Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Keresnék egy olyan játékot, amelynek a lényege, hogy nyomozós-detektíves, és netről kell összevadászni hozzá az infókat. Ha valaki ennyiből rájön arra a játékra amit én keresek, akkor nagyon hálás lennék . -
MarioAna
senior tag
Üdv...
Olyan játékot keresek, ahol lehet jól mesterlövészkedni, de nem a Sniper Ghost Warrior féle hentelés, hanem a kis lopakodós csendes gyilkolós mint a CoD4ben a csernobilos pálya...ajánlatokat várok .
Előre köszönöm! -
MarioAna
senior tag
válasz spyduck #3941 üzenetére
1: Stronghold Crusader (hangulatos lehet szerintem), illetve StrarCraft/Warcraft 3-at szokták nyomatni nagyobb LANokon.
2: CS1.6, CoD1-2-4, UT2k4
3: NFSU2 (tuning miatt sztem érdemes), SLR: Redline...bár nemtudom ebben van-e LAN mód...valami rallys is lehet esetleg .
+1 sportjáték nem kell? Madden08, PES2kx, Fifák.
Legalábbis én ezeket tartom értelmesnek LAN-ra -
MarioAna
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem a legmegfelelőbb topikba írok, de hátha.
Ajánlanátok nekem olyan stratégiai játékot, amiben nagy számú sereget lehet létrehozni, de mégis átlátható? (PL Stronghold Crusader az eléggé adta anno, hasonló stílusú game kellene hogy legyen, magyarul ne legyen population limit.)
Total War szériákat próbáltam, Strongholdokat is, AoE-kben van pop.limit asszem .
Előre köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- EAFC 25
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Digitális Állampolgárság Program
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest