-
GAMEPOD.hu
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz tisztelturam #22405 üzenetére
A jelenleg kockazatmentesen elerheto nyereseg a tokepiacokon hasonlo nagysagrendben van. Tehat siman lehet, h a 0.5% a nyereseged jelentos resze.
while (!sleep) sheep++;
-
szekra
addikt
Olvasás, értelmezés. Írta, hogy nem akar kereskedni.
-
F_Balazs
aktív tag
Ha sok adás-vételt-váltást etc. bonyolít az illető, akkor már számíthat, nem beszélve a befizetések, 'hazautalások' díjairól. Aki mondjuk csak kisebb összegekkel gurigázik, azoknak ezek fájó költségek lehetnek.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #22384 üzenetére
Csak arra akartam reflektálni, hogy messze nem mindig cumi a csúcson, vagy annak közelében venni. De amúgy hidd el, nem a te vásárlásod fogja mozgatni a többszáz milliárdos piacot. Tehát nem törvényszerű, hogy beleveszel és bezuhan.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #22382 üzenetére
De aki tegnap, tegnapelőtt vett SOL-t a csúcson, az már mint 15-30% plusszban van.
-
BeLucZ
addikt
válasz tisztelturam #22377 üzenetére
solt veszel ?
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #22377 üzenetére
Írtam még tegnap tiszteluramnak, hogy na most jön még csak a Lefelé... és jött!
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #22298 üzenetére
Tőlem nem mert már csak Cardano-m van, de az is látszik hogyha a Bitcoin árfolyam nem mutat érdemleges mozgásokat akkor kb. az altok is be vannak fagyva.
-
Out
addikt
válasz tisztelturam #22241 üzenetére
Ha rossz lottószámokat játszol meg, akkor hogy csinálsz több százezer nyereséget?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #22241 üzenetére
Rosszkor tetszett kiszállni a Cardanoból, tisztelturam.
-
OPiiPO
veterán
válasz tisztelturam #22200 üzenetére
Inkább neked kellene némi önreflexiót gyakorolnod, hidd el eléggé fárasztó a sirámaid folyamát olvasni . . .
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
törölt tag
válasz tisztelturam #22200 üzenetére
Persze hogy elfér. Akinek meg nem tetszik az lejjebb görget.
Illetve előfizet prémiumra.
Ennyi.
48k áttörve! Irány a hold!
🚀🚀🚀🤑🚀🚀🚀 -
Agyrák666
aktív tag
válasz tisztelturam #22186 üzenetére
Ha mar ilyen paprikajancsik is a fall sztrit farkasanak erzik magukat, akkor egeszen biztos, hogy kozel az osszeomlas.
-
szekra
addikt
válasz tisztelturam #22197 üzenetére
Azt nem érti senki ha neked ráér akár 5 év múlva ránézni a kriptora amibe apró pénzzel befektettél, akkor mit kell itt 2-3 naponta sírni, hogy "kivégzés", "folyik a vér", "sose lesz 60k", "miért nem emelkedik", "szar az egész" és stb. Várunk vissza 5 év múlva.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz tisztelturam #22188 üzenetére
Azt hangoztatod hogy neked ez csak apró és ha kell kivársz 5évet is. Ahhoz képest bukóval szálltál ki az ADA-ból.
-
GuMipOkE
senior tag
Szerintem te azért reagálod le a hullámvasutat érzelmi megnyilvánulásokkal, mert nem meggyőződésből lépsz longba egy eszköz esetében, hanem szimplán "fogadásból", ami épp szimpatikus. Ezért határoz meg ennyire az eszköz pillanatnyi teljesítménye. Hivatkozol arra, hogy csak "idő kérdése", de mégis úgy tűnik, hogy pár hét után már elég türelmetlen vagy.
A "célár" az nem meggyőződés, hanem egy kívánság. Azzal meg tele van a padlás. -
aradebil2
senior tag
még mindig itt agonizálsz? nem úgy volt hogy kiszálltál, és végre nyugtunk lehet?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz tisztelturam #22186 üzenetére
Igen, tudjuk neked ez csak játékpénz, már vagy 10-szer írtad.
Ahhoz képest 2naponta síránkozol és pakolod összevissza azt a játékpénzt. Egy valamit bizonyítasz az állításaid közül, tényleg nem kell hozzá ész.
-
törölt tag
válasz tisztelturam #22182 üzenetére
Mondtam stakelni kell, én majd 5$-nál realizálok.
A legrosszabb amit kereskedési ismereteket híján teszel az az ha össze vissza ugrálsz egyikből a másikba!
HODL és DCA! + türelem! -
veterán
válasz tisztelturam #22174 üzenetére
Ilyen még sosem történt
Wi-Fi okoscuccok, utolsó darabok ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wi-fi_okoseszkozok_mozgaserzekelo_okosrele_ok/hsz_1-50.html
-
zuchy
őstag
válasz tisztelturam #22174 üzenetére
Értem én, csak ha telisírod a fórumot attól még nem megy fel az árfolyam, hidd el örülnék neki ha így menne. De mind1 részemről többet nem akarok ezzel foglalkozni, direkt hoztam relevánsabb, témába vágóbb dolgokat is, hátha..
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
zuchy
őstag
válasz tisztelturam #22155 üzenetére
Tényleg nem tudom mire jó ez a siránkozás, de nem csak neked írom, igazából utána kéne járni hogy mégis mi ez a bitcoin, azt hittem itt értelmesebb információkhoz lehet jutni.
#22154FPSTunker: Pl Ezen látszik a folyamatosan felfele tartó trend, a nagyobb képet kell nézni.
Ha esetleg nem menne feljebb a mostani ciklusban, amit kétlek, meg sok neves trader is, akkor sem gond, a kriptót egyre többen fogják venni, a trend egyértelmű. Hosszútávon eléggé "Bullish".Vagy akik nem bírják a kirptót adják el a fenébe. Sorry.
ADA most 2.22 $ jelen pillanatban, és a BTC még messze van a 6 karaktertől. Lesz az ADA 8 dodó is.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
B4l!nt
aktív tag
válasz tisztelturam #22155 üzenetére
Honapokig a cardano siránkozást olvastuk, most jön ugyan ez BTC-vel?
[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21935 üzenetére
ADA ma nem nagyon adakozik báttyámuram!
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21935 üzenetére
Mert az sem reális, hogy mindig napról-napra pluszban legyen az árfolyam.
Mivel elég labilis a helyzet mostanában, +20% hasznonnál már simán érdemes eldobni a további emelkedés esélyét, mert ahogy látjuk, úgyis vannak visszahúzódások. Múlt héten 41.2k-nál én is eladtam mindent.[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
válasz tisztelturam #21905 üzenetére
Jön egy nagyobb napszél, kicsapja a bányagépeket, akkor lesz az még 10k alatt is.
-
törölt tag
válasz tisztelturam #21896 üzenetére
Jobban jársz ha eladod az Ada-t !!! ☝️
https://cointelegraph.com/news/cardano-risks-60-90-drop-warns-trader-with-ada-painting-a-classic-bearish-pattern -
Agyrák666
aktív tag
Mar nem azert...de van crypto trade(troll) topik. Raadasul olyan szavakat hasznalsz, hogy ranezek a grafikonra, es kb semmi se tortent. Huh esett par szazalekot, hatalmas kivegzes, verfurdo" stb.
-
F_Balazs
aktív tag
Hol?
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21867 üzenetére
Járt már 1.9-nél is, úgyhogy nem reménytelen hogy visszajöjjön.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz tisztelturam #21867 üzenetére
Na pont az ilyen cikkek kellenek a törékeny lelkemnek.. (Akár 0.25$-ig eshet az ADA..) Remélem ennél nagyobbat nem tévedett a csávó
[ Szerkesztve ]
-
Wn2tl
aktív tag
válasz tisztelturam #21863 üzenetére
Bement a ~41-42k zónába, ha kitör belőle még akár emelkedhet is tovább. Nem esett vissza 36k-ig ott vettem volna egy keveset. De amíg nem korrigál vissza egy jó nagyot nem veszek fomo ide vagy oda.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21863 üzenetére
Mennyit tetszett bevásárolni belőle hogy még mindig 770k a mínusz?
-
BeLucZ
addikt
válasz tisztelturam #21820 üzenetére
Egyébként én is azt figyeltem meg, hogy nem nagyon térdel be 40 környékéről az árfolyam. Jó kérdés, hogy ez az állapot mennyire lesz tartós De nem lenne rossz ha 40K lenne az új "mélypont" a 30 helyett, határozott előrelépés lenne és megágyazhatna a későbbi csúcsoknak
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21820 üzenetére
Bíztató, talán egy jövőbeli komolyabb árfolyamugrás előtt állunk?!
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21818 üzenetére
Egyelőre nehezen megy a továbblépés erről a 37-40k közötti szintről.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21803 üzenetére
A baj az hogy nem tudni mi lesz belőle, a paranoia már ott bújkál az emberben. 2 hónap alatt 65k-ról vissza 29k-ra, az azért meredek volt.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz tisztelturam #21792 üzenetére
Be kell, hogy vásároljon a cápák nagyja. Nem mind, de a nagyja. Amikor már csak annyian rekednek kint a kerítésen kívül, hogy olcsón nem tudtak beszállni, de érdemben már bármit nyilatkoznak, nem nagyon mozgat árfolyamot, akkor fognak olyan pozitívakat nyilatkozni, minden összebeszélés nélkül, a kisebb-hosszabb ideje benne állók egymásután, sortűzként (persze a kilóra megvett-megkent politikus asszisztál és támogató), hogy kilövünk. Addig semmi különös nem lesz szerintem, csak megy a spekula, vásárolgatások, eladogatások, ilyesmik.
Minden nagy nézi a másikat árgus szemekkel, ő még játszik-e ugyanúgy, mint saját maga, vagy inkább hodl-ol. Ha utóbbi, egyre többen fogják ezt követni, aminek eredménye az lesz, hogy hirtelen mind már csak tartja. Ha pedig ez bekövetkezik, nyitni fog egyik, másik, harmadik, a saját szektorában, saját médiáján, akármijén keresztül egy szócsövet, hogy milyen fasza ez a bötöcö, és immár a kormány, politikus, senki nem fekszik keresztbe.
SZERINTEM.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21789 üzenetére
Tisztelt uram hogy érzi, merre fogunk haladni?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz tisztelturam #21715 üzenetére
Ne fáradj, akkor már nem lesz Binance.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz tisztelturam #21703 üzenetére
Én azért még kivárnék, szerintem ez csak délibáb most még. Még előbb a gazdaságnak ismét zakóznia kell egyet, azaz úgy mondom inkább, a legutolsó covid hullámból még nem ocsúdott vissza, de már itt liheg a következő.. amint a DOW megindul lefele, és ezen az inflációs nyomás sem segít, a bötöcö is megindul lefele.
Szerintem még nem holnap lesz 65k..
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
GuMipOkE
senior tag
válasz tisztelturam #21698 üzenetére
Sorry, valamiért átsiklottam az eurón.
-
Hory84
tag
Ott volt az 50 napos MA. Azóta megy is lefelé. Vissza lehet nézni mi történt mikor ezt alulról megnézte de nem törte át az ár.
-
BeLucZ
addikt
Irány a 65K újra!
-
törölt tag
válasz tisztelturam #21700 üzenetére
A coinok ára is drágább, mintha usdt vagy busd-ben vennéd.
Jó pár millánál, már jelentős a bukó! -
szekra
addikt
válasz tisztelturam #21698 üzenetére
Ki számol EUR-ban?
-
GuMipOkE
senior tag
válasz tisztelturam #21695 üzenetére
Most megkarcolta.
-
Pietrosz
addikt
válasz tisztelturam #21693 üzenetére
Jó dolog ez a hodl, csak nem szabad arra gondolni mi lett volna ha másba fekteted
Én +5%-on vagyok épp de ha anno vga-ra költöm a pénzt és bányászok inkább akkor előrébb lennék. De hát ez ilyen. -
törölt tag
válasz tisztelturam #21691 üzenetére
Miért, mit szeretnél 10k-n bevásárolni?
Annak örülj, hogy, ez egy erős támasz.
Pár hónap oldalazás még és jöhet a 100k btc.Uborkaszezon van.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz tisztelturam #21632 üzenetére
> mert ebben a topikban garantáltan nem többszáz millióval van benne bárki bármiben
Erre azért ne vegyél mérget.
while (!sleep) sheep++;
-
Foglalt név
addikt
válasz tisztelturam #21625 üzenetére
Neked azért beakadt valami ugye? Ott linkeltem a hivatalos oldalt, hogy hol kell a tőke után is adózni. Örülök, hogy neked nem, de egyetlen példából általánosítva megcáfolni egy kormányoldalt, csak magadnak fogsz tudni.
-
h1mpi
félisten
válasz tisztelturam #21625 üzenetére
Tőkére ilyen esetben sose lesz semmi adó csak a nyereség után. Teljesen ellentétes lenne minden eddigi gyakorlattal szemben. Én "hála" csak 480$-al vagyok bent, ami most 326-ot ér.
Ha eléri a 400-at kiszedem, nincs kedvem foglalkozni vele tovább. Rájöttem ez nem az én világomFully electric lifestyle!
-
devast
addikt
válasz tisztelturam #21621 üzenetére
Most mondjam azt, hogy a 21 millád öreg motoros cryptosoknak játékpénz ? Itt minden fejben dől el. Aki a lambót hajtja, az nagy valószínűséggel fail lesz.
-
szekra
addikt
válasz tisztelturam #21621 üzenetére
Akkor a b opció
-
Foglalt név
addikt
válasz tisztelturam #21618 üzenetére
Elég lett volna az első mondatot. A tőkéd/vagyonod után adózol illetve az abból realizált nyereség után is.
Ha nem vonja a bankod, 2 lehetőség van, a. nem vagy svájci illetőségű, b. szegény vagy (van egy alsó határ, ameddig 0 az adó mértéke).
Egyébként cuki vagy, de semmi hatósági jogkörrel nem rendelkezem, hogy utasítsam a bankod (mikor vetted?). -
Foglalt név
addikt
válasz tisztelturam #21565 üzenetére
-
JackFeryll
őstag
válasz tisztelturam #21611 üzenetére
Azok meg is érdemlik ha két hét alatt akarták kivenni a lambot. Veszélyes lett az átlagemberre hogy ennyire elérhető lett a retail befektetés. Régen max az irreálisan magas költségű termékeket sózták rá az emberekre a bankokban. Most két kattintással ki tudja nullázni magát akár telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz tisztelturam #21605 üzenetére
Hát szerintem az már nem sokat nyomott a latba, mert alapból is elég tré volt már akkor az árfolyam.
Amúgy ez a DCA módszer működik a gyakorlatban is ? Próbálta már valaki vagy használja valaki ? :) Előbb mintha említette volna itt egy kolléga :) Utánaolvastam és jól hangzik csak gondolom nem minden esetben működik....
-
BeLucZ
addikt
válasz tisztelturam #21599 üzenetére
Így van, vége mindennek..... Meneküljön, ki merre lát
Amúgy magyar idő szerint holnap este 9-kor lesz a nagy bitcoin konferencia, amin a bitcoin jövőjéről beszélgetnek majd a Musk, a Jack Dorsey és a Cathie Wood. Jó kérdés, hogy mennyire lesz befolyása a dolgokra nézve, de esélyesen pozitív kimenetelű beszélgetés lesz és gyanítom, hogy jó hatással lesz az árfolyamra, aztán majd kiderül. :)
-
BeLucZ
addikt
válasz tisztelturam #21593 üzenetére
Nah most már viszont tényleg folyik a vér....
-
fireman123
őstag
válasz tisztelturam #21565 üzenetére
[link] ....még mindig az évekre koncentrálj ....és megint csak javaslom, még ha gúnyolódsz is emiatt , de nyilván azt csinálsz amit akarsz, mivel önbevallásos a dolog, részemről befejeztem.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz tisztelturam #21561 üzenetére
El kell dugni jól, tisztelturam.
Ázsia a barátod.Aztán lassan csorgatni ki, ha Rád szakadna Aladdin összes kincse, radar alatt maradva szépen.
-
félisten
válasz tisztelturam #21561 üzenetére
> Az a tied sajátod megkrested nem nyerted tőzsdén egyéb helyen kereskedeéssel.
AFA-rol tetszett már hallani? Ingatlanadó? Illeték? Örökösödési adó?
A tőke adóztatása nem ördögtől való.
while (!sleep) sheep++;
-
fireman123
őstag
válasz tisztelturam #21547 üzenetére
Javaslom az SZJA törvény 2022.01.01-től hatályos változatában a 67/C. § (kriptoeszközökkel végrehajtott ügyletből származó jövedelem) tanulmányozását és értelmezését, különös tekintettel a figyelembe vehető időpontokra.
-
OddMan
őstag
Erről jó lenne olvasni egy cikket, mert nem vagyok teljesen meggyőzve. Amúgy olyat is hallottam, hogy 3 évig lehet ezt megtenni, de ha utána veszed ki a nyereséget, akkor a teljes összegről kell adózni és a tőkét már nem lehet beszámolni.
Nem tudom, hogy ez hülyeség vagy sem, de szívesen olvasnék erről egy adószakértő cikkében.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
törölt tag
Hétfőn folyik még a vér majd igazán!
Áramlik be a sok btc a tőzsdére!
Mind meghalunk.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Nem baj, a DOGE tartja a frontot.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21519 üzenetére
Elég jól megy a lefelé irány mostanában a kriptopénzeknek. Mintha az lenne a természetes.
-
htc07
addikt
válasz tisztelturam #21495 üzenetére
Nem igaz, én is olvastam a híreket, a dogecoin az új kirájkoin!!!!4
-
Árpi001
senior tag
válasz tisztelturam #21458 üzenetére
Azt sosem tudhatod előre.
Amúgy könnyen lehet hogy nem mostanság fognak elindulni felfelé.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Out
addikt
válasz tisztelturam #21458 üzenetére
Nem látod, mert nem érdekel az egész csak a profit. A tőzsdén is így vagy sikeres?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
vismaior04
tag
válasz tisztelturam #21453 üzenetére
"Jöttem, láttam, nem győztem. - Egy egyhónapos kriptó karrier története."
Megvárom a film verziót. -
F_Balazs
aktív tag
Az a baj, hogy meleg most ez a 36-38 fok még a bálnáknak is, nem akarnak becsobbanni.
Komolyan mondom, szétk@rna az ideg, ha buknék közel egy millát. Jó, ebbe belejátszik az is, hogy absz. kispályás szinten tolom, de hogy megviselne, az biztos.
FPSTunker
HODL helyett úgy látom, hogy bukó-realizálás lesz majd páraknál.
[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
Igen gyorsan változik a véleményed: [link]
"szép apránként visszaépítem"
Vagy ha sikerül úgy belenyúlnod egy lefelé tartó hullámba, mint mikor a 6000nyi ada-t vetted, akkor szép apránként tovább csökken a pénzed. De kívánom, hogy járj sikerrel és jöjjön vissza a befektetésed.
Bár szerintem erre pont 50%nyi esély van (vagy igen, vagy nem) belátható időn belül (nem évekre gondolok) -
Zoli-bácsi
senior tag
válasz tisztelturam #21437 üzenetére
Igen, pont ezért -3000$-os a portfoliod..
-
OPiiPO
veterán
válasz tisztelturam #21434 üzenetére
hát így fogalmatlanul eléggé jó döntés hogy kriptóval foglalkozol
[ Szerkesztve ]
-
Hory84
tag
válasz tisztelturam #21434 üzenetére
Rém egyszerű. Nincsenek meg olyan licenszeik amik ahhoz kellenének hogy pénzügyi szolgáltatást nyújtsanak. Nem sírniuk kell hanem megfelelni a szabályoknak, vagy kivenni a határidős kereskedést.
-
Out
addikt
válasz tisztelturam #21431 üzenetére
Szerintem ezt neked kell eldöntened, hogy ez számodra mennyire kockázatos dolog.
Én nem aggódokCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #21414 üzenetére
2017 óta, azért az nem egy örökké valóság. Vagy az lesz, hogy szépen átjönnek egy EU-s bankba, vagy kiszedik a határidős kereskedést az európai/brit verzióból.
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21397 üzenetére
A fene se tudja, hogy ezek az amcsik hogy gondolkodnak...
-
törölt tag
válasz tisztelturam #21390 üzenetére
Jobb ha elkönyveled, hogy a nyár az így fog kimenni.
Sőt nagyon mondják a meteorológiai szolgálatnál, hogy megnézzük még a 20 ezret is. -
sambenez
addikt
válasz tisztelturam #21392 üzenetére
Ja kérem, az a gravitáció hatása.
-
sambenez
addikt
válasz tisztelturam #21390 üzenetére
Az semmiség csak kb 30%.
-
BeLucZ
addikt
válasz tisztelturam #21328 üzenetére
július 21 ???? hát az még bő 3 hét azt hittem mostanság lesz
-
Tamas1982.1
tag
válasz tisztelturam #21324 üzenetére
Múltkori “to the moon” várományos szereplése is nagyon bejött
-
BeLucZ
addikt
csak mert akkor kocsit házat fel kell rakni a dogecoinra
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Mikor lesz az interjú ?
-
törölt tag
válasz tisztelturam #21280 üzenetére
Ha ez megnyugtat, lassan egy éve vannak lekötve coinjaim, eddig nem tűntek el!
-
F_Balazs
aktív tag
válasz tisztelturam #21265 üzenetére
Sok ismerösöm nyugtat legkésőbb idén őszre már nagyon jól fognak állni a coinok..
Ők kripto-szakértők? Vagy csak találgatnak mint a többi random ember? -
meili
tag
Nem te kérdezted, hogy mennyire biztonságos a Binance? Ha ennyire tudod a választ, akkor miért kérdezed?
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #21261 üzenetére
ha nagyobb összegről van szó, akkor egyértelmű hogy rakd ki nativ walletba (Daedalus, Yoroi), 15 nap és már csak számolnod kell a revenue-t, 5 naponta van a kifizetés.
-
törölt tag
Adni venni mindenféle tájékozottság nélkül az sehol sem működik. Azt ugye tudod hogy ha lekötöd a Binanceon akkor ha előbb ki szeretnéd venni akkor 48 óra múlva kapod vissza. 2 nap alatt pedig sok minden történhet itt a cripto piacon.
Zoli-bácsi meg vásárolni szeretne, azért várja lefelé.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
Ja, a questorosoknak is "biztos kezekben" volt a pénzük.
De ha becsődölt kripto-váltót szeretnél inkább, abból is van rengeteg, az egyik legelső nagy ami bedőlt, az mt.gox, ami akkoriban a legnagyobb volt. Arra is ezt mondták, mégis megszűnt, hiába nem szokott. kb. 650 ezer bitcoin "tűnt el".
de hirtelen eszembe jut még a cryptopia is, a bitstamp-et is feltörték már, illetve nemrég volt valami török váltó, ami csődöt jelentett. Aztán futhatsz a pénzed után.
[ Szerkesztve ]
-
KMT
addikt
Esetleg... akkor nézz utána. Ha már milliókról és évekről van szó.
Költői kérdés: Mit csinálsz, ha majd amikor eladnád a coin-jaid, a binance oldala elérhetetlen lesz? -
KMT
addikt
válasz tisztelturam #21256 üzenetére
Eleve már az is hiba, hogy ott tartasz ennyi összeget. Ekkora portfóliónál már bele kellene férnie hardveres tárcának.
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #21256 üzenetére
Teljesen biztonságos, de ha fosol akkor vedd ki az ADA-dat és stakeld walletben. Csak ott ne számolj 5-6% APY-nál többel.
-
gaborn1
tag
válasz tisztelturam #21229 üzenetére
Azért itt is előfordul (lásd május), hogy 3 óra alatt elpárolog 500 milliárd dollár a piacon, nem tudom ez mennyire gyakori a tőzsdén?
-
OPiiPO
veterán
válasz tisztelturam #21218 üzenetére
"Mintha lenne egy nagy átfogó háttérhatalom" - oszt alusisakod van-e már?
"Ezt tuti ha nem volna az nem tettem volna bele milliókat." - irígylem az önbizalmad[ Szerkesztve ]
-
pn4hvq
senior tag
válasz tisztelturam #21221 üzenetére
"Ezt tuti ha nem volna az nem tettem volna bele milliókat"
Ha ennyire biztos vagy ebben, akkor miért bizonygatod itt nekünk és egyben magadnak is?
Ha hiszel ebben, akkor rá kell nézni hetente/havonta egyszer, aztán ha elérte azt az árat, amiért eladnád, akkor hajrá. -
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #21218 üzenetére
Túl nagy kreditet ne adj ezeknek, már Musk se tudja rángatni az árfolyamokat, csak Doge esetében max.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4