-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Egy VW Golf 4-be szeretnék előre valami jobbféle komponens szettet bevarázsolni, Sony MEX-N5000BT fejegység mellé.
Kicx Pro 6020 illetve Ground Zero GZRC 165FXII lenne a kettő ami közül választanék.
Melyiket javasolnátok? Illetve valaki tudna-e információval szolgálni arról, hogy beférnek-e ezek az ajtóba, avagy sem? Illetve kell-e kiemelőgyűrűvel ügyeskedni?
Köszi!
-
TheJoeker
tag
Közületek valaki nem vállal ajtópanel átalakítást? (régi 3ajtós Swift)
Szeretném úgy átalakítani, hogy 16,5es kiemelőkerettel és szigeteléssel belemehessen valami minőségibb hangszóró.
Szigetelőanyag, kiemelőkeret, kárpit megvan, csak nem akarok belevágni 0 gyakorlattal.
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Pioneer DEH-X3600UI ről mi a véleményetek?
Ami még esetleg szóbajöhet az egy Pioneer DEH-P6900IB lenne, viszont az használtan.
Egy Pioneer DEH 5600MP-t cserélnék le rá.
Melyikkel járnék jobban a kettő közül?
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
válasz k-feri65 #32748 üzenetére
Kissé értelmetlenül írtam le a dolgot.
A linkeden látható kapcs rajzon van: +Uv, C,S,Ö, GND.gyújtásról elviszi a vezetéket, ráköti +Uv-re, valamint S/Ö-re (kapcsolókkal tudja úgy is állítani a relét), C-ről meg viszi a jelet a fejnek, mint gyújtásjel.
Amikor a kulccsal gyújtást ad, akkor a kis szerkezet megkapja a tápot, elkezd tölteni a kondi, aminek az időtényezőjét a potival állíjat be, kondi feltöltődött, relé dolgozik, C ponton ott a késleltetett jel, boldogság van.
Javíts ki ha tévedek
PiciPeti: Nem is kell hozzá állandó tápot vinni, nem olvastam el a leírását az előbb teljesen.
A fentebbi történetet ajánlanám figyelmedbe az előző hszem helyett[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
válasz PiciPeti #32745 üzenetére
Amit linkeltél 2. alkalommal az tökéletesen megfelel a célodnak.
A 2 állású "kódkapcsolót" késleltetett bekapcsolás pozícióba állítod, mondjuk 5-10secre, adsz rá gyújtást (elkezdsz pörögni az 5-10sec), indítózol, és ha az indítózás ideje belefér az előzőleg a potival beállított időbe, akkor csak az után kap jelet a fej. Így elkerülöd a ki-be kapcsolódást.
Annyi, hogy kell neki egy állandó 12V, a gyújtásról meg leveszed a vezérlőjelet.
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
Üdv!
Adott egy Crunch GTX-4800 erősítő, egy első szett illetve szub hajtásához.
Első szettel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
2 kiválasztottam van:A Helixnek kifejezetten tetszik a hangja, a másikról viszont tetszik amit írnak róla külföldi fórumokon.
Tudom, hogy előnyösebb ha az erősítő teljesítménye kicsit többet tud mint amire a hangszóró méretezve van, ez a Crunch akármilyen hihetetlen le is ad közel annyit (mérve van) mint amennyi rá van írva, 2*105 (4ohm) + 1*347w rms (2ohm híd)
Na most a Helix specifikációja alapján 60W RMS-sel boldogan dolgozik, mennyire izzasztaná meg a 105W ?
Az MTXnek meg ugye pont ideális lenne az amit az erősítő tud.A fej az egy alpine 9855r, a sub meg egy jbl gt5-1204br
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
Erről mi a véleményetek?
Jobb lehet esetleg mint egy Gladen RS 165?
Valaki hallotta már élőben mit produkál a szett? -
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Az alábbi összeállításról mi a véleményetek?
- Gladen RS 165
- Crunch GTX 4600
- JBL GT5-1204BR
- Sony MEX-BT4100UIlletve lenne még egy olyan kérdésem, hogy a GTX 4600 helyett néztem még a GTX 4800-at.
Viszont ennek az RMS teljesítménye 4ohmon is már a gladen terhelhetősége felett van, ami ráadásul nem is 4 hanem hanem 3 ohmos tehát így még nagyobb RMS teljesítményt fog leadni az erősítő. Na már most bírná-e a hangszóró?Magyarán melyiket javasoljátok a kettő közül?
A láda adott, erősítőből pedig mindenképp ezen két típus közül szeretném az egyiket.
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
válasz God MonXter #30743 üzenetére
Szia!
Engem érdekelne az irományod!
-
TheJoeker
tag
Rockford Fosgate p200.2 illetve p300.2 erősítőről mi a véleményetek?
Egy JBL GT5-1204BRhez elég lenne hídba kötve?
Valamint mennyi eltérést várhatok minőségben illetve hangerőben, egy MAC audio red attack 5000 2 cstornájának hídbakötéséhez képest? (ez hajtja most a ládát)
-
TheJoeker
tag
Srácok tudom ez nem az a topic, de ha tudnátok kcisit segíteni azt megköszönném.
Mit mondanátok rá, ez a fej mennyit érhet? Pioneer DEH P5600MP Tökéletes állapotban van, szeretném eladni. Aprón meg is találjátok a hirdetésemet, csak nem tudom mennyit kérjek érte.
-
TheJoeker
tag
válasz kavics325i #30475 üzenetére
AUDIO GODS AMOS 2.6 AX-ről mi a véleményeD?
PiciPeti egy korábbi hozzászólásodban láttam, hogy neked is ilyened van ha jól emlékszek, tudnál róla mondani egy kis infót?
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Mac Audio Red Attack 5000 erősítő van a kocsimban, most hozzá tudnék jutni egy Mac Audio Mac Attack 4081 erősítőhöz, egész jutányos áron.
Érdemes lenne szerintetek lecserélni a mostanit erre a másikra?
A jelenleginek nem vagyok megelégedve a hídba kötött teljesítményével. (Egy 275W RMS/1000W Max teljesítményű reflex láda van rákötve) -
TheJoeker
tag
Valakinek ezzel a két szettel kapcsolatban van valami tapasztalata esetleg?
Bár nekem a kettő közül a Gladen a szimpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
-
TheJoeker
tag
válasz Peti66 #29832 üzenetére
Köszi a választ!
És ennél a a fentebb leírt erősítőnél illetve nyomónál lehet-e problémám amiatt, hogy nincs ssf?Teljesen más irányú kérdés:
-Crunch GTX-5900 5csatis erősítőről, illetve Sony MEX-GS500BT fejegységről esetleg valakinek vélemény?
Elég komolyan elgondolkoztam ennek a kettőnek a beszerzésén.[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
JBL GT5-1204BR láda van a kocsimban, mac audio red attack 5000 erősítőről hajtva, 3-4ch hídba kötve.
Az 1-2 ch az Audio System Mx 100 plus első szettet hajt.
Az erősítőn nincs subsonic filter, viszont olvasgattam és találtam ilyen inline RCA, subsonic filtereket....Nem szeretném, hogy a mélynyomónak bármi baja legyen.
A láda frekvenciatartománya: 45-150hz.
Érdemes lenne-e betenni egy 30Hznél vágó subsonic filtert? (Harrison labs 30hz rumble filter)Erősítő csere olyanra amiben van subsonic filter nem játszik.
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Korábban volt egy kérdésem az alábbi összeállításról.
- Audio System MX 165 PLUS előre
- JVC KD-R531 vagy Pioneer DEH-1500UBG fejegység
- Magnat Bull Power 3000 mélycső
- Mac Audio ZXS 4000 4 csatornás erősítőNa most ez annyiban változott, hogy:
-JVC KD-R531 fejegység
-Audio System MX 165 PLUS előre
-DLD DL12 mélynyomó 50l-es reflex ládában
-2db Hollywood Excursion HXA20 erősítő. Egy az első szettnek, egy a mélynyomónak hídba kötve.Annyi lenne a kérdésem, hogy ez az utóbbi jó-e így.
Illetve, hogy a Dl12re azt írják 4ohmos a kimenete. Az erősítő pedig 2 x 175Watt RMS 2 Ohm 1 x 350Watt RMS 4 Ohm. Ha tehát hídba rákötöm a 4ohmos nyomót akkor az 2ohmosnak fog számítani, így leadja a 350W RMS-t?Vagy kérjem a nyomót más kivezetéssel, 1ohm,2ohm, 4ohm, 2*2ohm?
Vagy esetleg ebben az árkategóriában (130-150 ezer) Tudnátok valami értelmesebb összeállítást ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
30 cm DLD 500+ mélnyomóhoz mac Audio ZXS 4000erősítőről 2 csatorna hídba kötve elegendő lenne, hogy megfelelően kihajtsa a hangszóróból amit tud?
-
TheJoeker
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi összeállításról?
- Audio System MX 165 PLUS előre
- JVC KD-R531 vagy Pioneer DEH-1500UBG fejegység
- Magnat Bull Power 3000 mélycső
- Mac Audio ZXS 4000 4 csatornás erősítőValamint ti melyik fejegységet ajánalnátok a 2 közül?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- The Thing Remastered teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- További aktív témák...
Állásajánlatok