Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #19938 üzenetére
Jo, ha folytatni szeretned akkor rajtam ne muljon ....
1. Mit sarkitok le es forgatok ki ? Magyarazd el...csak azt mondtam hogy nem ertem azokat akik dragabb muzsikat raknak az autojukba...vagyis dragabb a muzsika mint az auto. Nem azt mondtam hogy kigunyolom vagy elitelem, csak azt mondtam hogy nem ertem ! Itt van valami amit nem ertesz ?
Igen, ami engem felidegesit az xar...nem azert adok ki penz erte..es eleg sokat mert nem aprorol vadaszom a dolgokat hanem ujonan...hogy majd idegeskedjek vele. En abban a tudatban elek hogyha megveszem, beteszem akkor rendesen mukodnie kell. Ha ez nem igy tortenik akkor ideges leszek es xarnak minositem. Hol faj vagy zavar ez teged ?
2. Igen, emlekszel amikor a 205-el el kellet volna menjel a macskahoz? Az szerettem volna csak kihangsulyozni hogy az oreg auto az oreg auto ! Ennyi, de ha teged ezt zavart akkor legkozelebb nem olvasd a hozzaszolasaimat ! Masik meg az hogy 94-ben meg jogsid sem volt.....de ebbe ne menjunk bele...nem az en dolgom.
3. HTC igen, neked bejott. Emlekszel amikor azon paraztal hogy gariztatni kellene mert szeria hibaja volt, amikor meg visszajott a garibol akkor valami bug volt a WIFI-vel ? Igen, az is HTC volt....One X ha jol emlekszem....volt HTC-em , nem mondtam hogy xar csak azt hogy tobbe nem kell. Ez olyan vita mint amikor a macskaval vitaztal...sajat magadnak mondtal ellent...akkor hallgattam mert nem szerettem volna senki partjat sem fogni, de kicsit hajlok arra hogy a macskanak volt akkor igaza !
Igen, olyan teszteket olvastam ami nem csak atlag user teszteli, hanem szakemberek es velemenyeznek rola. Igen, azt is tudom hogy az ilyen tesztek 95 %-a favorizalt par gyartot. De meg kell keresni azt az 5 %-ot aki nem teszi, es akkor tudsz normalis dolgotkat olvasni.
A volt szomszedom is hasznalja (meg mai napig is) 20 eves a Dacia 1310-est...ha neki tetszik az nem azt jelenti hogy a legjobb auto !4. H100i - miert vedesz olyan dolgot ami neked megy atlag tuningban , de ugy van eladva mint extrem tuningra . Az szerinted normalis hogy kiadsz egy vagyont erte es xarabbul mukodik mint a felebe kerulo leghuto ? Vagy szerinted az normalis hogy megveszed aztan pumpa vezerles, pumpa kereges meg minden....? Es gariztatni kell.....egy premium cuccrol beszelunk, Imre...nem egy also kategoriarol !
Mindig azt mondtam hogy kozep szinre jo de rohadt draga es nem eri meg. Teszteld le azt a hutot egy 8350-el 5 GHz-en, utana majd leirhatod a velemenyedet.
Az hogy nalad megyen atlag, kozep-szintu tuningban az nem azt jelenti hogy a termek jo. Az a hutonek a dobozan azt irja hogy extrem. Tehat extrem arban extrem teljesitmenyt varok....nem nem hozza akkor az xar ! Sajnalom ha teged ez zavar...de ami nekem xar az az is marad. Persze lehet hogy a forum/vilag 90 %-anak jo, de nekem akkor is xar mert masok az elvarasaim. Kifizetem erte a penzt amit elkernek akkor ugy mukodjon ahogy be van harangozva.Igen Imre, nalam csak fekete es feher letezik. Aki engem elfogad igy az jo, aki meg nem ugy is jo. Nekem tokeletesen mindegy. Nem csak az en allaspontom a jo, de a velemenyemet azert elmondhatom , nem ?
Adjal par peldat ahol " eroteljesen sarkitok" mert erre kivancsi vagyok !Senki sem mondja azt rajtad kivul hogy hulye vagy ! Csak mas a nezopontunk...de te ezen idegeskedsz akkor ajanlom hogy vegyel be nyugtatot es higadj le....nincs szandekomban veled veszekedni...de ha szeretned akkor legyen...en nem riadok vissza !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest