Új hozzászólás Aktív témák
-
VásRló
tag
Sziasztok
Nem tudjátok, melyik játék lehetett? Volt benne tűzharc, rejtőzködés is. Volt egy olyan küldetés, amiben egy kikötőnél voltam , és amire emlékszek nagyon, az egy olyan küldetés, ami vízparton indul egy csónakból. Az egész Hitman-szerű. Egy nagy kastélyba kellett beszivárogni, kint puskás őrök voltak, meg borospincék, és éjszaka játszódott. ÉS aztán a kastélyban lehetett bolyongani hosszan. Meg volt olyan rész, amikor egy lakótömbben voltam, és rámtámadtak kommandósok..
-
FehérHolló
veterán
Hasonló pontokat kapott, mint az én NVS 4200M kártyám, és én azért tudok még mai játékokat is játszani.
Vagy egyszerűen nem reprezentatív a benchmarkjuk.Ez egy megbízhatóbb lista btw: [link]
Szerk2.: A most linkelt lista alapján körülbelül másfélszer-kétszer jobb az NVS 4200M.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
válasz Aldo Novares #6186 üzenetére
Azzal a laptoppal nagyon nem fogsz játszani: [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dragonfx
veterán
válasz Aldo Novares #6195 üzenetére
hát nem, de egy poker.nél jobb.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz napoleon2323 #6193 üzenetére
Akkor ezzel meggyőztetek Eddig is úgy volt hogy az asztali gépet veszem
(#6194) dragonfx: hát az nem valami meggyőző
-
dragonfx
veterán
válasz FehérHolló #6191 üzenetére
nfs ug2 elmegy rajta 800x600ba
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
napoleon2323
tag
válasz Aldo Novares #6192 üzenetére
Valamilyen szinten menne, de érdemesebb a PC-t venni, ha valóban játszani akarsz.
With every conflict I grow stronger!
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz KubanitoS #6189 üzenetére
Nem .. Azért kértem tanácsot , mert nem tudom melyiket érdemesebb megvennem , koleszos vagyok , ezért néztem laptopot is , de a gép csak kicsivel lenne drágább , és sokkal erősebb mint a laptop De nem tudom hogy a laptopon mennyire mennek a játékok pl: FIFA 11 ,12 , CoD4 , League of Legends.
-
KubanitoS
veterán
Nem igazán értem. Mi döntsük el, hogy neked most laptopra vagy asztali gépre van szükséged?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
napoleon2323
tag
Szia!
Hát nézd a PC játékra megfelelőbb (természetesen), de ha számít a mobilitás, akkor a laptopot vedd meg. Ezt neked kell tudni, hogy mennyit utazol stb...
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Most akarok PC-t venni vagy laptopot .
A dilemmám az a játék.laptop :
CPU: PentiumDualCore T4300 (2.1GHz, 1M cache, 800MHz FSB 1MB L2 cache)
Memória: 2GB DDR2 memória, mely 4GB-ig bővíthető
HDD: 250GB S-ATA merevlemez
Optikai egység: DVD-Super Multi duplarétegű meghajtó
LCD: 15,6 WXGA HD LED (1366x768), CineCrystal
VGA: Ati Radeon HD4570 512MB
Wifi: Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (kétcsatornás,négyfunkciós 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED vezeték nélküli hálózati kapcsolat
Lan:Gigabit Ethernet; Wake-on-LAN támogatás 56K ITU V.92 modem PTT engedéllyel
5-az-1-ben kártyaolvasó (SD, MMC, MS, MS Pro, xD)
4x USB 2.0
Akkumulátor: 6 cellás
Tömeg: 2,8 Kgkb. 65K
A PC :
Core 2 Duo E6850 3 GHZ
4GB Geil DDRII 800 Tuning RAM
ASUS HD4870 1GB DDR5
Asus P5Q
Antec PlusView ház
LC Power táp 420W
Winfast TV2000 XP Expert TV tuner
Samsung 400GB HDD 100/96
DVD író
Kártyaolvasó
processzor hűtő
+ Samsung 19"kb. 72K
Ezekkel a játékokkal játszanék: League of Legends , FIFA 11- től felfelé , Forma 1 ... , CoD4 MW, NFS-ek
A gépen ezek simán mennének , viszont jólenne ha hordozhatnám is , és a notebook ezért előnyösebb , de pl. a CoD4 közepes grafon 70 fps max..
Melyiket éri megvennem ?
[ Szerkesztve ]
-
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam a megfelelő topicot, ezért kérdezem itt.
Kicsit gyenge már a mostani PC-m a mai játékokhoz, ezért gondolkodóba estem.
Szerintetek játékra a PC vagy konzol a jobb? Miért egyik, miért másik?Előre is köszönöm!
-
Dany007
veterán
Üdv!
Tudnátok nekem olyan játékot mondani, amiben alapból van Stereo 3D opció?
És mondjuk mindemellett elfut egy régi core 2 duo-s gépen 2GB rammal meg 9800gtx+-szal?
Nvidia-s Nvision-öm nincs. Viszont 3D TV igen...Láttam BF3-as meg Crysis 2-s 3D-s videókat youtube-on. Na valami ilyesmi kéne nekem is, csak ennél kisebb gépigényű játékoknál.
Előre is köszi!
-
dragonfx
veterán
ajánljatok már valami autoversenyes játékot ami 1.6os celeronon elmegy, inteles vga.val 1 giga rammal win7 alatt.
-
krups8
tag
Valami Sudden Strike színvonalú játékot tudtok?
-
PofaJenö
senior tag
Hali
valaki végig vitte már ezt a játékot ? Dungeon Lords MMXII ,mert én elakadtam benne egy kerek helységben vagyok nem lehet kimenni sehogy és csak jönnek a varázslók által megidézett lények, és semmi lehetőség nincs mert mindig kinyírnak és 18-as szinten vagyok már pedig.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
nem_tom
őstag
válasz FehérHolló #6177 üzenetére
Ha nem muszáj, nem akarok telepíteni ilyen segédprogramokat. Tehát megoldást kérdeztem arra, hogy hogyan állítsam át az affinitást amit egyébként nem enged valamiért. Amennyiben ez nem lehetséges, megpróbálom azt a programot.
-
Attila xy
tag
válasz FehérHolló #6167 üzenetére
A Capitalism 2 magyar változata lefagy a gépen.
-
Sabre
őstag
sziasztok!
egy autós játékos kérdésem lenne: van egy barátom akinek van egy ~3 éves notebookja, amihez kapott most kormányt meg pedált hogy játszon rajta. Azonban nem tudok neki tanácsot adni, milyen autós játékot szerezzen be ami jól elfutna neki és értelmes és még tetszene is.
~3-4 év távlatából milyen autós arcade jellegű játékot tudnátok ajánlani, ami egy intel core duo 1.8 ghz , 2gb ram és egy intel gma 128mb integrált vga-val valahogy eldöcögne?
Előre is köszi
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok olyan embert keresek akinek volt Lineage 2 szerverje, és 1-2 kérdést feltudnák tenni neki ezzel kapcsolatban!
... No sacrifice, No victory ...
-
Attila xy
tag
válasz FehérHolló #6170 üzenetére
Ezeknek is utána nézek.Ez a Capitalism 2 biztosan fut a régebbi konfigurációmon,bár úgy hangzik csak egy sima gazdasági szimulátor,azért biztos el lehet vele játszadozni.
A Guild volt a jó , nagyon tetszett hogy ötvözték benne a szerep és a gazdasági-kereskedős részt meg ugye lehetett címeket venni,fejlődni és mókuskodni a bíróságon.
Szomorú hogy az ilyenekre nem fektetnek nagyobb hangsúlyt nem is ismerek hasonlót. -
Attila xy
tag
válasz FehérHolló #6167 üzenetére
Kösz szépen.Olvasva róla elég bonyolultnak hangzik.De lehet kipróbálom.
-
vhunor
őstag
A Dark Souls PC-s verziójában játék közben lehet valamivel pause-olni? Vagy esetleg valamelyik menü alatt megáll a játék? Szombaton kezdtem el, de eddig erre nem sikerült rájönnöm, és ez így nagyon gáz, hogy ha pl. csörög a telefon, vagy fel kell állnom a géptől valamiért...
-
choler.
tag
Hell!
Megváltoztattam az Origin e-mail címemet, és a BC2 nem kapcsolódik a szerverböngészőhöz sem. Azt írja:
"hozzáférés nem található" ha az új mail címet írom be akkor pedig nem jó a cím vagy a kód.
Leállás van vagy nálam van a hiba
Köszi ha van valakinek ötlete, tapasztalata! -
Attila xy
tag
üdv, valamiféle szerep,kereskedős,menedzselős,építgetős játékot keresnék,amikkel dolgom volt,guild,anno,tropico,settlers,kösz szépen a tippeket
-
nem_tom
őstag
Hali!
Volna egy kis gondom a Star Wars: Battlefront 2 -vel. Amióta beüzemeltem az új tápomat (FSP 350W) és az új 2 magos procimat (AMD ATHLON XP 64 X2 6000+ 3,1GHz), nem tudok vele játszani. Belépek a játékba és mikor rányomok, hogy Launch Game kidob a játékból hibaüzenet nélkül. Azóta már újratelepítettem, felraktam a DirectX 9.0c -t, frissítettem a videó drivert (NVIDIA) és megint újratelepítettem de semmi. (Win 7 -em van) Még ez előtt is előfordult, de akkor csak ritkán szóval játszható volt. A játék topicja teljesen kihalt szóval nem hinném, hogy ott kapok választ.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Emlékszik még valaki a Swing nevű játékra? A linkelt az egyik remake. Létezik hasonló játék még?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
S.O.S.
senior tag
válasz napoleon2323 #6152 üzenetére
Van fiókom és játszok is multit.
De külön kódot nem kellett beirni még sehova
Most megyek melózni nem leszek gép közelbe !
Van 1-2 pálya + gondolom az lenne de mintha nem élne!
Jelenleg 2 pálya közül lehet választani.Lehet később aktiválódik a fene se érti ezt
Köszi a segítséget !Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
napoleon2323
tag
Igen multiplayer játékban lesz szerepe, a második egy "kasztot" enged megnyitni azonnal, ahogy belépsz, az első pedig egy fegyverhez ad további felszerelést talán (nem tudom pontosan).
A kódot gondolom interneten kell beírni, bár nem tudom, hogy zajlik a telepítés, de felhasználói fiókot nem kellett csinálni?
-
S.O.S.
senior tag
válasz napoleon2323 #6150 üzenetére
Szia !
Most ,hogy jobban megnéztem a számla hátoldalán találtam 2 kódot !
Most már csak azt kellene kideríteni hová is jó a kód ?
Gondolom valmi multiplayer lesz .-- : Trijicon Optics Pack : kód
-- : SFOD-D Pointman Pack : kód
Na most megint megakadtamTudsz segíteni?
Üdv,
-
S.O.S.
senior tag
Helló !
Kellene egy kis segítség !
Adott ez a játék !
A játék tartalmaz 2 DLC-t ! Na ezel most mit kell tenni ? Külön kódot nem látok sehol.
Nem volt még dolgom ( DLC-vel) és azt se tudom mit kell csinálni, vagy letölteni vagy mit kezdjek vele?Köszi a segítséget !
Üdv,
-
Kvelstadt
veterán
üdv.
ezt a Lucius-t játszotta már valaki?
érdekelne miféle játék azon túl h videót nézzek róla.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
zolee5016
őstag
Beteszem a dirt lemezt és telepiteni akar..ha rákattintok..."kivánom-e felülirni" mivan most???
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
válasz james001 #6108 üzenetére
Szia Racedriver Grid?????
Más...olyan gondom van: feltettem Avg-t..meg logitec profilert a kormihoz...ennek kb 1 hónapja....
Azóta nem indul a dirt 2,és a 3 sem...semmi hibaüzi csak gondolkozik 20mp-t és nem történik semmi...ötlet???
Van a gépen 12 autós game...7 nfs-.race07-one.-.grid,-driver san fransisco gti race,azokkal nincs gond
nem letöltött tört szarok,hanem eredeti játékok!!!![ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
AkosAkos
aktív tag
De ha bankkártyáról utal akkor hova írja be az e-mailt? Mert eddig mi úgy csináltuk OTP kártyával,hogy interneten a megadott Unicredites címre utaltunk és beírtuk a megjegyzés(vagy ilyesmi)mezőbe a Transfer ID-t. Így minden OK volt. Akkor így kell?
Erről most hallok először....Évente hányszor(mondjuk nagyon kevésszer szoktam,csak azért kíváncsi vagyok)??
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Doom3 BFG Editionben nincs a fegyvereknek hangja. Pontosabban van, de a center hangszóróból nem jön semmi, csak a mély hangjuk van meg (sub). Beszédeknek, ajtóknak, effekteknek van, de a fegyvereknek nincs. Erre van gyógyír? Már újra is telepítettem a játékot, de úgy maradt.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
AkosAkos
aktív tag
Ha azt akarom, hogy valaki PayPalra küldjön nekem pénzt akkor nyugodtan megadhatom a Tranfer ID-t, ebbe semmilyen személyes nincs, megadhatom ugye (máshogy nem is lehet szerintem utalni)?
Igazából már utaltak így nekem,de akkor így kell? -
HS 2142
őstag
Szerintem az abandonwarere gondolsz, de ez mostanában már elég ritka, tekintve, hogy a kiadó még lát benne potenciált (pl.: eladja a GoG-nak a licencet, ami talán a jobbik eset, mert így megvásárolhatóvá válik) -vagy csakazértsem akar jót tenni a játékosokkal-, de az olyan akció is divatos, hogy az újonnan megjelenő játékhoz hozzácsomagolják az előző részt, ha meg ingyenessé tették volna korábban, akkor ez is értelmét vesztené.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
whited
addikt
üdv
hány évnek kell eltelnie, hogy 1 játék mindenféle szankció nélkül letölthető legyen?
Mert teszem azt van 1 játék amivel szeretnék játszani, de hivatalosan már nem tudom megvásárolni, akkor letölteni se szabad ?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
AkosAkos
aktív tag
Milyen programot tudtok ami a nagy méretű Fraps videót átalakítja kisebb méretűvé,de a minőség nagyjából megmarad?
-
AkosAkos
aktív tag
Legutóbb amikor vettem fel Frapssal egy videót,akkor ezt Movie Makerrel(Win7)átalakítottam(vagyis elmentettem) és a több gigából alig néhány száz mega lett. Most ugyanezt megcsináltam,de az előző esettel ellentétben a Youtube most csak 480p-ben rakja ki(a felbontásom 1440x900). És ezért több,mint egy órát vártam a gép előtt!
Szóval:
Milyen programot tudtok ami a nagy méretű Fraps videót átalakítja kisebb méretűvé,de a minőség nagyjából megmarad? -
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek ez jó gép megér ennyit?Mennyivel jobb, mint a mostani gépem?
Alaplap:Asrock Conroe 1337-D667
VGA:ATI Readon HD 4350 512MB
350WATT ADK TÁP
Intel pentium 4 3.2ghz cpu 800mhz/1mb
2x1GB WINTEC ram -
kutga
nagyúr
válasz kornyiktamas #6128 üzenetére
Hát ha engem kérdezel gép bővítésénél jobban megéri az alkatrészeket egyszerre cserélni nem külön-külön.
Szvsz döntsd el mennyi a kereted és kérdezz utána itt:
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kornyiktamas
aktív tag
válasz FehérHolló #6127 üzenetére
De én csak egy olyat szeretnék,hogy meglegyen a fix fps counter-strike 1.6ban szóval annyira nagy változtatást nem akarok, csak hogy több legyen az fps. akkor a procit cseréljem ki? ha igen akkor milyenre? milyet bírna el a 350 wattos tápom? esetleg linkelnétek is innen? köszi <3
-
FehérHolló
veterán
válasz kornyiktamas #6126 üzenetére
Az egész gépet, de először a procit.
Skynet is real. It's called Google.
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Mit érdemes cserélni, hogy jobb legyen a gépem és több FPS-em legyen?Alaplap:Asrock Conroe 1337-D667
VGA:ATI Readon HD 4350 512MB
350WATT ADK TÁP
Intel pentium 4 3.2ghz cpu 800mhz/1mb
2x1GB WINTEC ram -
Gomez86
őstag
válasz kornyiktamas #6120 üzenetére
Szia,
Úgy nézem elég régi a gép, de jó lenne látni hogy CS alatt mi terhelődik a legjobban.
Ha jól sejtem akkor XP-t használsz, próbálj meg rákeresni teljesítmény monitorozó programokra amit elindítasz mielőtt a CS-t, aztán amikor kilépsz, akkor meglesed hogy mi ment pirosba és abból veszel.
Mivel nincs a közelemben XP így csak találgatni tudok hogy ez pl jó lehet: [link]Amúgy ha sokat játszol vele akkor lehet hogy érdemes lenne inkább összetenni 20-30k-t és nézni egy használt gépet aminek a teljesítménye jobb lehet ennél, mint hogy erre költenél.
PL: [link]De nézz körül szerintem mert az egész gép csereérettnek néz ki.
Üdv
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
kornyiktamas
aktív tag
Sziasztok.
Az a kérdésem lenne, hogy mitől lenne több FPS-em Counter-Strike 1.6ban? nem kell,hogy nagyon sok legyen de legalább ne ugrándozzon lefele.3.2ghz intel pentium proci
1x1GB dual ram
512mb Ati radeon HD 4350 512MB
350Watt régiszartápaz a helyzet hogy általába 99, de ha esetleg olyan map van vagy többen vannak lecsökken ilyen 50re.
Mit vegyek a gépemhez mit cseréljek ki, vagy hogyan? ilyen rate meg egyéb dolgokkal ne jöjjetek hisz már 6éve játszom vele -
-
nemtudomte
csendes tag
Megoldódott köszi
A játék lekorlátozta... -.-'
Azért köszönöm a segítséget -
psg5
veterán
Sziasztok!
Keresek, játékot. Forma, Formula 1-es, ahol a régi nagyok futnak az autókkal. Új kiadások közt létezik ilyen?
F.K.T.
-
nemtudomte
csendes tag
igen
-
válasz nemtudomte #6113 üzenetére
Ezek konzol portok, valószínűleg direkt ennyi az fps.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
po1son
addikt
-
nemtudomte
csendes tag
1600x900
Alice madness returns
L.A Noire
De az a vicc h nem csak a játékban de az elején amikor kiírja a készítőket vagy támogatókat h EA games stb
már akkor 30 fps -
válasz nemtudomte #6110 üzenetére
Konkrétan milyen játékokban és milyen felbontáson?
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
válasz nemtudomte #6110 üzenetére
Milyen játékok? Sapphire HD 4870 elég gyenge videokártya, ha a mostanában megjelent játékokkal akarsz játszani.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
nemtudomte
csendes tag
30 fps-em van minden játékba pedig véleményem szerint nem rossz a gépem, egy kis segítség jól jönne
AMD 8120 eight core 3.10 Ghz
8.00 GB RAM
Sapphire HD 4870 VGA -
G.Peter
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen játékokat ajánlotok kipróbálásra?
A CoD4, BFME2 óta nem nagyon játszottam (2006-2007 környéke). Leginkább az FPS, RTS érdekel, illetve valami NFS szerű játék (Az Underground 2-t nagyon szerettem, azt azóta is volt, hogy elővettem és végigjátszottam mégegyszer. A Most Wanted, Carbon nem nagyon jött be. Nem rendőrökkel szeretnék szenvedni, hanem versenyeznék )
A CS: Source-szal sokat játszottam, de arra nem akarok visszaszokni, mivel azzal eltölteném az egész napomat.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
james001
veterán
válasz FehérHolló #6107 üzenetére
Hmm azt lehet kipróbálom,bár már régen PS2-őn nyomattam. Esetleg vmi versenyzős játék,rendes zárt pályákon? Tehát ilyen Forza feeling?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
Sziasztok,
Tudtok ajánlani olyan autós játékokat amihez nem kell bika gép,de szép és sok kocsi van benne? (Régi NFS-eket kivéve)
Köszi előre is.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Diablo50
tag
válasz Silencer83 #49 üzenetére
Én úgy tudom hogy a F1 2012
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Keresnék egy olyan játékot, amelynek a lényege, hogy nyomozós-detektíves, és netről kell összevadászni hozzá az infókat. Ha valaki ennyiből rájön arra a játékra amit én keresek, akkor nagyon hálás lennék . -
Kvelstadt
veterán
üdv.
experience 112 címú játékot ismeri valaki?
van egy kis problémám vele. legvégén járok és kidob egy hibaüzenetet. ki tudom x-elni és tudok tovább mozogni de nem megy tovább a cselekmény.kép a hibaüzenetről.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest