Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #20294 üzenetére
nem is ingyen, ezért javasoltam a félárat
Egyébként igen, lesz olcsóbb is. Szoktam nézegetni a refurbisched oldalt, mert néha bele lehet szaladni 1-1 jó vételbe.
nemrég a 16gb -s verzió ~90k körül mozgott, ahhoz képest ez már "csak" 60k... (ehhez pusztán 60 hiányzik kb még... de hát nem vagyok türelmetlen. Ami késik... (az csak a pesti gyors ))"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #20288 üzenetére
ha ennyire "érdekel" a dolog szivesen levezetem privátban, nincs benne nagy titok,
viszont nem akarok látványosan nyekeregni a topicban@Miklos:
Gratulálok. A tesztelt darabokat vegyüök meg féláron és "dealeljünk" aprón.[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #20282 üzenetére
A drága relatív
Általában úgy vagyok vele, hogy ha már rászánom oylat veszek ami hosszú távon kiszolgálja minden esetlegesen felmerülő igényemet.
és még az e-pen*szem is nőhet ha kiírom az adatlapomraViccet félretéve, ennek relatíve mélyebben gyökerező okai is vannak, de azzal és a fantasztikus életpályámmal nem akarom untatni a nagyközönséget.
@Laci:
Boldog 18. -at neked
Fogadd el tőlem...[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #20271 üzenetére
Az "olyan cuki, hogy belehalok" pónit pedig az én oldalbordám
(neeeem, nem volt nagy feladat keríteni egy értelmes darabot, csak ~1 év )Más:
Miééééééééért, miért van tél, hogy a fűtésszámla vigye azt a kis megtakarításomat is most?!
Jelen vágyaim megtestesítője értelmes áron (lenne) elérhető@Miklós:
hiába minden, nincs annyi piád mint nekem Minionom[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
@Miklos & Stratova:
Én nem harapok csak ha bántanak, ha a harapást se veszik észre, akkor rúgok.
Ha meg af ogaimat akarjátok vagy összekötözni a lábaimat... előbb a közelembe kell jönnötök.
Good luck & have fun"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Nekem is a biosztanárnőm volt a beszt, igaz már jócskán 40-es volt, de olyan hátsóval amit egyik másik 20 éves lazán megirifgyelhetne... imádtam amikor a tábla aljára írt
plusz volt egy elektronika tanárnőm, nem volt az a tipikus bombázó... de az összhatás egy erős 8-as mégis, mindez megtoldva egy szextelefonost megszégyanítő hanggal...
valahogy az ő óráján mindig figyeltem
bár sokra nem emlékszem belőle, de hogy a kedvenc témája a "sönt ellenállás" volt ..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
eszközkezelőben ha megnézed a stick tulajdonságait, nincs beállítva, hogy a win deaktiválhatja, hogy energiát takarítson meg?!
nekem minden oprendszer install után eljátszotta ezt a köcsög w7 pl a háűlókártyámmal.
Elmenegetett a net, standby után meg egyáltalán nem lehetett visszahozni
restart után persze ment...[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Jó lenne ha nem kellene erről beszélni, de ez egy olyan dolog ami mellett lassan elég nehéz szó nélkül elmenni
-
Shokkolo
addikt
Volt aki kinevetett és lehülyézett miatta (ezért is nem hangoztattam eddig),
de én tényleg félek a 3. VH -tól...
ha bekötkezik akkor itt fog "rajtunk" csatázni a "kelet vs. nyugat" háborúés NATO tagság ide vagy oda, mi leszünk a "szükséges áldozat".
És majd nagyon fogják sajnálni a végén...[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #20032 üzenetére
Pont ezaz... az Amcsiknak a háború a legnagyobb biznisz.
Mindig is a hadiipar volt a legnagyobb húzóágazat, egyszerűen az hajtja az USA gazdasági motorját.
Viszont hiába gyártanak ha nem durrogtatnak. Muszáj ellőni a muníciót ahhoz, hogy újat gyárthassanak. (nah meg persze fejlesszenek...)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #20028 üzenetére
Kínát én "aktív" résztvevő helyett el tudom képzelni szépen a háttérben lapuló "csendestársnak".
Pénzt és technológiát ad... cserébe húzza az iparát és ki tudja még mit (gondolok itt a "publicitást mellőző" megállapodásokra)KGB-s? Mégrosszabb, azok ráadásul elég keményvonalasok.
Az h. mit kockáztatnak meg sajnos nem merném megbecsülni, mert rengetegen vallják ott is, hogy anno "töketlen" volt a vezetőség... és nem merném megbecsülni azoknak a számát akik ezzel most szeretnék bizonyítani, hogy "mádör rássa" még mindig erős.[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #20025 üzenetére
engem ez azóta aggaszt, amióta berobbant a hírekbe a Kijevi "állapot", és szóbakerültek az oroszok.
Putyin igazából vehető tejhatalmúnak... ő viszont egy kinevelt katona.
Nem plotikus, tévedés, ő katona... belenevelve a sértett önérzet...
és a vágy, ami a hidegháború óta emészti az oroszokat:
a visszavágás, hogy megmutassák az "igazi hatalmukat".
ilyen alkalomra várta lassan 2 emberöltő óta...remélem h. tévedek, őszintén remélem.
@Miklós:
kínának sajnos nem csak pénze van, mint a legkiugróbb fejlődési görbét produkáló "kistigris", a pénz mellé technológiát is fejlesztett.
Halálos kombináció egy mondjuk orosz fanatista kezében[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #20023 üzenetére
Érdemes félni.... mindenképp érdemes.
Az oroszok önkányesen területet foglalnak, terjeszkednek.Ez a nyugat nem nézi épp "jó" szemmel, egyelőre "csak szájkarate" megy, de meddig?!
Tudjátok mi kezdődött itt uolsó 2 alkalommal európában hasonlóan?!az 1. majd a 2. világháború...
(és ha a nyugat hadbavonul, akkor a nato is, na és hol is van a legközelebbi nato tagország?! várjatok, segítek:
Magyarország és Románia...
hip-hip-hurrá)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #20020 üzenetére
van egy csodás német mondás:
"reboot tut immer gut"hevenyészett fordításban egy újraindítás mindig jót tesz
ez igaz a hálózati eszközökre is, 99%-ban megoldja a lehetetlen X aktákat"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
Egy nagy igazság a mai napra:
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #19950 üzenetére
Abszolut nem titok, motorikusan ugyanaz mint a legerősebb 1.6, optikát kapott "csak".
Teljesen más első és hátsó lökös, küszöbök illetve jóval nagyobb a szélesítése is gyárilag,
illetve megkapta az 1.9-es "nagy" tárcsás fékét.
Kell is alá... könnyű nyomni egy 800 kg -os kasztnival a gázt... csak épp megállítani... ezt felejti el a legtöbb tuner is, szép is jó h. meg, de ha kell megáll ?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19942 üzenetére
Nincs szükségem nyugtatóra, csupán a szemellenződet akarom levenni.
Nem volt jogsim 94-ben, igazad van... '94-ben hozta a kocsit édesapám svájcból. 2004-ig édesanyám hajtotta majd után én. Tessék 10+10 évAkkor ap ontjaidra a válaszok:
1: a megfogalmazásodból 1 az 1ben átjön h. elitéled azt h. hifit építek // valaki hifit épít. Miért is?! A Te pénzed költöttem rá? Ültél valaha a kocsimban? Meghallgattad? Azt hiszem nem.
Betezsem, működik... nos az autóhifi építése nem ennyire egyszerű. Aki ebben a hitben ringatja magát meg is érdemli. Én tudtam előre és nem lepődtem meg. Miért fáj ez neked?2: azt hiszem ezt fentebb megválaszoltam. Az pedig, hogy mióta van jogsim azt hiszem nem épp mérvadó.
De tetszik h. már te is kezded az életkorból fakadó "előnyt" fitogtatni.3: Volt szériahibája igen, legaroztattam és kész. A gar miatt nem attól paráztam h. nem csinálják meg, sokkal inkább attól h. érvényes-e a gar (vagy átb@sztak mint szvrt a palánkon). Szerencsére rendben volt a papír része.
Az pedig h. volt hibája? Igen volt... megjavították? Igen
Majd szólj ha találtál bármilyen terméket legyen az hardver, telefon, tablet notebook ami teljesen hibamentes széria, és 1 darabbal sem volt soha gond.
Szólj ha találtál, én addig itt várok. De igencsak kinő a fehér szakállam addig.4: talán túl magasak az elvárásaid. valyon mire találták ki az épített vizet? Biztos viccből szórnak ki rá 1-1 komplett gép árát... nem véletlen h. a kompakt víz ennek a töredékébe sem kerül.
Koránt sem biztos h. maga a cucc a rosz, az sosem fordult meg a fejedben h. túl sokat vársz mindig...?Az meg h. ki mit mond kire, hidd el tökéletesen értem. Az h. nyíltan nem mondod ki az 1 dolog, az meg egy másik h. mit lehet kiolvasni a sorok között. Hál' Istennek én is beszélem egész jól a világ 2. legnehezebb nyelvét, nincsenek szövegértési problémáim sem.
Értem a kioktatást részt is, és mostmár azt is h. mivel fiatalabb vagyok így biztos h. semmihez sem értehetek annyira mint te. Kössz..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #19941 üzenetére
GTi -ből van rengeteg, azon belül volt pár ilyen-olyan ritkább kiadás.
Pl volt Roland Garos, Le-Mans ... ezek a ritkább kincsek"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Peaceliker #19939 üzenetére
Ühüm, jól rémlik... GTi
egy ~600db -os limitált széria"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19927 üzenetére
Nagyon messzire mentél az eredeti témától...
ráadásul újfent mindent lesarkítasz és kiforgatsz...Igen megvan 10 éve a pug (igazából 94 óta... de ez hosszú).
És nem, nem guruló halál 4 keréken, igencsak jobb műszaki állapotban van mint egy két negyed ennyi idős kocsi.Az meg h. én hogy látom a dolgokat az 1 dolog, de neked minden sz@r ami 1x is felidegesít.
1x valami jó, 2 nap múlva a világ legszarabb dolga, mert épp felidegesített.... mindig ez van.HTC...? nekem bejött, szeritned sz@r mert a legolcsóbb évekkel ezelőtti modellben csalódtál, azóta leírtad szarnak..., jah bocs olvasrtál valamit róla és akkor az tényleg szar. Érdekes ~9-10 éve használom nagy megelégedássel, de az nem számít, mert az egyszeri csalódásod mindezt felülírja, és ha védelmembe vezsem akkor elvakult vagyok.
Corsair: nem hűt 5GHz- en, tyűha, ettől megint tényleg sz@r és semmirevaló... az h. engem tökéletesen kiszolgál (és másokat is akik nem extrém igénybevételnek tesznek ki egy tömegcikket). De ettől is én vagyok az elvakult aki védi.
Miért mindig csak a te álláspontod a jó?! Mikor elég erőteljesen látszik h. lesírkítod a dolgokat.
A te nézőpontodból nincsen csak fekete és fehér... köztes nem létezik.
De persze mindig én vagyok a hülye..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz #81556480 #19924 üzenetére
A helyes használat pedig:
@Mackósajt: hajrá hajrá! én drukkolok. tisztelem azokat akik új életre keltenek régi kedvenceket.
Ez meg még "csak" erőteljes véleményütköztetés. Még nincs "anyázás" nálam nincs gond[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19920 üzenetére
Miért akarsz mindenről kioktatni ?! ?! ?! és még no offense ?!
amit nem csinálsz abből köszönöm, de nem kérek kioktatást. megvan a kis Pug nekem 10 éve. 10 év hajtás után, azt hiszem tudom mire képes az autó és mi az ami too much lenne már neki.
A vezettél már vs 10 évig hajtottam alapján a tapasztalat azt hiszem ezt am érleget a javamra dönti.
Én sem oktatlak olyanról amikről igencsak felületes imsereteim vannak...@Laca:
azok a videotonok
szigorúen beolvadt "fedlappal" és repedt / szakadt gumiperemmel
Mai napig látom a ladákban"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19912 üzenetére
Te még mindig nem tudod fejben kettéválasztani.
Az h. te nem építesz az egy dolog, de hogy emiatt másokra kerezstet vess... ?! ez nálam nem a no offense kategória.Az h. te nem tudod // tudnád élvezni az megintcsak egyéni szoc. én élvezem. ezért építettem.
Az h. ettől romoljon el valami az meg nem épp helytálló. Ettől nem lesz baja"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19906 üzenetére
Én nem csak láttam, hanem csináltam // csinálom.
Plusz válaszd már el kérlek a hangnyomásra és a zenehallgatásra épített hifit...A 2 nyomóm 400W peak 200W folyamatos zenei terhelésre lett tervezve. Ami nyomásra... az 1 adott frekin tud több kW -ot. Én nem arra építettem
-
Shokkolo
addikt
válasz Shokkolo #19904 üzenetére
Yeffy:
és még ehhez vedd hozzá, h. már itt is szükség van rezgéscsillapításra. Rengeteg szivacs, bakelitlap (ami rohadt drága ). Rengeteg apróság amit az ember nem is kalkulál...
ilyen vackokra több megy el 1 autón mint 1-1 erősítőre.a kis autóba is 6m táp barátilag is ~20, 3 pár rca több mint 20 megint.. és még sehol a rezgéscsillapítás és a hangszórókábel...
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19903 üzenetére
@Miklós: azt hiszem, ez az amit majd eldöntök én... egyébként pedig nem esik darabokra, hidd el t ezsteltem ép eleget. a bassteszt pedig lófasz... aki arra épít az hangnyomásra épít... én nem.
ha meg kell határozni h. hangnyomás vagy SQ az irányvonal akkor az SQ-t mondanám... hallgkatásra épült.@Muzsikuseb, igen, arra a Rockfordra gondoltam... a Roki már akkor uralta a piacot, amikor am ostani dovatmárkák még nem is léteztek.
Az árak a teljesség igénye nélkül:
Fej: ~110 / 60 (bolti / amennyiért vettem)
Szettek: 37k / pár
Nyomók: ~65k /db (én a kettőt vettem 45ért)
Épített láda hozzá: ~25
Erő a nyomóhoz: bolti ár passz... 30at szurkoltam le érte
Erő a szetthez: 40k / 25k
Kondig: 22k / 10kPlusz a kábelek, szerelés és a rengeteg idő és beállítás (plusz nyílván nem ez az első rendszerem... ez is folyamatosan épül...)
De indulj ki abból h. rendes tápkábelnek métere olyan 6k... és egy kis autó is elnyel 5-6m -t.
Egy rendes RCA ami megfelelően árnyékolt is 5től kezdpődik és hatéár a csillagos ég.
Hangszórókábellel is ez a helyzet és egy átlag autó abból is hip-hop elnyel több tíz métert...
iszonyatos pénznyelőautomata.[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
Saját "munka"
A kis 205 GTi -ben van
- Alpine 9886R fej (az USB és iPod support miatt),
- 2 pár Hertz ESK 165.3 elsőszett, építettem hozzá egyedi ajtópanelt <éljen a kiselejtezett konyhabútor >
- a szetteket egy Hertz EP4 erő hajtja
- van egy dupla Rockford P210D4 ládám, 2 nyomó egyedi építésű (de gyári méretezés alapján) ládában
- egy Rodek R2180i hajta a subokat...
- és hogy a 2 erő ne az akkut rángassa direktbe (ergó megtartsam szerencsétlen élettartamát, van az erők és az akku között egy 1F -os Rockford kondenzátorSzeretnék jobbat de ez is ha összeszámolom, a hajam kitépem h. mibe sincs... plusz már ez is bőőőőőőőven sok egy olyan kis autóba
A kedvencem amikor a kékbe öltözött "hatóság" csendháborításért akart megbüntetni
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
ezzel a kijelentéssel óvatosan... az autóépítés az a tipikus feneketlen kút!
milliókat emészt fel és sosincs kész... a PC egy idő után "véges" az autó soha!én csak a hifizésbe kezdtem bele... de egy keményebb gamer PC ára benne van és habokban sincs még ahhoz képest, amik igazán "szépen szólnak".
ha meg belemész h. motor-futómű-hajtás-karosszéria-belsőtér... röpködnek a százezrek
-
Shokkolo
addikt
jó estét urak :c)
-
Shokkolo
addikt
a bennevagyok erős, középsuli elsőbe csináltam egy középfokút, hogy ne kelljen órára járnom...
se középsuliban se egyetemen nem kellett 1 órára se bemennem, elfogadták a papírt... majd röpke 10 év felejtés után találtam ott magam h. hoppá beszélnem kellene németül.
Erőt vettem magamon és megy... nem olyan rettenetes ez, csak elkezdeni nehezebb"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #19732 üzenetére
Óóóó azt én nem osztok, sokan nem járnának azzal jól!
-
Shokkolo
addikt
Mindenki alszik ma ?!
-
Shokkolo
addikt
ipon ilyen... "garanciafutár", de volt ott nem cska pro hanem kontra is...
egy gyárihibás zsír új VGA-n 4. hete ültek amikor rájukszólta h. "b@ccátok meg 4. hete nincs gépem... és szír új VGA-t vettem"
akkor jött h. bocsi, vásárold le, tényleg hibás...
anyátok picsája..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #19724 üzenetére
és néha sokkal gyorsabb // rugalmasabb mint a boltal...
(lsd.: a h100-as kompaktvíz a gyártói garoztatás után H100i lett nekem... "fájdalomdíj" illetve egy szépen megfogalmazott elnézést-kérő levél kiséretében.
"srry-srry h. downtime-ot okozott a termékünk bla bla bla"
apróság, és nem segít ki ha tényleg akkora a baj, de valahol mégis... jóleső apróság az asablonlevél is )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
óóóó a jó kis sandy...
ha lesz egy kis pénzem rakok össze egy olyasmi gépet.A sztori hozzá:
édesanyám az összevont kormányhivatal(ok)ban dolgozik.
a szolgálati gépe: p2 400 Mhz...
szegénynek kb 3/4 óra bekapcsolás után mire betölt... idegbaj. nem azért nem ahlad a munkájával mert "béna" hanem mert simán megebédel míg megnyílik az outlook (merthát outlokkal kell olyan gépen levelezni...).Ismerem a benti informatikust (az ő keze alatt töltöttem a kötelező gyakorlatomat a diplomához ), már le is beszéltem vele... ha összerakok anyának egy komplett gépet, ő felrakja rá a céges rendszert és betehetjük neki. Szóval vagy egy jó kis C2D vagy valami Sandy pentium/i3 a terv, reélem köv fizuból ki tudom szorítani.
-
Shokkolo
addikt
meg tudom érteni az ausztrálokat.
realtív magas életszivonal, jó élet... és nem akarnak bevándorlási hullámot.
aki hozz a "szitntet" mehet, de csak élősködni, köszönik, nem kérik... meg tudom érteni."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
eddig hiába volt eredeti kulcsod ha nem tudtad számlával igazolni... ennyiből igaza lehet.
de magánemberként nem nagyon jár a nav, vagy a szoftverhatóság
nekem ennyit megért, hogy jönnek az updatek, nem sír a win... öröm boldogság (csak kibékülni nagyon nehéz a felülettel )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Mert hirdetést linkelni tilos... de ha valaki rákérdez privátban... segítek szivesen
-
Shokkolo
addikt
@Csiga és Malibutomi:
Csont nélkül regisztráltam be, össze van kötve az MS fiókommal meg minden...
abszolut gondmentes. MSDNA kulcs...Gyakorlatilag dvd / pendriveről telepít, termékkulcs megad és pácsá'
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Sosem voltam röviditalos, sosem értettem miért
Nekem a long drinkek fekszenek... így marad a favorit a Jack&Coke' bár jó, a dzsentlöment azért megiszom tisztán, azt már megtisztelem vele, bár eddig egyetlen egyszer volt..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #19650 üzenetére
Ez sajnos mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványa.
Hazudnék ha tagadnám, bennem is van irigység, nem is kicsit,
de... amit lehet megteszek.Vann terveim, vágyaim, álmaim...
kissebb, nagyobb... és ha 1-1 megvalósul mindig új erőt ad.
Ilyen volt a nyaralás, a "jobb" kocsi, a pc... na meg persze vannak olyanok, is h. 1x legyen egy Ferrarim...
de hát nah, kell nagy is.
Ehhez 2 ékes példa:"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz ViZion #19648 üzenetére
Jogos meglátás, én most is igyekszem spróolni...
igaz, most költöztünk össze barátnőmmel és így "frissen" kirepülve elég necces, főleg h. ő ~35-40e -ret keres.
De ktiartok majd lesz jobb is.
Buli helyett a köv fizumból én is kondibérletet vezsek magamnak az majd leköt.Ő is sportol (mostmár). Van rájtunk némi túlsúly... (nem vagyunk menthetetlenek, de nem így akarom leélni az életem). Nekem is fáj a szivem 1-1 szép ház/autó láttán, de igyekszem elérni midnent.
Életem legnagyobb álma az volt, hogy 1x lássam végre a tengert.
Elértem, összekapartam a pénzt, és 2012-ben sikerült befizetni kettőnket egy kis naralásra.
Horvát tengerpart, öneállátó apartman + kocsi...
De komolyan mondom nagyon élveztük.
Ott tanultam meg, hogy midnent lehet, csak meg kell emelni a seggem értemApropó, ha már itt tartunk Yeffy:
Nincs valami jó előre összerakott edzésterved?
Nem teljesen kezdőnek (de haladónak se nevezném magam), viszont azért már láttam belülről termet...
A cél kicsit vegyes, fogyni is szeretnék, némi plusz izmot, és valami formát.
(persze tudom h. ez a mix kb lehetetlen egybe... )[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
ha nettó, akkor összejön
én se nagyon keresek többet... csak pl amíg otthon laktam spóroltam keményen.
míg más elitta és bulizott én félreraktam...
csak akkor valahogy senki sem irigyelte...
... most meg anyukámat emlegetik mert ezzel járok...
nah ez a vicc"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
Srry, tegnap nem sokat fórumoztam, rengeteg volt am eló, és éste megkoronázta an apomat, hogy 13 óra meló után végre hazafele menet közben, megb@sztak a köcsög jardok... 5000...
ezek után valahogy nem volt kedvem fórumozniVisszakerestem, és a kérdésedre a válasz igen, még megvan. a Másik kocsit vették meg a héten tőlem, erre még nem jött vevő akinek a zsebében lenne a pénz.
A vörös ördöggel még róvom az utat"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Ezt nem bírom magamban tartani, sírjatok
-
Shokkolo
addikt
Tessék játszani!
Én már vagy 2x ki akartam vágni a monitort... (ugye Mackótestvér?! )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Akkor ha már mindenki májer "führer" lesz, és esetleg tud egy kis alamizsnát csorgatni egy csóri bolondnak, aki konyít valamelyest az IT világához, látott már néhány hálózati eszközt, de kliensektől sem riad vissza, hablatyol dájcsul, gagyog inglisül... akkor észébe jutok remélem
@Mackósajt: boritékolhatod h. menni fog. Ha 1x megcsinálod a "Lehetetlent" akkor onnantól alap dolog lesz.
Amúgy, van a régi dakota mondás:
"Valami mindaddig lehetetlen, amíg valaki nem tudja h. az, jön, és megcsinálja..."[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #19540 üzenetére
Csak bátorítani tudlak (sőt ha jól tippelem és vegyészmérnök akarsz lenni... akkor ha lesznek tárgyaid szólj, elvileg most végez unokahugom, hátha spájzol egy két jegyzetet neked )
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #19485 üzenetére
+1 neked is...
én is kb 0% -ban használom az egyetemen tanultakat, de mégis szükség volt a papírra, hogy kapun belülre kerüljek.
Idebent már elvileg tudás alapján lehet előrébb jutni, de a bejutáshoz kell valami papír.Egyébként is, tapasztalataim szerint a diploma nem jelenti a tudást, viszont a tanulás képességét igen.
Elméletben azt hivatott manapság igazolni, hogy képes valaki bonyolultabb összefüggések megértésére, átlátására és kezelésére...
De ez csak az én véleményem így alig több mint 3 évvel a diplomázás után"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #19479 üzenetére
+1
ott a pont..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz mackosajt #19451 üzenetére
Cuki
nekem egy RX7 is "álom"
Bár az igazi szerelem az az olasz v12 (nah jó beérem a v10 -el is) szigorúan Maranellóból, ileltve a Japó V6 1 de inkább 2 turbóval...
Pl egy Stroaker motors Supra... 3,5 V6 biturbó. A hangjuk nekem örök szerelem"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19443 üzenetére
Egy jó wankel még mindig nagy álmom, csak tényleg ott a gond h. itthon a hozzáértő szwervizesek száma 1, azaz egyetlen 1.
Egy pesti spiller szaki...Pedig nem rosz találmány a holtpont nélküli motor
Volt szerencsém egy Mazda Rx8 -at vezetni, egy ~fél órás tesztvezetésre megkaptam... mit ne mondjak érdekes élmény. 0-ról kifejezetten sz@rul indul el, de amint eléri az 5e -ret a fordulatszámmérő, mintha picsánrúgták volna. Ott szabadult el az a ~210 lovacska (nah de 1,3 -as motorból... ?! )Ezek után jön a költői kérdés, hogy ha erre képes egy szívó 1,3-as vankel... akkor mit tudhat az előd, az RX7... merthogy az nem 1,3 hanem 1,7 wankel... és nem szívó, hanem kapott egy turbot a drága
-
Shokkolo
addikt
nem tudtok valami jó mem teszt progit... ?!
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #19213 üzenetére
Magyarországon 37,5% alapvetően...
Marad 62,5% ami még mindig csak megtévesztő adat, mert bármit vezsel, arra rájön az ÁFA, jövedéki adó stb.Ergó a fizetésed ~40-45% -a az igazi vásárlói tőkéd...
Aham köszi...
Ebből eltartom a sok ingyenélő brazil retket, tartom a tolvaj/gyilkos semmirekellőket már-már luxuskörülmények között a börtönökben, és a kedvencem eltartom a politikusokat."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Nem siklottam át fölötte...
te siklottál át afölött h. próbálták több alkalommal tettek kisérletet a javításra, eredménytelenül, ezután kapta az "élj vele" választ.
Ezután lehet én is rágyújtottam volna a bmw szalon mellett némi benzin társaságában."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19194 üzenetére
én erre annyit tudok mondani h. szerintem peches vagy... több 10 francia autó volt a családunk tulajdonában, semmivel sem volt több gond velük mint a többivel, pedig volt itt minden...
A Volvo meg... kis is emlegette neked nagyon?!
Ha elmegy a bmw, nagyon gondolkozok egy s60 d5 -ön...
bár az igazsághoz hozzá tartozik h. pl a volvoban azt hiszem vw motor szolgál, aminek meg ugyebár a PD sor a gyengéje. (miért van az h. a b6-osokban lévő BOSCH PD elem kibírt 5-600e km-t, nem volt jóü lecserélték siemensre... csoda ha elmegy 80at... )"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz addamka #19190 üzenetére
Sajnos kivétel nélkül MINDEN autógyártónak van szégyenfoltja.
Lehet szidni a franciát (ha már arra is lett példa), de tudok VW is, de sajnos a rizsrakéta japánok sem kivételek.
Nekünk is van a családban egy C5 igaz az nem benzines hanem diesel... de egy alom 1 hülyeség.
Szerencsére nem volt ilyen gond vele"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
én megértem emberünket, a cikkben is leírták, számtalanszpr próbálta a bmw javítani (ergó gyakorlatilag elismerte h. valami sz@r...), nem jött össze és azt a választ kapta h. éljen vele?!
nem tudom mennyi egy új M6, de gondolom 30 legalább...
nos 30 millióért az élj vele nekem kicsit "erős".Gondolom emberünk megteheti... értem ez alatt h. anyagilag megengedheti magának ez a kis akciót.
És a célját elérte, ez pedig a figyelemfelkeltés.
Ahpgy előttem is írták már:
Abban a paici szegmensben hatalmas a verseny. Kevés vásárló, túlkínálat... minden egyes vevőért élet-halál harc megy.
Ha ezzel eliesztett pár 10 vevőt akár, az a BMW -nek már érvágás. Nem véletlenül foglalkoznak vele ők is...És pontosan ezért nem veri csak a könnyne pótolható elemeket:
Könnyű helyreállítani és újra demosntrálni vele. 1 autóval így az m6 "életciklusa" végéig tolhatja az antireklámot.
Gyanúsan vannak emberünknek relatíve alapos marketing ismeretei."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Sajnos az este ráadásul nem egyedi.
TC is cikkezett egy magyar fazonról... neki is az M6 volt an agy álma.
Igaz ő használtan vette... de előtte elvitték az előző tulajjal egy, a vevő által választott hivatalos BMW szervízbe nagy átvizsgálásra (nyílván még hazsbnáltan is olyan ára van, hogy én se szeretném bebukni...).
A szervíz hivatalosan bevizsgála és kiadta h. az autó patika, motorikusan mint az új.Emberünk pár héttel később szériázik 120-130 között a magyar "ótósztrádán" (nem, tényleg nem száguldozott ezt a bmw a computer vizsgálatánál elismerte...) és kikönyökölt a hajtókar a motor oldalán!
Az M6 -osok között iszonyatos mennyi szériahiba vanIlyet a 28 éves 205-ösöm se csinál... 130nál egy sportkocsi megdöglik... ?! Nah neeee...
-
Shokkolo
addikt
nem biztos h. olyan idióta...
éveket dolgozott az álmáért, összehozta és a bmw elég csúnyán lesz@rta...
azzal h. töbvbször próbálták javítani, gyakorlatilag elismerték a hibát...
aztán azt is h. lövésük sincs mi a hiba.egy olyan értékű verda, mint újonnan egy M6... én is elvárnám h. tökéletesen működjön...
-
Shokkolo
addikt
Ez jó..... valami ilyesmit én is szivesen tennék a "kedves" kolégával
A csajt meg lehet megmutatom barátnőmnek... gyakoroljon szépen
(attól félek h. a fentebbi mozdulatot fogja azonnali hatállyal tesztelni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19123 üzenetére
A srác, aki a főnököm lesz... cska h. reális képet alakítsatok ki:
Az h. nekem ő "dirigál" az kb olyan mintha Miklóst akarná casanova oktatni hardverekről...
Azt hiszem ez a példa jól szemlélteti a dolgot
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #19120 üzenetére
A változatosság kedvéért beértem dolgozni
Kell egy kis éjszaka... legalább lesz időm kidühöngeni magam.Ezt a pályázatomat is buktam, tolják előre egy kollégámat.
A legidiótább... tényleg hihetetlen sötét, itt van 4 éve, és a pár hónapos újoncok is többet tudnak...
de jó segget nyalt most 2 éven át...Azt hiszem itt az ideje új csoportot nézni.
Lehet egoista baromnak nevezni, de valahogy nehezen viselem, amikor egy segghülye dirigál és próbál úgy parancsokat osztogatni, hogy lövése sincs róla... (pláne h. közülünk "emelkedett" ki...).
Ezt a gyomrom nem veszi be"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest