-6WXS91 Golden Key ,friss-ropogós 41 perces kódok
EA: It's in the crate!
-
BandiHUN
veterán
válasz Helmoras #5315 üzenetére
A gond annyi velük,hogy elég nagy terület,a kidolgozása jó...de sok helyen üvöltenek a bentragadt ötletek,és eléggé olyan,hogy az alapszállal csak cikkcakkban végigjárod az egészet,de kábé mindent egyszer!
Én azt javaslom a DLC-kre,hogy érdemes úgy vinni,hogy az ember bele se szagoljon a mellékküldikbe...utána szépen felszedegetni amit lehet,no akkor már lesznek mindenfelé elvégzendő feladatok,lehet kicsit koncentrálni a helyekre...jobb szétbontani.Kár csodastorit várni a DLC-ktől,olyan 3 óra a kaland,de ha egyben letolja az ember,akkor még elmegy.Viszont így a feladatosdi is külön jön,akkor lehet menni irtani,jobban kiismerni a helyszíneket...ha az ember ide-oda kapkod,már az a rövidke sztori is szétesik,és az almissziókból is inkább az jön,hogy a f...ért kell már megint visszamenni 10perces utakkal az átellenes sarkokba...viszont ha mindent felkapkod az ember,végülis elindulhat szinte cél nélkül is a főszál után,mert szinte minden kidolgozott pályarészleten lesz valami feladat,sőt én például ezt még jobban is szeretem,hogy körbejárom a helyszíneket,nem ugrok direkt missziókra,mert úgyis kiderül,az adott helyen dobálnak-e valami extra tárgyat az ellenfelek/vannak-e felszedhető kalandcuccok,vagy épp egy nevesebb ellenfél...ha valamit felszed/lelő az ember,úgyis behozza egy rövid időre azt a kalandot,amihez kell.Egyébként baromság,hogy miért nem lehet jobb szélen bekapcsolni az ÖSSZES kalandot,ami egy helyre szól,mutassa,épp ahol vagy,milyen feladatok vannak.Sokkal egyszerűbb lenne.Főleghogy egy missziót felvéve át is vált arra,és pislog is az ember,amikor alig találja meg az előtte aktívat a listában.A rendezés se valami okos a menüben,mert vagy ömlesztve ABC a nem teljesítettek,vagy helyszínek szerint ABC,és görgethet az ember mindig az aljára,ha épp olyan helyen van,mégcsak meg se jegyzi 2 menübelépés között,meddig tekertem le.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MARV6969
tag
Egy-két háttérkép...
[link]"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
Helmoras
őstag
Csak nekem tűnik ugy hogy olyan... ritkásak a kiegészítők, eddig a scarletest meg a hammerlockost próbáltam de minden olyan szellősen van az alapjátékhoz képest mintha csak ugy összecsapták volna az egészet :S
-
warcat
veterán
1 Golden key, még friss (viszonylag,még működött most) :
PS3: CT5JB-XJ3X3-CCCWT-ZJKJJ-KJ9KB
PC/MAC: K3CBT-CT56C-ZC6TT-3BTTT-WJTRS
X360: C3CB3-FRHRR-JB9TR-W6TJB-CK3JF[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
1 darab Golden Key jár a Shift kódokért
Mac/PC KBWJJ-WTXB9-C59J6-WFBTJ-TK6BJ
PS3 C35BB-SJFJS-WCZTR-KR3T3-BWZBW
X360 KTWBB-XBRT9-WWZ3R-WXTT3-S3SX9hétvégére be lett ígérve twitteren a szokásos shift kód is
-
BandiHUN
veterán
Jobbak,mert tényleg sok ötletes,mégha sablonosak is...például nekem nagyon tetszett a Tiny Tina-féle idiótaságok,de itt van a vonatrablás is...
Igaz megvan a mellékküldikben is a kettősség,mint az alapgémben,pár részen állati kidolgozás és ötletek,máshol összecsapva és ócska keresgélős küldik,vagy pl.remekül megkomponált terület,ahová csak érintőlegesen kell menni és még csak valami kis boss sincs valami egyedi fegyót farmolni,máshol meg összehányt semmitmondó helyszínen több misszió,és esély pl.3 legendary fegyóra is...
De egy ekkora gémnél elnézhető.Aki megveszi a DLC-ket és megcsinál mindent,a 2 végigvitel simán 200 óra,tapasztalat,nekem kábé ennyi lett,ebben benne van,hogy az ember azért lelövöldözi,aki útba esik,nem rohan,de nem is túr minden ládát végig,ÉLVEZI a gémet.Én azt mondtam,hogy,hangulattalanabb,mint az 1....sok helyen ez nincs így,ennyi változott,mint ahogy az is igaz,hogy az 1 robot revolution DLC-je is pl.simán vackabb,mint a 2 akármelyikje...mondjuk még azt mondom,hogy az igazi hangulat az az 1,a legeleje,amíg el nem hagyjuk Fyrestone-t,és bár poén,hogy a 2-ben visszaköszön,de sajnálom,hogy nem kapjuk meg full azt a területet(Bár TK Baha háza megvan,sőt van mellékküldi is hozzá,le lehet menni a föld alá nála...spoiler,ha valaki nem tudná),és szerintem túlságosan telepakolták,többet kellett volna meghagyni az eredetiből,és én hiányoltam az 1-ben ottlevő arénát az út jobboldalán,bal oldalin pedig a banditatanyát,ahol a szélerőműveket kell kapcsolni...és jó poén a Bonehead robot,de akkor már adhatna valami fegyót a la Bone shredder az 1-ből..
Skag Gully-t is betettem volna...no de ennyit a morgásról.Tény,a Bordereknek párja nincs.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nagyúr
válasz BomiBoogie #5306 üzenetére
és harmadrészt, privát véleményem, hogy a mellékküldetések jobbak, mint a főszál.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BorgBoss
tag
Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet kikapcsolni a HDR-t? Megőrülök attól, hogy a hyperion űrállomás folyton úgy vakít, ha az égre nézek.
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #5301 üzenetére
Igen, törölni lehet a küldetéseket és így annyiszor viszed végig, ahányszor akarod az UTVH módot.
1-2 szinttel magasabbak, akkor már jó. Viszont már egy 53-as góliátot nem illik fejbe lőni, mert ha felfejlődik 65-re, akkor biztos, hogy csak simogani fogod a stukkereiddel[ Szerkesztve ]
-
DariusTrox
tag
Én amikor először csináltam akkor minden aktuális mellék küldetést befejeztem majd mentem a fő küldetésre, de akkor is csak 36-os szintre értem el TVHM előtt. Jók a mellék küldetések is főleg ha először játszod, de igazán csak tvhm-ben fogsz fejlődni és ott is a küldetésekkel máshogy sajnos nem megy. Fink Slaughter arénáját javaslom ott pl mindig szintre illeszt, én 27-es szinten kipróbáltam és fél szint simán meglett ott kb 5-10 perc alatt. Ha van nagyobb ismerősöd 50-es szintű akkor pedig javaslom a Bar Brawl küldit Torgue dlc-ben ott csak állnod kell és fejlesztenek, de ezzel ugrik a játékélmény mivel a fő küldi szál nehezén éri utol az aktuális szintedet (ezzel a módszerrel lettem 27-es a Mechromanceren és még mindig 17-es küldiket kapok ) Más mód nincs a gyors fejlődésre, szal pörgesd ki normal módban aztán tvhm-ben mehet az összes küldi + fejlődés és farmolás. Biztos vannak más ötletek is, ez a saját tapasztalat.
-
addikt
Főküldivel párhuzamosan vedd föl és csináld meg a mellékküldiket azon a területen ahol éppen vagy. Én is nemrég kezdtem, így csinálom és úgy érzem jól haladok. Későbbre nem érdemes hagyni őket, mert akkor nem kapsz értük semmi normális XP-t, se jutalmat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak egy gyors kérdés srácok. Level 13-nál vagyok most. Ilyenkor érdemes a főküldiket csinálnom, vagy maradjak a mellékküldiknél? Vagy tök mindegy? Hol tudok a legjobban fejlődni?
A főküldetésem most a "A Dam Fine Rescue". Míg egy mellékküldit csinálok most a "Cult Following: The Enkindling"-et.
Vagy van bármi más tippetek még ami segíthet? Kicsit mintha lassan fejlődnék.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz DariusTrox #5299 üzenetére
hmmmm. nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a 4x health ellenfelek annyira nem tetszetősek. egy rabid skag / stalker vagy egy super badass bárki innentől kezdve hogyan? no slag, no kill?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest