-
GAMEPOD.hu
A spoiler formázás elérhető a topikban, kérlek használjátok!
▼ Fontos tudnivaló a PC-s változattal kapcsolatban! ▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Anubris #2490 üzenetére
Catwoman's Revenge sem lett sokkal hosszabb. Ez eddig a legrosszabb Season Pass, amivel eddig találkoztam. Még 3000 Ft-ot sem ér meg, nemhogy többet!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
vitaro
senior tag
válasz Bjørgersson #2496 üzenetére
Ami nem szerepel benne, hogy kicsit felturbózták Harley Quinn-t és Batgirl-t (ideje volt), immár mindketten képesek blade dodge takedown-ra, utóbbival sikerült véletlenül egy special batclaw takedown-t is előadnom.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
nagyúr
Nekem totál 4.5GB jött most le...
Csak nincs időm erre most megnézni mi micsoda...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Anubris
őstag
Most jött le, 2.1GB a novemberi dlc-k.
-
TBT
addikt
Novemberi DLC csomaghoz érkezett egy trailer
Elméletileg ma estétől lesznek elérhetőek ezek a DLC-k.
Az a bőrrucis Catwoman!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Bjørgersson
félisten
-
vitaro
senior tag
válasz Bjørgersson #2485 üzenetére
El kellett lopni az őröktől három belépőkártyát, hogy bejuss Strange páncéltermébe. Pontosan úgy, ahogy itt is.
TBT: Ez az az érv, amivel nem tudok vitatkozni.
-
Frod
addikt
A Warner Bros. bejelentette, hogy lemondott az SLI-, illetve a Crossfire-rendszerek támogatásáról a Batman: Arkham Knight esetében, a funkciót a későbbiekben sem építi majd bele a játékba.
Do you see the white shadow?
-
vitaro
senior tag
Ez is olyan 15 perces semmi lesz mint az előzőek, ráadásul ezt a kártyalopkodást már eljátszották az Arkham City-ben. De sebaj, fő, hogy lesz még egy Batmobile amivel lehet versenyezni, hurrá! Batman játékért fizettem anno, nem az új Project Gotham Racig-ért.
-
TBT
addikt
Official Batman: Arkham Insider Episode #10 - An Early Dawn
Catwoman végre!
-
bokormt
csendes tag
Megjött mind a két Batman játék. Az Asylum-ot feltelepítettem DVD-ről és aktiváltam Steam-en. A játékhoz tartozó teljesítményekre/achievement-ekre azt írja, hogy zárolt teljesítmények. Ez azért van mert így jelzi, hogy ezek közül még egyet se szereztem be vagy mert a Steam-en keresztül kellett volna leszednem a játékot (a steam kiírja, hogy telepítés pedig már fel van telepítve) és csak akkor lennének elérhetőek az achievement-ek megszerzése? Ezt azért kérdezem, mert addig nem akarok belekezdeni a játékba amíg nem tudom biztosra, hogy meg fogom-e tudni szerezni az achievement-eket.
-
Frod
addikt
válasz bokormt #2469 üzenetére
pc-re, ha épp kifogod akciósan (és jönnek az ünnepek, szóval 100%) ma már eléggé kellemes áron be lehet szerezni az Asylum meg a City GOTY kiadását. persze nem akarok turkálni a zsebedben, de úgy gondolom HA lesz is tényleg remastered belőlük a mostani konzolokra nem éri meg 18e-ért vagy mennyi most egy ps4-es játék.
pc-n ha bedugsz egy kontrollert az élmény ugyanaz.
(emlékeim bundlestars-on szokott lenni pár havonta ilyen Batman pakk, a Knight-ot leszámítva az összes eddigi rész és 10€)Do you see the white shadow?
-
Bad Pritt
félisten
válasz bokormt #2469 üzenetére
Mivel mind a négy rész ugyanarra a motorra épül és most szívtak nagyot a Knighttal emiatt, ezért kétlem, hogy remasterelnék.
Másrészről pont emiatt nem is tudnák sokkal szebbé tenni a régebbi részeket, grafikailag nincs akkora előrelépés, mint a játékmenetben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bokormt
csendes tag
Még tavasszal röppentek fel olyan hírek, hogy idén év vége körül megjelenhet egy a Batman Arkham Asylum-ot és a City-t tartalmazó remastered kiadás. Lassan év vége és ha a kiadó komolyan gondolná, akkor már el kellett volna kezdeni reklámozni a játékot, de semmi hír ezzel kapcsolatban. Szerintetek lesz ilyen kiadás vagy valaki esetleg többet tud nálam? Azért kérdezem, mert PS4 a fő platform amin játszok, de ezt a két játékot megvenném PC-re. Ha most megveszem és később meg jön a felújított változat akkor már nem lenne értelme megvenni PS4-re vagyis megszívom.
-
TBT
addikt
2 hét múlva jönnek a novemberi DLC-k:
The November Batman Arkham Knight DLC content will be released on November 24th. Here are the DLC packs launching for the game later this month.2016 Batman v Superman Batmobile Pack
Wayne Tech Pack
Arkham Episode: Catwoman’s Revenge
Arkham Episodes AR Challenge Update including maps from GCPD Lockdown
Robin and Batmobile Skins Pack
Crime Fighter Challenge Pack #4[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #2462 üzenetére
Bocsi, azt olvastam kijelentés és mentem tovább. 3.6k-ért persze, hogy nem eredeti. Bár ki tudja a boltban is mennyire eredetik a termékek vagy azok is mit spórolnak ki. Ez is teljes értékű microsoft kontroller a gép és játékok felé. Fallout 4 GTA V Batman AK, AC 2 mind kérdés nélkül ismeri fel.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Van aki Win10-en tolja esetleg egy radeon 380-al? Nekem amióta ez a páros van, folyamatosan kifagy pár másodperc után. Eleinte a program működése állt le, a legújabb radeon beta driverrel az illesztőprogram nem válaszolt és helyreállt. Minden más program, játék megy, csak ez nem...
-
Frod
addikt
válasz Bjørgersson #2456 üzenetére
A középső gombból látni, hogy ez valami után-gyártott kínai cucc. Az eredetinek egy Xbox logó van ott, itt meg csak sima fekete - bár gondolom funkcióban ugyanaz.
Do you see the white shadow?
-
cyberkind
félisten
válasz Bjørgersson #2458 üzenetére
Nálam egész jó volt, sőt, olyan állat voltam vele a Gta-ban mint soha, úgyhogy csak a One.
-
Bjørgersson
félisten
válasz cyberkind #2457 üzenetére
Anyaghasználat szempontjából szerintem gagyibb az Xbox One kontrollere, mint a 360-é. Meg rondább is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Ez a
"Nature always wins" jelenet erős volt, rendesen sajnáltam szegény Ivyt
A sok tank meg drónlövöldözgetés helyett igazán kaphatott volna a karakter valami normális mellékküldetést is így olyan semmiből jött, hogy utolsó játékban hőst csinálnak belőle...[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz zegi_norbi #2449 üzenetére
Elméletileg a főtörténet után játszódik, ahogy a Robinos DLC is.
Valahogy kiszabadul Riddler ismét, aztán Catwoman megbünteti az ostorával.[ Szerkesztve ]
-
válasz FollowTheORI #2451 üzenetére
Akik tudták, hogy ki ő, azok előtte is szólították úgy néha. Utána meg nyilván már mindenki. De az, hogy a cutscene-be mi kerül bele, már nem egyértelmű. Hogy a Bruce-os rész benne lett-e volna, ha előtte csinálom meg... -
nagyúr
válasz HussarF #2450 üzenetére
Ahogy én tapasztaltam, onnantól szólítja mindenki Bruce-nak, hogy lelepleződik... szóval ha az bármikor megtörténik (megcsinálod a fő történeti vonalat), onnantól mindenki tudja és úgy szólit, vagy próbál megalázni ha bűnöző... Az már csak rajtad múlik ehhez képest a többi mellékszálat mikor csinálod meg. [ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nem véletlenül csinálták úgy, hogy ne legyen egyértelmű. Más kérdés:
Én már a fő sztori után csináltam meg a Riddler mission-t, és utána, ahogy beszélgetnek, Selina már Bruce-ként szólítja egyszer Batman-t. Annyiban nem meglepő a dolog, hogy a fő sztoriban ez kiderült, szóval tudhatta. De felmerült bennem, hogy ezekre a cutscene-ekre van-e hatással az, hogy fő sztori előtt vagy után kell-e bejátszani (esetleg kölcsönhatásban állnak-e még egymással is a side-questek)? Mert ugye a Batman univerzumban Catwoman egy olyan nő, aki vonzódik Batmanhez, de rohadtul zavarja, hogy Batman viszont nem igazán hozzá. Valamint az, hogy Batman kb. mindent tud róla, ő viszont semmit Batmanről. Így érdekelne, hogy ha fő sztori vége előtt kapom el Riddlert... vajon akkor is Bruce-ként szólítaná Selina? [ Szerkesztve ]
-
zegi_norbi
tag
-
zegi_norbi
tag
válasz FollowTheORI #2446 üzenetére
Egy jövőbeni következő részből majd megtudhatjuk talán
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
nagyúr
válasz HussarF #2444 üzenetére
Nem csak 100%-ra jön elő ez... én pl a Riddlert nem csináltam meg, és ugyanezt kaptam a végén. Szerintem annyit jelent a vége, hogy valaki aki Batman utódja egy módosított fear toxint használ amit Batman/Oracle kielemezett ugye a játék során (Batman megszerzi korábban). És mivel a legtöbb bűnöző Batmantől fél ezért bárki is az utód, Batmant látják benne amikor megkapják a kis toxikus adagjukat. Az utód meg ugye ezzel tudja fenntartani a mítoszt (bárki is az), mert ugye Gordon is mondja csak úgy lehet a bűnözést visszatartani, ha "adunk" nekik valamit amitől félnek.... a két rabló is azt mondja, hogy nem félünk már, mert nincs Batman többé, de közbe meg félnek tőle (ha lenne). Az meg jó kérdés ki az utód. Sokan gondolják hogy maga Bruce tért vissza (el se ment), vagy valamelyik másik hős, pl épp Robin vette át a városvédő szerepet és dolgozik tovább a Gordon családdal pl. Vagy Azrealt is ugye sugallják a játék során, bár nála ugye két választásunk is volt, hogy mi a sorsa... Nem tudjuk... [ Szerkesztve ]
-
Na tegnap 100%-ra végigtoltam a game-t. Egy kérdésem lenne:
A végén, amikor a két bűnöző a Wayne család-szerű családot megpróbálja kirabolni (ugye csak ha 100%-al indítja az ember a KnightFall protokollt, csak akkor lesz ez a vége), és megjelenik Batman... Ez a fear toxin-os Batman... Ez mit jelent? Sok spekulációt olvastam, köztük azt is, ami először nekem is eszembe jutott. Batman nem tért vissza, de az a rengeteg bűnöző a Cloudburst szétterítése után maradandó károsodásokat szenvedett és ezért hallucinálnak.
Vagy valaki tud jobbat? -
válasz gyimger #2442 üzenetére
B.szki, és ezt én véletlenül pont megcsináltam?
Most így visszaemlékezve, sztem pont szombaton volt, hogy elkaptam Langstrom-ot, mert szabin voltam csüt-pénteken és egész hosszú hétvégén Batman-eztem Aztán rémlik ez az összetört üveg is, mikor a GCPD ostroma előtt visszamentem oda, de nem emlékeztem, hogy ki volt benne és ki szabadult ki onnan... Kajak úgy rémlik, hogy Langstrom-ot is a többivel együtt egy zárkába tettük. De akkor első dolgom lesz majd bemenni a GCPD-be és megnézni, hogy ott van-e Kétarcékkal egy cellában. Ezek szerint valószínűleg nem -
válasz zegi_norbi #2439 üzenetére
Még hogy
Joker beszaratott, az egy dolog, de amikor a Man-Bat vinnyogott rám az egyik háztetőről... Egyébként ezzel kapcsolatban volt egy dolog, ami szerintem bug volt, de nem tudom teljesen eldönteni. Ugye akkor találkozol először a Man-battel, amikor a a hajadat levisítja a tetőn, te meg telerakod a Bat-nacit. Aztán én szépen le is vadásztam, ahogy telt az idő. Majd amikor már a börtönben volt gyógyultan a fazon, én meg már rég máson ügyködtem, akkor egy grapple-özésnél egy háztetőre, mikor felértem, pont ugyanúgy rámvisított a Man-bat. Most nem tudtam, hogy annak lehet-e betudni, hogy Batman már előrehaladott fear-gas szindrómában szenved, vagy bugnak, de sztem inkább bug volt. A másik, ami egyébként számomra zavaró bug a játékban, és ez az Originsben is jelen volt, hogy harcnál sokszor nem "jól fogja" az ellenfelet Batman. Úgy értem, hogy ahol a keze van, ott nincs semmi, az ellenfél nem is olyan pozícióban van, vagy amikor bejátssza a lefejelős mozdulatsort, akkor nincs is a kezei között az ellen, hanem a földön fekszik, ilyenek. Számomra az ilyen az elég zavaró volt.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz zegi_norbi #2439 üzenetére
Catwoman keveset szerepelt, de legalább jól nézett ki.
Emiatt is várom már a Catwoman's Revenge DLC-t, jó lenne vele csapatni ismét!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
zegi_norbi
tag
válasz HussarF #2420 üzenetére
Tényleg, eddig le sem esett, hogy azért lett ilyen a vége. Akkor így már rendben van Mondjuk annyiban epikusabb lett volna, ha
nem Joker-nek mondja az "I am Vengeance, I am the Night, I am Batman!" szöveget, hanem miután Scarecrow beadja neki másodszor is a mérget a kamerák előtt Közben esetleg még le is tépi magáról a fémkapcsokat, úgy még durvább lett volna Basszus az elején a frászt hozta rám Joker, mikor éppen húztam fel magam a háztetőre, aztán hirtelen rám ijesztett Mondom az édes anyukádat Nekem is nagyon tetszettek a mellékküldik, nem tudok rosszat mondani ezekről sem, mert nagyon jók voltak Gondoltam, hogy Deathstroke benne lesz, de azt nem hogy nem ő lesz az Arkham Knight Riddler fejtörői, kihívásai meg a bossharc is állat lett(meg Catwoman-nel is jó volt megint játszani ). Az is jópofa, hogy a GCPD-ben van 2 szoba, ahol a bűnözök cuccai vannak kirakva, meg Cash még mond is hozzá infót Először vannak üres vitrinjei, de szép lassan megtelik Ezek a Most Wanted küldetések(Killer Croc Freeze, Mad Hatter, Ra's Al Ghul), mikor játszódnak pontosan? Még a Knightfall Protocol előtt?
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #2437 üzenetére
Nem is értem miről beszélsz Egyébként azt is tedd hozzá, hogy 2560x1440 felbontáson
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Black Ops III: 12 GB RAM and GTX 980 Ti Not Enough
Tiszta déjà vu...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Anubris
őstag
válasz FollowTheORI #2435 üzenetére
Én is ott vettem anno.
-
nagyúr
-
( V )
veterán
válasz cyberkind #2430 üzenetére
az instant gaming oldalán most pont annyi
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
A Season Pass tartalmazza a Harley Quinn dlc-t is, vagy szintén külön fizetős?
-
dombi81
senior tag
No igen..
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
Steam-en ki lett rakva, hogy milyen hibákat javítottak ki.
-
Anubris
őstag
válasz zegi_norbi #2419 üzenetére
Van amúgy Scarecrow dlc, bár Asylum-mal ellentétben ez megint Batmobile-os, de legalább bossfight féleség. Csak egyelőre PS4 exkluzív.
-
válasz zegi_norbi #2419 üzenetére
Ezzel úgy nagyjából egyet is értek
Bár én a Batmobilos beakadást nem tapasztaltam sosem. A technikai probléma nálam inkább annyi, hogy néha hajlamos random összeomlani a játék. Azért nem olyan gyakran, hogy kimondottan zavaró legyen.De a történet és a hangulat nagyon ott van.
A végén a Scarecrow-s rész szerintem is elcsépelt lett "Hogyhogy nem félsz? Hát nem értem." "Mert én vagyok a nagy Batman és most belédszúrom a saját mérgedet." De a Joker itt is hatalmas volt. Amikor a léghajós rész végénél Batman nem rettegni kezdett, hanem Jokerré alakulni Scarecrow gázától, az hatalmas volt, lehidaltam. Elkezdett egyre brutálisabb lenni és ahogy Joker őrjöngött, hogy most már övé lesz Batman mindene... A melléksztorik is tetszettek, volt, ami hosszú és talán kissé monoton volt, de volt ami, csak egy rövid epizód. Ez is megadta a változatosságát. Kicsit szerepjátékszerűen játszottam ezt a játékot. Pl. mielőtt a végső küldetésre mentem volna felszedtem az összes bombát a városban, hogy ha valami balul sülne el, akkor se robbanthassa fel Scarecrow, és pl. Azrael-t is felkutattam, hogy ha "meghalok", akkor tényleg meglegyen az utódom, már ha alkalmas Valamint megfogadtam, hogy sosem hívom segítségül a netet. Pl. az előbb említett bombák vagy Azrael felbukkanási vagy Pyg áldozatainak helyeihez, vagy Riddler feladványaihoz. Mindet úgy csináltam meg, hogy a városban kutattam, repkedtem. És egyébként a bűnözők beszélgetéséből, vagy a rendőrhelikopterek megfigyelései alapján meg is lehet őket találni egy kis kutatással. A főküldetés lezárása után még Deathstroke van hátra meg Riddler. Kíváncsi vagyok mit fog takarni ez a KnightFall a végén. Szóval szerintem is simán lehetne a legjobb darabja a szériának. Amit én fájlalok az, amit már régebben is emlegettem és inkább nV specifikus. Hogy a PhysX/GameWorks már nem fut régebbi kártyákon és nem lehet egy régebbi VGA-t dedikáltan ekként használni. Pedig nagyon sokat dobna a teljesítményen.
-
zegi_norbi
tag
válasz cyberkind #2417 üzenetére
Noha eddig szidtam őket a PC leszarása miatt, azért már 41 órám benne van A játék tényleg az eddigi legjobb lett, rengeteg tartalom, állat grafika(a fotó móddal már egy rakat képet csináltam ), a sztori is szuper lett. Ha nem lett volna ez a balhé, amit én speciel nem tudok csak úgy elfelejteni, akkor a The Witcher 3 mögött ott lenne az év játéka címért is talán
John Noble zseniális volt, viszont Scarecrow nekem egy hangyányit csalódás lett.
Még egy utolsó, kisebb negatívumot említenék, hogy ezzel az új javítással nem vettem észre különbséget, Batmobile-nál ugyanúgy néha beakad.Nagyon hiányzott az Asylum-os megvalósítás, például a Scarecrow's nightmare DLC mehetett is volna a sztoriba. A vége is szerintem kiábrándító volt, megint csak egy Asylum-os utolsó nagy harcot vártam, ahol Scarecrow mindent bevet, ehhez képest meg.... Joker-rel bolyongtunk Batman fejében(eddig ezzel nincs is baj), aztán jött az "epikus" befejezés, egy animáció, amiben Batman beleszúrja Scarecrow-ba a saját mérgét. Én nem ilyen egyszerű befejezést vártam Ahogy viszont Joker-t visszahozták a halálból, újfent remek ötlet volt és a megvalósítás is hibátlan. Nekem nagyon tetszett Mark Hamill szintén hozta a zseniális szintet, ahogy eddig is [ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #2417 üzenetére
Ez azért van mert a régi kiadás értékelései is benne vannak (amellett hogy a többség a tecnikai rész miatt húzta csak le nyilván)... igazából nem tudom mennyit segített volna, látva a mostani hiszticunamit, de talán resetelni kellett volna ezt a részét az újrakiadással együtt.
A GTA IV idejében nem volt még ilyen értékelés, ezért nyilván azóta már elfut szinte mindenen ahhoz, hogy a játékot a tartalom alapján értékeljék inkább. Ezért pozitív(abb) részben.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Vásárlói értékelés: Vegyes (19,324 értékelés)
Szomorú, mert maga a játék zseniális, tipikusan, rocksteady-sen tökéletes, olvasgatom az értékeléseket, és csak elvétve találok pozitívat, akárhogy is volt, meg lesz is, ez a játék még a nyári verzióban is köröket vert az idei év sok játékaira, még arra is amik csak most jönnek majd, optimalizálás ide vagy oda, én tuti beleteszek még jó pár 10 órát az új, jobb verzióba.
Mondjuk ami nekem furcsa hogy a Gta 4 ezerszer szarabb port volt, és még most is az, de mégis pozitívra van értékelve. -
Adam_Shepard
addikt
.
-
TBT
addikt
-
4264adam
veterán
-
( V )
veterán
válasz Bjørgersson #2405 üzenetére
mi, van aki még betárcsázós nettel tolja?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Bjørgersson
félisten
Nyilvan majd konyorogni fogok, hogy azokra is legy mar tekintettel, akik nem korlatlan nettel forumoznak.
-
( V )
veterán
-
Anubris
őstag
válasz #85552128 #2402 üzenetére
Még lesz sok, csak kérdés milyen hosszúak lesznek.
Talán november elején érkezik a Catwoman revenge, illetve Robinnak a flip of a coin.
Decemberben pedig még négy, remélem story szerű:
● Season of Infamy: Most Wanted Expansion
-- Mission: Beneath The Surface (Killer Croc)
-- Mission: In From the Cold (Mister Freeze)
-- Mission: Wonderland (Mad Hatter)
-- Mission: Shadow War (Ra’s Al Ghul)Viszont a mennyiségből ítélve félő, hogy mind rövid lesz és olyan tartalmas mint a Cold, Cold Heart már nem érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Hír Vélemény: Batman bedobta a törölközőt, a kiadó visszafizetheti a vételárat
- Hír Vélemény: Batman visszatért a Steamre, de nem kellett volna
- Hír Megérkezett a Batman: Arkham Knight legnagyobb PC-s javítása
- Hír Vélemény: az erőforrások kreálása öli meg az új Batman játékot?
- Hír Vélemény: Batman csúnyán hátba szúrta a PC-seket
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.