Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
Cs1csó #72137 üzenetére
Nekem megáll 40% környékén az módosított venti profillal, most már 75 helyett csak 70 fokos a játékban a kártya. Végül 52 fokra lőttem a kikapcsolási pontot, jónak tűnik a beállítás.
(#72143) Mrelado: Elsőre azt hittem hogy a tápegység, de úgy fest a kártyád bajlódik. Én megpróbálnám csökkentett órajelekkel, vagy adj neki magasabb power limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest