Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz spanglee001 #66298 üzenetére
akkor jó drága volt én megjelenéskor alap 5k prémium 7k volt
PSN:BiZzare_0 ️
-
Griff55
senior tag
Nos rászántam magam a premium megvételére. Szerintetek 8600 HUF reális ár volt érte? gondoltam várok még 20-25 ejró közé esik stabilan az ára de marhára nem akart...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
eugabesz
őstag
válasz fornettisuti #66294 üzenetére
....a káromkodásba...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Zin
őstag
-
csa33ee
aktív tag
Mit vergődsz ennyire, mégis mi a hibajelenség? Feltettél minden frissítést a játékhoz, driverek rendben vannak?
Net kapcsolat, ping, stb... Esetleg kapcsolj ki minden origin értesítést, tedd alapra.[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
Zin
őstag
5 masodperc s kilép..gyönyörű...13k megérte...15 honapos a win7 rendszerem...nem hiszem h az a gond..v mégis?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Zin
őstag
Megvettem eredetibe direkt.joint server..gondolkodik azt semmi...vicc komolyan mondom!
-
törölt tag
Hali! Emblemsbf.com oldalon találtam egy emblémát ami nagyon nagyon tetszik de mikor be akarom rakni ezt írja ki: "could not save emblem, it uses locked shapes". Ez mit jelent? Valahogy meg lehet oldani hogy használjam? Vagy nem lehet? Légyszi aki tud segítsen! (premiumom van)
-
Zin
őstag
Nah nekiestem a telepitesnek...Origin C-n van jatek masik meghajton.Ha pl majd masik HDD-t veszek az Originem ment mindent igaz? uninstallok,másik win miatt kérdem!Nem kell aggodnom akkor semmitől?
-
gali777
őstag
(Rohadt nehezek aztán a játékaik kell is a sok noskill fegyver bele emiatt )
[ Szerkesztve ]
-
-
Edem05
őstag
válasz Bjørgersson #66274 üzenetére
Azért mondtam mert próbáltam a SLAM-et de kb semmire nem jó, nem tetszett. Fogtam aztán hármat raktam egy helyre a mine-ból, ha ráment akkor annak ott annyi volt. Elég hamar meglett az assig.
Ma a DMR-ekkel szórakoztam, 50-50-50 headshot-ot kell adni SKS, QBU-88 és M39-cel. Ilyen félig HC szerveren megcsináltam.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #66275 üzenetére
100hp-ról marad 10-12 ha rá rongyolok 3slam-re most magam ellen beszélek de inkább aknát rakjatok az ugy is spotolhatatlan szinte csak ha a gunnernek prox scan van berakva akkor veszem észre
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Bjørgersson #66275 üzenetére
Nekem még kellene vagy 15 aztán már én sem bajlódnék vele,gondoltam slammel talán gyorsabban menne,azt nehezebb kiszúrni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz marilllyo #66272 üzenetére
EMS nekem azt mondta az nem jo. De nem is baj, nem akarok en is slam fag lenni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ybron
senior tag
válasz Bjørgersson #66270 üzenetére
jól van, ez benéztem.
-
Bjørgersson
félisten
-
Ybron
senior tag
Ennél az ULTIMATE ENGINEER a Destroy 25 vehicles with Mines messzemenően a legnehezebb acsi véleményem szerint.
Már az hogy mennyire nem sebez semmit és az hogy szarul is működik már már fogalom.
Ott repked fölötte kb 5m-re a heli és semmit nem csinál, mikor eszébe jut egyre esetleg rálőni akkor is a 2-ből csak egy lő, ami még nem is lenne nagy gond, mert mi van ha pont akkor kapcsolja a flares/jammer-t, de a vicc hogy utána már robban is szét, esélyt sem adva hogy javítsam.
Valakinek valami jó ötlete hogyan lehet kivitelezni minél egyszerűbben? -
Memphis79
aktív tag
Na sikerült ránéznem távolról de nincs nekem semmi felugró vagy vmi amire tudnék kattintani....
Elinditja látszólag a leszedett battlelog plugin exe-t majd mintha eldobná telepités közben.
A kedvencek mellett a sávnál csak a forditáshoz tartozo vmit dobja fel[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
@rglaaf
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #66259 üzenetére
ez ilyen bf3 -ba is 64-s no explo szerverereken nyomul párszor össze akadtam vele kb bárhonnan leszed a pecsenyével
-
lofagi
addikt
Az ilyen embereket én se tartom skillesnek,h csak egy valamivel nyomatja éjjel nappal. Viszont ott a másik oldala is,h abban általában verhetetlenek az ilyenek. Igazából mindenkinek szíve joha,h hogy játszik a játékkal, csak hát pl az ilyen AAban kuksolok egész pályán ahol le se tudnak szedni az valahogy mégis lowskill számomra.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-Faceless-
őstag
RussianPaladin a heli killeket nézd
Rendszeresen van twitch-en, és ha bf4-el játszik, akkor LittleBird only. Be sem száll másba, ha meg foglalt másik szervert keres.... -
bucketb0b
őstag
És szerinted neki van élete? [link]
3133h bf3 (1336h pantsir, 22h centurion, 50h lav-ad, 54h tunguska)
1624h bf4 itt is a top3 AA
loadout: javelin, active radar, staff shell, ami repül semmi nincs kioldva, hát igen.. a skill szó számára ismeretlen, de a bf4 már majdnem tökéletes a számára, az 5 talán még jobb lesz, mert hátha még ennyi skill sem kell majd hozzá
Azt nem igazán értem, hogy pl. én ha "oda vagyok" a statért akkor kocka vagyok meg nolifer, de ha valaki beletol egy nap 8 órát az nem kocka, az pusztán "having fun". Az ilyenek nem tudom mit csinálhatnak egy nap, hogy ennyi szabadidejük van csak a bfre. Még mellette ki tudja lehet 2 órát filmezik, játszik mással is. Nem más életében akarok turkálni csak elég érdekes, hogy általában azok papolnak a noliferól meg kockaságról akik sokkal többet beletolnak[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
de tegnap mondta hogy csak 250k ig megy
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez nem unhatja? [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-Faceless-
őstag
válasz aram01 #66250 üzenetére
Próbáld meg másik böngészőben, a beállítás szinte biztosan azért nincs ott, mert első indításkor hozza létre a mappát is. Talán ha single-ben elindítod, akkor is létrehozza, de ennek semmi köze a pluginhoz.
Szerk.: Ez lett volna a következő, de akkor már nem érdekes
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #66256 üzenetére
de az volt, közben írtam fentebb is
na most bemásolom a profil fájlt, és meglátjuk
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bjørgersson
félisten
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #66254 üzenetére
most akartam szerkeszteni
chrome-otmegvan nem láttam a szememtől: ez a rohadt króm letiltotta a pluginokat
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #66253 üzenetére
"Milyen böngészőt használsz?"
(#66252) sensejke: Akkor meg rohadt sok értelme van, gondolom baromi nehéz lenne már a beállításokat is felmentenie...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
aram01
nagyúr
válasz Bjørgersson #66251 üzenetére
nem tudok, írja hogy töltsem le a kereső plugint, de hiába ez az üzenet jön elő megint
-
sensejke
aktív tag
válasz Bjørgersson #66249 üzenetére
De most ez nem csak arra jó, hogy egy másik gépre, ha feltelepíted a BF-et akkor ott folytasd a single-t ahol abbahagytad?
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Bjørgersson
félisten
válasz aram01 #66250 üzenetére
Csatlakozni attól még tudsz, hogy nincsenek pingek? Milyen böngészőt használsz?
-
aram01
nagyúr
erre
valakinek van ötlete?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
Zin
őstag
Holnap jön meg a jatek.Van olyan oldal ami ossze foglalja hogy mi micsoda? Magyar oldalra gondolok...
-
aram01
nagyúr
válasz @rglaaf #66226 üzenetére
felraktam újra a játékot de előtte kimásoltam a dokumentumokból a prof_profilet, másolnám vissza de nincs hova
gondoltam azért nincs mert még nem hoztam létre profil mentést a friss játékban, lépnék fel de a szerverkeresőben nincsenek pingek,mutatja hogy töltsem le a Browser plugint, leszedem rányomok, felrakja és semmi ugyanaz, valakinek ötlet?
jah pb-t frissítettemIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-Faceless-
őstag
válasz fasirTTT #66236 üzenetére
Akkor nézd át mi fut alatta fölöslegesen. Tuti, hogy valamivel össze akad, más nem igen lehet (minden bizonnyal nem rendszeralkalmazás, hanem valami amit te raktál föl). A win 10 meg, amint megjelenik kötelező. Ha tényleg képesek azt megcsinálni amit ígérnek, akkor nem is kérdés kell-e.
-
aram01
nagyúr
válasz fasirTTT #66234 üzenetére
nekem régen csinálta, még egy másik gépen.valamelyik progival akadt össze és kilépet mintha nem is lett volna
#66237) atee: minek? lassan frissíthetjük a 7-et 10-re, bár nem tudom hogy a játék mit szól majd hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
válasz -Faceless- #66235 üzenetére
semmi más gémnél nincs
nem hiszem hogy bármi is túlmelegedne
pl BF3-al semmi para nincsmindenből a legújabb driver van fenn.
mondjuk most toltam és 2x bf4 működése leáll hibát dobta kiCorsair Vantage 2x4Gb
MSI GTX770
ASUS P8H77-V
i7 2600
a bf4 pedig egy Corsair Force3 120GB SSD-n vana ház elég jól meg van hűtve
lehet már csak megérett 1 Win 7 reinstal
-
-Faceless-
őstag
válasz fasirTTT #66234 üzenetére
Más játéknál pl. Crysis 3, vagy hasonlóan hardverigényes dolognál tapasztalod? Hardvert tudnál írni? Drivert a legfrissebb stabilat használsz? Kizártnak tartom, hogy ez a játék lenne. Valami folytonosságot nem venni észre? Mondjuk azonos pálya, vagy valami túl melegszik.
-
@rglaaf
veterán
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
valakinek van valami tipp vagy ötlete, hogy az mért van mikor gémelek random kilép a játékból, semmi hiba se üzenet, se semmi, mintha Alt + F4-eznék ? -
regener
veterán
válasz Bjørgersson #66228 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva akkor nem, meg külön játtékként kezeli.
-
Bjørgersson
félisten
-
aram01
nagyúr
sziasztok újra kell raknom a gépet a beállításaimat: irányítás, video beállítás stb, le lehet menteni hogy csak újratelepítés után "aktiválnom" kelljen csak? Ha igen hogy?
köszönömIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
pohár
félisten
válasz Gyula84 #66215 üzenetére
baaaaaaaaaazz... én a mai napig Bomb Delivery Ribbont olvastam, így mindig azt hittem, hogy Obliterationön kell a bombát cipelnem és élesítenem
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #66216 üzenetére
azért kérdezem, mert Rouge en 3ribbont szedtem össze és nem adott be semmit
csak kettő volt meg minden körön...[ Szerkesztve ]
-
-
Gyula84
veterán
az I'm Dynamite nevű assigmentből a Bomber Delivery ribbon x3 2/3 azt china rising mapon kell megcsinálni vagy mi?
-
Ybron
senior tag
válasz FollowTheORI #66208 üzenetére
Micsoda...? a bf-be ilyenkor már kigyulladt volna
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
nagyúr
-
marilllyo
veterán
válasz yodamester10 #66206 üzenetére
Ja ez olyan mint amikor a fuvaros betelefonál a főnökének, hogy..
-Baj van főnök. Összetört a kocsi
-Mi történt?
-Letört a visszapillantó.
-Az nem nagy gond..ragaszd vissza.
- Még nem tudom mert még rajta fekszik az IFA.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Enton
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz Cseri0058 #66201 üzenetére
Attól függ melyik stílus jön be jobban. A Hardline inkább CoD, CS, Payday vonalat képviseli, míg a Bf4 inkább a nagyobb harcterekre és járművekre fókuszál, persze ebben is vannak infantryra hegyezett játékmódok és map-ek. Szerintem a 4 jobb választás, több stílus keveredik benne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest