Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz rwin5 #34641 üzenetére

A "több" obi a Sony összes E bajonettes gépére vonatkozik, A7-től felfelé, de az ASPC és FFre is felmennek ugyanazok, mert egy a bajonett. Nyilván az APSC obi nem rajzolja ki a teljes képkört. Nekem az A7es 10 éves, az akkori kit megy az A7-IIIon és A1en meg most a 6600on is. Meg ami manuálisat vettem rá. Canon ez alatt már kb. 3 bajonettet elzavart, meg szériát, ott van az Mes ami még ki sem nőtt a földből már beszántották, de még hirdetik és árulják, natív obi nincs rá, kész is.

"- EyeAF nem változtatható - " Szerintem a színe. Amúgy baromi rugalmas fókuszmódszertana van, aki belemélyed annak jó, mert mindent is tud, cserébe azért kettőnél több menüpont van.

Akinek méretben kicsi az tegyen rá markolatot :-)

Nekem cipelni még majdnem nagy is, szívesen mennék APSC felé, aminél pld. a 6600ban ugyanaz a szemkövetős fókuszrendszer van és ugyanaz az akku is jó bele, ha véletlenül 2 géppel operálnál a távoli jövőben, akkor ez is lehet egy állapot. Bár addig még akármi lehet. De akár nézhetsz egy 10 éves Sonyt is, 100ezer körül van APSCvel, veszel obit, majd jobb vázat, egy jobb APSC-s kb. 200ezer pénz, bőven a Fuji alatt, jobb obi ellátottsággal és tudsz felfelé lépni, bármilyen Sonyt veszel jó lesz rá az obi. Esetleg ha a fotós csoportomhoz csapódsz, akkor lassan 90%a Sonysta lett, tele minden jóval, így ki lehet próbálni az alja vackokat is (amit én képviselek occsó Samyang, TTartisan és hasonlókkal) meg a csuda 1.2-1.4 fényerős prémium izéket, annyiféle vacak szokott nálunk lenni.

"a fókuszkeret sokszor össze-vissza pásztázott. "

Ilyet Sonyról is olvashatsz, nem is értjük. A Nikont értem, adott viszonyok közt sokkal előbb eldobja magát. Képet nem hoznék ki, ha véletlenül ez a csoport létezik Neked, akkor onnan tudok egy hatástanulmányt mutatni: [link] Meg sok mást.

Ezért mondtam Sonyra a IIest is, hogy nem mai darab, de garis, teljesen jó lehet, aztán egyelőre még úgysem kell sem a szemkövetés sem semmi, IIIasnál is akadtak zár problémák, tavaly óta 100ezrest esett az áruk, ha bejelentik az A7-V vagy valamit, akkor lassan a 4est is meg tudod fizetni. Addig széthajtod a IIest és tojsz a világra.

IIvel annyi nem szórakoztam, de fókuszban kb. a Pana S1-5 környékével lehet párban, pedig a Panára jókat mondanak. Megcsináltam azzal is, amit kellett, de kicsit bizonytalanabbul és küzdősebben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés