-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harsonás
tag
Sziasztok van valakinek tapasztalata Mazda 3 2006-os. Szeretném lecserélni a gyári hifit, de szeretném ha a digit klíma kijelzője megmaradna és természetesen mutatná is a dolgokat. Megoldható?
-
footy
addikt
válasz Joe fiú #31386 üzenetére
A Pio80RS sok embernek bugos
(#31391) vilmaboy
A Pio-val en is szemezgetek. Az amazonon dicserik a felhasznalok es ennek van fizikai leptetogombja, ami az Audiovoxrol lemeradt.(#31392) PiciPeti
A Pio appradioknak a hangja meglepoen jo, viszont a kezeles ritka szar. Pl.:minden egyes alkalommal mikor csatlakoztatod az iphone-t le kell okezni egy biztonsagi figyelmeztetest. A szoftverek kompatibilitasa pedig folyamatos kerdes. -
aneda
senior tag
válasz Something_ #31385 üzenetére
Úgy rémlik ha ki van szabva a radiátor műanyag kasznija, és vissza van foltozva bitu lappal, akkor elfér a 2DIN. Persze kérdés milyen mély a rádió.
Az oroszok már a spájzban vannak!
-
vilmaboy
őstag
Nézegetem még a Pioneer AVH-X2500BT is az Audiovox VME 9325BTA mellett... A Pio-ról van valakinek véleménye és/vagy tapasztalata? Pio fejem még nem volt. Összehasonlítás
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Peti66
senior tag
9855r-t többre tartják,és nemcsak az itthoni felhasználók... majdhogynem 100%-ig teljes az egyetértés
erre vonatkozólag Mondom én bár nekem is Pio van(99r)Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
vilmaboy
őstag
ma adtam el a 9855r-t... a hangjával semmi gondom nem volt természetesen. csak kölök született 2,5éve és jönnek az igények a multimédiára
-
MunezXBK
nagyúr
Azt hittem ezt a témát rendesen körbejártad, mielőtt 2 Dines cuccot kezdtél keresni.
-
Joe fiú
senior tag
Alpine 9887R, Clarion ....vagy Pio80PRS
-
Something_
őstag
válasz MunezXBK #31382 üzenetére
Még hívogattam pár helyet a keret miatt, és az egyik helyen azt mondták, hogy nézzük meg, mert nem biztos, hogy befér a dupla din-es fej.
Hát igazuk lett
Valami fűtésakármi miatt nem fér el alul a fej. Kép
Vehetek valami 1din-eset. Ötleteket várok :-)
Ezeken kívül még mi játszik?
Pio 88rs 1-2
Alpine 9853r
Alpine 9855r[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
Lecserélvén régi fejemet, gondolkodom eg ymultimédiás fej beszerzésén. Kinéztem egy Audiovox VME 9325BTA típust. Nem tudom manapsgá milyen hangminőségűek az audiovoxok. Jó pár éve próbáltam egyet, az elég gagyi volt. Meg szabad venni ezt a típust? Tudtok esetleg mondani alternatívát rá hasonló árban?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Something_ #31381 üzenetére
Megy ez neked.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Something_ #31378 üzenetére
Kb. tuti, hogy sehol nincs.
-
TheJoeker
tag
Erről mi a véleményetek?
Jobb lehet esetleg mint egy Gladen RS 165?
Valaki hallotta már élőben mit produkál a szett? -
Something_
őstag
Hi!
Tudnátok nekem ajánlani Bp-n olyan boltot, ahol van készleten beépítőkeret 2din-hez? Mindenki csak mutogat, hogy beszerzi, x idő, stb..
-
kigoi
senior tag
Okés endeben van, köszi mindkettőknek
-
kigoi
senior tag
Adnátok egy kis felvilágosítást arról hogy milyen hanggal kéne bejáratni a hangszórót?
Elvileg ezen a héten meglesz a focal ps 165, azt szeretném bejáratni még mielőtt az autóba kerülne mert az még jóval odébb lesz.
Van egy elég erős házimozim,ezen 4ohmosak a hangszórók gyárilag,gondoltam hogy a két szélsőre rakom őket olyan beállítással amin csak a mély és a két szélső megy.
Házimozin ha jól tudom mentesítve van az alacsony frekvenciától is így remélem jó lesz ez a megoldás.Nem túl nagy hangerőn kell ha jól tudom bejáratni a hangszórókat,már csak azt nem tudom milyen hangot kéne lejátszani.
Olvastam azt hogy jó a zene is ami dinamikus,hallottam olyat is hogy fehér zajjal járattak be,de olvastam valami monó jeles valamit is hogy úgy a leggyorsabb.
Aki járatott már be hangszórót az hogy csinálta valamint hány napot vagy órát vett igénybe mire szépen szólt?Még egy kérdés,hangváltóval mi a helyzet?
Az már csak akkor lesz működésben mikor az autóba kerül a cucc.
Azt lehet utána terhelni egyből vagy annak is kell bizonyos működési óraszám mielőtt feltekerjük a hangerőt? -
kavics325i
őstag
Uraim,stereo,stereo,stereo...A fej nagy átlagban stereo jelet küld kiaz sw-n is. Azért van 1 pár rca annak. És igen ha mono akkor sokkal több mindent kellhet megjelenítenie egy csatornán mintha sima stereo lenne. De hát egy jó monoblock meg pont azé van hogy jóóó erős legyen
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
gabber01
addikt
válasz gabber01 #31370 üzenetére
kifutottam az időből...
Ennek egyébként azért lenne értelme, mert a legtöbb felvételt valódi stereoként veszik fel. A stereo basszus javítja a színpadképet, kitágítja. Igaz, hogy az alacsony frekvenciás hangok pozícióját nem nagyon tudjuk behatárolni, de az eltérő fázisokat viszont annál inkább érzékeljük. Ez egyébként komoly probléma is manapság, mert az elterjedt 2.1, 5.1, 7.1 rendszereknél a 0.1 basszus a stereo jelből összeadott mono csatorna, ahol azonban az eltérő fázisok gyengítik, kioltják egymást. Valódi stereo basszus esetén azonban ezek a jelek is teljes jelszinten létre jönnek. Valami hasonló a dolog, mint mikor az egyébként nem hallható felharmonikus hangok interferenciája egy hallható hangot eredményez (mellesleg a felharmonikusok miatt van értelme az olyan hangszóróknak, amik sokkal szélesebb spektrumban képesek hangokat "megszólaltatni", mint amit az emberi fül képes érzékelni). Tulajdonképpen az X.1 rendszereknél is X+1 mélynyomó kellene minden csatornához, hiszen mind az X csatorna teljes spektrumú. (Valójában voltak próbálkozások, 2.2, 5.2, 7.2 rendszerek bevezetésére, ahol legalább két mélynyomó van, hogy a bass tartomány is valódi stereo legyen, de ezek nem gyökeresedtek meg. Sőt, 10.2-vel is kísérletezgettek, ahol egy sor hangszóró a hallgató feje felett helyezkedett volna el, a visszhangok visszaadására.)
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Joe fiú
senior tag
válasz gabber01 #31368 üzenetére
Lényegében..de én azt nem értem mitől lenne eltérő a két jel? Mondjuk nyílván van némi eltérés, ezt szkóppal ki lehetne nézni...na midnegy...ez már túlnő rajtam
Viszont ha van valakinek ötlete semleges hangú kábelre ami jó lehet Alpine-Steg-Audio System rendszerbe az szívesen veszem, elsősorban IC érdekelne..illetve hsz kábel is.
-
gabber01
addikt
válasz Joe fiú #31365 üzenetére
Bal és jobb oldal. Eddig az volt a felállás, hogy teljes stereo jelet kap az erő és külön csatornán van meghajtva a két nyomó. Ha csak a fej össze nem adja a két jelet monová subkimenet esetén, akkor más jelet fognak kapni.
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31363 üzenetére
Ja jó, én leakadtam az erősítőnél. My bad.
Amúgy ilyen true stereo sub felállásnál gondolom nem egészséges a két nyomót egy légterű ládába tenni, a fáziskülönbségek miatt gondolom nem túl egészséges nekik.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
kavics325i
őstag
válasz gabber01 #31362 üzenetére
Két rca-t dugsz egy kétcsatornásba bee ee. Oszt az nem mono jel hanem sztereo. Olyan mintha 1 pár hangfalad lenne telibe.csak mondjuk külön hajtod belőle a mélyeket meg külön a közép magast.és ez még nem aktív. De ez erősebb kétcsatornással jó ami mondjuk 2x2-300w rms.
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31361 üzenetére
Na, akkor mit értek félre?
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31359 üzenetére
Képzeljétek el, értettem elsőre is, hogy te mit akartál, de attól, hogy két hangszóró van még nem lesz belőle stereo. Stereo-nál nem ugyanazt a jelet kapja a két oldal.
-
Joe fiú
senior tag
válasz kavics325i #31357 üzenetére
Én is ezt írtam, hogy csatornánként sztereóban..a 2x4 ohmos szubot én is így hajtottam.
-
kavics325i
őstag
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31353 üzenetére
sztereóban mélynyomó? olyan szerintem nincs. ellenben van párhuzamos meg soros bekötés.
-
kavics325i
őstag
válasz Something_ #31351 üzenetére
Ha adhatok egy tanácsot. Mert alapból a meknek is elégnek kellene lennie,de ha nem.
Rakjál be bármilyen értelmes márkájú 2db 30-as 4Ohmos mélyet az ülésnek forditva a sugárzókkal zárt ládába. ezt tudod vagy 1 kétcsatissal hajtani sztereóban vagy le tudod illeszteni 2 ohmra is mono erőhöz,vagy esetleg 2db 2 Ohmost és akkor 4 Ohmon is tudod használni.[ Szerkesztve ]
-
PiciPeti
őstag
válasz Something_ #31349 üzenetére
Sedan, fém üléshátfallal?
-
PiciPeti
őstag
válasz Something_ #31347 üzenetére
A rendes beépítést várd meg a mélynyomóval...
Én most úgy vagyok, hogyha nem hallgatnék Drum and Bass, meg R'n'B zenéket, akkor fölösleges lenne a mélynyomó...
-
Something_
őstag
Üdv!
Hát maradt a 2DIN, vettem egy Clarion NX501-es fejet és berendeltem a Gladen SQL 165-öt is, a héten érkezik. Beszerelés 2 hét múlva vasárnap.
Következő lépcső a szigetelés és talán a hangszórók kiemelése. Szeretném megőrizni a gyári állapotú ajtókárpitot, szóval ezt még nem döntöttem el.
Mélynyomókat is el kell kezdenem nézegetni és lehet, hogy kellene majd egy plusz erősítő is a pio mellé.
-
zolikaDB
veterán
válasz zolikaDB #31049 üzenetére
Urak!
A fenti írásra hivatkozva akkor lassan az ismerősöm megvenné a fejet, volt hallgatózni is, neki a Kenwood hangzásvilága tetszik.
Kb az elképzelés a fenti marad, szigetelés, 13-as AS/Hertz, vmilyen 4 csatis Alpine v Kicx erő, a későbbi szub miatt, ha lesz. Ha nem, akkor oldalanként 2 csatorna hídban
Ezek a fejek jöttek szóba nála:
- Kenwood KDC4641 20e HUF, szép allapotban van, nincs garancia
- BT51U 40e alatt valamivel, nincs gari, tökéletes állapot
- Kenwood 4757SD, 35e webshopból, új, garis -
PiciPeti
őstag
válasz kavics325i #31342 üzenetére
Én nagyon szeretem. Ár-értékben szerintem az egyik legjobb vétel ma...
Nagyon szép hangképe/színpadképe van, és baromi nagy dinamikatartománya. Meg elég minőségi kinézete van. Alu előlap, teli kijelző, stb...
Amúgy a cikk írója ajánlotta nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
válasz MunezXBK #31340 üzenetére
Nekem is volt 7750 közel 6 évig. Érdekes mód tudott mp3-ból szerethető hangot csinálni.
A mostani rendszerem kifejezetten ellenzi az mp3-at,de a régi a régi felállásban el volt vele." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
zolikaDB
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kavics325i #31335 üzenetére
Most, hogy Sony-ról beszélsz, eszembe jutott a 7850-em. De szerettem.
-
kavics325i
őstag
-
kavics325i
őstag
válasz DarkByte #31333 üzenetére
Örülök neki,hogy elégedett vagy. S,hogy most nekem lett igazam.
Van akinek elég tud lenni ennyi is. A múltkor egy ismerősöm hallgatózott a kocsimba és ott meg Ő volt le döbbenve,hogy az én mélyem mit tud. Bár hozzá tette,hogy az Ő autójába sok lenne Én meg nézelődök még egy hangszóró után. De csak az íze kedvéért." A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Az alábbi összeállításról mi a véleményetek?
- Gladen RS 165
- Crunch GTX 4600
- JBL GT5-1204BR
- Sony MEX-BT4100UIlletve lenne még egy olyan kérdésem, hogy a GTX 4600 helyett néztem még a GTX 4800-at.
Viszont ennek az RMS teljesítménye 4ohmon is már a gladen terhelhetősége felett van, ami ráadásul nem is 4 hanem hanem 3 ohmos tehát így még nagyobb RMS teljesítményt fog leadni az erősítő. Na már most bírná-e a hangszóró?Magyarán melyiket javasoljátok a kettő közül?
A láda adott, erősítőből pedig mindenképp ezen két típus közül szeretném az egyiket.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Végül is még is megvettem a kis Blaupunkt subwoofer-t mert elég olcsón hozzá tudtam jutni. Az itt írtak alapján nem vártam tőle túl sokat, de úgy voltam vele hogy max. eladom ha nem válik be. Viszont mikor elkezdtem újraállítani a rádiót mikor visszaraktuk az akkura a kapocsokat azt vettem észre hogy fülig ér a szám. Még sok is a mély amid a láda ad, én konkrétan elvettem a globális mélyből (ami az összes kimenetre megy) és ehhez képest csak valamivel emeltem meg a mélyládára menő basszust (a fejegység engedi hogy az RCA kimenetből subwoofer kimenetet csináljak és ilyenkor az EQ profilban megjelenik egy SubW.level opció) mert bár cool hogy odakint is hallatszik a tuc-tucc de bent totál elnyomja a zenét. Viszont így hogy a globális mélyből elvehetek a gyári hangszórókkal is vígan feltekerhetem Low Gain állásban 30-asik a fejegységet, nem torzít. Úgyhogy én egyelőre nagyon megszerettem. Valószínűleg sokat segít hogy pici az autóm és kis teret kell beszólnia. Az is biztos nektek akiknek durvább cuccotok van bele tudnátok kötni a hangzásképébe. Aki viszont egyszerűen csak egy "kis" mélyet akar pluszban a kocsiba (tényleg durva hogy ez a kis 10 literes szar ilyen mértékű mélyet tud kiadni magából, nem gondoltam volna) annak szerintem ez egy jó választás Ráadásul alig foglal helyet.
[ Szerkesztve ]
-
PiciPeti
őstag
válasz zolikaDB #31328 üzenetére
Persze, ki lehet fogni. Ha közel van megérheti megnézni. De sok reményt nem fűzök az ilyen túl olcsó dolgokhoz... Meg azért egy fejegység elég összetett dolog, sok lehet a buktató.
Mondom ezt úgy, hogy én is az egyik legolcsóbb, használt fejet vettem meg amit anno árultak ebből a típusból...
-
csiben1
tag
válasz MunezXBK #31327 üzenetére
Köszi! Még annyi, hogy a motortérből hol a legegyszerűbb behozni az utastérbe a tápkábelt, illetve az Rca kábel elvezetésénél le kell e bontani a kesztyűtartót vagy anélkül is eljuttatom a küszöbig?
Másik: a küszöbnél a burkolatokat milyen sorrendbe szedjem fel? Kell- e valamire odafigyelni vagy nem lesz meglepi?
Köszi előre is!You can walk straight through hell with a smile
-
csiben1
tag
válasz PiciPeti #31325 üzenetére
Már megvettem, mindegy...
Nincsenek nagy igényeim, csak tényleg egy alap mély hangzást szeretnék a kocsimban hallani, mert a mostani az egyenlő a nullával. Teljesen vegyes ízlésem van zenét tekintve, szóval mindenféle szól a kocsiban, kedvemtől függően.
Meglátjuk milyen lesz, jövőhéten szerintem bekötésre kerül, majd írok, hogy földhöz vágtam e az egészetLenne még egy olyan kérdésem, hogy van e közöttetek olyan akinek Audi A4 B5 tipusú kocsija van. Kicsit kifaggatnám, hogy is a legcélszerűbb elölről elvinni a kábeleket hátulra.
You can walk straight through hell with a smile
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A következőről mi a véleményetek? [link]
Csak egy minimális mély hangzást szeretnék a kocsiba és ezért gondoltam egy ilyen olcsó párosra. Megéri megvenni vagy teljesen vállalhatatlan kategória? Ma lenne esedékes a találka az eladóval, szóval várom mihamarabbi véleményeteket!Szerk:ezek vannak eddig a kocsiban:
- fejegység: alpine cde-120rr
-első hangszórószett: kicx icq 5.2
[ Szerkesztve ]
You can walk straight through hell with a smile
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31318 üzenetére
Értelek, végülis jogos.
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31319 üzenetére
Hát figyelj, aki magnóként árulja, annak lehet hogy fingja sincs a reális áráról.
-
kavics325i
őstag
válasz gabber01 #31316 üzenetére
Az áramom kevesebb, bár ez is relatív, mert minél? Van egy 74Ah-ás akksi elől, 120 Amperes generátor és van a Red Top 1 méterre az erősítőktől. De sebességben az egyik ha nem a leggyorsabb a világon. De legalábbis a sárgánál és még 1-2 itthon fellelhető hifi akksinál biztos. A Jbl Gti-k nagyon sok áramot esznek hirtelen. Az meg, hogy nem tudom 198 percig hallgatni csak 148ig az annyira nem zavar mint, hogy dinamika csúcsokban legyen veszteség.
-
zolikaDB
veterán
Sima P88RS. Mennyire reális ez az ár?
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31314 üzenetére
Amúgy neked van Optima Red Top-od, igaz? Úgy tudom az kifejezetten indító akksi csak. Yellow Top nem lett volna jobb? Az indításra és huzamosabb, nagy igénybevételre van kitalálva gyártó szerint. Én ebben gondolkozom mostanában.
-
footy
addikt
válasz gabber01 #31302 üzenetére
Nem szántam személyeskedésnek, egyszerűen arról van szó hogy, szerintem nem lehet véleményt alkotni olyasmiről amit még még nem próbált ki az ember. Persze lehet olvasni róla aztán kialakul az emberben egy kép, de a hifinél 100x-osan igaz, hogy egy
képhang többet mond ezer szónál. Különösen ha még azt is figyelembe vesszük, mennyire fontos a zenében az egyéni preferencia.(#31304) kavics325i
Azért nem egészen. -
PiciPeti
őstag
Egy kis érdekesség:
Még régebben ráakadtam egy Havassy-Syphonic lemezre a kölcsönzőben. Kiírtam magamnak, gondoltam meghallgatom már mi is ez, ha már annyit reklámozzák, meg istenítik.... Hát azt a csalódást... Teljes összevisszaság volt az egész, hangszerek összemosva, nem volt elhelyezve térben, nem volt dinamika. Egyszerűen összeomlott az egész. Szidtam is a hangmérnököt, hogy ilyen szart hogy....
Most az előbb gondoltam meghallgatom azért, hátha jobb... Hát majdnem lepetéztem. Végighallgattam az egész albumot, és zseniális! :clap:
Értelmet nyert, helyére került minden. Megjelennek az ember előtt a hangszerek, "látja" hol vannak, és minden kimérten, pontosan. Egyesek csak nagyon halkan kísérnek a háttérben, vagy csak ritkán nyúlnak a hangszerhez. Alig hallani, de ott van, és kiegészíti a zenét. Mindezek mellett ott vannak az apró finomságok, "hibák", ahogy egy csendesebb zongoraszóló alatt lapozgatják a kottát a zenészek, ahogy valaki koppint a padlón valamit...Azt hiszem ezért van értelme hifizni. Hatalmas élmény volt.
És ebből látszik, mennyit számít a rendszerben 1-1 komponens, vagy azok összhangja. És hogy mekkora a jelentősége, hogy hogyan hallgatja az ember amit hallgat...
Bocs a nyáladzásért, de talán ösztönzésnek is jó másoknak, hogy milyen élményt adhat ez a "hobby".
-
gabber01
addikt
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31308 üzenetére
Ja, emlékszem már. Valahogy akkor átsiklottam felette, meg már a fájlok sincsenek fenn a kollegánál.
-
kavics325i
őstag
-
Osynho
addikt
Ha már rca: van valakinek egy 1,5m-es, nem gagyi eladó?
pü
[ Szerkesztve ]
-
gabber01
addikt
válasz kavics325i #31304 üzenetére
Mi volt az a flac-wav teszt?
-
kavics325i
őstag
(amivel nem is voltam egyedül),
Egy bolond 100-at csinál?
Emlékezz vissza a flac-wav vaktesztre. Ott kilenc ellenében mondtam mást. Akkor nekik(tek) volt igazuk?" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
kavics325i
őstag
Nem kell mindenkinek egyet értenie.Ez nem az a sport. Lásd mély láda igen nem.
A Gabberral sem mindig osztom a véleményét szintúgy Veled sem mással sem,de van amikor meg igen. Mostakkormán bolond vagyok,me' mindannyiótoknak hiszek és mégsem?
Na,de ha kóbászbó van a kerítés akkó jóvan akkor" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
gabber01
addikt
"Egy bolond 100-at csinál? "
Ez azért kicsit erős attól mert nem értesz egyet. Továbbra is tartom magam a véleményemhez, ami elég logikus. A másik oldalról értem én a te érvelésed is. Nyilván az is egy bizonyos fokú megoldása adott problémának, más kérdés, hogy szerintem (és nem csak szerintem) nem a legcélszerűbb.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Revolut
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest