Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
hardto998 #68289 üzenetére
Ez microATX, szerintem nem fogja látni,nem ilyen bika kártyákhoz készült a lap.Épp a hetekben jártam így, egy régebbi, de normál alaplapba akartam tenni egy HD6850-et,adott képet, de a VGA mindent megfogott, csak resetelni lehetett,pedig az Asus híres széleskörű hardver támogatottságáról
Úgy olvastam, a PCI-e 2.0 csak 75w-ot tud felvenni,mindenképp szükség lesz a 6pintápra, de úgyse biztos, hogy működni fog,hiába dugod rá. Viszont, ha látja a lap, a kártya ugyanúgy teljesít, ez csak 3.0 támogatást igénybevévő megjelenítéseknél számít.
Szerintem a lapot csak hibás kártya égeti le, de nem nyújtok rá garanciátha van módod inkább olyan lapba próbáld, ami nem mikro,ezek nem terhelésre valóak, jobban melegedhet tőle a lap, mint kellene,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Synology NAS
- lezso6: Frutiger Aero
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest