Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz sunahunter #27696 üzenetére
Még is csak jól emlékeztem
-
Gábor 123
csendes tag
Üdv!
Van egy Nokia E6-00 telóm.
Tudna valaki abban segíteni, hogy hogyan tudom letiltani egy nem kívánt telefonszám bejövő hívásait?
Előre is köszönöm a segítséget!
Gábor
-
tresh
veterán
válasz sunahunter #27691 üzenetére
Utána néztem nincs Delfin s60 ra
-
tresh
veterán
válasz vilmaboy #27689 üzenetére
Opera ininél jobbat nem igazán fogsz találni főleg ha mobilnetel is szeretnéd használni ha wifi-n vagy akkor talán egy "rendes"operát kipróbálhatsz..nem emlékszem van e más alternativa. régen volt valami skyfire vagy mi, ami mindent meg tudott nyitni de ha jól emlékezek annak a symbianos fejlesztését befejezték sajnos és persze rahedli adatforgalmat generál
-
vilmaboy
őstag
melyik böngészőt javasolnátok a minire? jelenleg opera minit nyúzok rajta. van ennél jobb rá?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
Mit csináljak az N97 minimmel, hogy hajlandó legyen lejátszani a jutub videókat?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
gologolo
tag
válasz sunahunter #27670 üzenetére
szia!
Köszi a tippet, ez tökéletes lesz. Csak nem értem pontosan hogy látja a másik foglaltnak a telómat, meg hogy oldom meg az átirányítást? (külön program nélkül) Van esetleg valami leírásod hozzá? Galaxy Minim van.
-
tresh
veterán
válasz felhasználó2 #27682 üzenetére
akkor használd fent a keresőt + a logout cikkeket, találsz pár hasznos írást ami segít megérteni mi hogy működik
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz felhasználó2 #27678 üzenetére
Gyári adatok visszaállítása
Azért egész más a telefont telepíteni mint egy pc-t, főleg úgy hogy más rendszert nem tudsz rárakni.Vigyázat, csalok!
-
sunahunter
senior tag
válasz felhasználó2 #27674 üzenetére
Egyáltalán nem nehéz, a linkelt helyen kérdezz, de előbb olvass utána ott.
-
Rimuru
veterán
válasz felhasználó2 #27674 üzenetére
Galaxy mini topicban nézelődj. Az első hozzászólást mindenképp olvasd el. Másik kérdése: nem, nem nehéz csak figyelj oda mit csinálsz.
Miért akarod újrarakni? Factory reset nem elég?
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
cut
aktív tag
Sziasztok!
ZTE Blade telfonhoz keresnék javító szakit, lehetőleg Budapesten.
Valoszínű kijelzőhibás a telefonom.
Válsaszokat előre köszi. Akár privátban is jöhetnek.Cut
146 piros pötty :)
-
felhasználó2
tag
Egy galaxy mini oprendszerét szeretnénk újratetetni és arra gondoltam megpróbálkozom magam. Nehéz dolog ez? Hol olvashatnék arról, hogyan kell?
-
sunahunter
senior tag
válasz gologolo #27669 üzenetére
Semmit azt hiszem.
Keress másik progit, bár nem hiszem, hogy van olyan ami ott nem jelzi.Tudtad amúgy, hogy ha a foglalt jelzés alatti átirányításhoz olyan számot állítasz be ami mindig ki van kapcsolva, akkor az elutasítottak nem azt hallják, hogy kinyomtad, hanem az, hogy ki van kapcsolva? Nekem mindig így van, és csak annak vagyok bekapcsolva akit én akarok
[ Szerkesztve ]
-
gologolo
tag
Android alatt blokkolom a hívásokat, extreme call blockerrel. Mit tudok tenni hogy az android os ne jelenítse meg a blokkolt hívásokat nem fogadottakként a notification fülön?
-
tungesz
csendes tag
Sziasztok!
Bagatel kérdésem volna:
Iphone 3 gs-em van, legújabb szoftverrel!
néhány új mp3-at raktam rá melyeket aztán játéklistába rendeztem.
na azóta, ha elindítok egy mp3-at nem jelenik meg a zene görgetősávja amivel bele tudok tekerni a számba. kiírja a szám címét meg hogy ismeretlen plusz ott a hengerő szabájzó és kész ennyi!na ilyenkor mit csináljak?
üdv: tungesz
-
Motion_Blur
félisten
-
őstag
válasz Motion_Blur #27665 üzenetére
[link] 6.500 forint az egyedi telefonszám. Próbáld beadni, hogy 2 évig kómában voltál vagy afrikai beteg gyerekeket gyógyítottál, hátha visszakapod a számod.
-
őstag
válasz Motion_Blur #27663 üzenetére
Próbáld felhívni, mert lehet hogy kiadták már másnak a számot.
-
Motion_Blur
félisten
üdv az Uraknak!
Kb. 10 éve még a Pannonnál kötöttem egy előfizetői szerződést, amit kb. 1,5-2 évvel ezelőttig aktívan használtam is. Aztán meguntam az tarifákat + voltak egyéb gondok is és dühömben szétvágtam a SIM kártyát és T-Mobile-os lettem (de nem a saját nevemre szól a kártyám)... viszont annyira jó volt az a szám, hogy most ha lehet szeretném "élesíteni".
Ennyi idő elteltével az a szám még mindig 'engem illet', vagy már nem tudom visszavarázsolni magamnak?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Toomy
senior tag
válasz fuximaxi #27661 üzenetére
Én is úgy látom, hogy csak adapteres formában megy a dolog és csak ezekben a telefonokban van ténylegesen ANT+. -
fuximaxi
senior tag
Emlékeim szerint a 3G nél már működik, de nem 100%-os az info, bár ez is azt támasztja alá.
szerk.: 3GS-nél már tuti működik. Persze csak adapter formában. Beépítve nem tudom, melyik készülékben lehet, de szerintem egyikben sem.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
Valami nagy iPHONE-os guru segíthetne, hogy az ANT+ os technológia mely készülékeikben található meg? Visszamenőleg is, mert nem szeretném a legújabbat megvenni[ Szerkesztve ]
-
cut
aktív tag
Sziasztok!
ZTE Blade telfonhoz keresnék javító szakit, lehetőleg Budapesten.
Valoszínű kijelzőhibás a telefonom.
Válsaszokat előre köszi. Akár privátban is jöhetnek.Cut
146 piros pötty :)
-
Brianiac
aktív tag
válasz sunahunter #27648 üzenetére
Ma tettünk feljelentést a rendőrségen, t-mobilenál is ezt javasolták. IMEI számot meg egy rakás adatot felvettek, elvileg foglalkoznak az üggyel, mi ezzel kapcsolatban már semmit sem tudunk intézni. A rendőrség veszi fel a kapcsolatot a szolgáltató biztonsági csoportjával és ők figyelik ha bekapcsolják h pl. milyen sim van benne stb. ez alapján talán jutnak valamire ha használják. A rendőr aki a feljelentést írta azt mondta hogy az esetek nagy többségében elő szokott kerülni mert nyilván használni fogja valaki, meg azért mégsem egy 10 ezres telefonról van szó, így elvileg foglalkoznak is vele.
A törlesztés pedig fizetve lesz természetesen, bár nem mintha bármit is le tudnának foglalni vagy ilyesmi.
Lumia 520
-
Mian
aktív tag
Elfelejtettem írni, hogy Windows 7 Ultimate 64bit alatt próbálkoztam.
Psylocybin kollégának tavaly már sikerült frissítenie az ilyen készülékét, akkor én le is mentettem ezt a hozzászólást tudtam, hogy még hasznos lehet.
De hát most nem akar működni a dolog, igaz én már nem azzal a szoftverrel próbálkozom amit Ő belinkelt, mert azon a linken már csak not found maradt. -
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Már egy órája próbálom LG GD880 Mini telefonomat újratelepíteni de sehogyan sem megy. :S
Mindent úgy csinálok ahogy elvileg kell. (Feltettem az USB illesztőprogramot, teló nem volt bedugva, feltettem az LG Mobile Support Tool-t is, nyomtam egy resit is mindenesetre, majd bedugtam a telómat, elkezdi ellenőrizni az összetevőket, majd letölti a 150mb-os szoftvert, amit akarna rátenni, de a telepítést éppen, hogy elkezdi majd kiírja: "A frissítés nem lehetséges a LG Mobiltelefon Szoftver Frissítés folyamata alatt fellépő súlyos hibák miatt."... teló bekapcsolt állapotban volt (sim-et kivettem) majd kipróbáltam kikapcsolva is, úgysem ment, mindkét esetben kétszer is megpróbáltam, de nem akarja feltelepíteni... teló ugyanúgy működik mert semmit sem kezdett el kb már az elején kiírja ezt az üzenetet, szóval legalább helyreállítgatnom nem kell... de mindenképpen szeretném újratelepíteni, mert már lassan 2 éves a telefon és eléggé megvan zavarodva a szoftvere (nem csörgök ki, hívogat másokat stb.).. még egyszer sem frissítettem egyébként a szoftverét, az eredeti van még rajta... végső esetben elviszem befrissíttetni, de nem hiszem el, hogy itthon nem sikerül, pedig egyszerűnek tűnik az egész...
Ha van valami ötletetek, hogy mit csináljak másképp, vagy mit ronthattam el osszátok meg bátran.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Yooha
aktív tag
válasz #40993792 #27647 üzenetére
Azt nem tudom/tudtam, hogy van-e jelentősége hogy feltöltőkártyás-e vagy előfizetéses, azért írtam. A lényeg inkább az, hogy szolgáltatóhoz kötött, és nem kártyafüggetlen. És Te hogy értetted a letiltást? A szolgáltató tilt le valamit? Mit? Mikor?
A lényeg az, hogy a kártya - mivel nem tervezem használni, mert van egy SIM kártyám egy másik szolgáltatónál, a számomat pedig nem szeretném lecserélni - meg fog halni 11 hónap múlva, legkésőb akkor kiveszem a telefonból és kuka. És az érdekelne, hogy az ilyen telefonokban van-e valami "időzített bomba" hogy SIM kártya nélkül használhatatlanná válnak egy idő után. Mivel SIM lock létezik, feltételezem, hogy a szolgáltatók egyéb csalafintaságra is képesek.[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
sunahunter
senior tag
válasz Brianiac #27630 üzenetére
Megtalálásban ne bízzatok, IMEI alapján a rendőrségi feljelentés dukumentumaival a szolgáltatónál kell kezdeményezni a készülék letiltását. Ha független, mindegyik szolgáltatóhoz külön kell elmenni. A rendőrség csak különösen nagy kárt okozó csalásoknál, rablásnál, gyilkosságnál, stb. méreti be a készüléket. Ilyen esetben nem sajnos.
A törlesztést fizetni kell, különben a szerződés alapján bírósági úton végrehajtó által le fogják vonni az aláírótól, inkasszálják a bankszámláit, lefoglalgatják a nevén lévő dolgokat, autót, házat, a végrehajtandó összeg mértékétől függetlenül. Az a gyakorlat, hogy egy snassz 30ezres tartozás miatt is mindent lefoglalnak papíron, majd mikor megtérült a követelés, feloldják a zárolásokat. Szóval fizetni kel.
-
Davidof92
senior tag
válasz Davidof92 #27644 üzenetére
kiderítettem, hogy
1. a lábkiosztása nem egyezik meg, mert a Nokiánál a tövénél van a mikrofon lába, átlag amúgy pedig ott a föld van és a 2. helyen van a miki.
2. van belőle nem mikrofonos verzió is, az lesz a befutó.Már csak a wifit kell kiválasztani melyik legyen
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
van egy Nokia 5800 telefonom, ehhez vennék fülhalgatót, konkrétan ilyet
A fülhallgatónak van saját mikrofonja, tehát 4 pines a csatlakozója. Arra lennék kíváncsi hogy kompatibilis-e a telefonnak (lábkiosztás megegyezik) -
Yooha
aktív tag
Egy feltöltőkártyás okostelefon a SIM kártya nélkül működni fog bármeddig kvázi PDA-ként (wifi, GPS, multimédia)?
[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Earl_Muttley
őstag
Létezik voda smart 7 tabletre (1280x800) igo skin?
mivel a droid inkább mobil, ezért kérdezek itt
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem a jailbreak az pontosan mi ? miért jó?
és ha jailbreakelem vissza allitható a telefon gyári állapotba? iphone4s ről van szó
tehát ettől garanciát nem veszt ?Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ezrael
csendes tag
Sziasztok! Fontos kérdésem lenne a Samsung 8800 pixonnal kapcsolatban. Txt, vagy rtf szöveges file-okat szeretnénk megnyitni vele, de az access powerje nem nagyon ismeri fel ezeket a formátumokat! Mivel lehetne felismertetni, ill. ezeket konvertálni, hogy felismerje? Milyen kiterjesztéseket kezel a szoftvere??
Előre is köszönöm! -
geckowize
őstag
A Nokia 5800 XpressMusic típusú mobiltelefonomban felpúposodott az akksi.
Úgy, hogy felnyomta a hátlapot, ami nem csak szarul is néz ki, de félek, hogy mégnagyob kárt tesz benne, ha hagyom így.Mi a teendő ilyenkor? Mármint mi a javallott, venni bele egy utángyártott akksit?
Egyszer már megszívtam egy 5700-val, ott is felpúposodott, el is tört miatta a hátlap pöcke, kellett új hátlap, aztán gondoltam veszek eredeti nokia akksit, nehogy valami gáz legyen utángyártottal, aztán 11 ezer forintom bánta.... + még új hátlap rá, aztán csodák csodájára 2 évet se bírt ki, ugyanez történt....
Muterom 6103-jában is felpúposodott, aztán vettem bele utángyártottat, az bírt kb 2 hónapot...
Tehát mind2 oldalt sikerült megtapasztalnom, és nem tudom mi legyen...
Igazából nem használom ki egyáltalán már az 5800-t, mert elsődleges telefonként van egy HTC Desire S-em, szóval arra is gondoltam, hogy amennyiért vennék bele akksit, veszek inkább valami alap telót...
Gondolom ez az akksi felpúposodás nem csak velem történt meg (fizikai elváltozáson kívül észlelhető még a rövidebb üzemidő, töltöttség kijelzésének ingadozása...), mi ilyenkor az ésszerű és költséghatékony megoldás?
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Galaxy SII-m amin nem működik semmiféle adatkapcsolat a 3G-től kezdve semmi. Főzött ROM van rajta, eddig működött vele. De egyszer mikor bele tettem az autós dokkolójába akkor ott fel melegedett a telefon hátlapja és azóta nem működik.
Mit tudok ilyenkor tenni? A VPN be van állítva.
Üdv, Nokedli92
Üdv, Csaba
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni, nagyon fontos lenne! Szóval tegnap este a margit szigeten valami rohadák ellopta barátnőm xperia arc s-ét a táskájával és minden cuccával együtt. A kérdésem hogy mit lehet ilyenkor tenni, kihez lehet menni stb. szolgáltató, rendőrség? Ha bekapcsolják akkor IMEI számmal cella infók alapján gondolom be tudják mérni, nem? Foglalkozik ezzel egyáltalán komolyan a rendőrség? Valaki járt már hasonló cipőben, mik a tapasztalatok? Bármilyen válasznak örülnék, hátha némi esély rá hogy meglegyen, pár hónapos a telefon és még csak kifizetve sincs... :S Gondolom ha nem lesz meg a törlesztést akkor is tovább kell fizetni.
Lumia 520
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok
Valaki tudna nekem Palm Treo 650-re házat muattni?
Ne legyen több 3000 ft-nál.KÖszi előre is, üdv
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
fuximaxi
senior tag
válasz kiralytom #27627 üzenetére
Nyilvánvalóan, ha rá akar beszélni egy olyanra ami neki jobban megéri. Ha el akarok adni, akkor nem azt kezdem el sorolni, hogy valami rossz, a másik viszont jobb. Elmondom, hogy az a valami miért jó és a másik miben jobb esetleg.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
kiralytom
aktív tag
válasz dvdbackuper #27618 üzenetére
A műszaki dolgok megeshet, hogy elromlanak. Egy gsm árus - és szervizestől ez egy természetes, mi több, előrelátó hozzáállás
-
meroly
veterán
válasz Smogus #27621 üzenetére
Jó az én is azt használom. Meg a hívó is (elvileg) látja hogy nem azért nem veszed fel mert sz.rsz rá, hanem mert beszélsz.
Mondjuk egy telefonb.zi abból is megállapítja, hogy nincs meg a 6-7 másodperces várakozás, hanem sokkal hamarabb elkezd "kicsengeni".Impossible is nothing
-
Hogy lehetséges, hogy a Samu Ace 2 4200 pontot kapott AnTuTu alatt, holott elvileg a 2.3 nem támogatja a többmagos procikat, az SE Mini Pro csak 2800-3200 között, a Defy+ pedig csak 1500 körül...
Az Ace 2 NovaThor chipsetje mennyire lesz időtálló? ICS alatt pörögni fog?
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
kaller1
veterán
válasz viktor00701 #27622 üzenetére
Nyomj egy factory resetet (gyári beállítások visszaállítása), és törlődik a lista.
.::> <::.
-
Vasinger!
nagyúr
Na valaki nagyon okos segítsége kéne egy nem egyszerű kérdésben.
A google térképekben el van mentve saját helyekhez egy útvonal.Ha van internet a mobilon, akkor ott is meg tudom ezt nézni a térképek alkalmazással, de ha nincs internet, akkor nem engedi.
Nem lehetne valahogy lementeni a térképet és az útvonalat? Egy Balaton méretű térképrészlet kéne, hogy mennyen offline is, útvonallal.
Ha más programmal megy csak, az is jó.
[ Szerkesztve ]
-
viktor00701
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy Samsung B2100(xcovery 271) strapatelefon amin sikerült letiltani pár számot ( édesapám elkezdte össze vissza nyomkodni) de sehol se találom hogy hol lehetne ezt feloldani, híváskorlátozást csak külföldre találtam.
Válaszotokat előre is várom,
Üdv , Viktor -
Smogus
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van a telefonommal, hogy ha hívnak és én beszélek, akkor olyan jelzést kap a hívó mintha ki lennék kapcsolva, vagy nem lenne hálózatom. (Vodás vagyok)
Ezt hogyan tudom megváltoztatni, tehát hogyan tudok például hívásvárakoztatást beállítani, vagy egyszerűen csak azt, hogy foglalt jelzést kapjon tőlem a hívó fél?
Előre is köszönöm a segítséget.Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
kiralytom
aktív tag
Azt mondta egy gsm-es, hogy nem ajánlja a ZTE Bladet, mivel a ZTE szervizes háttere vérszegény.
Mennyire állja ez meg a helyét?
-
hawok009
csendes tag
Hali! Valaki segítsen plz. Galaxy S i9000-es készüléken cm9 nightly 2012.06.28. rom van. Vibert használok és sajnos mobilnettel nem akar müködni csak wifivel. Minden más alkalmazás tökéletesen müködik mobilneten csak ez nem. Mi lehet a probléma? Észrevételem szerint valamiért nem csatlakozik 3g-re csak a 2g-t használja a telefon hiába van engedélyezve. Nemtudom ennek mennyi köze van hozzá azért megosztom ezt az infot is. Elöre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Itt ez a cikk azt írja, hogy mutat nekem 8 ingyenes mail alkalmazást ("All these Nokia Push Mail clients are free for personal use"), de hát a LCG ProfiMail nem is ingyenes - vagy rosszul tudom?!? Esetleg félreértek valamit?
Szóval nekem symbianra kéne egy ingyenes és jó mail progi.
Köszi előre is a segítséget![ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Sikerült magamévá tennem egy SE Xperia Pro-t.
Az lenne a kérdésem,hogy első használatba vétel előtt " ki kell-e sütni az aksit", kell-e először huzamosabb ideig tölteni?
THXIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest