Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
hardto998 #68289 üzenetére
Ez microATX, szerintem nem fogja látni,nem ilyen bika kártyákhoz készült a lap.Épp a hetekben jártam így, egy régebbi, de normál alaplapba akartam tenni egy HD6850-et,adott képet, de a VGA mindent megfogott, csak resetelni lehetett,pedig az Asus híres széleskörű hardver támogatottságáról
Úgy olvastam, a PCI-e 2.0 csak 75w-ot tud felvenni,mindenképp szükség lesz a 6pintápra, de úgyse biztos, hogy működni fog,hiába dugod rá. Viszont, ha látja a lap, a kártya ugyanúgy teljesít, ez csak 3.0 támogatást igénybevévő megjelenítéseknél számít.
Szerintem a lapot csak hibás kártya égeti le, de nem nyújtok rá garanciátha van módod inkább olyan lapba próbáld, ami nem mikro,ezek nem terhelésre valóak, jobban melegedhet tőle a lap, mint kellene,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- Eladó GeForce RTX 4070 Ti SUPER GameRock OmniBlack
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest