Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
Nem egészen értem, hogy mivel is van a problémád. De itt van akkor pár, amit én szedtem össze gyors guglizással:
2011 legjobbjainak kiválasztása az IGN vagy a GameSpot szemszögéből, vagy ott vannak a nagyobb díjátadók, mint a Spike vagy a BAFTA game awards.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Sonja
nagyúr
Elakadtam a Botanicula játékban.
Azt tudom, hogy a kis piros lényből legalább egyett be kell "pattintanom" a tölcsérbe, de sehogy nem akar egyik se beleugrani. Hiába viszem arra őket az egérrel terelve, a tölcsér előtt inkább visszafelé ugrik, minsem bele. Másnak sikerült?
Szerk.: Csináltam egy kis videót róla!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
bagó
tag
Mikor jön ki a Spliter Cell: Retribution?
-
bagó
tag
Sziasztok valaki tudna nekem ajánlani a Splinter Cell Conviction-hez hasonló játékot, ahol van hasonló lopakodási, fedezék, fedezékváltás, takedown, "mark" opció, vagy ezek közül valamelyik? O lényegében hasonló stílusu játékot keresek...
James Bond Blood Stone nem tettszik :|||
előre is köszönöm!
-
HS 2142
őstag
Rengeteg oldal szokott év játéka listát összeállítani, érdemes azokat átfutni, ha a tavalyiakra vagy kíváncsi. (Úgyis lesz jó pár átfedés is közöttük.) Idei játékokra vonatkozólag kiindulhatsz pl a Metacritic értékelésekből.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
SLYM
veterán
sziasztok, honnan lehet tudni, hogy mik az idei, vagy akár a tavalyi év játékai? amikkel érdemes persze foglalkozi? nincs valahol összeszedve, hogy mivel lenne érdemes játszani? köszi
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Scooby Dou #5584 üzenetére
Jól van köszönöm, de am ebben a Syndicate.ben is van úgy tudom igaz?
Xbox One: bandymnc
-
Scooby Dou
aktív tag
válasz bandi0000 #5583 üzenetére
autosba anno nfs underground 2 nagyon feelinges volt egymas ellen,talan meg a most wanted is.lovoldozosbe ajnlom a cod : world at wart , van benne single coop es mehettek zombik ellen is.left for dead 1,2 az is jo. ujabb gameknal mar inkabb a multi az elvezetesebb,nem igazan szoktak benne lanozni,de lehet.
hmm..
-
bandi0000
nagyúr
válasz Scooby Dou #5582 üzenetére
hát vég is FPS nem tom hogy ilyen pl MW3 játszik e? meg hogy abban hogy néz ki ez a coop mód
Illetve persze vmi horror pl Dead space 2 vagy FEAR 3?
meg hát autós ba mi van?Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés:
Milyen mostani játékok vannak amivel tudok koop módban játszani tehát haverral LAN ba?Xbox One: bandymnc
-
Brian_GT
őstag
válasz Csokibácsi #5578 üzenetére
Szia!
2 dologra tudok gondolni. Mi is játszottuk sokat szóval remélem hasonló lesz.
Első, hogy mikor bementek a beállításokba, akkor nézzétek meg a képernyő sarkában, hogy azonos verzióval játszotok e.Ha ez nem akkor a legnagyobb gond a pályákkal szokott lenni, mert ez az alap játék kiegészítője ugyebár. Nos sajnos az alap játék pályái nem jók a kiegészítőhöz, mi is állandóan ezért bosszankodtunk, mert csomó jó pálya volt alaphoz itt meg semmi. Alap játékkal meg kieg után játszani...pff... sokkal optimalizálatlanabb a gépi ellenfelek szintjei is meg maga a fajok között is nagy űr van. Kane W-ban ezt szépen kiegyensúlyozták.
Szóval én amire tudok gondolni saját tapasztalásokból az a patch vagy a pálya gond. Path-ből az 1.9es legyen fent mindkettőtöknek és úgy lessétek meg egy alap pályán.
Ami még fontos, sokszor nem fogadja el és újabb hibát fog írni ha nincs újraindítva a játék. Utána meg teljesen jó. Remélem tudtam valamicskét segíteni.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
törölt tag
válasz Csokibácsi #5578 üzenetére
Kellene a pontos hibaüzenet.
Feltéve ha eredeti egyáltalán a játék.
-
Csokibácsi
tag
Sziasztok!
Haverral toljuk a Command & Conquer 3 Kane's Wrath-ot és egyszer csak vmi szinkronizálásos dolgot kiír és kilép ezt egymás után eljátszotta 3x.
Ötlet javaslat?
Előre is köszönöm!intel c2d e8300,cm hyper tx2,his 4850 iceq4,2*2gb geil black dragon 800mhz cl5 ,gigabyte ep35-ds3,thermaltake tr2-550w,samsung 320gb,samsung 2053bw
-
m4rk_
aktív tag
válasz MasterMark #5576 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, valószínűleg jegelem a témát.
-
Brian_GT
őstag
Nem lesz jó a kiszemelt ram. Az alaplapod csak DDR2es ramokat támogat...illetve szerelhető bele....szóval fizikailag is képtelenség a DDR3 belerakása.
DDR2ből is a 667es és 800as ram mehet bele max 8GB-ig. Szóval a 8G-val nem lesz baj azt látni fogja és támogatja is...főleg ha raksz egy Win7et oprendszernek.Igazából a kérdésed másik része, hogy kihasználja e a géped...az ugye a DDR3 esetére vonatkozott, de ha mostanit nézzük is akkor a procinak szerintem a 4G is elég lenne...tudom elég jó áron vannak a ramok én is beleraknék 8GB-ot szóval ott nincs gond.
De bőven elég lesz hozzá...sőt kicsit pazarlásba is átmegy szerintem, mert a konfigod a prociból kiindulva azért már nem mai konfig...vagyis ha fejlesztened kell majd akkor meg új alaplap proci minden...ott meg ezeket az újonnan vett ramokat megint nem fogod tudni használni, mert az új alaplapokba meg már DDR3 kell.
Szóval én inkább csak 2x2GBot vennék az ehhez a géphez bőven elég....és később ha fejlesztesz majd a DDR3 és a többi.De ha kérdésed van nagyon szívesen segítek privátban, csak most el kell mennem kicsit de mondom gyors választ beírok.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
m4rk_
aktív tag
válasz MasterMark #5573 üzenetére
Magyarul teljesen felesleges lenne, vagy nem is kezelné? Most akkor kuka az egész, jöhet egy teljes gépcsere ?
-
m4rk_
aktív tag
válasz MasterMark #5571 üzenetére
MSI MS-7360
-
m4rk_
aktív tag
Sziasztok. Korábban már kérdeztem, de még bizonytalan vagyok, RAM vásárlással kapcsolatban. Ez lenne a kiszemelt:
Kingston DDR-3 8Gb /1600 KIT HyperX
Az lenne a kérdéses, hogy mennyire tudja majd kihasználni a rendszerem, mitől függ ez? (proc: intel e4700) -
Rico45
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenűl honnan tudnék leszedni FARCRY 2-höz magyarosítást?
Üdv.
-
Brian_GT
őstag
Ram: Részemről a javaslat, hogy a sima solo 2GB-ot add el vagy ha van másik kis irodai gép stb akkor abba rakd át, ugyanis ha megveszed a 2x4GBot és mellé tennéd még a 2GBot akkor a ram működésében elhíresült Dual Channel mód elveszne, mert ez a technológia azon az alapokon nyugszik, hogy 2 vagy 2x2 egyforma ram legyen a gépben.
Szóval mindenképp csak az új 2x4GB használatát javaslom.
Amire figyelni kell, hogy nézd meg az alaplapod neve alapján milyen ramokat támogat a géped. Nem márkára gondolok, azt rád bízom mennyi pénzed van és mire költesz, hanem, hogy MHzben mit tud....800-1066...1366...1600 stb.
A 8600GT-ből kiindulva szerintem DDR3as ramról nem kell beszélnünk, szóval szerintem vagy 800as vagy 1066os ramot kell majd venned a gépbe.
Ezt könnyen ki tudod deríteni...alaplapod hivatalos honlapján látni fogod, hogy DDR2 vagy 3 illetve, hogy hány MHzes max ramot tud majd támogatni. Méretével nem kell majd szerintem foglalkozni ( de azért nézd meg azt is ) , mert nagyon régi lapok is már támogatják a 16 vagy akár már a 32GB ramokat is, tuti a tied is tudja nemhogy a 8 de akár a 16ot is.Monitor ügyben, én egy 8800GT-t használok és sajnos van jó pár játék ahol nem tudom már full hd-ben használni játékok alatt, mert nincs benne elég kakaó, hogy meghajtsa.
Ahogy többiek is írták régebbi játékokat azért kellemesen elviszi 1920x1080ban is...filmeket meg pláne elfogja bírni...legalábbis enyém nagyon szépen viszi, nem hiszem akkora űr lenne a 8600GT és a 8800GT videótámogatás rendszerében. Szóval kísérletezgetned kell majd mit bír e mit nem. Deee egy ilyen monitor azért kisebb felbontáson is már szebb képet fog adni, nem kell attól félni...hogy Full HDs monitorod van és nem érsz vele semmit. Nyugodtan vedd meg, azt majd ha lesz pénzed veszel egy jobb VGA-t ami elbírja.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
HS 2142
őstag
válasz total90 #5563 üzenetére
Újonnan kétlem, hogy bármelyik boltnál készleten maradt volna, így marad a használt. Hardveraprón találni olyan hirdetést, ahol külön is meg lehet vásárolni, érdemes privátot váltani az eladóval a játék állapotára vonatkozólag. (fényképet kérni pl) ([link], [link])
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
HS 2142
őstag
válasz total90 #5561 üzenetére
Nem megy az olyan könnyen. Bár volt már rá példa mondjuk a Red Alert esetében, amit 2008-ban tettek ingyenessé. (A játék 1996-os.) Nem hiszem, hogy az ilyesmi előfordulna a NFS sorozattal vagy ha esetleg mégis, akkor az NFS III-ra tenném a tippem.
-
total90
veterán
Hi!
Mivel a NFS Underground 2 már jó régi játék, esetleg nem tette az EA ingyen letölthetővé a teljes verziót? Ha igen, akkor tud valaki egy linket?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
törölt tag
válasz MasterMark #5559 üzenetére
Lehet játszani linux alatt is egyébként. A címben sehol nem szerepel a Windows kifejezés.
Egyébként egyszerű a trükk: PAE-vel a memóriacímzés nem 32, hanem 36 biten történik, így némileg kibővül a címtartomány, a már említett 64GiB-ig.
-
törölt tag
válasz MasterMark #5557 üzenetére
Windows 2000 Serverek, Server 2003/2008 megfelelő változatai képesek rá.
Emellett nem csak játékból áll a világ, szóval hiba általánosítani.
-
törölt tag
válasz MasterMark #5555 üzenetére
Létezik nem egy 32 bites OS, ami simán megcímez 64GiB RAM-ot is, mert a PAE lehetővé teszi. Az meg PPro óta (szinte) minden x86 prociban ott van.
-
törölt tag
válasz MasterMark #5550 üzenetére
Az első mondat továbbra sem igaz...
-
HS 2142
őstag
Nem igazán. A Total War játékok, mivel csak pc-ken futnak lefaraghatatlan hátránnyal indulnak a konzolos kultúra fellegvárában, de a stílus sem annyira népszerű. Japánban a visual novel-ek fedik le nagyjából a PC-s piacot. A vgchartz összeállítása jó kiindulási alap lehet: A GTA 4 megjelenésének évében a 61. helyezést érte el, ezt természetesen a PS3 változatra vonatkozik, hisz az Xbox360 konzol eladásai is jóval el vannak maradva japán riválisaitól a szigetországban.
[ Szerkesztve ]
-
A 8600GT-vel meg se próbáld az 1920x1080-as felbontást, nem fogod élvezni.
A memóriából célszerű olyan márkát venned, amilyen már van a gépedben, sőt, lehetőleg ugyanazt a típust. Ha nem találsz olyat, célszerű eladni a mostanit, és 2 egyformát venni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
VásRló
tag
A japánoknál is divat a Diablo és mondjuk a GTA, meg a Total War játékok?
-
m4rk_
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Először is szeretnék memóriát venni (2x4GB-ot a mostani 2GB helyett), és hogy van-e valami feltétele, hogy kompatibilis legyen a mostani összeállítással, vagy csak simán beletehetem majd, nem lesz semmi baja?
Második, hogy szeretnék venni egy új monitort (full hd ) és a mostani felbontás helyett (1280x1024) az újjal (1920x1080) szeretném futtatni a játékokat. Ez nagy teljesítmény csökkenést fog okozni a játékok terén? (Mostani videókártyám Nvidia 8600GT [256 MB]).
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Brian_GT
őstag
válasz csucsbicep #5542 üzenetére
Hát nyilván frissebb a Metro..azért jó pár év távlatával hátrébb van a Stalker. De szerintem még az első résznek is elfogadható grafikája van.
[ Szerkesztve ]
-
Még az jutott eszembe, hogy ha ilyen szörnyes játékot akarsz, akkor a Red Faction Armageddon is jó választás lehet, na meg az Aliens vs Predator (a legújabb).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Kassadin
addikt
Beszippant a stalker játékok világa, legalábbis a SoC mindenféleképpen, másik kettőről nem tudok nyilatkozni. És ha mindez nem lenne elég, rakat mod létezik mindegyik részhez, amivel úgy szabod testre a játékot, ahogy akarod (grafikai tuningos is létezik).
Poszt-apokaliptikus témában játékok: Fallout, Borderlands.
-
csucsbicep
nagyúr
-
Brian_GT
őstag
válasz csucsbicep #5539 üzenetére
Ahogy Mastermark is mondta, pontosan nem tudom dee vannak átfedések emberekben igen a 2 játék készítői között.
Szerintem nagyon jó a játék hangulata és nagyon beletudod élni magad.
Mikor éjszaka mész akkor komolyan alig mersz menni, mert szó szerint megtámad a vadon ... azt inkább behúzodsz valahova amíg pirkad... hallod ahogy éjszaka előjön az összes dög és megy a kajáért folytatott piramisjáték...ki az erősebb magyaránMeg tábortűznél ülnek az emberek és kis kolóniák alakultak ki akik 1-1 jobban védhető kis romos területet véd...ilyen frakciók alakultak ki.
Nem akarok sokat mondani róla...nekem nagyon tetszett, mert hangulatos és tényleg elhiszed, hogy ott vagy a katasztrófa helyszínén.
-
MasterMark
titán
válasz csucsbicep #5539 üzenetére
Ha jól tudom onnan kivált fejlesztők csinálták a Metro 2033-at is.
Switch Tax
-
Brian_GT
őstag
válasz csucsbicep #5537 üzenetére
Ugorj neki a Stalkernek..van 3 része...el leszel vele egy darabig, mert elég tartalmas játékok. Ajánlom bátran én is.
-
csucsbicep
nagyúr
Köszi a válaszokat. Csak már vagy 10-szer végigvittem a Metro-t, aztán kéne vmi pótoló, mert a folytatása is csak vmikor jövőre fog megjelenni.
-
persil
nagyúr
válasz csucsbicep #5533 üzenetére
Stalker, de csak hangulatban, meg az orosz környezet miatt, de ezt leszámítva a metro egy szimpla shooter.
Félreértés ne essék, mind a kettő nagyon jó
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Süni 1985 F
senior tag
-
MasterMark
titán
-
csucsbicep
nagyúr
Melyik játékok hasonlítanak a legjobban a Metro 2033-hoz?
-
Brian_GT
őstag
válasz Metal213 #5531 üzenetére
Igazából teljesen mindegy, mert digitális jel alapján működik mind2. A HDMI előnye annyi talán, hogy egyrészt kicsit barátságosabb méretekkel rendelkezik, mint kábelnagyság stb. másrészt ha hangot is szeretnél továbbítani rajta pl. multimédiás a monitorod...akkor 2 in 1 ben meg van oldva.
Ha nem számít mekkora a kábeled stb. és nem kell hang csak kép akkor teljesen mindegy. Én azt mondom ha van hdmi kábeled és csatlakozód akkor már azon...mégis csak haladjunk a korral De ha nincs akkor azért ne vegyél HDMI kábelt. Jó lesz a DVI is.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Metal213
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem volna: adott egy lg w2261vp (21, 5, LCD, 16:9, 1920 x 1080 (HD1080) 16:9FullHD) monitor és egy radeon 5870 kártya.
Melyikkel jobb ha összekötöm a kettőt DVI-D-vel vagy HDMI-vel ?
Köszi a válaszokat előre is!
Lovearchaic.bandcamp.com
-
Süni 1985 F
senior tag
Valaki tudja mikor jön ki a Half-Life 2 befejező része?
TDI POWER
-
Tibinho
tag
-
Tibinho
tag
válasz Brian_GT #5518 üzenetére
érdekes felvetés konzol VS pc, nekem nagyon régóta van mindkettő, most xbox360,nem régiben összepattintottam egy elég erős pc-t is azóta xbox be se volt kapcsolva pcn sokkal szebbek a játékok most már, hozzá teszem páréve (2006-2007) ilyen teljesítményű gép mint amit akkor tudott az xbox horribilis összeg lett volna.
I'm Gotham's reckoning.
-
Brian_GT
őstag
Megkérek valakit, rám írna akár itt akár privátban olyan akinek van PS3n plus előfizetése. Előre is köszönöm!
-
MasterMark
titán
válasz geckowize #5517 üzenetére
Összemérni lehetetlen. Mivel a konzoloknak fix hardvere van, ezért arra a fejlesztők natívan programoznak ami 100%-ban kihasználja a hardver tudását. Na most PC-n ugye szinte végtelen kombináció létezik ezért van egy API amire fejlesztenek (pl. DirectX), és így nem lehet kihasználni teljesen amit a hardver tudna.
Most vegyük csak az XBOX 360-at és a PlayStation 3-at. Ugye mivel már 6 és 5 éves hardverekről van szó, valójában egy ilyen régi géphez lehetne hasonlítani hardver szinten ami ma már nem lenne képes olyan szinten futtatni a játékokat mint ez a két konzol. (Ráadásul a PS3 Cell procija nagyon különbözik a PC-s prociktól.)
Igazából az összehasonlítás úgy lenne megoldható, hogy egy játék a PC-s mindenkori grafikájának nagyjából medium és high közötti szintjével egyezik meg mindkét konzol. (Szigorúan multiplatform játékokat nézve.)[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Brian_GT
őstag
válasz geckowize #5517 üzenetére
Hát igazából azt megtudod nézni, hogy milyen hardver specifikációja van az XboX 360nak meg a PS3nak...gondolok itt arra, hogy milyen proci ram stb vga van benük is mint egy rendes PCben. Viszont az a baj, hogy teljesen más technológia az egész. Erre a legjobb példa a most megjelent Witcher 2 XBOX360ra. Ott az Xbox360 ahol 512MB ram van benne és ennyire kicsi helyre kellett megoldani a fejlesztést. Vagyis 512MB hely áll rendelkezésre, hogy betöltse neked mindazt egy képre amit látnod kell, míg egy pc esetén ugye 2-4-8-16 stb. Óriási a különbség. Ezért sok trükkre és okos megoldásra van szükség hozzá. Ezért sem mérhető össze a 2 hardver világa.
Nyilván azt tudni lehet konzolokon van egy alap élsimitás ami olyan mint PCn egy erőltetett 2x szűrés amit nem tudsz kikapcsolni....PCn viszont akár ugye 16xig is húzhatod. Nyilván itt azért erősebb a pc oldalról a vga.Lényegében sok oldalról lehet megközelíteni, de tömör lényeg az, hogy a konzol lényege az hogy kompromisszumok nélkül tudd futtatni a legújabb játékokat is akár, még ugye PCn azért folyamatos fejlesztést igényel ez.
Másrészt ugye egy konzol tudását nehéz belőni mert 5-10 évet is megél egy konzol és abban ugye nem cserélsz hardvert, míg pc-n ugye szinte havonta lehetne új hardvert beletenni, mert mindig van valami új. Tehát lényegében a konzol mindig is hátrányból fog indulni, mert eljár felette az idő, viszont pénz ügyben meg verhetetlen ár/érték arányban. Egyszer kell megvenni és még ma is tud egy PS3 vagy XboX360 olyan játékot kiadni ami álleejtős. Aki nem vágyik oltári 16x élsimitásos full grafikára az konzolt mondja elegendőnek magának...aki meg csakis a legjobbat akarja az meg úgy is csúcskonfigos pcvel rendelkezik és nem fog a kérdéssel foglalkozniSzóval... azért egy ma is erős középkategóriás pcvel simán felveszi a versenyt...anno mikor meg megjelentek akkor a legerősebb PC szintjén voltak.
-
geckowize
őstag
Üdv!
Lehet, hogy inkább a hardveres fórumba illene, de azért hátha:
Valaki tudja, hogyan lehetne összemérni egy konzolt és egy pc-t játékbeli teljesítmény szempontjából? Van egyáltalán értelme?
Konkrétan az érdekelne, hogy pl PS3 és X360 milyen PC konfignak felel meg? De a többi konzol is (SNES, PSX, PSP) érdekelne. -
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen játékot tudtok ajánlani az elmúlt 3-4 év felhozatalából ami jól futna az aláírásomban szereplő laptopon?
Köszi!
-
total90
veterán
Szasztok!
Tudnátok ajánlani valami új, vagy nem túl régen kiadott gyorsasági, vagy terepmotoros játékot?
Egy haver születésnapjára vinném, mert ilyen játékbolond, de én még leragadtam a Moto Racernél ilyen térenHa nincs jó, ló a szamár is.
-
Gabe24
csendes tag
Sziasztok! A Silent Hill 2 nevű játéknál mikor felteszem a Director's Cut változatot és elindítom a magyar szinkron telepítőt kipipálom hogy director's cut ráteszem aztán az 1.1-es patchet, a játékban mégis a hang akadozik. Mitől van ez?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan játékokat, amelyek telepítés nélkül is mennek? Lehetőleg ne kelljen nekik a legújabb DirectX meg hasonlók.
Suliba kéne, ahol nincs rendszergazdai jog telepítéshez, tehát a futtatáshoz se kérjen ilyen jogot.
Lehet régi játék és új is, akármilyen kategória.
Eddig a GTA:SA és az NFS Underground 2 ami bevált.
[ Szerkesztve ]
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy light-os, vagy inkább közepes gamer gépnél mennyire számít az, hogy a rendszervinyó 5400 rpm-es, vagy 7200-as?
Tudom vannak olyan spéci játékok, ahol igen, de úgy átlagban érdekel!
Köszi!
-
CactuS
Arcképgyáros
Az is megvolt, szerettem is, de mára már az is elég csúnyácska lett. Mondjuk az már csak ilyen "mini" flotta menedzsment volt, de cserébe sokkal részletesebb volt a harc.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Total Commander
- További aktív témák...
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest