Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Nem tudjátok mi a neve annak a játéknak amiben volt egy kisgyermek szerű angyal? Olyan 1998 környékén, ha jól emlékszem fps jellegű volt.
-
HS 2142
őstag
válasz
gabor128 #5396 üzenetére
Mármint mi kell multihoz? Atom gép? Vagy azt szeretnéd ha multiplayer is lenne benne?
A régebbiek közül a Hidden & Dangerous és az I.G.I. részek rémlenek, de ezeket csak hallásból ismerem. A SWAT sorozat is inkább a szimulátorokhoz áll közelebb, ott viszont katonák helyet egy kommandó csapatot lehet irányítani. -
HS 2142
őstag
válasz
enginev3.0 #5394 üzenetére
Saitek Cyborg R.A.T. 9.
-
-
HS 2142
őstag
válasz
gabor128 #5390 üzenetére
Mennyire legyen új, van még az említetteken kívül kritérium? (mostanában ez a műfaj kicsit halott, az Operation Flashpoint remake talán az említhető, hacsak a PC-t nézzük, PlayStationre ott a SOCOM sorozat) Ha nem fontos annyira a szimulátoros irány, akkor a Ghost Recon vagy a Brothers in Arms széria lehet jó választás.
-
persil
nagyúr
válasz
Psychonaut #5383 üzenetére
Sajnos ez simán elképzelhető...
-
gabor128
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok játékot ajánlani, katonai szimulátorost?
Olyasmit, mint az Arma II, de persze ezen kívül.Köszi!
-
HS 2142
őstag
válasz
misirulez #5388 üzenetére
A wikipédián találni ilyesmit.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki egy listát azokról a játékrokról amik az unreal trounament III motorját használják?
-
Sonja
nagyúr
Működik, de nem érted a problémámat! Tehát játszol, és egyszer csak meghalsz, akkor vége, mivel elfelejtetted a mentést. Jóformán így meg minden sarkon/ellenfél előtt menteni kellene. Nem igazán értem, hogy miért nem lehetett megoldani úgy, mint a többi RPG-ben, hogy ha meghalsz, akkor a kezdő részen újjáéledsz némi pénz/XP vesztés árán, a mentést meg csak akkor teszed meg, mikor kilépsz?!
Ez a problémám.
-
persil
nagyúr
válasz
HS 2142 #5380 üzenetére
Kösz neked is.
Gamespot-on szoktam még cikkeket keresgélni, olvasni, de ott sem találtam.
Fogalmam sincs.Elképzelhető, hogy a red dead redemption-re gondoltam, csak elkerülte a figyelmem, hogy az nem pc-s? Áh, nem hiszem. Na mindegy, azért kösz nektek!
Szerk.: ha véletlen megtalálnám, akkor beírom ide is
-
HS 2142
őstag
A Lead and Gold stimmelhetne az viszont multi, a Helldorado 2009-es és bár nem említetted, hogy milyen platform, ha arra alapozok, hogy PC-re gondoltál, akkor a Red Dead Redemption is kiesik. A műfajból kb ennyi jut eszembe a közelmúltból. A MobyGames oldalán ha van sok türelmed, akkor megkeresheted, nagy kár, hogy a sok bevezetett kategória közül pont a western hiányzik.
-
persil
nagyúr
válasz
Psychonaut #5375 üzenetére
Nem, nem, a legelső része valóban westernes, de - bár csak a demot próbáltam - nem tetszett.
Nem erre gondoltam sajnos, de köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Egy third person játékról van szó egyébként.
-
Sonja
nagyúr
Kikapcsoltam, de nem ezzel van a probléma, mert utána olvastam! Szóval, ha be van pipálva az opció, akkor ha meghalsz, akkor vége, ennyi volt. Viszont, ha nincs bepipálva, akkor játék közben tudsz menteni, és halálkor visszatölteni a mentett állást, mert amúgy ugyan úgy meghalsz.
Szóval szarnak egy pofon.
Ennyi, nem is játszok vele.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
Maximum 1 éve megjelent egy western témájú third person akciójáték, amit relatíve alacsony pontszámokkal értékeltek mindenhol és megjelent pc-re is.
Nem tudja valaki, hogy mi a címe?Sehol nem találom(gamespot-on is néztem) és az a baj, hogy ég világon mást nem tudok róla, így nem tudok normálisan rákeresni, mivel nem emlékeztem, hogy anno hol olvastam a cikket.
Esetleg leírnátok egy listát az ilyen jellegű "mostanában" megjelent címekről. -
Sonja
nagyúr
Játszik itt valaki a Dungeons of Dredmor játékkal? Olyan problémám lenne, hogy ha meghalok, akkor vége is a játéknak, nem folytathatom.
Van olyan opció, hogy ha meghalok, akkor valóban vége is legye, de én ezt nem kapcsolom be, ennek ellenére halál után vége is a játéknak!
Ez most direkt ilyen vagy valami bug vagy más megoldás van rá?!
-
3.Aragorn
addikt
válasz
adamssss #5370 üzenetére
Azt nem tudom, de ide érdemes benézned. (ha nem ismernéd) Millió meg egy mod van fönn Jedi Outcasthoz és Jedi Academyhez is.
Én az Outcastot csak kb 4-5-ször vittem végig. Academyben most tartok a 40. végigjátszásnál.
(Nem ide értve a különböző full conversion modokat.) Ez utóbbiak egyébként több napos játékidőt ígérnek, van köztük egész korrekt is.
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van e a jedi knight sorozathoz hasonló újabb SW játék?
Ha igen melyik az?Köszi
-
bpmcwap
senior tag
sziasztok,
bocs ha off leszek de ez tűnt alkalmas topiknak.Van eredeti NFS DVD-m de nincs nálam a tokja viszont a telepítéshez most kéri.... van valami lehetőségem hogy megtudjam mi a kód tok nélkül????
Köszönömszerk: esetleg a dvd-n nincs rajta??? mappában valahol???
-
béke
aktív tag
Sziasztok miért nem jó a mentés a JUST CAUSE 2 játékban (Save failed) akár hányszor meghalok mindig ugyan oda dob vissza és kezdhetem előröl már régóta akarom végig játszani a játékot de nem sikerül valaki valami ötlet? köszi előre is.
Régebben is feldobtam a gépemre de akkor is ugyan ez volt azóta letettem róla de most szeretném végig játszani valahogy ha esetleg valaki tud erről a dologról valamit az írjon nekem privátot vagy üzenjen itt nagyon köszi.
Ha sikerül megoldani és ha 11.ker közelében jársz jogos az ajándék milka csoki vagy ,üdítő köszi.
-
Sziasztok.
Karácsonyra kaptam egy MS Xbox gamepadot PC-re. Hibátlan, szeretem.
Viszont Asszony is kedvet kapott a kipróbálásához egy valódi Xbox beszerzése előtt.
Légyszíves ajánljatok nekem olyan egyszerűbb "női" játékokat, amik használhatók gamepaddal PC-n.
Pl mario szerű mászkálós ugrálós, stb.
Köszönöm. -
Csak akkor működik, ha fel van telepítve egy aktivált játék. Akkor arra a játékra leszedi az aktivációt. Tehát még uninstall/reinstall előtt kell megcsinálni.
Ha már elfogytak az aktivációk, és már nincs felinstallálva a játék, akkor legfeljebb a supporttal tudsz beszélni, talán adnak neked egy új kulcsot. De én ebben nem reménykednék.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne,hogy az Ea-s játékok hányszor telepíthetők?
Mert azt néztem ,hogy pl.a NFS Hp-nél vagy Crysis játéknál van egy activation file amit megnyitva írja hogy hányszor lehet aktiválni!
Vagy az hogy hány gépre lehet felrakni?
Hogy van ez mert ezt még nem vágom??
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Valaki meg tudja mondani, végül is mikor fog megjelenni a Heroes of Might and Magic 6?
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
Shogun 2-höz full HD-ben milyen vga kéne? -
válasz
crysis 2011 #5337 üzenetére
A GTA4 nem támogatja a joystickot, így legfeljebb olyan külső programmal lehet megoldani, mely emulálja a billentyűleütéseket a joystick használatával, már ha találsz ilyet a joystickedhez.
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
Miért van az hogy a gta 4-el nem tudok joystikal játszani?
mit csináljak hogy tudjak joystikal játszani? -
whited
addikt
Sziasztok
A red alert 2 yuri's revenge a játék.
Valamiért viszont ha nagyobb csata van akkor nagyon leesik az fps szám, pedig a konfig adott( asus g73sw )
-
syl5
őstag
Sziasztok!
GTA 4-ben van barlang, vagy fake az egész? -
3.Aragorn
addikt
Üdv
Tudtok olyan játékokat mondani, amelyek főként a XVII, XVIII és a XIX. századi hadihajókra van kihegyezve és nem a szokásos "kalózos" akció-kaland stílusú?
-
stark4
tag
üdv.
Tudtok nekem a majd megjelenő World of Battleships-hez hasonló játékot mondani? -
Blabcsi
senior tag
válasz
RepeatSector #5324 üzenetére
RepeatSector, doncortio
THX, körbenézek. -
doncortio
senior tag
válasz
RepeatSector #5324 üzenetére
Comdemned 2, Battlefield 2, Battlefield: Bad Company 2,
TimeSplitters: Future Perfect(konzolos, így jártatok),
BLACK(ez is), Stalker: Call of Prypiat, Unreal Tournament III, Borderlands, Far Cry 2 (klasszisokkal gyengébb gépem van, de már azon is gyönyörű!), Crysis, Crysis 2 -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlanátok olyan játékot, ami elszaladgál az alábbi konfigon:
E5500, 3Gb RAM, 8600GTS /256
Olyasmire gondoltam, mint pl.: COD MW2. Tehát FPS, cselekménydús, pörgős, és nem 5 perc végigjátszani. -
Polllen
nagyúr
válasz
RepeatSector #5320 üzenetére
Nekem csak a Seek and Destroy jutott eszembe, de ez nem szimulátor.
-
RepeatSector
senior tag
Egy játékot keresek:
Megpróbálom körülírni mire gondolok!Egy magyar szinkronos repülő(nem biztos, hogy magyar) és tank szimulator/arcade játék még a kilencvenes évek végéről, de sajnos sehol nem találom.
Akinek ez mond valamit az segíthetne(csak a címére vagyok kiváncsi)! Köszönöm előre is
-
sanyek2
senior tag
-
Ilsyde
őstag
-
doncortio
senior tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem: összesen hányszor adták ki a Mystet, azaz hány platformra? -
Spancer RE
aktív tag
válasz
dellfanboy #5312 üzenetére
-
forise
tag
válasz
crysis 2011 #5313 üzenetére
Talán a Devil May Cry 4
dellfanboy: szerintem keresd fel codmaster f1 2011, illetve az rFactor topikjait, biztos tudnak segíteni, hogy hogyan tudod kiaknázni a kormányod képességeit.
-
crysis 2011
aktív tag
nem tud senki se segiteni abban amit feltetem kérdés??
-
dellfanboy
őstag
kaptam karácsonyra egegy g27-es logitech kormányt már kipróbáltam pár arcade játékkal és tök király (nfs, f1 2011). Viszont kedvem lenne egy jót szimulátorozni, azonban ezeket a szimulátorokat nem ismerem. Mit ajánlotok? Rfactort nézegettem kaptam is a kormányhoz egy 1 órás próba verziót de öcsém eljátszotta. rfactor bejön de nincs vmi demo változata pl 1 autóval 1 pályán? vagy milyen játékot ajánlotok. rfactort csak neten lehet megrendelni? boltba nem kaphatom meg?szoktan lenni magyar szimulátor bajnokságok? ha igen nektek mik a tapasztalatotok ezekkkel? ingyenesek? mennyit kell fizetni?
Azt hiszem a g27-el vagy elindultam a lejtőn és összes pénzemet elkölthetetm rfactorra plusz hozzá modokra vagy kukázhatom.
jah csak pályaversenyes szimulátor van rfactrothoz? rally nincs? -
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
tudnátok segiteni olyan játékot keresek mint a darksiders
címeket irnátok köszönöm elöre is -
klambi
addikt
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
tudnátok segiteni olyan játékot keresek mint a darksiders
címeket irnátok köszönöm elöre is -
huskydog17
addikt
Ezek szerint neked nem tetszett a Far Cry 2. Ezt sajnálattal hallom, nekem ugyanis az abszolút kedvencem lett, számomra az a legjobb játék és egyben egy technikai csoda!
A 3. rész nagyon ígéretesnek tűnik minden kétséget kizáróan, bár eddig mindössze két gameplay videót láthattunk csak, ami nem sok. Én annak örülök nagyon, hogy visszatérünk a trópusi környezethez és továbbra is Dunia Engine-t fogják alkalmazni, ami minden idők legfantasztikusabb grafikus motorja.HollyBoni: Na igen, ebből szépen látszik, hogy mennyire megbízható és hiteles adatokat közöl a linkelt oldal (semennyire).
-
Rica
senior tag
válasz
huskydog17 #5303 üzenetére
Es nagyon szurkolunk, hogy legalabb akkorat lepjenek elore vele, mint amekkorat vissza fele leptek a kettes resszel.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy Left 4 Dead 2 el menne ezen a gépen? katt
Főleg a VGA a szűk keresztmetszet, ramból 4 GB van benne, a proci 2.26-os , felbontás 1440x900
-
Ilsyde
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest