-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
válasz Peti66 #16896 üzenetére
Valóban gyorsan bedobtam mert nem bírtam tovább várni!
Nem volt elég hosszú a tápkábel ezért át kellett hoznom az rca-k mellé és frankó generátor zajom lett! Úgyhogy sokat még nem hallgattam! Most teljesen aktívban van láda nélkül. Gyorsan beállítottam a vágásokat nagyjából és egy rövid teszt! Eddig tettszik!
Holnap tápkábel variálás lesz vasárnap meg lehet veszek egy P99RS-t!
Köszönöm szépen a tippet! -
Peti66
senior tag
válasz gabo01 #16895 üzenetére
Gyorsan bevarrtad a helyére
Grat. gazdagabb lettél egy Genesis four channel-el
Jelszó ill.mottó: ami jó azon ne változtassunk(2001óta).és ez így van jól
Nem kevés na és hát a Mosconi sem a könnyen feledhető kategória.
Első benyomások milyenek, így hirtelen-azonnyombanPio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
-
törölt tag
igaz. meg a flac oldalan is csak ket gyarto van, reszemrol egyiket sem ismertem.
de az adott kerdest meg mindig nem valaszoltuk megszoval szerintem ha nem sporol a kollega tulsagosan a bitrataval, akkor hasznalhato anyagot kap akarmelyik formatummal. konkretan mp3-bol minimum 192kbit/s-et javaslok, ha fix bitrate-tel nyomul. es egyes zenek eseten meg ez is keves.
-
Xero
nagyúr
válasz #25954560 #16874 üzenetére
Azt pont nem játssza le semmi. Jobb választás az Apple Lossless.
Nagyon sok fejegységhez lehet csatlakoztatni Dock Connectoron keresztül iPodot (Alpine, Pio biztosan).
Elég egy ilyen fejegység, egy akár halott aksis régi nagy formátumú iPod és azt jól megtömni vele.
Én is így használom. -
Atipapa
csendes tag
Hát igen .
Privát üzenetre akkor is válaszolj , ha nemet mondasz valamire , mert így illik , különben bunkónak tartanak , és ezen ne is csodálkozz .
-
törölt tag
válasz Laybee #16873 üzenetére
igy nem korrekt a kerdes. mindharommal lehet autokazas kozben hallgathato minoseget produkalni. a tomorites beallitasain mulik sokminden. ha mar tomorites, vedd be a listaba a flac-ot is, bar ez kicsit kilog a vesztesegmentessege miatt. cserebe az atlagos filemeret is lenyegesen nagyobb.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb tömörített hangformátum? Annyit olvastam, hogy az AAC jobb az mp3-nál. És még ott van a wma.
-
AndrewTdi
addikt
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
lenne pár kérdésem.
Adott egy hangcucc, név szerint:- Rainbow Germanium cs 265.25 Első szett
- Impact HQ 100.4 -es erősítő
- 2db phoenix Gold xenon sub (ehhez ládát kéne gyártani , mer a mostani szar, kifúj)
- Helix Dark blue 1000.1 digi monoblock.
- 1db helix 1 farados kondi
- Alpine 9853R fej.Minden hibátlan, de már nem garisok. 2 dolgon gondolkodom.
1. Eladnám őket, de fogalmam sincs miért mennyit lehetne kérni. leginkább egybe adnám el.
2. Beépíttetném a feleségem kocsijába, de nem tudom milyen költségekkel járna.
tud valaki segíteni ezzekkel kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
Alkalmas
csendes tag
válasz tolts.hu #16867 üzenetére
Esetleg ezt is megnézheted:
http://www.zajcsillapitas.net/mainproducts/rezgescsillapitok/hanno-protecto-pf-820-2mm.htmlVagy a Soudaband is bevált cucc. Kb. egy árban van a kettő, viszont a Hanno-ból a 2mm vastag 2 kg/nm a Soudaband meg csak 1,5 kg/nm. Vagy a Hanno-ból van vastagabb is, mert a Soudabandot sok helyre több rétegben kell tenni, oda az jobban megéri.
-
aneda
senior tag
válasz tolts.hu #16867 üzenetére
Azt nem tudom mekkora a SEAT első ajtója, de egy lap 50x50cm-es.
Én 12 lapot vettem 16e.Ft-ért, ebből jutott az első ajtó külső lemezének a belsejére 2-3 rétegben, a belső lemezre telibe egy réteg. Mivel maradt még 3,5 lap, meg lett csinálva a hátsó ajtó külső lemeze is.
Közben megtaláltam, itt lehet kapni, és ez a gyártója.
A kárpit alá 1cm-es ágyszivacs került, de ahogy nézem ettől a gyártótól lehet hangszigetelő lapot is venni.Az oroszok már a spájzban vannak!
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Audio System MX165 Plus
ezt meg tudom venni egy Media Marktban vajon?
[ Szerkesztve ]
-
aneda
senior tag
válasz tolts.hu #16850 üzenetére
Nézd meg (autós) festékboltban a bitulapot.
Én Pécsen a Gáspár festéknél vettem, 50cmx50cm-es lapokat, ~1500Ft/lap!
Ez töredéke az "autóhifis" bitumenlapok árának, létezik kicsit drágábban alukasírozott kivitelben is, de az éppen nem volt.
Ezt használják az karosszérialakatosok a gyári bitulapozás pótlására.
Sokkal mélyebbre megy, dinamikusabb lesz a hangszóró ha le van szigetelve az ajtó, ráadásul sokat csendesedett tőle az autó, pedig a Volvo alapból sem egy hangos jószág...Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Xero
nagyúr
válasz tolts.hu #16850 üzenetére
Szigetelésre a sima egyszerű bitumenlap is tökéletes. A lényeg, hogy a lemez rezgéseit csillapítsa és az esetleges nyílásokat megszüntesse.
Az ilyesmit a festékboltokban is be lehet szerezni bagóért (anno 4-5 éve én is ott vásároltam ).szerk: Nagyon táncolós kárpit esetén érdemes lehet a kárpitra is tenni pár csíkot, és betenni a kárpit mögé némi szivacsot/vattát.
Sokkal többet ér mint egy hátsó zajforrás.
[ Szerkesztve ]
-
-
gabo01
őstag
Keresek eladó Pioneer DEX-P99RS-t esetleg Pioneer DEX-P9 + DEQ-P9 párost reális áron!
-
gabo01
őstag
válasz Swiss_audio #16847 üzenetére
Ezt nem ismerem de gondolom megfelelő!
Ez viszont tuti, hogy jó: STP[ Szerkesztve ]
-
gabo01
őstag
válasz tolts.hu #16844 üzenetére
Szebben biztos nem talán kicsit hangosabban!
A szigetelés attól függ, hogy milyen anyagot használsz illetve, hogy te csinálod vagy úgy csináltatod! A legolcsóbb verzió az kb. 10e és a felső határ a csillagos ég!
Mondjuk a linkelt hangszórókból lejött, hogy nem versenyezni akarsz a cuccal! -
-
tolts.hu
őstag
Üdv, van egy 2004-es Seat Cordobám.
Állítólag a 16,5-ös hangszóró jó nekem a hátsó ajtókba.
A következőket találtam a media marktban: -katt-
Melyiket ajánlanátok? JVC 2 DIN amúgy a fejegységem is, és elől gyárilag Clarion 4 hangszórós szett van.
Még az érdekelne hogy jön le általában a hangszóró takaró műanyag? Kábelezés megvan gyárilag, vagy azt is nekem kell előre vinnem?Köszönettel,
-NOKIA-[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
rooland
senior tag
Csak magasokhoz keresek olcsó 1-1,5mm2-es kábelt.
Másik fórumon ajánlották a CAT6 UTP kábelt erre a célra.
Vélemény/tapasztalat, tényleg jó magasra?
Érdekes megoldásnak tűnik (nekem), de ha működik miért ne, kipróbálnám.
Valaki használta már? Bírja az utcai mindennapos használatot ez a kábel? -
Tom5
addikt
Sziasztok megint!
Segítséget szeretnék kérni a témában, mert nem értek hozzá de szeretném kicsit jobban átlátni a dolgot. Van egy 6 ohm-os 300/600W-os 12"-os mélynyomóm, 2db 4 ohm-os 125/250W-os 3 utas ovál és az első ajtóban lévő gyári cincogók amikről még semmit sem tudok. Márkát nem írok mert nem érdekel a fikázás. Ezekhez milyen teljesítményű erősítőt érdemes venni? Mit jelent, hogy hidalható? Van a "családban" egy Supertech 400-as erősítő amiről ennyit tudok: 4x100 Wattos hidalható erősitö 2 / 4 csatornás. Ez az egyetlen pont ami nem fix, viszont nem szeretnék 20 ezreket költeni egy erősítőre ha nem muszáj.
Amint látjátok nem értek a dolgokhoz ezért érdeklődöm, ha valaki tud linket az alapokhoz az is jó, minden fajta segítséget megköszönök. Mint már írtam nem akarok súlyos százezreket költeni de a gondolatmenetem nem is folytatom mert tudom csak oltás lenne belőle.
-
cicmanyek
aktív tag
-
pista1235
tag
#16819 valaki esetleg?
-
Laybee
őstag
Ezt én is akartam kérdezni, hogy miként lehet megoldani, hogy indításnál ne kapcsoljon ki a fej?
-
footy
addikt
Probalt mar valaki headcap-et? A mundorf vagy helix erdekelne. Tenyleg hallhato valami?
Esetleg azt is kikuszoboli, hogy inditasnal ujrainduljon a fejegyseg? -
k-feri65
senior tag
Alpine 9855 keresi új gazdáját..
mindene megvan, kivéve az előlaptokja.
Tökéletes...értem én de le sz@..m
-
Az-X
őstag
Ma este jön ki valaki Lurdy-ba?
:)
-
pista1235
tag
a Blaupunkt rádiókról mi a véleményetek(Madrid 210, San Francisco 310) egy hasonló árkategóriájú Sony,Pioneer,Kenwoodal szemben? megéri őket megvenni, vagy hasonló árban jobbat is lehet találni?
-
Peti66
senior tag
Miért nem tudok privátba írni Nem enged be ez a nyomi szerver
Ide, meg igen[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
rooland
senior tag
Köszönöm mindenkinek az együttérzést!
A műtét sikeres volt, úgyhogy marad a bot hallásom!
De legalább ezután most már látom majd mit nyomogatok... -
k-feri65
senior tag
-
dreed
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
footy
addikt
Valakinek van 1m-es jo minosegu RCA-ja elado? Kozepmagashoz (szelessavu) kellene.
-
Az-X
őstag
Urak... egy ismerősöm szeretne mechanika nélküli fejet. Az a helyzet, hogy egyiket sem hallottam még, így max az adatlapok alapján tudok neki tanácsot adni. Valakinek volt ezekkel kapcsolatban tapasztalata? Vagy volna velük kapcsolatban tippje?
Pioneer MVH-P7300
Kenwood KIV-700A Kenwood-ot részesítenénk előnyben a WAV lejátszás miatt. Eddig egy Alpine iXA-W404R volt neki, de annak szörnyű hangja volt. Esetleg ha valakinek lenne hasonló árkategóriában tippje... USB-ről WAV vagy FLAC lejátszás kellene, jó minőségben.
:)
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest