Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
válasz #40993792 #27647 üzenetére
Azt nem tudom/tudtam, hogy van-e jelentősége hogy feltöltőkártyás-e vagy előfizetéses, azért írtam. A lényeg inkább az, hogy szolgáltatóhoz kötött, és nem kártyafüggetlen. És Te hogy értetted a letiltást? A szolgáltató tilt le valamit? Mit? Mikor?
A lényeg az, hogy a kártya - mivel nem tervezem használni, mert van egy SIM kártyám egy másik szolgáltatónál, a számomat pedig nem szeretném lecserélni - meg fog halni 11 hónap múlva, legkésőb akkor kiveszem a telefonból és kuka. És az érdekelne, hogy az ilyen telefonokban van-e valami "időzített bomba" hogy SIM kártya nélkül használhatatlanná válnak egy idő után. Mivel SIM lock létezik, feltételezem, hogy a szolgáltatók egyéb csalafintaságra is képesek.[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
Egy feltöltőkártyás okostelefon a SIM kártya nélkül működni fog bármeddig kvázi PDA-ként (wifi, GPS, multimédia)?
[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
-
Yooha
aktív tag
Segítséget kérnék!
SE k800i telefonomon tegnap óta csak a fülest bedugva tudok telefonálni, ha kihúzom, a teló hangszóróján nem jön hang! (a mikrofon nem tudom, hogy működik-e). A kihangosító működik. Mi lehet a gond?
Pár napja használom a telefon beépített zenelejátszóját, de ott nem találtam semmit, amit elállíthattam.
Először arra gondoltam, hogy a telefon "azt hiszi" hogy állandóan be van dugva a füles, és ezért nem megy ki a hang a hangszóróba beszélgetés közben. De pl. zenelejátszásnál, ha kihúzom a fülest megkérdi, hogy akarom-e a hangszórón folytatni, szóval tudja hogy nincs bedugva semmi. Már visszaállítottam gyári beállításokat, de semmi eredmény...Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
Olvasom az S60-ról szóló cikkben, hogy eléggé személyre szabható (változtatható ikonok/menürendszer, ha jól értem). Van valahol a neten magyar/angol nyelvű összefoglaló arról, milyen telefonok mennyire testreszabhatók? Eddig a Siemens CX75-ösömben némi erőszakkal lehetett menüikonokat/kinézetet cserélni, a mostani SE k510i-ben a kinézet minden gond nélkül cserélhető ill. saját készíthető, az ikonok már nem. Szóval hol tudnék erről bővebben olvasni?
-
Yooha
aktív tag
válasz -KitKat- #1022 üzenetére
Van Motorola F3 néven egy CSAK telefon. Fekete/fhér kijelző, lehet vele telefonálni meg SMS-t írni. Részleteket nem tudok róla, majd a szakértők elmondják.
-
Yooha
aktív tag
Páromnak van egy Motorola V360v-je, de nem adtak hozzá semmilyen szinkronizáló programot. Honnan lehet ilyet letölteni? (adatkábel van, de ettől még nem látja a gép a telefont).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest