Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
válasz blaca83 #66897 üzenetére
Azért kérlek,mert teljesen fölösleges magyaráznod olyannak,aki nem ismeri a csapatodat.Én igen.
A bizonyítvány magyarázása azért fölösleges,mert jó csapat ,nem kis eredményekkel,de aki nem tudja,annak minek magyarázod,??Abból még nem sült ki semmi jó.Én sem szeretem,ha támadják a csapatunkat,vagy bármelyik tagját,de nem kell mindig magyarázatot adni mindenre.Gyanús is lehet valakinek,mert nem vagyunk egyformák...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kisza25
félisten
-
blaca83
őstag
A TCE a Prohardveres csapat...! És 1 818-as pedig a saját csapatom.
@eugabesz:
Én ezt nagyon jól tudom, azért nem is értem, miért puffogtatsz ilyen hozzászólásokat irányunkba?
"Ne segíts...ha már magyarázni kell a bizonyítványt,ott már gond van...nem is kicsi."A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
eugabesz
őstag
Nem értem,mi bajod a hangnemmel...anyáztam,nooboztam?? Az mind1,hogy éppen mit csinálsz a szerveren,akár kánkán-t is járhatsz,vagy esőtáncot.Egyszerűbb leállítani mindenféle le és feltöltést mielőtt egy szerverre belépsz,hidd le,teljesen mind egy hogy milyen hiperszuper neted van,érzékelni fogja.
Az meg,hogy egy admin így viselkedett,sajnálatos,nem szoktunk ilyenekkel foglalkozni,azért van az autóadmin,az majd rendezi a dolgot.
Általában van admin és hogy akkor éppen ki volt,aki kidobott,fogalmam sincs...de ha ezért nem mégy egy adott szerverre,nem sokat fogsz ezzel a játékkal játszani,mert ettől sokkal cifrábbak is vannak az admin intézkedések terén...az IRAM itt amúgy is le van írva,tehát itt csak "követőkre" találsz,meg fognak erősíteni abban,hogy ne járj oda.Semmi baj,megleszünk,de aki vette a fáradtságot és felnézett pl. ts-re,az még mai napig nálunk játszik.Nincs olyan félreértés,amit ne lehetne tisztázni.
Így már megfelel a válasz?bucketb0b:Vannak klán és War szerverek,oda meg egyáltalán nem tudsz felmenni.
Mi játszani járunk oda,a 3 k/d alatti a célközönségünk,mi a baj ezzel??[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
bucketb0b
őstag
Ha egy komplett squad megy együtt mondjuk 4 medic meg 1 support és nem is világtalanok akkor elég szép statokat lehet összehozni.. Látatlanban lecsalózni nem akarok senkit, de ki tudja. Lehet az is, hogy tudnak játszani
(#66891) eugabesz: jó, de iramra 3as?! kd fölött fel sem mehet az ember Nincs miről beszélni
[ Szerkesztve ]
-
-
marilllyo
veterán
"Megkezdődött" .
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
blaca83
őstag
NOOB
@stoon:
Igen, sok ész nem kell hozzá ha lelőttek és mondom a társaknak, hogy honnan és hányan vannak akkor előnyre tesz szert az ember. Nem vitatkozom senkivel.
Egyébként Én benne vagyok a TCE csapatban is szinte a kezdetek óta, csak most nem sok az időm játékra.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #66878 üzenetére
Minden map amin van hajó. A hátsó 3-mat leszedi egy raksi. De ha igazán PTFO akarsz lenni akkor vidd fel Obliteration-ra.
(#66881) stoon : Baszki mindjárt beérsz. Le is töröltél?
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz blaca83 #66883 üzenetére
+ az is baj hogy a sok magányos farkas nem tudja milyen amikor valaki csapatban játszik és még ts-t is használ !
jönnek a kérdések hogy :honnan tudta nem is látott stb! egyszer ki kell próbálni fiuk! mi is ha legalább 5-en felmegyünk kis idő múlva jön a tce csiter clán stb!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
nrk
tag
válasz eugabesz #66873 üzenetére
Köszi, látom iram... nem vártam mást.
Nyilván azt senki nem szereti ha olyan szinten laggol, hogy 3x megy be az ajtón, DE ez a dolog egyszer fordult elő kb 120-as ping mellett, és ekkora ping mellett nem mész be háromszor... és ez a magas ping is kb 10-15 másodpercig tartott, méghozzá pont foglalása közben, ahol a kutya nem volt a környéken. De ígérem nem megyek fel többet, már csak azért sem, hogy a kedves és rendes adminoknak ne adjak munkát, meg persze a csodálatos hangnem miatt sem amit itt bemutattál.
i7-6700K - 32GB DDR4 - MSI GTX1080G - 1,75TB SSD
-
blaca83
őstag
válasz bucketb0b #66877 üzenetére
Természetesen nálunk is volt sajnos két ember ez alatt aa sok év alatt aki bepróbálkozott valamimev, és miután kiderült el is lettek bocsátva a csapatból.
Aki használt valami sz@rt annak a K/D arányán is hosszú távon feltűnik,mert ott minimum 4-esről beszélhetünk.
@eugabesz
Elég sokan ismerik a klánt itthon és nem a csalásról híres. Azért írtam, mert akinek ez az első BF játéka az valószínűleg meglepődik és nem tudja, hogy vannak akik csak multiznak és CSAK ezzel az egy sorozattal játszanak. Értelemszerű, hogy jobban megy mind a nagy átlagnak.
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" (vagy nem )A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Bjørgersson
félisten
Ne haragudj arti, nem tudtam, hogy te is UCAV expert vagy.
Köszönöm mindenkinek, de főleg artinak! <3
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
stoon
addikt
köszönöm hogy engem már meg sem kérdezel de igaz tdm de itt gyorsan össze lehet szedni!
nincs mit főleg neked
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Rush szerintem a legjobb erre, úgy sem csinál nagyrészt a csapat semmit. Nem fogsz kilógni a tömegből.
-
Gyula84
veterán
én silk roadon csináltam meg
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
Rio, mint UCAV szakértő téged kérdezlek, hol érdemes azzal a szarral szenvedni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bucketb0b
őstag
válasz blaca83 #66872 üzenetére
Nem állítom senkiről, hogy csal így látatlanban, de "komoly" ligajátékosokról is kiderül, hogy makróznak majd jön a "pedig nem hittük volna róla" szöveg. Ezt csak azért mondom, hogy nem feltétlenül kell megbízni az emberekben attól, mert évek óta együtt játszotok. Az is lehet simán, hogy baromi jó játékos, de sajnos azt is tudjuk, hogy infben a makró szinte általános dolog és szűrni sem tudják
Persze a játék is bőven rátesz és sokkal nehezebb megállapítani a csalást vagy legalábbis az érdekes megmozdulásokat, mint pl. a bf3ban.[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
Megint nem tudok gamelni...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
eugabesz
őstag
Ezek ilyenek...és még ha isznak is,hajaj...lehet nem szeretik,ha háromszor kell ugyanazon ajtón bemenni...
blaca83:Ne segíts...ha már magyarázni kell a bizonyítványt,ott már gond van...nem is kicsi.
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
blaca83
őstag
válasz deadwing #66862 üzenetére
Miért mi a problémád?
@=HG=
Segítek kicsit....
Nem, makrózik senki csak közel 6-7 éve összeszokott csapat aki minden este együtt játszik és igen, vannak komolyabbnak mondható játékosaink is.
Régebben sok versenyen is indult a csapat de mára ez a dolog alábbhagyott, mivel mindenki családos ember lett és kevesebb ideje jut a játékra.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
stoon
addikt
Rafi vagy még mert nem talállak sehol bár a neved változott és valahogy nem talállak sehol!?
-
addikt
-
nrk
tag
Egy félévben egyszer feltévedek iram szerverre, egyszer, EGYSZER ugrik fel a pingem és már egyből nekem állnak a kedves adminok, majd válaszolok, hogy felugrott de beállt rendesen, 30as a pingem... aztán megint csináljak vele valamit, mondom 30as pingel mit csináljak? Jó akkor megoldja máshogy... jött a kick. Hát gratulálok. Nemis értem miért mentem fel... valami ok miatt mindig kickelnek onnan, nem szeretnének?
-
=HG=
addikt
válasz spanglee001 #66864 üzenetére
Minimum makróznak szerintem...Na meg hát, na....nem tudsz elbújni sehová, hogy ne forduljanak rád egyből..
Lehet, hogy így összejöttek az ország extra képességű játékosai egy clánba. Elhisszük.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Nem tarthatott sokáig tegnap sem...én már csak egy csingilinre értem be 7 v 7-re 10 után.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz spanglee001 #66864 üzenetére
ők szinte csak infit tolnak cq ban más volt jobb ennyi! mármint jármű nem lokker vs metro
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz deadwing #66862 üzenetére
aha megvan, hát kb 10 ből 9 ember mondta a mazsira hogy érdekesen játszik, az biztos hogy túlságosan jó ebbe a közegbe, legalább akkor váltson fegyvert amivel nem ilyen pro, vagy vegyen visszább...
igazad van(vagy kapcsoljon ki ezt azt )
gelaci volt még 818 vele nem tapasztaltam semmi extrát, simán leszedhető volt[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
deadwing
addikt
válasz spanglee001 #66861 üzenetére
Ha lesz a 818-ból BÁRKI, én nem megyek az kurvaélet. Játszogassanak magukkal.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
spanglee001
addikt
thx a játékot, holnap lesz megint?
-
blaca83
őstag
-
bucketb0b
őstag
-
Gyula84
veterán
3-4x kell felcsatlakozni akkor tudok csak játszani mire beállna a pingem arra ledob
(#66855) blaca83
ezt próbáltad?[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
TheProb
veterán
Na sikerült nehúzni a 3ezres Primkót, első kérdés:
Visszamenőleg nem kapom meg az eddigi gold battlepackokat?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
M^xx
aktív tag
Kis kedvcsináló:
Gyertek minél többen!
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
paleinho
senior tag
válasz hszilard666 #66844 üzenetére
...ha
nemlesz nekem is hozhatsz -
Zin
őstag
ma nezegetem a penztarcam, s nem értettem hova tunt 20k majdnem.azt akkor esett le hogy 13k volt csak a jatek.De vicc, h pl ma reggel se ment BL, meg jopárszor volt ilyen...nem ezert adtam ki annyi zsetont
Kerti munkával helyettesitettem magam░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Bjørgersson
félisten
TCE inv nálam, jelöljetek be.
-
Jani18
aktív tag
TESCO-ban van most akció.Upsz bocs a dupláért.
[ Szerkesztve ]
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Jani18
aktív tag
Megvettem én is a Premium-ot 3K-ért.Teljes árat valahogy sajnáltam érte.Pont jól jött az akció most.
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
TheProb
veterán
TCE-be van szabad hely esetleg?
Egy invet megköszönnék ha esetleg valaki invelve.
TheProb_HUN
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
addikt
[link] TeamSpeak beszélgetni
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #66828 üzenetére
mi is a ts?
(#66833) FragStaR. cliens van cim kell! argo -ból te vagy a bodri vagy a tájszon vagy a tibi!?
(#66834) spanglee001 thx
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
high-tech
csendes tag
***FONTOS!***
A platoonba belépés után bal oldalt a 'USE EMBLEM AND TAG' aktiváljátok az esti kezdés előtt pls, akinek nem lesz K v Ny előtagja az autokick.Üdv, HT
-
Bjørgersson
félisten
KELET vs. NYUGAT - Battlefield 4 móka - 2015. 02. 14. 20:00
Belinkelem még egyszer, ha esetleg valaki lemaradt volna.
-
stoon
addikt
válasz spanglee001 #66825 üzenetére
thx! ahogy u.g. mondaná muuuuködik!
-
stoon
addikt
válasz spanglee001 #66822 üzenetére
oszd + a tudás mester!
-
tom_tol
addikt
válasz Bjørgersson #66806 üzenetére
Ez mindenképpen jobb mint tegnap. Hainan CQ esetleg-talán-lehetne?
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #66820 üzenetére
megtaláltam, ki sikerült lépni a platoonból
a keletre aply-ztam gondolom várakozni kell, hogy elfogadják és bekerülök.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
TheProb
veterán
Ahogy látom 10ből 8 szerveren szarnak arra, hogy az a server neve, hogy "only knife and pistol"... Mondjuk itt a server a fő ludas, mert nincs semmi eredménye annak ha valaki mégis megszegi a szabályokat. Pedig tegnap este mentem egy ilyen meccset és szerintem marha feelinges volt.
Más: Ennél a kelet vs nyugat-os mókával kapcs nem megoldható, hogy ranked legyen a szerver? Nem ismerem ennek mikéntjét csak kérdem, mert nem vna szar ha elszámolni a pontokat.
-
spanglee001
addikt
válasz Bjørgersson #66815 üzenetére
nekem van 3 platoonom, hogy tudok kilépni az egyikből, hogy beléphessek a keletbe
-
daveoff
veterán
válasz Bjørgersson #66815 üzenetére
Ez már sokkal összeszedettebb! Sajnos ma dolgozok.... Holnap is lesz valami?
kisza25: asszonyok, barátnők biztos örülnek....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
kisza25
félisten
-
nrk
tag
Ha kell weboldalon tudok csinálni regelő formot, amit nem tudnak szétbarmolni a trollok, és szavazást is, hogy milyen játékmód, map, bla bla bla legyen...
Egyébként battlelogon lehetne csinálni platoont, és oda csak azok mennének úgy is akik játszani akarnak, kilehet tiltani aki nem oda való, lehet csatlakozni egymásra, és infót közölni is egyszerűbb, pl kiemelt hszben... gondolom aki szervezte majd megcsinálja, ha...
Tegnap nem tudtam menni, közbe jött ez az, de ha lesz ma akkor szívesen.
-
Bjørgersson
félisten
KELET vs. NYUGAT - Battlefield 4 móka - 2015. 02. 14. 20:00
Főnököket kérdem, jó lesz így minden?
-
bucketb0b
őstag
válasz deadwing #66811 üzenetére
Felőlem azt játszotok amit akartok.
"Nem lehetne csak lokker meg paracetamol?", de ez a mondatod nem takarja a "battlefieldet". Lockeren a leghasználhatóbb vasdarab egy hordó amit rárobbantasz a másikra, paracel meg.. amúgy sem egy nagy járműves pálya, ráadásul ha egy jobb pilóta beül a jetbe csak a sírás lesz, másfelől ami van kevés jármű a vihar után az is használhatatlan, de ahogy érzitek -
Bjørgersson
félisten
-
deadwing
addikt
Ezt mindet utálom, de a zavodot mindenek felett
Nem lehetne csak lokker meg paracetamol?[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
ha sokan ott leszünk tőlem aztán disney worldben is lőhetjük egymást
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Bjørgersson
félisten
Folyamatban van a szervezés, amint meglesz minden, kirakom a Logout bejegyzést, ahol lehet jelentkezni és minden infó le van írva.
Ki milyen pályákra gondolt? Mit szólnátok egy Flood Zone, Zavod 311, Rogue Transmission, Caspian Border, Operation Mortar, Wave Breakerhez, összekeverve? Így van két gyalogos, két tankos meg két hajós is.
-
zsoory
csendes tag
Tegnap mi lett a vége? Kelet v Nyugat nyert? A mai harc időpontja esetleg már körvonalazódik? Vagy a szokásos 20:30 körüli megőrülés várható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest