Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Igen, ott van balra az épületben miután átmész az arc pylonos kapun. Van ott egy audiograph is meg egy script. Ebben irják hogy valami Jack nevű munkás változtatta meg a kódot. Melyik a kódja és hol lehet megtalálni ?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
A knife of Dunwall Dishonored DLC-vel kapcsolatban kérdeznék. Az első pályán lévő széfkombinációt keresem, googleoztam de nem találtam semmit. Valaki aki játszik vele nem találta meg esetleg ?
-
Legalább annyit írj, hogy sci-fi vagy fantasy környezetben játszódik-e. Ugyanis így a sztori szinte bármelyik RPG világába elmenne, ugyanis mindenhol van olyan faj, ami utálja az embereket.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
pylon
tag
Keresem egy dlc vagy kiegészítő nevét egy RPG-hez, ami arról szól az egyik szereplő egy női karakter utálja az embereket. (embert mint fajt)
Próbáltam utána keresni de nem találtam meg, de utalást vagy hírt sem róla. -
whitezo88
nagyúr
játszott valaki az I Wanna Be The Boshy nevű ultranehéz platformjátékkal? Ingyenes. És nem bírom megcsinálni a tutorialt, a double jumpot. hosszan nyomom kétszer és nem ugrik fel. Aki ismeri dobjon egy tippet... kösz.
-
chungee
addikt
válasz FehérHolló #6588 üzenetére
Akkor ilyet kapok újabban.
-
chungee
addikt
válasz FehérHolló #6585 üzenetére
Bioshock2Launcher.exe
Egyből elindítja a játékot mintha steam-ből indítanám. Nincs semmilyen választási lehetőség.
-
Gomez86
őstag
válasz 800.henrik #6584 üzenetére
Szia, tudom hogy gáz ez a kérdés, de eredeti a játék?
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem a Race driver grid-et, és azt írja, hogy helyezze be a lemezt. Berakom, akkor rossz a lemez.... Miért nem megy?
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
chungee
addikt
Erre tudtok valami megoldás Origi steam-es a játék.
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy tudnátok mondani olyan"2011-2013" játékokat amit ismerőssel lan-ba végig tudnánk vinni? -
Gomez86
őstag
válasz xKacsax #6574 üzenetére
Szia,
Szerintem a kérdésed inkább itt tedd fel: Programozás
leglábbis nem hiszem hogy erre nálunk fogsz választ kapni
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
válasz jooker82 #6570 üzenetére
Szia,
A gépedet eszi valami. Azt kellene tenned szerintem hogy megnyitod a feladatkezelőt, és megnézed hogy mik futnak amik teljesítményigényesek. (Ctrl + Shift + ESC) aztán rendezd CPU vagy RAM szerint. aztán látod hogy mik futnak --> google és máris kiderül hogy nincs-e valami nemkívánt programod.
-
-
xKacsax
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit furcsa kérdéssel fordulok most hozzátok, azt szeretném tudni hogy milyen "programozási nyelv" vagy szoftver vagy ilyesmi szükséges egy interaktív film elkészítéséhez ? pl: Jumurdzsák gyűrűje, Gamestar Wars, PhantasmagoriaBár tudom hogy mind a három más módszerrel készült, de sehol nem találok a neten infót hogy mivel készítették vagy mivel lehetne készíteni, esetleg egy videóra "kezelőfelületet"
Ha tudja valaki a választ akkor kérem írja meg.
Válaszokat előre is köszönöm!
Verba volant, scripta manent.
-
Crowent
tag
-
800.henrik
senior tag
válasz Crowent #6569 üzenetére
Live for speed (ez verseny is)
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
a fifa 13-al kb.2 hétig semmi baj nem volt ,most meg beszaggat,a hang is meg a kép is....de csak játék közben.
Nem HD felbontású a laptopom,hanem 1024x768,ha jól tudom...
Egyébként az NBA is elkezdett szaggatni.
mi lehet a gond szerintetek? kösziLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Crowent
tag
válasz Gomez86 #6568 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan autós online játék, ahol a szabályos vezetés van a középpontban? Teszem azt, egy városban vagyunk, és ott furikászik 1000-2000 játékos a szabadban, és szabályosan kell vezetni, esetleg A pontból B pontba el kell jutni szabályosan, és akkor kap az illető 1-2 pontot amiből tud venni autós kiegészítőket, body, spoiler, neon, üvegtinta, stbstbstb... De emellett lehetne versenyezni is, teszem azt 1-2 ilyen pálya, stbstb... NFSW kilőve, TDU szerintem dettó...
Vagy csak nekem van rá igényem ilyesmire?
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
Gomez86
őstag
válasz 800.henrik #6567 üzenetére
Legutóbbi patch-noteban úgy emlékszem írták hogy további törekedéseket tettek hogy ne működjenek a Hack-ek, szóval lehet valami köze hozzá.Illetve én nagyon a hack dolgok ellen vagyok, így én nem tudok tovább segíteni.
-
Gomez86
őstag
válasz 800.henrik #6560 üzenetére
Várj egy kicsit, ez egy olyan mod ami ad neked egy kis előnyt a játékban? Speedhack? Mert akkor más a dolgok állása
-
FRENK1988
veterán
válasz FehérHolló #6564 üzenetére
hát igen. Pont nem SW oldalon kell a HW kérdést feltenni
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz FehérHolló #6562 üzenetére
közben másik topikban megkaptam a választ
-
FRENK1988
veterán
Üdv úrak. Egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen VGA-t tud teljes mértékben kihajtani egy A6-3500-s AMD APU?
-
800.henrik
senior tag
válasz Gomez86 #6558 üzenetére
Az eseménynaplóban nincs LFS.exe.
LFS:
Mod:
Flatout-nál fekete képernyő van, és csak ctrl+alt+del -el tudok kilépni. A feladatkezelőről is csináltam képet:
0% cpu használat, és csak 54mb memória kell az lfsnek?
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz 800.henrik #6557 üzenetére
Okés, akkor jöhet a másik két pont, és máris megtudjuk hogy mi állt meg. Még majd az oprendszeredet is írd meg légyszíves.
-
Gomez86
őstag
válasz 800.henrik #6555 üzenetére
Szia,
Menjünk sorjában!
Segíts kérlek ezt értelmezni: " és nem az is összeomlott" ennek kérdőjel van a végén, vagy azt jelenti hogy nem omlott össze?Amikor az LFS esik akkor kérlek lépj be a sajátép-->jobb gomb--> manage. Azon belül az Even Viewer-->Win logs Application. Itt keresd meg az LFS.exe-t, vagy igazából bármilyen errot, és próbáld meg az errorkódot kiolvasni, vagy a szöveges leírást elküldeni.
Ha kapsz error message-et amikor a játék összeomlik akkor azt is képernyőfotózd le, az a biztos.
-
800.henrik
senior tag
válasz 800.henrik #6554 üzenetére
Próbáltam másik játékot indítani (Flatout 2), és nem az is összeomlott. Lefagyott a DirectX ?
[ Szerkesztve ]
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
A Live for speed-hez találtam modot, de mindig azt írja, hogy nem válaszol (a játék). kb 30-40 precet bír, és újra kell indítani a gépet, hogy menjen.
Mod: http://www.mediafire.com/?ec0krbveyeeq87o
-
Gomez86
őstag
válasz Predator2 #6542 üzenetére
Szia,
Ez a probléma nálunk is jelentkezett az előző lanpartyn az egyik gépnél. SW-esen úgy lehet megoldani hogy a hang keverőpultban letiltasz (vagy engedélyezel valami) sajnos már nem emlékszem hogy mit, de ha nem találod meg akkor szólj, és megkeresem neked azt a cikket ami segített megoldani a problémát.
Üdv,
-
Debilon
addikt
üdv!
nem tud valaki textura packot a GTA Vice City-hez, hogy korrektebbül nézzen ki?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Predator2
addikt
leikomessi és Brian_GT
Fogtam egy fülest bedugtam és láss csodát jó lett
Nagyon szépen köszönöm.De ilyen idétlen BUG-ot. Már szétberheltem miatta a gépet.
Nincs rá valami szoftveres megoldás?
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
leikomessi
aktív tag
válasz Predator2 #6539 üzenetére
Dugd be a mikrofon bemenetet valamivel. Dugj be egy sima jack dugót a mikrofon bemenetbe, egy toldó kábel nálam megoldotta. Elég csak a front panelen lévőt. Ezután szerintem jónak kell, hogy legyen a játék. Nálam ez megoldotta a problémát és gond nélkül indul a játék multiplayer része.
-
Brian_GT
őstag
válasz CarajoEsp #6536 üzenetére
Nálam kiterjesztett képernyőn van a tv-m, mivel a monitorom nem tudja a tv felbontását.
valószínűleg nálad is ez a helyzet, bár pontos részleteket nem tudok.A lényege ennek a képkirakás, klónozás dolognak, hogy alapvetően 2 féleképpen használják az emberek.
Kiterjesztett képernyő: Pl ha nem tudja a monitor a tv felbontását.... ilyenkor van a monitorod x felbontáson amin használod álá passzív jobb esetben azon kéne...és ugyan úgy passzív felbontásán a tv-t. Ezt külön külön betudod állítani és a tvn ilyenkor csak a monitorod háttere van ikonok nélkül. Innen áttudod húzni a lejátszó stb weboldal képét a tvre és tudod nézni olvasni stb.
Előnye hogy nyilván a videókártyád nem 2 megjelenítőt kell hogy kezeljen, hátránya hogy pl játéknál ezt külön kell állítani ha tvn is képet akarsz. Helyesbítek, ha ott akarsz, mert együtt a 2 csak felbontás kárára megy.
Példa: Monitor 1280x1024 75Hz....tv 1920x1080 60Hz
Klón: Ha mindegyik megjelenítő azonos felbontást tud. Ilyenkor ugyan azt látod a tvn is mint a monitoron és minden állítgatás nélkül minden ami a monitoron fut a tvn is fog.
Hátránya, hogy bírja is ezt el a géped. Nyilván a tvt ha kikapcsolod attól a géped kiküldi a jelet, más kérdés te nem látod
Példa: Monitor 1920x1080 60Hz....tv dettó
Szóval szerintem nálad ezek közül valahol bibi van, tippem a monitor lesz a ludas és nem tudja az 1920at így ha beklónozod akkor a tv a monitor felbontására ugrik össze irtózatos csúnya képpé és frissítéssé.
Remélem vhol beletrafáltam a gondodba és tudtam tippet adni.
Predator: A CoD 4ből kiindulva lehet már 2nél is jelentkezett az a hiba, hogy be kell dugni egy mikrofont ahhoz, hogy jó legyen. Nevetséges de így van.... cod4 is hibával jön amíg nem dugsz be 1 fülest..és lám megy. Próbát megér.
Potyka: Ott akkor valami bibi lehet, emlékeim alapján csomó dolgot lehet állítani a Shift 2ben. Options és biztos van graphics vagy video options stb...azon belül pedig advanced stb. Sokszor shift vagy 2-es gomb hozza elő az extra beállítási opciókat.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Predator2
addikt
Helló
Szerintetek mi lehet a gond akkor ha a Call of Duty 2 Single része megy rendesen de a multi indításkor kifagy?
Eddig semmi baja nem volt. A gépem kapott egy új alaplapot és egy Cpu-t azóta csinálja ezt a hibát:
Minden drivert feltelepítettem.
Gépem:
Asrock z77 Extreme 4, i5 3570K, Asus 7870 VGA, Samsung 830 128GB ssdRemélem tudtok segíteni. Ilyen gonddal még találkoztam.
THX a választ.
UI: Kipróbáltam azt is h kihúztam az SSD-t. Csak a HDD volt a gépben arra telepítettem egy friss Win7-et.
Raktam rá egy Lan driver-t és egy VGA drivert semmi többet de a hiba ugyan úgy megmaradt.
Nem életbevágó a hiba de ezzel játszunk a haverokkal ha van egy kis szabadidőnk.A képet inkább kicseréltem egy csak a hibaüzenetet tartalmazóra.
[ Módosította: #65675776 ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.Valaki tud segíteni hogy a Shift 2-ben hogyan tudom levenni a grafikát az elején? Csak mert az options-ban nincs semmi grafikára utaló jel..és borzalmasan szaggat....
Illetve Crysis2-höz szeretnék működő trainer-t(1.0-shoz) mert eddig amiket leszedtem,nem működnek :SNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
leikomessi
aktív tag
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok!
nem biztos, hogy ide kapcsolódik szorosan, de a következő kérdésem lenne.
Laptopot HDMI kábellel kötök össze, egy Samsung Led Tv-vel(1080P képes)
Több játéknál is feltűnt,(PL:Tomb Raider, Saint's Row The Third, Red Faction Armageddon, Far Cry 3) hogy FullScreenben, amennyiben 1920x1080-as felbontásra állítom a játékot, akkor a TV felbontása automatikusan átvált 1080i-re a TV. Csak akkor áll vissza Progressive módra, ha 30Hz-re állítom a játék frissítését, illetve akkor, ha Borderless Windowed módban futtatom a játékot.
Az egyetlen felbontás, amit kezelni tud Progressivben Fullscreen esetén a gép, az az 1280x720-as felbontás.
Ennek ellenére vannak játékok, aminél ez tökéletesen működik.Találkozott már esetleg valaki valami hasonlóval?
Annyi Plusszban, hogy csak DirectX11 alatt csinálja ezt, Directx9 alatt, minden játéknál megy FullHDben a Progressive.
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
válasz leikomessi #6531 üzenetére
Ha DVI csatolós a monitorod, akkor a VGA driver beállításainál meg tudod adni, hogy ne húzza szét a képet, hanem tegye középre a megfelelő arányokban. Ezt is kétféleképpen, az egyik lehetőség, hogy csak 2 oldalán lesz 1-1 csík, a másik, hogy az eredeti felbontás is megmarad, így a kép körül mindenhol lesz fekete terület.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tikakukac
titán
válasz FehérHolló #6533 üzenetére
Jól tippeltem akkor, köszöntük.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Hali!
Kérdés, ami lehet nem ide való, jobbat nem találtam neki:
Adott egy fifa2012 amit lakótárs most vett 1,5k-ért, origi, kérdés az, hogy ha már be lett regelve akkor miként lehet kivitelezni, hogy át lehessen vinni másik acc-ra ezt az egész hóbelevancot?
Köszöntük előre is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
leikomessi
aktív tag
válasz FehérHolló #6529 üzenetére
Nem steames, sajnos ezekkel a beállításokkal sem működik. Próbáltam már -w paranccsal, -r1024x768 meg hasonló parancsokkal de semmi. Az a gond, hogy eléggé elnyújtja így a 16:9 miatt és nagyon pixeles.
Maradok inkább a 800x600-as felbontáson monitor nélkül 1024x600-on Így szép nagyon, csak mégis 10" nem 24". De a játékért megéri.Köszönet mindenkinek a segítségért!
-
pelenka35
őstag
Sziasztok
Ql quake+frogbot honnan tudnám letölteni ?Gamertag:Rob3rt75
-
FehérHolló
veterán
válasz leikomessi #6525 üzenetére
Ha steames, akkor library-ban keresd meg, jobbklikk, properties - general - set launch options. Majd oda -sw
Ha nem steames, akkor keresd emg az exe-t, jobbklikk - tulajdonságok - run in windowed mode.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Parancssorral elképzelhető, hogy meg tudod oldani.
-
addikt
Az Alt+Enter általában működik. Vagy ha a játék menüben meg lehet ezt adni, akkor van a legegyszerűbb dolgod (sajnos régebbi játékoknál nem jellemző).
Lehet hogy van erre segédprogram is, sajnos erre tippet nem tudok.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy be lehet-e állítani egy játékban, hogy ablakban fusson, abban a felbontásban amit a játékban adtam meg. Konkrétan a Desperados c. játékról lenne szó. 1024x768 a maximum felbontása, ami elég szép lenne, csak nem egy 24"-os monitorra kinyújtva. Azt szeretném, hogy ablakban lehessen játszani a játékot. Van erre valami megoldás? Előre is köszönöm!
-
Gaben1
tag
válasz FehérHolló #6522 üzenetére
Köszi szépen ezzel megoldódott
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
Gaben1
tag
Hali
GOTHIC 3-ban nem tudja valaki,hogy lehet a harc menüpontban a 3-as szintű fegyverek kezelését megtanulni? illetve kinél? Mert nem ajánlja fel senki..gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
kornyiktamas
aktív tag
A következő lenne a problémám.
Counter-Strike 1.6 Februári update után csinálja ezt, előtte sosem.
Indítom a játékot kb a monitor negyedén megjelenik a counter-strike kép majd mikor ugye átrakná teljes képernyőre fehér kép bejön és a következő hibával leáll:
KépMár vagy 3x újratettem a Steamet az 1.6ot is, 2 memóriával is próbáltam cserélgettem, a Windows XP-t is újra tettem.
Más játékoknál avagy non-steames 1.6nál ez a hiba nem jelentkezik.A játékot indítási paramétereknél "-sfot"-al azaz software móddal indítottam így bezzed elindult, mikor átrakom opengl-re akkor pedig Microsot Visual C++ Runtime error.
Mi a megoldás akkor most? köszönöm
-
quigon
tag
válasz #65675776 #6512 üzenetére
Ha most rám rám gondoltál, tévedsz.3 jogtiszta csém is van és azon kívül még vagy 30-40 pc+konzol játék.
A bétát lehet nem ismered azért mondod ezt.Az a játék rövid ideig volt csak letölthető, pár ezer ember jutott csak hozzá..A béta grafikája jobb volt.Én azért játszottam vele.Pl. a rendes source-ba nekem kiégeti a szemem a Dust2
-
Brian_GT
őstag
válasz Zoshi85 #6508 üzenetére
Borderlands 1-2, Resident Evil 5, F1 Race Stars, Left for Dead 1-2, Command and Conquer 3 és kiegje ( Kane's Wrath), Gears of War,
De igen, nagyon sok van ezer féle műfajban...nyilván eredeti játékokról beszélünk szóval ami olyan 2010-11 körül jött ki szinte mindben van valami coop vagy online party stb. Tengernyi a lehetőség.
Youtubeon keresgélj coop gaming stb beírásokkal, sokan raknak fel játékokat, hogy milyen coop játékokkal játszott stb. És egyből látod videó alapján bejön-e kb.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Olyan játékot, játékokat keresek, amiket egy hamerommal tudnánk tolni, otthonról, együtt.
Nemtudom erre hogy keressek rá gugliba.. Jelenleg Wowozni szoktunk, de azt már ismerjük, meg néha unjuk.
Jó lenne valami hasonló, vagy akár fps, tps, vagy diablo stílusu. ha tudtok ilyet kérlek segítsetek.Köszönöm!
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
quigon
tag
Hello!
Meg tudja mondani valaki, hogy megszünt a counterstrike:source beta, ha nem akkor nekem miért nem indul?Megnéztem a játék könyvtár fent van a gépemen, majd 2,6 GB.780 órát játszottam vele de két napja már nem tudom indítani.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest