Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #94083 üzenetére
Szerinted.., viszont tanúbizonyságot adtál róla hogy ez mennyire nem számít jelen esetben.
Pusztán annak okán hogy lásd még mindig vezérel a segítő szándék, egy adag értelmező olvasás jogsival igen de érettségivel még nem rendelkezők számára:
A) Kitüntetve felhívták a figyelmem a várható tartalomra.. és mint felnőttkorba lépett személy döntéshozatalra alkalmas képességeim teljes birtokában úgy döntöttem belenézek. Qssolok.
B) Kitüntetve felhívták a figyelmem a várható tartalomra.. és mivel tudom magamról hogy ilyen jellegű tartalom megviselne nem nézek bele.
C) Kitüntetve felhívták a figyelmem a várható tartalomra.. és bár tudtam hogy a várható tartalom meg fog viselni mégis belenéztem, majd józan ítélőképességem ideiglenes/de teljes hiányában elkezdtem a saját hülyeségem miatt másvalakit elővenni.
Felkészítő kérdés a magyarra.., melyik válasz ellentmondás/nem illik hozzád.
Szívesen.., másodszor.(#94084) hpeter10:
Az a baj a lámpa nélküli zebrákat sok gyalogos úgy kezeli mintha egy láthatatlan fal védené őket..
Attól mert oda fel van festve a zebra az még a járművek territóriuma, ott a gyalogos csak egy nemszívesen látott vendék, járműveké a prioritás és eszerint kéne körülnézni.., nem, nézd meg hogy sétálnak rá a zebrára, a fejüket nem emelik fel, nem hogy körbe nézzenek....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest