Új hozzászólás Aktív témák

• q13579

senior tag

Tanulni kell az esetből. Én úgy gondolom, hogy ha lesz BF5, akkor azt már sokkal óvatosabban fogják megvásárolni a gamerek.

Sajnos azt el kell ismerni, hogy a marketing első osztályú volt megint...

VEDD MEG ELŐRE A GAME-t és kapsz ezt azt... És csomóan benyalták. A többség tuti.

Vagy. Annyira felfokozzák a várakozást, hogy aki nem rendelete elő, nem vette még meg originen, azok úgy érzik, hogy lemaradtak valamiről, ezért még lóhalálában megveszik a hivatalos szerverindításra, vagy pár napon belül. (sajnos én is ilyen hülye voltam).

Aztán a potenciális vásárlók 80%-nál már ott is a játék... ÚGY, HOGY HIVATALOS TESZTET, VÉLEMÉNYT MÉG SENKITŐL NEM HALLOTT!

Na ez a tökéletesen propaganda. Innentől kezdve az EA tudja nagyon jól, hogy mit kell tennie... A promokon, beharangozókon van a hangsúly.

Nem akarnak ők már nagyon robbantani, mint anno az 1942-vel, amikor megteremtették ezt a stílust. Vagy a BF2-vel, amikor tökéletesítették... Onnantól kezdve csak hanyatlás van játékmenetben és a játék stabilitásában. A grafika és a motor esett át ténylegesen fejlődésen, de ezt a kényszer szülte. Ha nincs csili-vili külső, eladhatanná válik.

Én pedig nem azért fizetek egy battlefield-ért, hogy tátottszájjal nézzem végig, ahogy ledől egy toronyház, vagy ahogy partra veti a hullám a csatahajót..... Nem kell nekem, hogy újra feltalálják a spanyol viaszt. Az kell, amit a BF2 tudott, se több, se kevesebb, csak a jelenkornak megfelelő grafikával és pár új, érdekesebb mappal.

Remélem tanul a játékostársadalom a BF3 és BF4 előrendelésével és agyonhype-olásával kapcsolatban és a következő résznek már nem ugranak neki ennyien.

Speciel ha vártam volna egy hetet, most TUTI nem venném még meg a játékot.... Jó lenne nekem még egy ideig a BF3 is.

Új hozzászólás Aktív témák